ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ… ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΥΠΟΥΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ… ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_1_1ΡΡΡ

    Συνεχίζεται το σοκ, με την κυβέρνηση να ανακοινώνει ουσιαστικά χθες πως οι εμβολιασμένοι θα έχουν περισσότερες ελευθερίες στην Ελλάδα και πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το Πάσχα.

    Η κυβέρνηση ετοιμάζει δύο Ελλάδες, μία για τους εμβολιασμένους και μία για τους μη, με τους εμβολιασμένους να έχουν περισσότερες «ελευθερίες», ενώ για τους υπολοίπους θα παραμείνουν οι απαγορεύσεις.

    Με αυτή τη κίνηση η κυβέρνηση θέλει να δώσει κίνητρο στους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς παρά τις θριαμβολογίες μέχρι στιγμής ελάχιστοι πολίτες έχουν προσέλθει στα εμβολιαστικά κέντρα.

    Ποια θα είναι όμως τα παραπάνω «δικαιώματα» που θα έχουν οι εμβολιασμένοι και από πότε θα εφαρμοστεί το μέτρο;

    Το προσχέδιο μέχρι στιγμής είναι οι συγκεκριμένες ελευθερίες να αφορούν:

    Είσοδο σε κατάστημα χωρίς μάσκα.

    Είσοδο σε παράσταση ή σε κάποιο κλειστό χώρο, χωρίς ο εμβολιασμένος να χρειάζεται να τηρήσει τα μέτρα που θα είναι σε ισχύ για τους υπόλοιπους πολίτες.

    Μετακινήσεις χωρίς τα πρωτόκολλα που ισχύουν τώρα, για παράδειγμα να μην χρειάζεται self test πριν από κάποιο ταξίδι.

    Να υπενθυμίσουμε πως το «πιστοποιητικό εμβολιασμού» που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποτίθεται αρχικά πως θα ήταν μόνο για τα ταξίδια και θα αφορούσε την άρση της καραντίνας για όσους έχουν εμβολιαστεί, παρόλα αυτά ήδη βλέπουμε να εξελίσσεται ως «πάσο» για την επιστροφή στην «κανονικότητα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. Νομιζω οτι σημερα ανακοινωσαν 73 νεκρους. Παιρνω την απιθανη περιπτωση οι ψευτες να λενε αληθεια. Πως ανοιγουν τα παντα με 73 νεκρους τη μερα; εδω περσι ο τσιοδρας εκλαιγε για τους ηλικιωμενους προκαταβολικα μπας και συγκινηθουμε. Και τωρα πεθαινουν 73 ατομα τη μερα και αυτοι ανοιγουν την εστιαση και τα μαγαζια. Και η εγνοια τους ειναι να μην παιζει μουσικη γιατι θα μιλανε δυνατα οι θαμωνες! Το τι γινετε στις πλατειες απο κοσμο που τους γραφει στα παλια του τα παπουτσια, υποκρινονται οτι δεν το βλεπουν. Αν υπαρχει λογικη σε αυτα, εγω ειμαι αστροναυτης. Οσο για το εμβολιο, θα σας ελεγα που να το βαλετε αλλα σεβομαι τις γυναικες που μπαινουν στο σαιτ.

    2. Ενώ οι λαθρομετανάστες και οι γύφτοι έχουν όλα τα δικαιώματα χωρίς να τους έχουν μπήξει το transDNA.
      Ξεσηκωθείτε, χανόμαστε κάτω από το βρωμοπόδαρο του εβραιοσατανιστή χουντοκούλη.

    3. 1ον
      Μητσοτακουλας δεν πέφτει
      2ον
      Όλο και περισσότεροι σκέφτονται να κάνουν τα εμβόλια ,ακόμα κι αν πριν λίγο καιρό έλεγαν όχι
      3ον
      Πάνω από 3 εκ.εχουν κάνει εμβόλια μιας η δύο δόσεων
      Πειθεστε ότι η Νουδου δεν ξαναβγαίνει???
      Εγώ πάντως όχι…..

      1. Μέχρι να κάνει εκλογές ο.. εκλεκτός της καρδιάς σου, οι ψηφοφόροι του (κάτι απίθανοι τύποι σαν ελόγου σου) θα έχουν ψοφήσει απο τα εμβόλια.

