EΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ GAZPROME BANK! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ; ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ CEO ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ NOVATEC – ΘΥΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
21212121

Νεκροί βρέθηκαν, στην Ισπανία, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ρωσικής εταιρείας φυσικού αερίου Novatec, Σεργκέι Προτοσένια, η σύζυγός του, Νατάλια, και η 18χρονη κόρη τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού Telecinco.

Στα σώματα της μητέρας και της κόρης βρέθηκαν τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο πατέρας βρέθηκε κρεμασμένος στο κήπο του σπιτιού.

Σε μικρή απόσταση υπήρχε ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος.

Η δολοφονία έγινε στον οικισμό Λιουρέτ – ντε Μαρ (επαρχία Χιρόν). Συνήθως, η οικογένεια διέμενε στην Γαλλία, ισχυρίζεται το τηλεοπτικό κανάλι, ωστόσο έφθασε στην Ισπανία για τις γιορτές του Πάσχα.

Ο ανταποκριτής του πρακτορείου TASS μίλησε με τις αστυνομικές αρχές της Καταλονίας, οι οποίες του επιβεβαίωσαν την πληροφορία για τον θάνατο ενός άνδρα και δύο γυναικών, ωστόσο αρνήθηκαν να τους αποκαλύψουν τα ονόματα τους.

Οι ανακριτικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να σκότωσε την σύζυγό και την κόρη του και εν συνεχεία να έθεσε ο ίδιος τέλος στην ζωή του, μεταδίδει η ιστοσελίδα novayagazeta.eu.

Πριν μερικές μέρες ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην Μόσχα. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Gazprombank Βλαντισλάβ Αβάγεφ, η σύζυγος του και η 13χρονη κόρη του βρέθηκαν νεκροί.

Σε όλα τα σώματα υπήρχαν τραύματα από πυροβόλο όπλο, αναμεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή της αστυνομίας, ο Αβάγεφ δολοφόνησε την σύζυγό και την ανήλικη κόρη τους και εν συνεχεία έθεσε τέλος στην ζωή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ναι και πηγε διακοπες για να τους σκοτωσει και μετα να αυτοκτονισει. Αρε Πουτιν δεν αναλαμβανεις και το Ελλαδισταν μπας και κοψεις κανενα κεφαλι για να παμε μπροστα μετα?

  2. Οι ναζιστικές μυστικές υπηρεσίες της δύσης δείχνει ότι κάνουν καλά την δουλεία τους εμ πως να το κάνουμε στις οικογενειακές δολοφονίες έχουν ταλέντο

  3. Dont worry Ψωρος Σβαμπ με στριγκακι νεοπλουτε Γκειτς next time…. ζωη ναχετε! Ο Βλαδιμηρος τη χαλασε τη κομποστα σας! Και πουστε ακομα, το καταλαβαινετε πολυ καλα! Ξυπνια….παιδακια εισαστε αλλωστε!

  4. ανεμομαζεματα ανεμοσκορπισματα, ετσι απλα…. “μακεδονα” εισαι πολυ αστειος….

    1. Γιατι αδικο εχει?Εσυ που ζεις σε αλλο πλανητη αγγελικα πλασμενο?

  5. Δεν υπάρχει κανένας ολιγάρχης – λεφτάς πάνω από την Ρωσία.
    Η Ρωσία έχει μυστικές υπηρεσίες να προστατέψουν την χώρα, δεν είναι μπανανία σαν την Ελλάδα που χει τους ρουφιάνους της ΕΥΠ από την Κρήτη να ξεσκατίζουν λάθρο και να παρακολουθούν τους Έλληνες για χάρη της Δύσης.
    Όσοι ετοίμαζαν σκευωρία κατά του Πουτιν θα εξαφανιστούν.

  6. Ο Σβαμπ δήλωσε πως όποιος δεν υπακούει στις εντολές της νέας τάξης, θα έχει εκπλήξεις!! Παγκόσμια δικτατορία επισήμως, Σβαμπ – Γκειτς – Σορος και το γνωστό σύστημα των τραπεζιτών. Αυτοί κινούν τα νήματα παντού δημιούργησαν τον Covid και τώρα ετοιμάζονται για νέα βιολογική επίθεση στην ανθρωπότητα. Εάν ο πουτιν είναι αληθινός και όντως λέει πως θέλει να επαναφέρει τον κόσμο στην κανονικότητα, αυτοί είναι οι εχθροί.

Comments are closed.