ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΕΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ…

Κοινοποίηση:
KN95-face

 

maskes2Την ώρα που ένα νέο μεγάλο φαγοπότι, μετά τα εμβόλια και τα τεστ, έχει ξεκινήσει με τις μάσκες -και κυρίως αυτές της λεγόμενης “υψηλής προστασίας- και στην δική μας χώρα του Κούλη και της παρέας του, αυτό που κάνουν ταυτόχρονα είναι να εξαφανίζουν όπως μπορούν και με κάθε μέσο τα πειστήρια των εγκλημάτων που διαπράττουν…

Ανάμεσα σε αυτά είναι και μια σειρά από επιστημονικές μελέτες που αποδείκνυαν την αναποτελεσματικότητα αλλά και τους σοβαρούς κινδύνους από τη διαρκή χρήση των μασκών για τον γενικό πληθυσμό. Και δεν μιλάμε για κάτι τύπους όπως ο Τσιόδρας που άλλα έλεγε στην αρχή κι άλλα στη συνέχεια όπως και ο Βασιλακόπουλος, αλλά για επιστημονικές ομάδες κύρους από το εξωτερικό οι εργασίες των οποίων είχαν δημοσιευτεί στους πιο έγκυρους ιατρικούς ιστότοπους διεθνώς όπως είναι το Sciencedirect. Πέρυσι τέτοια εποχή δημοσιευόταν λοιπόν μια πολύ μεγάλη και εμπεριστατωμένη μελέτη για το θέμα αυτό με τον τίτλο: “Μάσκες προσώπου στην εποχή του COVID-19: Μια υπόθεση για την υγεία”. Και να που πριν από λίγους μήνες, η μελέτη αυτή άρχισε να …εξαφανίζεται από τις διεθνείς ιατρικές “ηλεκτρονικές” βιβλιοθήκες ακόμη και της Αμερικής, όπου κουμάντο κάνει ο γνωστός “Dr Μέγκελε”, ο Αντ. Φάουτσι. Όπως αποκαλύψαμε πρόσφατα με δική του εντολή εξαφανίστηκε μια ανάλογη έρευνα φωτιά για τις ζημιές που προκαλούνται από τα εμβόλια στον εγκέφαλο, τους πνεύμονες, την καρδιά και τα άλλα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού. Στις …μάσκες θα κολλούσαν; Όπως βλέπουμε μάλιστα στις ΗΠΑ η εξαφάνιση άρχισε από τον περασμένο Ιούλιο -τότε που …ετοιμάζονταν για το νέο κύμα της διεθνούς τρομοκράτησης των ανθρώπων- ενώ στην Ελλάδα η μελέτη αυτή είναι εντελώς “απαγορευμένη”.

kn95-kn95-maska

Γι αυτό και ορισμένα από τα βασικά στοιχεία της που φέρνουμε εμείς σήμερα στο φως έχουν τεράστια σημασία!

Ο SARS-CoV-2 επηρεάζει κυρίως το αναπνευστικό σύστημα και μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές όπως σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS), αναπνευστική ανεπάρκεια και θάνατο. Ωστόσο, δεν είναι σαφές ποια είναι η επιστημονική και κλινική βάση για τη χρήση μάσκας προσώπου ως προστατευτική στρατηγική, δεδομένου του γεγονότος ότι οι μάσκες περιορίζουν την αναπνοή, προκαλούν υποξαιμία και υπερκαπνία και αυξάνουν τον κίνδυνο για αναπνευστικές επιπλοκές, αυτομόλυνση και επιδείνωση υπαρχουσών χρόνιων παθήσεων

Αν και πολλές χώρες επιβάλλουν τη χρήση μάσκας σε χώρους υγειονομικής περίθαλψης και δημόσιους χώρους, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητά τους για τη μείωση της νοσηρότητας ή της θνησιμότητας που σχετίζεται με μολυσματικές ή ιογενείς ασθένειες. Ως εκ τούτου, έχει υποτεθεί: 1) η πρακτική της χρήσης μάσκας έχει θέσει σε κίνδυνο το προφίλ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, 2) Τόσο οι ιατρικές όσο και οι μη ιατρικές μάσκες είναι αναποτελεσματικές για τη μείωση της μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο και της μολυσματικότητας του SARS-CoV-2 και του COVID -19, 3) Η χρήση μάσκας προσώπου έχει δυσμενείς φυσιολογικές και ψυχολογικές επιπτώσεις, 4) Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της χρήσης μάσκας προσώπου στην υγεία είναι επιζήμιες.