    4. Στέφανε Χίο εδώ και 4 χρόνια έχω μεταναστεύσει στη Γαλλία. Είμαι γιατρός εντατικολόγος και έχω καταγωγή από Μάνη και Πύργο. Άκου: Εσύ δεν κογοκρίνεις τον Αντωνιάδη, αυτός όμως λογόκρινε σχόλιό μου για την υπόθεση Λυμπερόπουλου επειδή τους “έπιασα στα πράσα” με τον Δημήτρη του, τον ιατροδικαστή. Πολύ μούσι ρε Στέφανε. Αυτός ο Γαλεντέρης στο φέισμπουκ λέει πως για να αποδειχθεί η ιατρική αμέλεια σε θάνατο από κοβίντ δεν χρειάζεται η νεκροτομή. Και μετά το γύρισαν στην υπόθεση Λυμπερόπουλου. Είπαν το αντίθετο για να παρασύρουν τους εισαγγελείς και δικαστές και να φάνε την πρασόπιτα. Ψάξτο και θα το βρεις. Σοβαρό. Πολύ σοβαρό. Αν θες στείλε e-mail να σου δώσω λεπτομέρειες και το τηλέφωνό μου. Προσεξέ τους. Ο ιός θερίζει.

    5. Γιατί το εξαφανισες;;;;
      Θεωρώ ότι είναι καλύτερος ο Φουρθιώτης από κάτι τέτοια.

    6. Από τρελό και κουλό μαθαίνεις την αλήθεια. Εγώ βλέπω το εξής καλό. Όσοι δεν εμβολιασττύν,που σημαίνει ότι ειναι εξυπνοι και όχι μαλάκες-πρόβατα όπως οι εμβολιασμένοι, θα πρέπει να απαιτούν να μην έχουν επαφή με εμβολιασμένους.Δηλαδή ιδιοκτήτης σουπερ μαρκετ να μην δέχεται εμβολιασμένους,η οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης καταστήματος.Με αυτό τον τρόπο θα δημιουγηθεί μία νέα χώρα μέσα στην χώρα.Εγώ πάντως έχω σκεφτεί μία φανταστική ιδέα,μία πόλη που θα έχει μόνο ΜΗ εμβολιασμένους,και θα ζητεί υπεύθυνη δήλωση από οποιονδήποτε ότι δεν εμβολαιστεί ποτέ,οπότε έτσι θα καθαρίσουμε με τους εμβολιασμένους μία και καλή.

    7. Δεν φτάνει οι αχυράνθρωποι χουντοκούλης και η συμμορία χούντας ΝΔ ΑΕ που έδωσαν προνόμια στους…. εμβολιασμένους (εδώ γελάμε) τώρα απαγορεύουν και την μουσική στην εστίαση γιατί μεταδίδει κορωνοιό!!! Για πολύ γέλιο!!!
      Οι αχυράνθρωποι χουντοκούλης και η συμμορία χούντας ΝΔ ΑΕ είναι νεοταξικά πυροβολημένα προβληματικά κομπλεξικά άτομα που πολεμούν και σκοτώνουν με μίσος την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό!!!
      Οι λαθρομετανάστες είναι προνομιούχοι σε όλα με εντολές χουντοκούλη και της συμμορίας χούντας ΝΔ ΑΕ!!!
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

    8. Ο επαγγελματίας δολοφόνος Ελλάδος και ελληνικού λαού Κυριάκος Μητσοτάκης και οι γύρω του πρέπει να ξηλωθούν από κυβέρνηση και να πάνε ισόβια φυλακή!!!!

    9. Πρέπει να ξηλώσουμε τον χουντοκούλη και τους χουντονουδούληδες από κυβέρνηση και να τους στείλουμε Αγύριστο, Άδη, Κόλαση, Τάρταρα!!!

    10. ENAΣ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΣΑΙ…. ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΠ@ΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ….

    11. Όταν εμβολιασει όλους τους λάθρο θα το σκεφτώ.

    12. Ας τολμήσει ο μπάσταρδος να μας διαχωρίσει μέσα στη χώρα μας και θα γίνει σφαγοι.οποιον πολιτικό,η αστυνομικό βρίσκω μπροστά μου θα τον σφάζω δεν θα έχω τίποτα να χάσω. Συγνώμη για την φρασιολογια μου, είναι μεγάλη εβδομάδα,καλή ανάσταση και καλό Πάσχα.

    13. Δε μου λες ανθρωπε(αν είσαι άνθρωπος εσύ) τους λαθραιους γιατί δεν τους εμβολιαζεις; θέλεις να ξεκάνεις τους Έλληνες και να τους αντικαταστήσεις με τα αλλοφυλλα έθνη; όχι κύριε, δεν θα τα καταφέρεις, με τις απειλές σου θα καταφέρεις ακριβώς το αντίθετο. Πήγαν σαν ηλιθιοι όσοι προσκυνάνε το σκαι. Οι υπόλοιποι (και πίστεψε με είναι πάρα πολλοί) θα προστατέψουν την Ελλάδα από σένα και τους όμοιους σου.

