ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ; ΠΟΣΟ “ΧΡΥΣΟΣ” ΗΤΑΝ Ο ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ; ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    μιχοσ-ρομασ

    Μάς λένε τόσες μέρες ότι δεν ξέρουν, δεν γνωρίζουν, απλά φωτογραφίζονται. Τα ντοκουμέντα όμως, λένε άλλα.

    Όπως για παράδειγμα, τα μηνύματα του Χάρη Ρώμα προς τον Ηλία Μίχο, τον βιαστή και μαστροπό που εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι. Τι είναι αυτά κύριε αντιπεριφερειάρχα; “Χρυσός” άνθρωπος ο παιδεραστής;

    IMG-c63c62f9e5bce43e92f33bc9b21c6fb5-V

     

    Δεν είναι όμως, μόνο τα μηνύματα του Χάρη Ρώμα. Δείτε και την απόφαση για την πληρωμή 15.938 ευρώ για προμήθεια ειδών καθαριότητας. Το μικρό μαγαζί στα Σεπόλια πώς βρέθηκε να παίρνει τόσα χρήματα από το κράτος;

    IMG-ebfcbdad8bb730b085e9849e854a0fe4-V

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. Αφου ολοι οι ανωμαλοι μας κυβερνανε πως να βγει η αληθεια Ε???Στα μεγαλυτερα σκανδαλα μεταπολεμικα την βγαλανε λαδι…Το ιδια θα γινει και τωρα….

    2. Μάλλον @λλαξοκ@λιες θα έκανας οι δυο τους. Αποβράσματα της κοινωνίας, αλλά με καθημερινη παρουσία στη εκκλησία της γειτονιάς, για να ταίζει σανό τους χριστι@νοταλιμπάν.

      Καλό οικογενειάρχης και άνθρωπος του θεού…. χαχαχαχαχαχαχα !!!!!

      Αηδία….

    3. Κατεβαινει για δημαρχος ο βΡομας ψηφιστε τον ολα τ σιχαματα ψηφιζετε

    4. Όλα ξεκινούν από την οικογένεια, το οργανικό κύτταρο της κοινωνίας. Όταν αυτή “η οικογένεια” ήταν μπουρδέλο, τι περιμέναμε ως διαφορετικό. Προγραμματίσαν το κοριτσάκι να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Κατέστρεψαν μια παιδική ψυχή. Τα ίδια γίνονται σε όλο τον πλανήτη με σατανο παιδεραστές τύπου Epstein. Andenochrome. Ψαχτείτε. Η μόνη προστασία είναι από τους γονείς, να λένε τα πράγματα στα παιδιά όπως είναι. Η αλήθεια θα μας σώσει.

    5. 16000 για τα σαπουνια του υπουργειου? πολυ β-ρώμα

    6. Όλοι οι απατεώνες και τα σούργελα εξυπνάκιδες βρήκαν την ευκαιρία με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δουλεύουν τον κόσμο όπως ο διάλογος μεταξύ Ρώμα και Μίχου που μόνο αυτοί ήξεραν ακριβώς τι λένε, με τα υπόλοιπα δίποδα τους ακόλουθους τους να τους θαυμάζουν και να κάνουν λαικς

    7. Η ανώμαλοι άνθρωποι δεν μπορούν να βλέπουν γύρω τους το ίσιο,το σωστό,το πρέπον,το φυσιολογικό και βρίσκουν τρόπους αν έχουν γνωριμίες και χρήμα να διαβάλουν το κοινωνικό σύνολο. Αργά και σταθερά χάνεται η ομαλότητα. Το περίεργο είναι ότι με την τεχνολογία του σήμερα δεν γίνεται να μείνει κάτι κρυφό ή να μην έχει από κάπου καταγραφεί, αλλά εντούτοις όλα παραποιούνται όταν οι έρευνες σκονταψουν σε πολιτικό ή επώνυμο. Πληρώνει πάντα η μαρίδα ενώ το ψάρι βρωμάει απ’το κεφάλι.