maskes3

-Αποτελεσματικότητα των μασκών προσώπου

Οι φυσικές ιδιότητες των ιατρικών και μη ιατρικών μασκών προσώπου υποδηλώνουν ότι οι μάσκες προσώπου είναι αναποτελεσματικές για τον αποκλεισμό των ιικών σωματιδίων λόγω της διαφοράς τους στην κλίμακα . Σύμφωνα με τις τρέχουσες γνώσεις, ο ιός SARS-CoV-2 έχει διάμετρο από 60 nm έως 140 nm [νανόμετρα (δισεκατομμυριοστό του μέτρου) , ενώ η διάμετρος νήματος των ιατρικών και μη προσωπικών μασκών κυμαίνεται από 55 μm έως 440 μm [μικρόμετρα (ένα εκατομμυριοστό του μέτρου), που είναι περισσότερο από 1000 φορές μεγαλύτερο . Λόγω της διαφοράς στα μεγέθη μεταξύ της διαμέτρου του SARS-CoV-2 και της διαμέτρου του νήματος της μάσκας προσώπου (ο ιός είναι 1000 φορές μικρότερος), ο SARS-CoV-2 μπορεί εύκολα να περάσει από οποιαδήποτε μάσκα προσώπου. Επιπλέον, ο βαθμός αποτελεσματικότητας φιλτραρίσματος των μασκών προσώπου είναι φτωχός και κυμαίνεται από 0,7% στη μη χειρουργική μάσκα υφασμένης από βαμβακερή γάζα έως 26% σε βαμβακερό πιο γλυκό υλικό. Όσον αφορά τις χειρουργικές και τις ιατρικές μάσκες προσώπου N95, το ποσοστό αποτελεσματικότητας φιλτραρίσματος πέφτει στο 15% και 58%, αντίστοιχα, όταν υπάρχει ακόμη και μικρό κενό μεταξύ της μάσκας και του προσώπου. Τα κλινικά επιστημονικά στοιχεία αμφισβητούν περαιτέρω την αποτελεσματικότητα των μασκών προσώπου για την παρεμπόδιση της μετάδοσης ή της μολυσματικότητας από άνθρωπο σε άνθρωπο.

meleti


Ψυχολογικές επιπτώσεις της χρήσης μάσκας

Ψυχολογικά, η χρήση μάσκας έχει θεμελιωδώς αρνητικές επιπτώσεις στον χρήστη και στο κοντινό άτομο. Η βασική σύνδεση ανθρώπου προς άνθρωπο μέσω της έκφρασης του προσώπου διακυβεύεται και η ταυτότητα του εαυτού εξαλείφεται κάπως . Αυτές οι απανθρωπιστικές κινήσεις διαγράφουν εν μέρει τη μοναδικότητα και την ατομικότητα του ατόμου που φορά τη μάσκα προσώπου καθώς και του συνδεδεμένου ατόμου

———-

Συμπέρασμα: Τα επιστημονικά στοιχεία αμφισβητούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της χρήσης μάσκας προσώπου ως προληπτικής παρέμβασης για τον COVID-19. Τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι τόσο οι ιατρικές όσο και οι μη ιατρικές μάσκες είναι αναποτελεσματικές για να εμποδίσουν τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο ιογενών και μολυσματικών ασθενειών όπως ο SARS-CoV-2 και ο COVID-19, υποστηρίζοντας τη χρήση μάσκας προσώπου. Η χρήση μάσκας προσώπου έχει αποδειχθεί ότι έχει σημαντικές δυσμενείς φυσιολογικές και ψυχολογικές επιπτώσεις. Αυτά περιλαμβάνουν υποξία, υπερκαπνία, δύσπνοια, αυξημένη οξύτητα και τοξικότητα, ενεργοποίηση του φόβου και απόκρισης στρες, αύξηση των ορμονών του στρες, ανοσοκαταστολή, κόπωση, πονοκεφάλους, μείωση της γνωστικής απόδοσης, προδιάθεση για ιογενείς και μολυσματικές ασθένειες, χρόνιο στρες, άγχος και κατάθλιψη. Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της χρήσης μάσκας μπορεί να προκαλέσουν επιδείνωση της υγείας,ανάπτυξη και εξέλιξη χρόνιων ασθενειών και πρόωρου θανάτου. Οι κυβερνήσεις, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και οι οργανισμοί υγείας θα πρέπει να χρησιμοποιούν ευημερούσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση όσον αφορά τη χρήση μάσκας προσώπου, όταν η τελευταία θεωρείται ως προληπτική παρέμβαση για τη δημόσια υγεία.

reportaz εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Τελικά αυτό που μας σώζει από τη μετάδοση είναι οι αποστάσεις, ο καλός αερισμός δωματίων σπιτιών και καταστημάτων (κάτι που βέβαια στα περισσότερα καταστήματα δεν υφίστανται) και ο μη συνωστισμός. Τα άλλα όλα είναι περί μάσκας μπορεί να είναι και φουμαρα αλλά ο φόβος μας έχει κάνει να τις φοράμε τρεις τρεις.