    14. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
      Βάσει επίσημων ανακοινώσεων του ΠΟΥ και των φαρμακευτικών που παράγουν τα εμβόλια, έχει γίνει ευρέως γνωστό ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν κάλλιστα να μεταφέρουν τον ιό και να τον μεταδώσουν χωρίς οι ίδιοι να νοσήσουν ή ακόμα και να έχουν συμπτώματα !!!
      Η έλΛειψη συμπτωμάτων δημιουργεί ιδανικές συνθήκες ακούσιας μετάδοσης !!!
      ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ : ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ !!! Αυτοί και αν πρέπει να κάνουν καθημερινά rapid tests και να φορούν διπλή μάσκα και γάντια, όχι να μπαίνουν χωρίς μάσκα στα μαγαζιά. Τι μαλακίες λέει πάλι το κουλό ???

    15. κυρ μητσουτακη δε μας ειπες για τα λαθρο τα ολα αμπολιαστα αυτα τι δικαιωματα θα εχουν ???

    16. Αν καποιος εχει προβλημα του κλεινουν ραντεβου σε νοσοκομειο μετα απο μηνες. Και μπορει να εχει πεθανει ο ανθρωπος. Για τα εμβολια κλεινουν ραντεβου μετα απο λιγες μερες! Το ιδιο συστημα υγειας. Αρα αυτοι που δεν νοιαζονται αν θα πεθανω σπο την καρδια μου(που εχω προβλημα), νοιαζονται να μην πεθανω απο κορονοιο(που δεν εχω). Ποιον δουλευετε οτι νοιαζεστε για την υγεια μας; Δεν θα κανουμε το εμβολιο γιατι ειστε ψευτες και νοιαζεστε επιλεκτικα για το εμβολιο. Αρα μιζες μου μυριζουν.

    17. Klaus Schwab – The Great Reset

      Διαβάστε αυτό , δείτε τι λέει ο κύριος, του οποίου το βιβλίο έχει μελετήσει και ο κύριος Μητσοτάκης, και θα καταλάβετε πολλά.

      Είπε ο κύριος Schwab ότι μέχρι το 2030 δεν θα έχου τίποτα ( ο κόσμος) και θα είναι και ευτυχισμένοι?

      Αυτά. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, αλλά να μην βγει κανένας μετά να πεί ότι οι Γερμανοί το 45 ότι δεν γνώριζαν για τα κρεματόρια.

    18. Τους εμβολιασμένους θα τους μαρκάρουν με σφραγίδα ώστε να περνούν ελεύθερα σωστά;
      Με τον σφραγίδα του αντιχρίστου.. ζούμε την αρχή της αποκάλυψης

    19. ας μείνουμε για αρχή μακριά από τα πολτοποιημενα πρόβατα ζόμπι μην κολλήσουμε τον Ίο που πλέον μεταφέρουν . Επόμενο βήμα να κάνουμε δικές μας κοινότητες και να πορευτουμε παρέα γιατί όπως είπε κάποιος εδώ μέσα σταγόνα στον ωκεανό είμαστε , αρχίζουν υποκύπτουν οι περισσότεροι σιγά σιγά …

    20. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    21. καλύτερα να τους διακρίνουμε και να είμαστε μακριά τους!!!!!

    22. Ποια εμβολια ρε παλιοπουστα…?
      Αντε στο διαολο ρε…

    23. Όσο περίεργο κι αν σας φανεί το μεγαλυτερο ποσοστό των Ελλήνων είναι καραντινολαγνοι και θεωρούν ότι το κουλό έπρεπε να πάρει πιο σκληρά μέτρα. Ειμαστε σταγόνα στον ωκεανό αυτοί που έχουμε καταλάβει το βρόμικου παιχνίδι που παίζεται με τις καραντίνες και τα εμβόλια. Δυστυχώς όσοι αντιδρουμε στην παράνοια και δεν έχουμε κάνει το εμβόλιο θα είμαστε δακτυλοδεικτουμενοι.

    24. Βλέπω κάτι τύπους και κάτι γριές να λένε : πως θα ψωνίζουμε, πως θα πάμε στη Γερμανία να δούμε τα παιδιά;;; Αντί να πουν χεζομαστε για αυτό θα το κάνουμε. Η ανοησία και η αμορφωσια χτυπάει οροφή.
      Κάτι γύφτοι τα γράφουν όλα στ’ αρχιδια τους και κάτι δικηγόροι εκει έξω από τα δικαστήρια φοράνε τη μάσκα καλύπτοντας και τα μάτια.