    8. δεν ξερω εσεις τι ,λετε ελληναραδες μου …
      αλλα εμενα η ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ …με απαλλαξε απο τα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ …κατι πλημμεληματα της πλακας εχω μονο ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αν ηθελαν ας εκαναν διαφορετικά ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ….ειδες ο γεραπετρος ….χεστηκε επανω του …..

      1. Μιά απ’ τις πολλές υποθέσεις που πρέπει να επανεκδικασθεί με μέριμνα ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…

    9. ΤΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΓΚΕΟΥΛΑ Β-ΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    10. Στο Ελλάνδα και μπακαλόγατος να είσαι αν έχεις διασυνδέσεις κ βίσματα τα κονομάς απο παντού.Χωμένος παντού ο λεβεντομ@λ@κας

    11. Δεν υπάρχει κανένας 53χρονος. Υπάρχει οργανωμένο μέλος της ΝΔ που βιαζε και εξέδιδε ένα παιδί μόλις 12 ετών. ΝΔ παιδεραστές….

    12. Ο πραγματικός Χρυσός είμαι εγώ…..

    13. Ο Ρώμας δεν έλεγε ότι δεν τον ξέρει και ότι πήγε κοντά του ο Μίχος να φωτογραφηθεί ….όταν κάποιος σου είναι άγνωστος δεν του κάνεις κεφαλοκλείδωμα για να βγάλεις φωτογραφία

      1. Έλα ντε, σε κάθε φωτογραφία από πολλές που είδαμε εσχάτως, ο καραγκιόζης μόνο κώλο δεν τού ‘χει πιάσει του “χρυσού” αγνώστου…

    14. Γιατί, έχετε δει κάναν φουστη και καλό? Ανώμαλα κτήνη που θέλουν να εκδικηθουν για την κατάντια τους και προωθούν και άλλα παιδιά στην ομοφυλοφιλία. Το ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει πακτωλο χρημάτων στους φουστηδες και βάζει την Κεραμεως να διαφημίζει και να ωθεί μικρά παιδιά δημοτικού στη ομοφυλοφιλία, αυτό δε δείχνει τίποτα? Καθόλου απίθανο οι δύο αδερφαρες που έχει βάλει υπουργούς να είχαν βιαστεί από παλαιότερα μέλη της ΝΔ και τώρα να τους κλείνει το στόμα. Ο παιδεραστής φίλος και κολλητός του ο Γεωργιάδης ήταν παιδεραστής, καταδικαστηκε αλλά ο…. κουλης δεν ήξερε τίποτα!!! Χαχαχα.

    15. Κάνε εσύ Έλληνα το σκατό σου παξιμάδι για να πληρώνεις τον γερμανό νταβατζή- Εφορία ώστε ο κάθε παιδεραστής ανώμαλος να τσεπώνει τα λεφτά σου! Ξερνάμε με το κόμμα των παιδεραστών, ξερνάμε με την σαπίλα. Δεν πρόκειται να τους πηδήξουν με μπουρί σόμπας αυτούς μέσα στην φυλακή, γιατί όπως ο Πακιστανός της Πάρου έτσι και αυτοί θα προαυλίζονται μόνοι τους. Το παιδί καταστράφηκε, όταν η μάνα είναι ανίκανη να προστατέψει το σπλάχνο της τότε το τρώνε οι ύαινες. Ας πάρουν τα δίποδα παράδειγμα απο τις τετράποδες μάνες, τα ζώα τελικά έχουν ψυχή και όχι οι άνθρωποι.

    16. ΒΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΑΙ……

    17. Υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίας που είναι μπλεγμένος ο Βρώμας… Τον πηδουσαν αλλοδαποί ανήλικοι που τους πάσαρε το κύκλωμα του Πυρηναρχη της ΝΔ….

      1. Για να του δώσουν και καρέκλα κάτι υπάρχει….δεν είναι τυχαίο!

    18. Τάξις και Ηθική Κωνσταντίνε Κατακουζηνε….

