ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΥΤ ΣΑΜΟΥ! – ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ – ΣΤΑ… ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    samos

    Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 4 το πρωί της Δευτέρας σε πυροσβεστική και αστυνομία όταν ενημερώθηκε για φωτιά στον υπαίθριο καταυλισμό που βρίσκεται γύρω από το επίσημο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη Σάμο.

    Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο έχουν καταστραφεί σκηνές και κινδύνεψαν αλλοδαποί.

    Όπως είπε στο MEGA «υπήρξαν και εκρήξεις εκτός από τη φωτιά».

    «Έγινε πάντως εκκένωση από την αστυνομία και την πυροσβεστική αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος αγνοούμενος» πρόσθεσε ο κ. Στάντζος.

    Συνολικά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Σάμου και τον καταυλισμό γύρω από αυτό ζουν 4.500 αλλοδαποί συμπλήρωσε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου.

    fotia

    Το πιθανότερο πλέον είναι να επισπευστεί η μεταφορά των λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, όπως είναι και ο βασικός σχεδιασμός της κυβέρνησης, για να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία.

    samos-fotia-exo

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Κωστάκη ρούφα τ’ αυγό σου να μεγαλώσεις καμάρι μου…και μη θυμώνεις με τους πιο θαρραλέους από σένα, με τον εαυτό σου να θυμώνεις που είσαι κότα ….συγνώμη δειλός ήθελα να πω. (συν:δειλός, άνανδρος, άτιμος, άτολμος, ακοινώνητος, ελλιπής, ποταπός, μικρόψυχος, ηλίθιος)

    2. Τα ‘λεγε ο Τράγκας.Οι εργολάβοι που δεν κατάφεραν με απευθείας ανάθεση να χτίσουν στη Μόρια , όταν πήρε φωτιά και δεν τους άφησαν οι κάτοικοι,πάνε για Σάμο

    3. Ποιοι θα ενσωματωθουν στην Ελληνικη κοινωνια ρε Ανθελληνες, προδοτικα ανδρεικελα;;;;;;; Αυτοι δεν ενσωματωνονται με τιποτα, εχουν αλλα ηθη και εθιμα και ειναι ισλαμιστες!!!!!!!!!! Απελαστε τους να σωθει η χωρα!!!!!!!! Δεν βλεπετε ρε γελοιοι τι γινεται στην Γαλλια;;;;;;; Τα ατομα αυτα που σφαζουν ειναι γεννημενοι στην Γαλλια και παρ’ ολα αυτα δεν πηραν ιχνος απο την Γαλλικη κουλτουρα, εχουν μεσα τους το μισος και τον φανατισμο του Ισλαμ και περιμενετε αυτοι που εισεβαλαν παρανομα στην Ελλαδα να ενσωματωθουν;;;;;;; Ειναι δυνατον να υπαρχει τετοια αφελεια σε ατομα που κυβερνουν την χωρα;;;;;;; Το σχεδιο του Οζαλ μια χαρα το εβαλε σε εφαρμογη ο Ερντογαν και μας γεμισε με ισλαμιστες και καποια στιγμη θα πληρωσουμε την βλακεια των αχρηστων πολιτικων!!!!!!!!

    4. Ναι ας τρεξει να τους μεταφερει στην ενδοχωρα
      για να την καψουν εκ θεμελιων και να την ανατιναξουν στον αερα.
      Μονον ετσι μπορουν να ενσωματοθουν στην Ελλαδα οι λαθρο οι ασπονδοι εχθροι της Οροδοξιας,αρχισαν να εκδηλωνοντε με το σφαξιμο του ορθοδοξου Ελληνος Ιερεως στη Γαλια, και των Ελληνων,
      αφου καψουν προηγουμενως ολους τους Ελληνες.
      Φαινεται ο Κουλης εχειτο βαθμο ηλιθιωτητος στο ζενιθ για να μην του γινεται
      μαθημα το παθημα της Γαλιας.
      Οι λα

    5. Λέγαμε για τους προηγούμενους. Ντροπή σας άβουλα και γελοία ανθρωπάκια. Ακούτε μετανάστης και κατεβάζετε τα κιλοτάκια σας άχρηστοι. Μωρή λούγκρα πότε θα διώξεις τις δέκα χιλιάδες; Μήπως σε πήραν τηλέφωνο και σου είπαν να το ξεχάσεις;