    25. Οι μπολιασμένοι δεν έχουν ανάγκη,θα μεταδίδουν τον ιό σε αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο,είναι βιολογικές βόμβες όλοι οι μπολιασμένοι,με το 4 κύμα απο Σεμπτέμβρη για να μην πω και νωρίτερα και μετά θα δείτε τα αποτελέσματα των μη μπολιασμένων πόσοι θα έχουν κολήσει.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ.

    26. Να σπάσουμε με βαριοπουλα τα άθλια μούτρα του Μητσοτάκη.

    27. Αυτά είναι όλα σχεδιασμένα απ’την αρχή. Σιγά σιγά θα παρουσιάζουν όλο και περισσότερους εκβιασμούς. Όσο περισσότεροι εμβολιασμένοι τόσο πιο εύκολα θα περάσουν τους εκβιασμούς τους. Αλλά με λίγους εμβολιασμένους αυτά τα χουντομέτρα θα περάσουν δύσκολα. Γι’αυτό έχουν λυσσάξει «εμβολιαστείτε εμβολιαστείτε» με αδοκίμαστα εμβόλια,διευκολύνεται η τεχνολογική χούντα που θέλουν να περάσουν (4η βιομηχανική επανάσταση τη λένε).

    28. Εγώ δεν θα κάνω εμβόλιο θανάτου λόγω του χουντοκούλη και των χουντονουδούληδων που με αηδιάζουν και σκότωσαν Ελλάδα και ελληνικό λαό.

    29. Ο ρατσιστικός νόμος ισχύει σε αυτήν τη περίπτωση? Αν δει το μήνυμά μου ο κος Αντωνιάδης ας μας πληροφορήσει να ξέρουμε πως να αμυνθούμε

      1. Καλά περίμενε εσένα να σε σώσει ο κάθε Αντωνιάδης ,άβουλο πλάσμα!

    30. Που θα κάνει Πάσχα η Ντόρα ? Αναζητείστε την Ντόρα στο Amber Alert.

    31. Αυτό δεν είναι κατά του ρατσιστικού νομου; Που είναι ο Αντωνιάδης να το ψάξει λίγο.

        1. Χωρίς νά έχης κάνει ούτε τό ένα δισεκατομμυριοστό από όσα έχει κάνει αυτός, αυτό που λές είναι εντελώς γελοίο.

    32. Θα πρέπει να έχουμε και Άστρο ραμενο με το σήμα του εμβολίου;

    33. Ρε φιλε χωρίς πλακα οι τυποι έχουν παραφρονησει. Αυτους που λένε επιστήμονες δεν είναι τίποτε άλλο από παραφρονες ψυχασθενεις. Ελαχιστους από δαυτους μπορείς πλέον να τους πάρεις στα σοβαρά. Σήμερα ένας άλλος απογονος του Μεγκελε είπε πως το εμβολιο είναι η…. Ανασταση! Παραφρονες . Ειλικρινά για φρενοκομειο, επικίνδυνοι τρελοι και παρανοικοι . Βαλτε τους ζουρλομανδυα γρηγορα.

    34. οι τουριστες που θα ερθουν απο ποια γκαρσονια θα εξυπηρετηθουν??? εμβολιασμενα?? η μη??

    35. και του χρονου……….εις ανωτερα….. λαος και κολωνακι ταιριαζετε τρελα και απιστευτα……!!!!!!!!

    36. Φάτε μπόλια κόσμε, κάθε μπόλι και bonus στην τσέπη του Κούλη χρυσού και της παρέας του!!

    37. καλα αυτοι μας λενε οτι και τα εμβολια να κανει καποιος θα συνεχισει τα της προστασιας αποσταση μασκα κλπ μαλακιες τους ετσι ελεγαν τωρα οταν ο εμβολιασμενος θα μπαινει στο καταστημα θα μπαινει ελευθερα τοτε δεν θα κολαει καλα ποτε κυριοι λεγατε παπαριες τοτε η τωρα ενα μεγαλο ψεμα ειναι η ολη ιστορια για να παρουν μιζες ειναι πολλα τα λεφτα δεν ειναι ψιλα. αθανατε παπαδοπουλε που να δεις που καταντησαν την χωρα τα αρπακτικα του βρωμοδημοκρατικου τοξου

