ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ – “ΒΟΜΒΑ” ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

    Κοινοποίηση:
    βββββ

    Οι τοξικολογικές εξετάσεις βρίσκονται πλέον στα χέρια των αρχών, αφότου παραδόθηκαν από το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν τα αποτελέσματα μίας ακόμη εξέτασης η οποία αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης και αυτή αναμένεται να βγει από το αντίστοιχο εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας.

    Ο φάκελος με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών θα ανοιχτεί τη Δευτέρα το πρωί όποτε και θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

    Σε μια παράλληλη εξέλιξη λίγο νωρίτερα και θέλοντας να δείξει τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί στην υπόθεση, ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ένας εκ των νομικών παραστατών στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη αναφορικά με όσα ακούγονται για τις καθυστερήσεις στις τοξικολογικές εξετάσεις που είναι καθοριστικής σημασίας για αδικήματα όπως ο βιασμός με χρήση χαπιού, ο δικηγόρος ανέφερε τα εξής: «Δεν ελήφθη αίμα που έπρεπε να ληφθεί εντός 18 ωρών. Το πρώτο στοιχείο που θα μπορούσαμε να έχουμε έχει χαθεί… εκεί ευθύνεται η μη εξειδίκευση και η άγνοια των αρχών σε αυτού του είδους τα μοντέρνα αδικήματα».

    «Πρέπει άμεσα να κυνηγούμε τον χρόνο αλλιώς τελειώσαμε… Το χάσαμε το αίμα πάει» σημείωσε ο κ. Διαλυνάς, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι «συνήθως οι τοξικολογικές ουσίες στα ούρα, το αργότερο σε μια εβδομάδα μας δίνουν αποτελέσματα» και επομένως «αυτές μπορεί να δρέψουν καρπούς».

    Ο κ. Διαλυνάς εξέφρασε απορία για το γεγονός ότι μέρος των ούρων μπορεί να έχει αποσταλεί σε εργαστήριο στη Βέρνη, όπως ακούστηκε «από σοβαρές πηγές». «Υπάρχει το τοξικολογικό εργαστήριο του υπουργείου Δικαιοσύνης και η Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας. Δεν καταλαβαίνω, πώς φεύγει δείγμα ούρων να εξεταστεί σε ένα εργαστήριο; Τι είναι ιδιωτικό;» σημείωσε ο δικηγόρος, συμπληρώνοντας ότι «το 2020 ο ίδιος ο προϊστάμενος του τοξικολογικού εργαστηρίου είχε δηλώσει σε συνέντευξη ότι έχουν προμηθευτεί ένα τέλειο μοντέρνο μηχάνημα με το οποίο εντοπίζεται το χάπι βιασμού από την τρίχα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Είναι από τις περιπτώσεις που μία πολιτεία ζυγίζεται και μετριέται. Σε επίπεδο ηθικών αξίων, ισονομίας, αξιοκρατίας. Στο πόση σαπίλα έχει αφήσει να διεισδύσει στις δομές λειτουργίας της δικαιοσύνης.

      Οι πρώτες ενδείξεις προοιωνίζονται ότι θα κριθεί ελλιπής. Απ’ όλες τις μεθοδεύσεις καθυστερήσεων έως την εξόφθαλμη συγκάλυψη (μεγάλης) μερίδας των ΜΜΕ. Γνωρίζοντας η γυναίκαι αυτή τι έχει να αντιμετωπίσει, πόσες αντοχές θα πρέπει να αντιπαρατάξει στο bullying που θα δεχτεί (και κατά μαρτυρία της ήδη δέχτηκε) από τους συνήγορους των μεγαλόσχημων – φερόμενων ως – βιαστών της, το τόλμημά της είναι ήδη άθλος, ανεξαρτήτως κατάληξης. Βγαίνοντας σε κοινή θέα για να πει την ιστορία της, έγινε ξεκάθαρο ότι απέχει πολύ απ’ το προφίλ της συνοδού που έλκεται από ένα γερό πορτοφόλι. Τους χάλασε το αφήγημα που επιστρατεύθηκε άρον, άρον για να σκεπάσει τη δυσωδία. Χωρίς γυρισμένη πλάτη στην κάμερα, χωρίς τεχνικές αλλοίωσης φωνής ή «μωσαϊκό» κάλυψης εικόνας, μόνο με το πρόσωπο της αλήθειας.

    2. Ας ασχολειομασται εμεις με την αλβανιδα βιζιτα και οι πολιτικοι να κανουν την δουλεια τους ανενοχλητοι και να δειτε τον επομενο μηνα τους λογαριασμους της ΔΕΗ θα τρυβεται τα ματια σας………..

    3. Μόλις πριν λίγο αγαπητέ Στέφανε πήγε περίπατο ο ομαδικός βιασμός…μείναμε στον ατομικό και συγκεκριμένα στη συνεύρεση χωρίς συναίνεση.Δεν έχουν ακουστεί τα άτομα τα έξτρα που ήταν παρόντες.όταν μιλήσουν και αυτά όλα θα πάνε ανάποδα.μέχρι τότε παρακολουθούμε την εκβιαστική οργάνωση που έχει στηθεί με ένα πουτανακι ένα λαμόγιο και έναν Ταρζάν χωρίς μαϊμού στη ζούγκλα.θα ξεφτυλιστειτε και δεν θα πάρετε και ευρώ ΛΑΜΟΓΙΑ.

