ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ! «ΡΕ ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΣΟΥ». ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ; Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΕΛΛΑΔΑ 2021» ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΘΥΕΛΛΑ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ.

    Κοινοποίηση:
    gianna

    Απίστευτο και όμως αληθινό!
    Ο λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Ελλάδα 2021» αναπαράγει ένα απόσπασμα άρθρου του καθηγητή Αριστείδη Χατζή, προκαλώντας οργισμένη αντίδραση

    Μάλιστα, μεταξύ αυτών που έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν την ενόχλησή τους ήταν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

    «Διαβάζουμε εδώ ότι ο Καποδίστριας κήρυξε “δικτατορία”. Και πιο κάτω αποκαλείται “δικτάτορας”, που του αντιστάθηκαν οι “δημοκρατικοί και φιλελεύθεροι Έλληνες”. Καμία επιστημονική άποψη δεν φιμώνεται. Είναι όμως αυτή η επιλογή λέξεων κατάλληλη για μια Επιτροπή που λέει πως ενώνει;», αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

    Το κείμενο της «Ελλάδα 2021» για τον Καποδίστρια:

    «Για τον Ιωάννη Καποδίστρια, τα πρώτα δημοκρατικά και φιλελεύθερα συντάγματα αποτελούν “ξυράφι στα χέρια μικρού παιδιού”. Ο Καποδίστριας φτάνει τον Ιανουάριο του 1828 στην Αίγινα ενώ έχει αποδεχτεί ήδη από τον Αύγουστο του 1827 τη θέση του Κυβερνήτη.

    Καθώς λοιπόν θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνο ξυράφι το Σύνταγμα της Τροιζήνας, το αναστέλλει & κηρύσσει ουσιαστικά δικτατορία. Αυτό είναι το τέλος της Πρώτης Ελληνικής Δημοκρατίας. Όμως οι δημοκρατικοί και φιλελεύθεροι Έλληνες δεν το έβαλαν κάτω.

    Συνέχισαν να αγωνίζονται για δημοκρατία και δικαιώματα. Ούτε η εκσυγχρονιστική δικτατορία Καποδίστρια, ούτε οι Βαυαροί, ούτε οι ξένες δυνάμεις μπόρεσαν να τους αναγκάσουν να ανεχθούν ένα αυταρχικό καθεστώς.

    Με αγώνες & αίμα κατόρθωσαν το 1844 να κάνουν την Ελλάδα το πρώτο κράτος στον κόσμο που καθιερώνει την καθολική ψηφοφορία των ανδρών & το 1864 μία από τις πρώτες φιλελεύθερες κοινοβουλευτικές δημοκρατίες της Ευρώπης».

    Δηλαδή με λίγα λόγια ο Καποδίστριας ήταν δικτάτορας; Πρέπει πρώτον να ”κατέβει” η συγκεκριμένη ανάρτηση και δεύτερον να ”πέσουν” κεφάλια. Ακόμα και η κ. Αγγελοπούλου θα πρέπει να βγει και να ζητήσει τώρα συγγνώμη!

    Ο θάνατος του “μοναδικού” Κυβερνήτη της Ελλάδος

    Επίσημα για την ιστορία, οι Μαυρομιχαλαίοι, που το προηγούμενο βράδυ ετοίμαζαν κάθε λεπτομέρεια το σχέδιό τους, μαζί με Λόντο και Καλαμογδάρτη, ξεκινούσαν με δυο παλικάρια τους και δυο πολιτοφύλακες, τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Γιάννη Καραγιάννη, που είχαν οριστεί από το κράτος να τους παρακολουθούν (αλλά έγιναν όργανά τους), για τον Άγιο Σπυρίδωνα.