    38. Είναι ηλίθιοι, δεν θα λειτουργήσει.
      Πρώτα απ’όλα, δεν υπάρχει περίπτωση να με πείσεις να ψοφήσω ή να σακατευτώ για τα πειράματά τους, ότι και να μου τάξεις.
      Έπειτα, αν υποθέσουμε ότι εξακολουθούν και εφαρμόζουν τα σχέδια τους, σε ποια κανονικότητα αναφέρονται? Σε αυτή με τις μάσκες, τις αποστάσεις και τους περιορισμούς στα πάντα? Φχαριστούμε πάρα πολύ, να μας λείπει! Ακόμα κι αν αφήσουν τους μπολιασμένους εντελώς ελεύθερους (για ολόκληρη την τριετία, βαριά βαριά, που θα ζούν δηλαδή), έχουν δημιουργήσει δύο “είδη” πολιτών που δεν θα μπορούν να παρευρίσκονται ταυτόχρονα σε οποιοδήποτε χώρο. Αυτό θα αποτελειώσει την εστίαση, τον τουρισμό, τα ταξίδια με ΜΜΜ και όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Φυσικά έχει ήδη σπάσει τους ανθρώπινους δεσμούς, έχουν χωριστεί ακόμη και οικογένειες ανάλογα με το τι πιστεύει ο καθένας.
      ΗΔΗ ο διαχωρισμός είναι υπαρκτός: κάνουμε πέρα τους εμβολιασμένους, αλλά και όλους όσους πιστεύουν στα Νεοταξίτικα παραμύθια, πολύ απλά γιατί είναι επικίνδυνοι. Και φαντάζομαι το ίδιο κάνουν και αυτοί από τη μεριά τους. Φαντάσου τι έχει να γίνει σε λίγο.
      Καθώς δεν έχουν δικαίωμα μόνο οι μεταλλαγμένοι στη ζωή, έχουμε κι εμείς που επιλέξαμε να παραμείνουμε άνθρωποι, θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, σύμφωνα με την Αρχή της Αυτοδιάθεσης: ένα κομμάτι της χώρας για τους ενθρώπους και άλλο ένα για τους μεταλλαγμένους, όπου ο καθένας θα μπορεί να διαλέξει τι θέλει από τη ζωή του. Όση έχει μείνει στον καθένα μας.
      Σας φαίνεται τραβηγμένο? Είναι δυστυχώς η μοναδική λύση για να αποφύγουμε τον εμφύλιο και την αιματοχυσία. Θυμηθείτε αυτά τα λόγια. Εκτός κι αν έχουμε τέτοιες αποκαλύψεις στο άμεσο μέλλον που θα κάνει τα πρόβατα να ξυπνήσουν, να θρηνήσουμε τους νεκρούς και να προχωρήσουμε.

      1. Όλα τα κάνουν μόνο για φέτος, να εμβολιασουν όσους πιο πολλούς μπορούνε να κερδίσουν λεφτά και να καταστρέψουν οικονομικά τη μεσαία τάξη.
        Μόλις βγει το φάρμακο έληξε.

        1. υπαρχει φαρμακο και δε το κανουν για αυτο τα λαμογια φιλε μα για νμα μας ελενχουν

      2. Μπράβο, ορθή και εμπεριστατωμένη τοποθέτηση χωρίς συναισθηματική φόρτιση, ΣΥΜΦΩΝΩ.

    39. Αν κατι που πρεπει να κανω μου το απαγορεψει , θα πεθανει πολυς κοσμος απ’αυτους που εκτελουν διαταγες.
      Ουτε οι βολτες μ’αρεσουν ανεκαθεν ουτε βρισκομουν τις περισσοτερες φορες αναμεσα σε κοσμο , για ολα τ’αλλα θα παρω κεφαλια , πραγματικο μακελειο θα γινει , ο Νορβηγος θα φανταζει κομικ …ΑΚΟΥς ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙΚΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ , ΘΑ Τ’ΑΚΟΥΣΕΙς ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ‘ΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΤΑΝΑ ΣΟΥ

      1. ποτε ρε φιλε?? να το κανουμε παρεα θελω και εγω να τους δω κατω παγωμενους και σαπιους

    40. Πόσο θέλω να τον πιάσω απο τα μούτρα.

    41. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ,ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ Η ΚΑΝΑΠΕΔΑΝΙΣΤΑΝ ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ Κ Η ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΝ

    42. Και περιμένει να δει ψήφο και να κερδίσει εκλογές; Να τα ξεχάσει αυτά.

    Comments are closed.