  2. ΟΥΔΕΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΤΕΡΟ, ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΥΛΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ-ΦΙΜΩΤΡΟ!…
    ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΆΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΌΣΟΙ ΤΙΣ ΦΟΡΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΔΥΣΤΥΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!…
    ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΗΣ-ΓΙΑΤΡΟΣ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΣΚΑ(ΠΛΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ) ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ!!…
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΦΙΜΩΤΡΟ, ΣΥΜΒΟΛΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ!!…

  3. Ο/Η Ο τρόμος στο πέρασμα του γιου του Εφιάλτη καραδοκεί λέει:

    Μήπως αντί για ιό εννοείται υιο;;
    Τον γόνο εννοώ!! Αυτός είναι ο χειρότερος υιός γιατί αμολαει τον ιό παντού.

  4. Η μαυρη σκονη στο μπαλκονι ειναι απο τα ΦΡΕΝΑ τακακια των αυτ/των !!!!

    1. Κάποιοι έσπασαν τας φρένας και τα πέρασαν για τραίνα.

  5. Εάν ο ιός ξεκινά από 60nm και οι μάσκες από 55nm, μια χαρά προστατεύουν.

    1. Διάβασε καλά ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ. Σου λέει 55μm μίκρο ο ιός παίζει στα νάνο ούτε καν τον προσεγγίζει σαν να συγκρίνεις γραμ. με κιλά.

    2. Τον ιό δεν τον είδαν καν νεαροί υψιστοι βλάκες

  6. Σε γενικές γραμμές ισχύουν αυτά που λές..
    Αλλά ή μάσκα, έχει κι άλλη χρησιμότητα: Η ατμοσφαιρική μόλυνση των μεγαλουπόλεων είναι τέτοια πού επιβάλλει την χρήση μάσκας ακόμα κι αν δεν υπήρχε ό ιός!
    Εγώ, μένω 300 μέτρα από λεωφόρο: Τό μπαλκόνι τό πλένεις σήμερα, κι αύριο όπου ακουμπήσεις, λερώνεσαι από μία μαύρη σκόνη που έχει καλύψει τά πάντα!!
    Φανταστείτε τί γίνεται μέσα στους δρόμους.. Τί αναπνέεις… Διοξίνη!!!

  7. Τό …. καταχθόνιο δίπτυχο τών εγκληματιών εστί:::: «θά φονεύουμε είτε μέσω μουτσούνων είτε μέσω δηλητηριωδών ενέσεων, εξαπατώντας καί παρουσιάζοντας ως …. εμβόλια!!!». Πολλαπλαί καί βραχυ-μεσω-μακροπρόθεσμαι εισίν αι ζημιογόναι καί ολέθριαι συνέπειαι εκ τών μουτσούνων. Μείωση επαρκούς οξυγονώσεως τού αίματος μέσω πνευμόνων, εγκυμονεί μυρίους θανασίμους κινδύνους, όπως κατακορύφου αποδυναμώσεως τού ανοσοποιητικού συστήματος, μείωση οξυγόνου εις εγκέφαλο μέ αποτέλεσμα πονοκεφάλων, ημικρανιών, λιποθυμιών έως καί αναδυόμενων επιληπτικών φαινομένων ξέχωρα τών ψυχολογικών επιβαρύνσεων. Παρομοίως καί η ελειπής οξυγόνωση τών υπολοίπων εσωτερικών οργάνων ελοχεύει αναπάντεχους κινδύνους καί δύναται νά προκαλέση αλυσίδα μονίμων βαρυτάτων παθήσεων έως θανάτου. Οι γενοκτόνοι τού σατανοκαρκινοβουλίου καί ειδικώς ο αναθεματισμένος μητσοgoofy καί οι ξεσκονίστρες αυλοκόλακές του τό γνωρίζουν επακριβώς, διά τούτο καί επιβάλλουν, φασιστικώ τώ τρόπω, μουτσούνες ίνα οδηγήσουν πρός κατάρρευση τού ανοσοποιητικού τών Πατριωτών μέ επιπρόσθετη τήν επιτακτική επιβολή τής δηλητηριώδους ενέσεως, μέ μοναδικόν σκοπόν ίνα αφανίσουν τόν Ελληνισμόν οι κανίβαλοι αυτοί τουρκόσποροι νεογενίτσαροι.