      1. τι ίχνη ν’αφήσεις ρε φίλε αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό ? δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο δις πιθανότητες. Η κοπέλα είχε περίοδο και το πιθανότερο είναι το σεξ να έγινε με προφυλακτικά, οπότε από απροσεξία μόνο μπορεί να υπάρχουν αποδείξεις

    4. Υπάρχουν αυτά τα κτήνη που δεν σέβονται τίποτα γιατί υπάρχουν οι εύκολες που τους δίνουν το μουνί στο πιάτο. Έκανες τη μαλακία, το βουλώνεις, το θάβεις βαθειά μέσα μου, μετανοείς κάθε μέρα της ζωής σου και ζητάς από τον Θεό να σε δικαιώσει, να τιμωρήσει τα τέρατα! Είναι φαύλος κύκλος, θύμα και θύτης εναλλάσσονται στους ρόλους!

    5. Προσωπικά θα ντρεπόμουνα να έχω κάνει όλα αυτά τα αίσχη και να δείξω το πρόσωπό μου σαν να έκανα κάποιο κατόρθωμα. Καμία τσίπα, καμία ντροπή. Η πορνεία θεωρείται φυσική. Εννοείται ότι αυτούς θα ήθελα να τους σκοτώσω, όμως θα σιχαινόμουν και τον εαυτό μου!

    6. Καμία εμπιστοσύνη κύριε Χίο στο λαμόγιο τον Τριανταφυλλόπουλο!

    7. Να δούμε στη συνέχεια αν η κ. κόλα ζητήσει συγνώμη μετάνοια και αποκατάσταση της ηθικής βλαβης που προξένησε στη κοπέλα.

    8. Για αυτό και προτιμούμε ελληνικά προϊόντα όπως Green Cola 🙂

    9. Ο Μητσοτάκης δεν είπε ούτε 1 λέξη για το κορίτσι

    10. Όλη η υπόθεση είναι απλά εκβιασμός για λεφτά. Θα μπορούσε η κοπέλα να πάει σε ιδιωτικό να δώσει αίμα από τη πρώτη μέρα. Αλλά χρειάζονται το αφήγημα πως τάχα μου υπήρξε “κουκούλωμα” από τις αρχές, γιατί απλά δεν έχουν υπόθεση. Έλεος με τη κάθε κοντοπίθαρη Αλβανίδα από τον Λαγκαδά που νομίζει πως θα δαγκώσει φράγκα….

    11. Τελικά το σπέρμα ήταν ενός μόνο άνδρα…..;;;;;

    12. ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΖΟΥΜΟ.

    13. Δεν είναι το θέμα μόνο η Γεωργία.
      Αν μια κοπέλα βιαστεί και πάει στην αστυνομία να το καταθέσει, η αστυνομία ΔΕΝ ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Κάηκε η κοπέλα με αυτούς τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.
      Αυτό είναι το θέμα!!!

      1. Η αστυνομία και οι ιατροδικαστές ξέρουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, όταν όμως οι διαταγές είναι για κουκούλωμα συμβαίνει αυτό που βλέπουμε στην υπόθεση αυτή

      2. ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΈΝΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ο Θεός να λυπηθεί μην έχει ανάγκη αυτούς τους θεσμούς στην Ελλάδα …

    14. Σταματήστε άμεσα να πίνετε coca cola …. να αρχίσετε να πίνετε pana cola ….

    15. Το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε που η Γεωργία πήγε στο δηθενομάγαζο για να διασκεδάσει. Βέβαια οι περισσότερες νεοελληνίδες παρόμοια συμπεριφέρονται γιατί ψάχνουν μόνο το εύκολο χρήμα . Να ψάξουν όμως βρουν για κανένα άτομο υψηλής αξίας , ούτε λόγος.

    16. Στην τελική ρε μάγκες τόσο αγγούρι, όταν το αγγούρι ως γνωστόν μπαίνει στην σαλάτα?

    17. φαίνεται ότι ούτε ο δικηγόρος ήξερε να της πει έστω από το τηλέφωνο ότι έπρεπε να ζητήσει να της πάρουν αίμα διότι έπρεπε να “χαθει” το βασικό στοιχείο ισχυρισμού της Γεωργίας, δηλαδή ότι “δεν θυμάται τίποτα”, απάτη η υπόθεση και ευτυχως που γλύτωσε η 17χρονη που μάλλον την είχε πάει να την πλασάρει η Γεωργία στους άλλους…

    18. Όταν βγουν τα αποτελέσματα θα γίνει η μεγάλη απάτη….θα τα πειράξουν…. έχει πέσει πολύ χρήμα και θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος να το κάνει…!!!!!!

    19. Ο/Η ΡΑΜΟΛΙ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΜΙΓΚΑΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ λέει:

      ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΗΔΗ ΚΟΥΒΑ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ. ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΒΥΖΙΤΕΣ.

      Υ.Γ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ meetooΔΕΣ.. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ.

      1. μπάρμπα κόψε το μπάφο. Τράβα πέσε σε κανα γκρεμό καλύτερα

      2. Τράβα κάνε 10 booster εμβόλια να συνέλθεις.
        Η κατάντεια της κοινωνίας δεν σε απασχολεί;
        Ούτε το μυαλουδάκι σου μπορεί να χωρέσει ότι μία διαδικτυακή εφημερίδα πρέπει να καλύπτει όλα τα θέματα;

    20. Θα τα δούνε όλα. Τουλάχιστον 3 τροφοδοτικες αλυσίδες που δραστηριοπουνται σε νησιά, διακόπτουν την συνεργασία τους με την κόκα κόλα!!! Το σημαντικότερο δεν είναι ότι τα παιδιά των διευθυνταδων τής κόκα κόλα είμαι βιαστές, το χειρότερο είναι ότι πως υπάρχει προσπαθεια από τα αφεντικά της κόκα κόλα να βγάλουν λαδι τους βιαστές και κάνουν προσπάθειες για να μην οδηγηθούν στην φυλακη οι βιαστες βλαστάρια τους. .

    Comments are closed.