    Μόλις τους είδε στην είσοδο της εκκλησίας ο Καποδίστριας, κοντοστάθηκε και σκέφτηκε να φύγει. Προχώρησε όμως προς το μέρος τους και τους χαιρέτησε με ένα νεύμα. Τότε, ο Κωνσταντής άρπαξε τον Κυβερνήτη και τον πυροβόλησε πίσω από το αφτί, ενώ ο Γιώργης τον μαχαίρωσε δύο φορές κάτω από την κοιλιά. Και ο Καραγιάννης πυροβόλησε κατά του Καποδίστρια, ωστόσο αστόχησε. Ο Καποδίστριας πέθανε ακαριαία. Ο Κωνσταντής καταδιώχθηκε κι αφού τραυματίστηκε από τον Κοζώνη και τον Φωτομάρα, πέθανε μερικές ώρες αργότερα. Ο Γιώργης κατέφυγε στη γαλλική πρεσβεία.

    Υπάρχει η άποψη ότι οι Μαυρομιχαλαίοι ενήργησαν σαν όργανα των Αγγλογάλλων, οι οποίοι είχαν υποσχεθεί ότι θα τους φυγαδεύσουν. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από την πρεσβεία και απειλούσε ότι θα την κάψει. Ο Γάλλος πρέσβης Ρουάν κι ο Άγγλος αντιπρεσβευτής Ντόκινς διαμαρτυρήθηκαν στον Πορτογάλο φιλέλληνα Αλμέιδα, φρούραρχο του Ναυπλίου, ο οποίος τους ζήτησε επιτακτικά να παραδώσουν τον Γιώργη ή Μπεϊζαντέ, (θυμίζουμε) Μαυρομιχάλη, για να παραπεμφθεί σε δίκη.

    Πραγματικά, ο Γιώργης παραδόθηκε και φυλακίστηκε αρχικά στο Ιτς Καλέ και αργότερα στο Παλαμήδι. Στις 7 Οκτωβρίου 1831, έγινε η δίκη του Μαυρομιχάλη και των δύο πολιτοφυλάκων Γεωργίου και Καραγιάννη. Ο Γιώργης Μαυρομιχάλης, που είχε συνήγορο υπεράσπισης τον Σκωτσέζο φιλέλληνα Μάσον, και ο Γιάννης Καραγιάννης καταδικάστηκαν σε θάνατο και ο Ανδρέας Γεωργίου σε φυλάκιση δέκα ετών.

    Ο Μαυρομιχάλης εκτελέστηκε στις 10 Οκτωβρίου, ενώ η εκτέλεση του Καραγιάννη αναβλήθηκε, καθώς υποσχέθηκε ότι θα μαρτυρήσει κι άλλους ενόχους. Αργότερα, στους δύο πολιτοφύλακες δόθηκε αμνηστία και αφέθηκαν ελεύθεροι.

    Οι αγωνιστές του 1821, πολλοί από τους οποίους έβαψαν μαύρα τα φέσια τους, και ο απλός κόσμος θρήνησαν τον Ιωάννη Καποδίστρια. Λίγο πριν τη δολοφονία του, οι Υδραίοι αντίπαλοί του, με επικεφαλής τον Λάζαρο Κουντουριώτη, είχαν αποφασίσει να συμφιλιωθούν μαζί του αλλά δεν πρόλαβαν.

    Δείτε μερικά από τα σχόλια χρηστών του διαδικτύου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Όταν οι πρώην κοτζαμπάσηδες οργανώνουν τον εορτασμό της Επανάστασης του 1821 , πάει να πει ότι κάτι δεν πήγε καλά με την επανάσταση .

    2. Κολλητη φιλη της χιλαρυ και του ιδρυματος της δευτερης….
      Για ψαξε Στεφανε τι εγκληματα εχει κανει το ιδρυμα κλιντον….
      Δεν γινεται η Γιαννα,να μην γνωριζει κατι γι αυτο!!!!
      Υποπτος ο ρολος της Γιαννας…πολυ υποπτος….
      Εκτος του οτι προσπαθει να υποβαθμισει το Ελληνικο Εθνος που ειναι παρα πολυ σοβαρο και σιγουρα πρεπει να ζητησει ενα Μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον Ελληνικο λαο, να ξερεις Στεφανε πως η κυρατσα ειναι μπλεγμενη πολυ στο deep state!!!
      Οταν θα ειναι η καταλληλη στιγμη για σενα δημοσιογραφικα,κανε ερευνα βγαλτα στο φως και να προβεις και σε αλλες αποκαλυψεις…
      Θ αρχισουνε τα οργανα πολυ συντομα στο deep state, και θα εχεις αρκετο ρεπορταζ σχεδον ετοιμο με αποκαλυψεις που θα γινουν απο αλλους πρωτα….
      Λιγη υπομονη…..