  8. Η Ιταλία έχουν καταθέσει μηνύσεις εδώ και 8 μήνες για αποζημιώσεις για τα θύματα η δικιγοροι της και είναι βαρβάτοι μεγάλοι στο ιταλικό κρατος πρώτη η Ιταλία το έπραξε,,,η Ελλάδα περιμένει των Βαρθολομαίο και την Αμερική κλπ όταν ένας άνθρωπος ένας επιστήμονας εξαρτάτε από το φανάρι επάνω στην εργασία του για να αναδιχθει τότε είναι για φτύσιμο πόσους επιστήμονες έχει η Ελλάδα παγκόσμια ακόμα και ο δερμιτζακης το τούβλο διότι για τούβλο προκύπτει πήρε μια θέση με το φανάρι με συστατικές επιστολές,, μελοντικα θα υπάρξει μια νέα γενιά ελληνική επιστημόνων από ΛΑ θα είναι μικτή και ορθόδοξοι και καθολική την ετοιμάζουν οι παλαιοί δεν θα είναι σαν τους τωρινούς αλλά τους παλαιούς αυτοί λογικά θα είναι έτοιμη σε 15 χρόνια τότε ίσως δούμε φως στην επιστήμη την ιατρική ιδικά στων γιατρό που καταργήθηκε στους νέους των ίντερνετ δύσκολα 8μως να έρθουν Ελλάδα

  9. Καλά ξυπνητούρια!!
    Ο κυρ Αντώνης που πέθανε ήταν η εικονική προσομοίωση της ελευθερίας μας και ίσως και της ίδιας μας της ψυχής.

  10. Αναρωτιέμαι μες το σκοτάδι ενώ οι άλλοι κοιμούνται αν τελικά αξίζει όντως να φοβόμαστε μήπως και χάσουμε τέτοια ζωή.

    1. Αν δεν αγαπάς κανέναν πραγματικά και δε σε αγαπάει κανένας απλά προσποιείσαι ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό τοτε όντως δεν αξίζει.

  11. Στέφανε….φήμες λένε ότι ο Γεροτζιαφα ς εχει ενα ιατρικό εργαστηριο και έχει περίεργες σχέσεις με pfizer και sanofi

  12. ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ??

  13. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για σενάρια πολιτικής εκτροπής;;;;
    «Υπό τις παρούσες κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες, παραίτηση του πρωθυπουργού ή της κυβέρνησης δεν σημαίνει εκλογές»
    Αυτο που σας έλεγα πριν .
    Ελπίζω να το έχετε κρατήσει το σχόλιο.
    Και μη μου πείτε ότι το διάβασα γιατί το άρθρο δεν είχε βγει καν.
    Ή συγκυβέρνηση που προετοιμάζεται χρησιμοποιωντας ως Λαγό τον Λόρδο Οφφικιαλο με την στημενη έρευνα για τους θανάτους εκτος ΜΕΘ, την δήθεν
    εξοργισμενη θεατρινιστικη αντίδραση του Μητσοτάκη στην Βουλή και όλα αυτά πού όλως τυχαίως συνέβησαν μετά την εκλογή του γιδοβοσκου Ανδρουλάκη είναι στημένη κι από πριν ξεπουλημενη.
    Ή συγκυβέρνηση ή εκλογές.
    Τους Διεθνιστές δεν τους συμφέρουν οι εκλογές!!!
    Δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα υλοποιήσει το παγκόσμιο ειδεχθές Σύνταγμα που φέρει το όνομα AGENDA 2030 αλλά να βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που να το υλοποιήσουν.
    Αιρετοί ή μη.
    Σε όσες χώρες επιβληθηκαν τέτοιου είδους υποχρεωτικοτητες υπήρχαν υποχρεωτικές παραιτήσεις .
    (Σαλενμπεργκ)

  14. Σώθηκες!! Άντε να το εξηγήσεις
    Τα εξηγείς και βόδια μένουν.
    “Η μετακόμιση έχει μετατραπεί σε στρατηγική για να βγάλεις τα προς το ζην. Η Γενική Συντονίστρια της Υπηρεσίας Σχεδιασμού της Κωνσταντινούπολης Esra Huri Bulduk, στις 27 Δεκεμβρίου 2021, δήλωσε ότι το κόστος ζωής έχει αυξηθεί κατά 50,18 τοις εκατό σε σύγκριση με το 2020 και ότι οι αυξήσεις των τιμών σε βασικά αγαθά, ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο ωθούν οικογένειες να μένουν μαζί για να πληρώνουν το ρεύμα!”
    Συνεχή black out , βία και πείνα
    Ένα δείγμα για το τι θα συμβεί μετα τον εγγυ μετασχηματισμό της Ελλάδας και κατά επέκταση της Ευρώπης σε Μουσουλμανικο προτεκτοράτο .

Comments are closed.