      1. Όχι μόνο, υποβιβάζεις τη λειτουργία του. Μόνο με μπουρλότο, ως φαίνεται, θα εξαγνισθεί αυτός ο χώρος…

    19. Παντως με ολους ειχε φωτο κ φωτο σε διαφορετικούς χρόνους μια χαρα τον γνώριζαν. Οχι δεν ηταν απλως ενας ασχετος που εβγαζε φωτο με διασημους. Κ τη γυναικα του γνώριζαν κ τον χρυσώναν απο οτι διαβαζουμε. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ;;; 16.000€ ποσα καθαριστικά ειναι;;;;

    20. Η τοπική αλητοδιοικηση …αυτή είναι! Μαφιόζοι,τομάρια κάθε λογής κλπ . Από κει πάνε μετά στο Μπουρδέλο η ” Βουλή”. Όλους σε ένα καράβι και τορπίλη, μόνο έτσι θα ξεβρωμισει ο τόπος από Β- Ρωμες και λοιπή Μαφια

    21. Η Ρωμα με το περουκίνι πάντα μου προκαλούσε αποστροφή, ναυτία και αηδία…. τώρα πλέον ξέρω το γιατί.

    22. Οί Κουκουέδες καί ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ πού είναι ρε παιδιά…??? Αν έστω καί ένας από τούς βιαστές τής 12χρονης ήταν χρυσαυγιτης θα γινόταν ο κακός χαμός…!!! Τώρα πού ειναι ολοι νεοδημοκρατες γιατί δεν φωνάζουν…????

      1. Οι Ουγκανοι πάντως είναι στην μπουζου εκεί που πρέπει

        1. Πρόσεχε μην βρεθείς κι εσύ εκεί με το νόμο επί συνολικής συνενοχής που ψήφισε και τους έβαλε μέσα το μπουρδελο το κόμμα σας επειδή τους υποστηρίζεις. Κι εσύ δεν θα είσαι στην ίδια πτέρυγα γιατί αυτοί δεν είναι ανώμαλοι αλλά θα είσαι με τα λαθροφιλαρακια σου. Και να σε δούμε τότε αν θα λες τα ίδια για την σπέσιαλ πίτσα που θα τρως.

        2. Σίγουρα ο παππούς σου θα ήταν από αυτούς που έκλεισαν φυλακή τον Κωλοκοτρόνη και τους άλλους Έλληνες που απελευθέρωσαν την Ελλάδα.
          Αριστερή πανούκλα η κόκκινη ΝΔ πανούκλα. Έτσι και αλλιώς το ίδιο είστε, μέγκα μισέλληνες…..

    23. Να πάρει θέση επί του θέματος, ο πραγματικός Χρυσός (γιος Τερρυ Χρυσού)….

    24. Ο …λουλουδας φαινεται πως ειχε απ ολα τα γουστα!!!!!!!!!!!!!

    25. Γιατί; ο ΛΟΑΤΚΙ Ρώμας τι είναι;;;;; άθλιοι τσιφτετέλληνες σας φτύνουν στην μούρη και εσεις προσποιείσται ότι βρέχει.!!!!
      Φτου σας σιχαμένη παλιόρατσα……

    26. ο κοκκαλης ηταν 15 χρονια δημοτικος συμβουλος και αντιδημαρχος του πατουλη με τον συνδιασμο του στο μαρουσι και μετα αντιπεριφερειαρχης

      πατουλη κοψε τις μαλακιες και τις τρελιτσες

      ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ εαν φορας παντελονια και εχεις υπολυψη στην κοινωνια ειδαλλως ετοιμασου απο τον αθηναικο λαο για φουμο και μαυρο στις προσεχες εκλογες

      1. Τί υπόληψη έχει ακριβώς ο καραγκιόζης κλέφτης εργασιών ψευτοδόκτορας που μάς διαφεύγει;;; Σε άλλες χώρες παραιτούνται/απολύονται μόνο με νύξη εμπλοκής σε σκάνδαλο, ακριβώς όπως κι εδώ (🤣🤣)…

    27. Ο Χάρης Βρώμας μέσα σε όλη την ανωμαλία και την φουστιά.Όλους τους ήξερε,Λιγνάδηδες,Μίχους

    28. Απομακρυνομαι των Αθηνων! Καναμε το Ρωμα… ανδρα! Κινδυνευουμε! Εναλλακτικα βαλτε….τσιγγινο σωβρακακι!