    3. Τοιαύτα πουρά μέ ……πούρα !!!!! εισίν η αντικατοπτρίζων αντανάκλαση τής δυσώδους καί σαπράς ποιότητος πλειοψηφίας ξεμωραμένου καί άφρωνος λαού. Αυτή η πουρογραία εκφράζεται τοιουτοτρόπως διότι γνωρίζει εκ τών προτέρων ότι,αφ’ενός ό,τι βδελλυρότητας κι’άν εκστομίσει, θά εύρουν απήχηση καί θά εκφράζουν τό σύνολο σχεδόν τών ανεγκέφαλων νεοελλήνων (οι οποίοι εκλέγουν όλα αυτά τά δαιμονοειδή δίποδα τά οποία κυβερνούν τήν Πατρίδα καί ηγούνται εις όλους τούς κρατικούς τομείς απ’τό 74 καί εντεύθεν), αφ’ετέρου, η αντίδραση ισχνότατη καί άνευ σημασίας. Εκ λαού ο οποίος αχαρίστως, χυδαιότατα καί σκαιότατα καθυβρίζει (εν ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ) Τόν Ποιητή, Δημιουργόν καί Σωτήρα Ιησού Χριστόν, φυσικό επόμενον εστίν ίνα αναβλύζουν ως ……πομφόλυγες εκ βούρκου!!!!!! σατανοειδή πουρά μέ πούρα (ως αυτό τό έκτρωμα), υβρίζοντα κάθε Ιερόν καί Όσιον.

    4. Τοιαύτα πουρά μέ ……πούρα !!!!! εισίν η αντικατοπτρίζων αντανάκλαση τής δυσώδους καί σαπράς ποιότητος πλειοψηφίας ξεμωραμένου καί άφρωνος λαού. Αυτή η πουρογραία εκφράζεται τοιουτοτρόπως διότι γνωρίζει εκ τών προτέρων ότι,αφ’ενός ό,τι βδελλυρότητας κι’άν εκστομίσει, θά εύρουν απήχηση καί θά εκφράζουν τό σύνολο σχεδόν τών ανεγκέφαλων νεοελλήνων (οι οποίοι εκλέγουν όλα αυτά τά δαιμονοειδή δίποδα τά οποία κυβερνούν τήν Πατρίδα καί ηγούνται εις όλους τούς κρατικούς τομείς απ’τό 74 καί εντεύθεν), αφ’ετέρου, η αντίδραση ισχνότατη καί άνευ σημασίας. Εκ λαού ο οποίος αχαρίστως, χυδαιότατα καί σκαιότατα καθυβρίζει (εν ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ) Τόν Ποιητή, Δημιουργόν καί Σωτήρα Ιησού Χριστόν, φυσικό επόμενον εστίν ίνα αναβλύζουν ως ……πομφόλυγες εκ βούρκου!!!!!! σατανοειδή πουρά μέ πούρα (ως αυτό τό έκτρωμα), υβρίζοντα κάθε Ιερόν καί Όσιον.

    5. Εμ δεν φταίει η Αγγελοπούλου μάγκες, γνωστή η κυρία, το ποιόν της και το παρελθόν της.
      Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΙΕΙ.

