ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ “ΟΡΓΩΝΕΙ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ – ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ; ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ…

    Κοινοποίηση:
    Εφυγε από την ζωή ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, εικόνες έξω από το σπίτι του στου Μακρυγιάννη, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

    Είναι πραγματικά απίστευτα και καθόλου τιμητικά για τη μνήμη του όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον Μίκη Θεοδωράκη. Η κόρη του Μαργαρία θέλει να πάει αντίθετα στην “εντολή” του πατέρα της και να ταφεί στο Βραχάτι, ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει με επιστολή του να γίνει η ταφή του στα Χανιά.

    Την ώρα, λοιπόν, που αναμένεται τη Δευτέρα, δικαστική απόφαση για το πού θα ταφεί ο Θεοδωράκης, η κόρη του οργώνει την Ελλάδα για συναυλίες στο όνομα και στη μνήμη του πατέρα της.

    Την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά τα απίθανα, η κόρη του μουσικοσυνθέτη Μαργαρίτα Θεοδωράκη εισαγόταν εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με αλλεργικό σοκ το οποίο ξεπεράστηκε γρήγορα, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο ξενοδοχείο της. Γιατί βρέθηκε, όμως, στην Αλεξανδρούπολη την ώρα που μαινόταν ο πόλεμος για την ταφή του πατέρα της; Ο λόγος προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και είναι ο εξής: Είχε προγραμματιστεί για χθες, στην Κομοτηνή, μουσική εκδήλωση – συναυλία με την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με την Πέγκυ Ζήνα και τον Παναγιώτη Πετράκη, η οποία συνέπεσε με τον χαμό του μεγάλου μουσικοσυνθέτη…

    Μάλιστα, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη πρόλαβε να συναντηθεί και με τον Σπύρο Μπιμπίλα και να φωτογραφηθεί μαζί του.

    margarita

    Υπενθυμίζεται ότι, λίγους μήνες πριν, η κόρη του είχε βγει στη… ζητιανιά λέγοντας πως της έκοψαν το ρεύμα επειδή δεν είχε χρήματα να το πληρώσει, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον πατέρα της. Και τότε, η Πέγκυ Ζήνα ήταν εκείνη που της έδωσε τα χρήματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. !!! δεν ξερω γιατι αλλα παντα μου εβγαζε μια αρνητικη αυρα. παντα ειχα την αισθηση οτι ειναι ενα ΚΤΗΝΟΣ που τρεφεται απο την φημη του πατερα της, χωρις να κανει τιποτα για εκεινον. μπορει να κανω και λαθος. αλλα αυτη την αισθηση ειχα και εχω. τουλαχιστον τωρα που εφυγε ο Μεγαλος Μικης θα παψουν να την δειχνουν τα καναλια και ετσι θα βρω την ησυχια μου.

    2. Σύμφωνα με το βιογραφικό του Μίκη Θεοδωράκη…
      -Το 1981 καταφέρνει να εκλεγεί βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Βʹ Πειραιά με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
      -Επανεξελέγη το 1985, αυτή τη φορά τοποθετημένος στην πρώτη θέση του ΚΚΕ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
      -Το 1990 αποφασίζει να κατέλθει ως ανεξάρτητος συνεργαζόμενος με τη Νέα Δημοκρατία. Εξελέγη, τοποθετημένος στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος και διατελεί υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου και Επικρατείας για περίπου 2,5 χρόνια.
      Ο μακαρίτης δεν έπαιρνε σύνταξη όχι απλά βουλευτού, αλλά υπουργού έστω και αν ήταν άνευ χαρτοφυλακίου;
      Αν ναι μιλάμε για 4.000-5000€ ή κάνω λάθος;

    3. Γιατι γινεται τοσος ντορος για την ταφη;αφου στα χανια θα γινει.

    4. Ξεφτιλίζουν το Μίκη οι σκερβελέδες κληρονόμοι του

    5. …. έκοψε τις “κακές συνήθειες” τουλάχιστον?

    6. Κάνετε είδηση πράγματα που είναι συνηθισμένα σε κάθε οικογένεια και αμέτρητα “παιδιά” ζουν με την κληρονομιά τον γονέων τους, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό.
      Τέλος για όλου τους “μεγάλους” γνωρίζουμε μόνο την δημόσια δράση τους, δεν έχουμε ιδέα τι κάνουν στο σπίτι τους, όπως δεν γνωρίζουν και οι άλλοι τι κάνουμε εμείς στο σπίτι μας.

    7. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν έφαγε και τι εφαγε,θεωρώ όμως αδιανόητο την στιγμή που η σωρός του εινσι αταφη ακομη αυτή να τρέχει σε συναυλίες ,λιγος σεβασμός στον πατέρα της επιβάλλεται

    8. Δεν μας νοιάζει ρε…
      Αφήστε μας στην ησυχία!

    9. ο “μεγαλος” Μικη ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Π Ο Τ Ε ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ;;;; τα μορφωσε; τους εκανε αξιοπρεπεις και προπαντων χρησιμους στην κοινωνια;;;; την απαντηση την δινουν τα ιδια….. οποτε ο “μεγαλος” Μικη ηταν ενας πολυ “μικρος” γονιος…. ετσι γινεται η κριτικη σε εναν ανθρωπο ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…. οχι μονο απο ενα κομματακι…..

    10. Ο Μίκης έβγαλε ΠΟΛΛΑ ΜΥΡΙΑ … και η άλλη μιλούσε για απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος που πλήρωσε η Ζήνα;;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ;;;;;;;; ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΤΕ;;;;;;;;
      Και η κονόμα τέλος δεν έχει, μη σου πω ότι από εδώ και πέρα θα κονομήσουν περισσότερα, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις!
      Άιντε! Σεβόμαστε τον θάνατο του ανθρώπου, αλλά όλα έχουν και κάποιο όριο!!! Σούργελα!!!

    11. Τόσα εκατομμύρια ευρώ σε πόσον καιρό τα έφαγε η κόρη του Μέγα Μίκη Θεοδωράκη που της έκοψαν το ρεύμα. Αυτά τα υπέρογκα ποσά που είχε βγάλει από το όνομα του πατέρα της δεν τα τρώγανε ούτε εκατό γεννιες και αυτή τα έφαγε σε χρόνο ντε τε. Έλεος.

    Comments are closed.