    29. κοιτα χαμογελα σατανικα οι παλιο-ξεφτιλες πορνογεροι. Μονο με αλλαγη πολιτευματος μπορει να καθαρισει αυτος ο οχετος.

      1. Ήδη έπρεπε να επέμβει ο στρατός αλλά έχουν στην ψιλή ηγεσία την ανώτατη δηλαδή δικά τους άτομα που τα παίρνουν χοντρά παρέα.Αν βρεθεί κανένας χαμηλοβαθμος και πει βγάλτε τώρα τα άρματα έξω θα τον ευγνωμονεί όλη η Ελλάδα.

        1. Αυτό πρέπει να γίνει με μία διαφορά. Απέναντι πρέπει να είναι οι κλέφτες, οι δολοφόνοι, ο παράνομος πλουτισμός, οι ανώμαλοι ανεξάρτητα τι ψηφίζουν και όχι όπως τότε οι αριστεροί. Η χώρα να καθαρίσει από οποιονδήποτε αλήτη.

          1. oι ανθελληνες χουντικοι ειστε πιο κατω απο αυτους που λετε. Στο πιο βαθυ βουρκο χωμενοι

            1. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ ΟΙ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟΙ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΛΥΟ!!!

    30. Στο τέλος παίζει να μην τον ξέρει κανείς. Ούτε ο πατέρας του που φωνάζει τι κάνετε στο λεβέντη το γιό μου. Ρε που ζούμε. Μαντρωστε τους όλους στη ΓΑΔΑ να δείτε πως ξερνανε τα πάντα σε 24 ώρες. Η πολύ δημοκρατία θα μας φάει. Τελειωστε με τα σιχαματα της κοινωνίας.

    31. Σε αυτό το κράτος χρήματα έλεγε ο παππούς μου παίρνουν μόνο οι κλέφτες οι απατεώνες τα λαμόγια και ΟΧΙ ο ταπεινός Έλληνας πολίτης της φτωχολογιάς.Μου έλεγε αγόρι μου από 14 ετών θυμάμαι τα σκουλήκια αυτά να μαλώνουν για την εξουσία έφτασα 86 και ακόμα κλέβουν.Θα πεθάνω ως παππούς και θα συνεχίσουν να κλέβουν εσένα και μετά τα παιδιά σου και μετά τα εγγόνια σου γιατί έτσι έμαθε ο Έλληνας πολίτης να τον κλέβουν.

      1. Σύντομα όλα θα τελειώσουν με πόλεμο!
        Κρίμα ρε Έλληνα! Κρίμα τόσα πέρασες και μυαλό δεν έβαλες!Τόσο δειλός κρίμα για λίγα ευρώ και ένα εξοχικό τι ψηφηζεις και με τι θα πληρώσεις ξέρεις;Που να ξέρεις!
        “ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΝ ΠΑΤΗΡ ΕΣΤΙ”

    32. 16.000 euro, για προμηθεια ειδων ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ…
      Δίνει ο Βρώμας, στον Βρω-Μίχο.
      Βρώμας: Χρυσός είσαι Ηλία μου.
      Βρω-Μίχος: Εσύ με έκανες Χρυσό Βρώμα μου.

    33. Εγώ με αυτά τα σήριαλ παντα ήθελα να κανω εμετό

      1. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΗΛΘΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ 125 ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    34. Τα στελέχη της Ασφάλειας, εξετάζουν πληροφορία σύμφωνα με την οποία η 37χρονη μητέρα, εργαζόταν σε οίκο ανοχής και εκεί εξέδιδε την ανήλικη κόρη της.

    Comments are closed.