    6. Τον Ιωάννη Καποδίστρια,αυτόν τον ξένο,τον σκοτώσαμε ΕΜΕΙΣ πριν από 190 έτη και τώρα,το 2020,τον ξανασκοτώνουμε πάλι εμείς.Ο μπαρμπα Γιάννης δικτάτορας!, που ξέπλυνε την ντροπή της πειρατείας από τα νησιά του Αιγαίου κι επειδή αυτό δεν ταίριαζε με τα οικονομικά συμφέροντα της “Μικράς Αγγλίας” τον προγράψανε. Επίσης,ρόλο στη θανάτωσή του δεν παίξανε ούτε μασόνοι,ούτε ξένοι,ΕΜΕΙΣ κι οι πρόγονοί μας φταίμε γιά όλα,με τα απαίσια συμφέροντά μας.Όταν νέκρωσε γιά δύο μήνες την οικονομική ζωή σε Ύδρα,Σπέτσες λόγω καραντίνας γιά την τότε θανατηφόρα πανώλη,ναι είπαν ότι τους περιόριζε την ελευθερία και τα έσοδα από το εμπόριο,κυρίως οι σαπίλες οι Υδραίοι. Μην κοιτάτε να βγάλετε την ευθύνη από πάνω μας,όπως κάτι Κοκκινάκηδες κλπ.Οι Υδραίοι είχαν ακόμα αρκετά χρήματα να χρηματοδοτήσουν τη δολοφονία του.Και οι Μανιάτες την εκτέλεσαν.
      Να αποσυρθεί το κατάπτυστο κείμενο της δεύτερης δολοφονίας του άξιου και αδικαίωτου θεμελιωτή της ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Ελβετίας.Αλλά εκεί τον τιμούν με ανδριάντες και γιορτές και μπορεί να αναπαύεται ήσυχος ο γιατρός-πολιτικός με τα 4 διδακτορικά που ήρθε να πεθάνει στο βρωμότοπο των Αρβανιτών Υδραίων και Σπετσιωτών που μιλούσαν ακόμα αλβανικά.Δικτάτορας λέει! κι ο Μιαούλης του έκαψε την “Καρτερία” που τη χρωστούσαμε στις Τράπεζες.Άμα ήταν δικτάτορας,έπρεπε να κρεμάσει το Μιαούλη,ναι το ήρωα της επανάστασης Μιαούλη,από το μεσιανό κατάρτι του πλοίου του γιά παραδειγματισμό.Έκαψε χρωστούμενο πλοίο το παλικάρι γιά πλάκα,λες και έκαιγε τα δικά του χρήματα ο κατσαπλιάς.Αλλά,αμαρτίες γονέων και παππούδων παιδεύουν τέκνα,εγγόνια και δισέγγονα.

    7. Τι θα περίμενε ένας Έλληνας από αυτό το “θου Κύριε φυλακείν τω στόματί μου “, μέλος του ιδρύματος Κλίντον, που αγνοώντας την ηλικία της, παλιμπαιδίζει με την απαράδεχτα κακόγουστη αμφίεσή της, που αν μη τι άλλο, σηματοδοτεί και τη σοβαρότητα με την οποία θα διαχειριστεί το θαύμα των Ελλήνων εκείνων που με το αίμα τους συνετέλεσαν στην παλιγγεννεσία του Έθνους. Με ποια κριτήρια την επέλεξε ο πρωθυπουργός για ένα τόσο καθοριστικής σημασίας ορόσημο πολλών γενιών Ελλήνων ; Μήπως για να διαχειριστεί την όλη οργάνωση με τη συνέπεια που επέδειξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προοίμιο της χρεωκοπίας της πατριδας ή γιατί αποτελεί το πρότυπο Ελληνίδας, η ανιστόρητη που συμπλέει με τους φονιάδες Ευρωπαίους του μοναδικού ηγέτη που πέρασε από την Ελλάδα, ;h μάλλον για να λανσάρει τις νέες φόρμες καπελαδούρας που συνηθίζει; Άντε ασχολήσου παιδογιαγιούλα μινιφορούσα με τη χλιδάτη ζωή σου κι άσε μας εμάς στην θαλπωρή της πατρικής γης!!! Η Ελλάδα χρειάζεται Έλληνα ηγέτη εδώ και τώρα, για να σωθεί, που μόνο ένα θαύμα θα τη σώσει! Μας ετοιμάζει η “πολίτις του κόσμου” νέο μνημόνιο, να το θυμάστε!