    6. Δεν αξίζει να ασχολείστε με τον Έλληνα διότι ο Έλληνας είναι πρόβατο.Μια ζωή τα ίδια θα έχουμε.Ψηφισαν τον Τσίπρα για να εκδικηθούν τον Παπανδρέου μετά ψήφισαν το Κούλη για να εκδικηθούν τον Τσίπρα μετά θα ψηφίσουνε πάλι Τσίπρα για να εκδικηθούν τώρα τον Κούλη και με λίγα λόγια ο Έλληνας κάνει ένα κύκλο και μία ζωή ψηφίζει ανθέλληνες και ξανά Ανθέλληνες και πάλι ανθέλληνες με αποτέλεσμα το κράτος να εξαφανιστεί και να μη μείνει τίποτα όρθιο…

    7. καθε μερα και χειροτερα…… ουτε το γραψιμο δεν αξιζει…… φτουυυυυ και παλι φτουυυυυυ και ματαφτουυυυ

    8. Από το κακό στο χειρότερο. Η Ελλάδα κινδυνεύει από παντού. Πλήρης ακυβερνησία στην χώρα. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα. Αύριο θα είναι αργά.

    9. ……KANOYN TETOIA PRAMATA OI ASIATES ? …….ρε αυτοι θα κοψουν τις μυτες και τα αυτια των ντοπιων για να ξεχωριζουν σαν ΠΕΡΣΟΑΣΙΑΤΕΣ.

    10. Ψήφισαν τον Μητσοτάκη για τον πατριωτισμό του ορίστε τ’ αποτελέσματα.

    11. Για ολα φταινε τα πουλημενα ανδρεικελα της ΞΕΝΟΚΡΑΤΊΑΣ,το μοναδικο πολιτευμα που γνωρισε το νεον ελληνικον κρατος!!!Που προδωσε κι εθαψε απαξ δια παντος τους σκοπους του 1821!!!Η ΜΌΝΗ ΛΎΣΙΣ:Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΤΟ 2021!!!ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ’21!!!ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!Το συνθημα πρεπει να ειναι ενα και μονο:”ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!”Ιων Δραγουμης

    12. Στέφανος καταρχας καλημέρα..
      ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΣ ΛΑΘΡΟΒΡΩΜΙΛΟΥΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΏΡΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙΚΡΑΗΣΕΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΊΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΦΑΓΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΜΑΓΚΙΕΣ, ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΒΙΑΣΜΟΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ…ΤΟΤΕ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΕΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΌΤΕ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ…ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΠΑ…

    13. Μητσοτάκης, λειτουργεί σύμμαχος του Ερντογάν, βοηθάει στην αποστολή των στρατιωτών του, των τζιχαντιστών, σε όλη τη χώρα. ΥΓ. Ρε αλήτες λάθρο, τη Σάμο χτυπήσετε !

    14. Να ενσωματωθούν στην Ελληνικη κοινωνία;; Γιατι;;;; Αυτοι δεν μας έλεγαν πως δεν ήρθαν για να μεινουν;;; Δεν μας έλεγαν πως θελουν να φύγουν;;; Τωρα θα τους ….ενσωματώσουν;;;;…..πλάκα κανουν;;; Αυτοι οι ανθρωποι δεν ενσωματώνονται ποτε και πουθενα. Ενσωματώνουν τους αλλους και πολλες φορές με πολυ βίαιο τροπο. Αυτο θελουν μαλλον τα …καμάρια μας….να ενσωματωθούμε εμεις σε αυτους και οχι το αντίθετο.

    15. ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ…ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ

      1. Είπε ένα ανώνυμο σκουπίδι, που όχι μόνο δεν θα πλάκωνε τον Μητσοτάκη αν ερχόταν μπροστά του, όπως προτρέπει τους άλλους, αλλά ο ίδιος σαν κλασικό φοβισμένο ανθρωπάκι της σφαλιάρας που ζει και αναπνέει από το ανώνυμο κράξιμο, σχολιάζει φορόντας μια κουκούλα ΑΝΩΝΥΜΑ.
        Σκουπίδι ολκής, με αξία όσων γράφει ΜΗΔΕΝ.
        Περαστικά..

        1. Κωστακη μηπως να χαλαρωσεις λιγο αγορινα μου?

    Comments are closed.