    8. Ματσωμενη καρ@@λα που παντα ειναι στον αφρο.εκλεκτη τοτε του σημητη και τωρα του κουλη.δυστυχως αυτη ειναι η πολιτικη στην ελλαδα,μονο το χρωμα αλλαζει.το περιεχομενο το ιδιο.

    9. ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ , ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΥΧΤΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΑΝΕ ΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ & ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΑΤΗ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ 25 &
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΡΔΙΑΓΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟΥΣ & ΑΣ ΕΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ 25 ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΛΕΙΨΗ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΨΗ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝΕ
      ΚΑΠΙΣΤΡΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ,
      ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ

    10. το τι λες/ γράφεις εσύ και οι επιστήμονες που μάζεψες λίγο μας νοιάζει.
      Ο Καποδίστριας ήταν Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο Τ Η Τ Α εν αντιθέσει με εσάς που είστε ένα κομμάτι κρέας και τίποτε παραπάνω!Δεν μου κάνει εντύπωση λοιπόν το συγκεκριμένο σχόλιο γιατί οι κομπλεξικοί, τον άνθρωπο που ξεχωρίσει θα κακοβουλευτούν. Ό,τι όμως και να πείτε εκείνοι που έχουν διαβάσει δέκα πράγματα σας έχουν γραμμένους γιατί γνωρίζουν.
      Υ.Γ : Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ειπωθεί από μέρους σας για κάποιους άλλους πολιτικούς που τους αποκαλούσε το σινάφι σας με διαφόρους επαινετικούς χαρακτηρισμούς(εθνάρχης, αναδημιουργός, εκσυγχρονιστής κτλ κτλ) γιατί φυσικά είστε όμοιοι, το απόλυτο τίποτα.

    11. Ορισμένοι διορισμένοι πλουτοκράτες των πούρων Αβάνας που βάζουν φωτιές κατακαλόκαιρα γιορτάζοντας τα φαγοπότια και βάζουν στις τσέπες τους εκατομμύρια δεν έχουν δικαίωμα ούτε καν να λέγονται ΈΛΛΗΝΕΣ. Λυπάμαι αλλά δεν είμαι άξιος να αγγίξω τον πολιτικό άνδρα που έμαθε στους Έλληνες τις πατάτες για μην λιμοκτονήσουν, που πήγε μόνος του και αφού ήξερε στην αυτοκτονία, που στερέωσε το Ελληνικό πολίτευμα, από διοικούνται οι περισσότερες χώρες στον κόσμο. Θέλω όμως να ΦΩΝΑΞΩ σε όλους τους τιποτένιους/ες (βλέπε Γαμοπούλου), Αει γ@μhθeiτε Μασόνοι και πουλημένοι.
      ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ. Εξαφανιστείτε γιατί θα σας εξαφανίσουμε………

    12. Το νεόπλουτο σκουλίκι, δρα ως “αιχμή του δώρατος” της ΝΤΠ, αλλά δεν είναι μόνη της, υπάρχει ολόκληρη ομάδα (τρωκτικών) που οργανώνει την προπαγάνδα και παραχαράσει την ιστορία, γιατί το “βαρομετρικό χαμηλό” που έχει στο κεφάλι της δεν είναι ικανό ούτε για τέτοιες σοβιετικού τύπου βρωμερές πράξεις.

    13. Δικτάτορας ο Καποδίστρια;;;; Τοσο ηλίθια ειναι η τοσο σίχαμα;;;; Ολοι οσοι έκανα κατι καλο για την Ελλαδα, βαφτίστηκαν δικτάτορες. Ο Καποδίστρια, ο Μεταξας, Ο Παπαδόπουλος. Ολοι. Και οοολοι οι υπόλοιποι, τα πραγματάκια λαμογια που έβλαψαν την Ελλαδα, ειναι οι δημοκρατες. Βρε Αντε μου στον αφέντη σας τον διάολο. Αν και ουτε κι αυτος σας θέλει απο φόβο μην του πάρετε την δουλεια.

    14. Ρ Ο Υ Φ Α ΤΟ ΡΕ ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΑ..ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ !!! ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΙΑΤΣΙ !!! 12.000.000.000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!!!!!! ΕΞΟΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΗ ΚΛΩΣΣΑ…ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΟΥ…? ΤΑ ΚΛΩΣΣΑΣ..?

    15. Είναι αλήθεια πως έστειλε σπίτι τους τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και τα κόμματα και είδε η Ελλάδα προκοπή. Ήταν όμως Κυβερνήτης και όχι δικτάτορας. Δεν έκανε πραξικόπημα και τον αποδέχτηκαν όλοι.
      Απο κει και πέρα οι ξένες δυνάμεις τον έφαγαν όπως πήγαν να φάνε και τον Κολοκοτρώνη. Όταν “έφυγε” ο Καποδίστριας επέστρεψαν τα Συντάγματα… Και να τα χάλια μας…
      Η ψωροελίτ, ο κάθε απόγονος κατσικοκλέφτη και ο κάθε τοποτηρητής ξένων συμφερόντων μπορεί να λέει οτι θέλει.
      Καταλαβαίνετε τι ετοιμάζουν για το 2021. Οι Έλληνες οφείλουμε να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτές τις εκδηλώσεις και να γιορτάσουμε με το δικό μας τρόπο το 2021. Δεν τους αναγνωρίζουμε.
      Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων. Υπερ πίστεως και πατριδος.

    16. ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥΡΑΚΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΜΕ ΤΟ Ν ΚΑΠΟΔΟΣΤΡΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΝ ΜΠΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΩΜΑ ΟΛΩΝ. ΕΛΕΟΣ.

    17. Τα πολλά τσιμπούκια έχουν παρενέργειες από ό,τι φαίνεται.Σκ@ατόγρια που πιάνεις στο βρωμόστομα σου τον Μέγα Κυβερνήτη της Ελλάδος.

    18. Άλλη μια ακόμα βρωμιάρα κρητικιά.Είναι απάτριδες λέμε οι άνθρωποι,ακόμα και σήμερα παρουσιάζουν τον εβραίο μπενι σελομ ως εθνάρχη

    19. Πολύ σωστά τα λέει. Όποιος πάει την Ελλάδα μπροστά είναι δικτάτορας, όποιος τη χρεώνει και την κάνει υποχείριο με χιλιάδες λαθρομετανάστες είναι δημοκράτης, ψέματα είναι;

    20. Ντροπή και μόνο η αναφορά στο πρόσωπο του Ιωάννη Καποδίστρια ως δικτάτορα. Από που και ως πού ; Πρέπει να δώσουν εξηγήσεις μερικοί.

    21. Η μαντάμ αυτή, όταν λεγόταν ΓΙΑΝΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ και όχι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ την εποχή που γυρνούσε πόρτα-πόρτα παρακαλώντας για ψήφους, δεν υπήρχε καμιά περίπτωση, όχι για να γράψει κάτι τέτοιο, αλλά ούτε για να το σκεφτεί καν πως κάποτε θα είχε το θράσος να προσβάλλει την μνήμη τού πρώτου κυβερνήτη και εθνάρχη της Ελλάδος ! ! !
      Τώρα όμως που λέγετε ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και κατάφερε να μπεί σε άλλο κύκλο, ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…
      Καλά ορέ Έλληνες πότε θα βάλετε μυαλό ; ; ;
      Δεν γνωρίζατε το τι έκανε πριν κάποια χρόνια στο ΑΘΗΝΑ 2004 τι θέλατε τώρα να τις χαρίσετε και το «ΕΛΛΑΔΑ 2021» ; ; ;
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    22. Με ψυχραιμία απαντούμε ότι είναι λάθος να μιλάς για πολιτικά γεγονότα του 19ου αιώνα με όρους 21ου αυτό λέγεται ιστορικός αναχρονισμός! Όσο για τον Κυβερνήτη όσο δημοκρατική ήταν η τρίτη εθνοσυνέλευση που τον εξέλεξε άλλο τόσο δικτάτορας ήταν ο Καποδίστριας και ο νοων νοειτο.

    23. Αθώοι του αίματος τούτου.
      “κατά τη νεκροτομή εβρεθησαν στο κεφάλι του Καποδίστρια δύο μισή μπαλαρμάδες” (δύο βολια δεμένα μεταξύ τους με αλυσίδα)
      Τα όπλα των Μαυρομιχαλεων (σημειωτέον είχαν πρόσφατα αγοράσει καινούργια όπλα) δεν είχαν τέτοια πυρομαχικά. Επίσης το όπλο του Κωσταντή Μαυρομιχάλη βρέθηκε γεμάτο.

    24. Μητσοτάκη σε περιμένουμε στις εκλογές, εμείς δεν φοβόμαστε, απλά θυμώνουμε με τις επιλογές σου. Δεν μπορείς ούτε πολιτιστικό σύλλογο χωριού να διοικήσεις. Άγεσαι και φέρεσαι ξεπουλώντας αξίες, πατρίδα και αγωνιστές που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε ελεύθεροι.

    25. Αυτό τό αποξηραμένο προζύμι έχει τό θράσος νά προσβάλλει καί νά αμαυρώσει τήν μνήμη τού πρώτου κυβερνήτη καί εθνάρχη τής Ελλάδας τού αείμνηστοου καί μεγάλου Ιωάννη Καποδίστρια.Αίσχος,’ονειδος,ντροπή μωρή καρακάξα ανθελληνικό έκτρωμα.Τό μίσος τών Νεοταξιτών κατά τής Ελλάδας είναι απεριόριστο,απέραντο.
      Κατάργησαν τήν γιορτή τών ελλήνων τό Πάσχα,τήν 25ην Μαρτίου 1821.Λοιδορούν τούς ήρωες τού 1821.Χτυπούν
      τήν εκκλησία μας,τήν θρησκεία μας,τά πάντα.Εφαρμόζουν πιστά τίς οδηγίες τού Χαινριχ Κίσινγκερ.Χτυπάτε τόν
      πολιτισμό κομμάτι μέ κομμάτι.Ρέ κακόμουτρο μόσκαρο η Ελλαδα μετά τήν δολοφονία τού Καποδίστρια από τούς
      Μαυρομηχαλαίους η χώρα μας δέν είδε άσπρη ημέρα.Ο αείμνηστος Ιωάννης Καποδίστριας ήταν ο πρώτος καί ο
      μοναδικός τίμιος έλληνας πολιτικός.Μετα μόνο κλέφτες κατσαπλιάδες καί πολιτικοί απατεώνες.Μεχρι σήμερα.
      Γιάννης Λάκων

    26. Η ΠΡΩΗΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΗ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΠΛΑΤΕΙΑ…….. ΚΑΙ ΝΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΝΑΖΟΙ………ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΚ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ………………

    27. Αλήτες, ανθέλληνες Φτου σας και δεν έχω κορωνοιο να σας ψοφήσω.

    28. Ο Καποδίστριας έβαλε τάξη στο Ελληνικό κράτος, η πολύ δημοκρατία βλάπτει. Η λέξη δικτάκτορας είναι τιμητικός τίτλος , δικτάκτορας ήταν και ο Μεταξάς

    29. ΤΟΝ “ΠΑΤΡΙΩΤΗ” ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.

    30. Βρωμιαρα του μποτοξ και της ανωμαλίας, δικά της γεωτρύπανα χρησιμοποιούνε οι Μογγόλοι και έβαλε ο Βλα-Κουλής αυτο το σκουπίδι να μας μιλισει για την επανασταση του ´21

      κακός ψωφος στους ανθέλληνες! 🖕🏻🖕🏻🖕🏻

    31. Πορνόγρια που παρακαλά να της τον καρφώσει κανείς Πακιστανός

    32. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΦΡΑΓΚΑ Η ΜΟΥΜΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝA TΟΜΑΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    33. Να τόν ρουφήξει μαζί με Τσίπρα σε κανa κότερο να ισορροπήσουν οι ορμόνες τους …

    Comments are closed.