ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ Η…! ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ “ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗΣ” ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ; ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ “ΣΑΤΑΝΙΚΗ” ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ…

    Κοινοποίηση:
    vitrioli-kallithea53467478675685486786786758

    Νέα στοιχεία σχετικά με την πορεία των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι σε 34χρονη, στην Καλλιθέα, φέρονται να έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

    Πιο συγκεκριμένα, ένα τηλεφώνημα φέρεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών, το οποίο για κάποιο λόγο οι αστυνομικοί το συνδέουν με τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, το τηλεφώνημα έγινε σε εταιρία ταξί από καρτοτηλέφωνο και έχει καταγραφεί, και έτσι η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της καταγεγραμμένη την κλήση αυτή, προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με εν δυνάμει ύποπτες γυναίκες.
    Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το σημείο παραλαβής και αποβίβασης της γυναίκας, ενώ σημαντικό στοιχείο είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή υπάρχουν κάμερες από εταιρίες, που μπορεί να έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο της γυναίκας.

    Βάσει της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου φαίνεται πως η δράστις πήγε στο σημείο της επίθεσης χωρίς κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να μην καταγραφεί το στίγμα της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Δεν με νοιάζει τι έκανε η γυναίκα αυτή στη προσωπική της ζωή, αυτά ας τα λύσουν οι εμπλεκόμενοι μεταξύ τους. Το θέμα είναι ότι το χτύπημα αυτό φαίνεται μαφιόζικο γιατί αν ήταν κάτι τόσο απλό με ερωτικές αντιζηλίες δεν θα είχαν βρεθεί αμέσως οι ένοχοι???

    2. Είναι ντροπή να μιλάτε για μια κοπέλα που κανένας μας δεν γνωρίζει , πόσο μάλλον την ζωή της.Βγαζετε χολή αντί να εύχεστε να συλλάβουν γρήγορα αυτήν ή αυτόν που έκανε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.Περαστικα στην Ιωάννα και να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει τη ζωή της.Αφηστε την ήσυχη.Ντροπη.

    3. Όταν αποδειχθεί ότι έγινε από γυναίκα και παντρεμένη θιγμένη τότε να παθιάζονται κάποιοι ότι έτσι έγινε. Αφήστε να βρεθεί ο ένοχος και να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες και μετά να κατηγορείτε ότι όλοι όσοι έχουν άλλες απόψεις ζηλεύουν

    4. Κλήση από καρτοτηλέφωνο Πακιστάν
      Έχουν λέει την φωνή τής και ?
      Μήπως θυμηθεί το θύμα την φωνή ?
      Σιγά αυτή η αυτός πού ήθελε να γίνει το συμβόλαιο να μην πήγε να το κάνει μονος / η
      Το σχέδιο το εκτέλεσαν άψογα σε όλα τα σημεία τώρα να είχαμε να λέγαμε η αστυνομία
      25 ύποπτοι
      10 κιλά προβατίνα και
      2 κιλά ρετσίνα
      Όσο για την κοπέλα σίγουρα υποψιάζεται ποιος είναι πίσω από το συμβάν απλά δύσκολα θα μιλήσει δεν μπορεί να στηρίξει πουθενά τις υποψίες τής
      Όσο για το ταρίφα ουδεν είδα ουδεν άκουσα
      Απλά όλος ο ντόρος για τα κανάλια δουλειά να έχουν

    5. εγώ θα ψηφίσω την ευρωπαϊκή δεξιά του Κασιδιάρη

    6. Το βιτρυολι δεν ειναι λυση, πολυ καλα τα λες, ας το εριχνε στον αντρα της, αν παιζει κατι τετοιο, αλλα και παλι δεν ειχε τετοιο δικαιωμα, εδω δειχνει κακια ψυχη!!!!!!!! Σε κερατωνει;;;;;; Του η της τραβας μια κλωτσια και χωριζεις, στα τσακιδια, οχι βιτρυολι και ασε μερικους λιγουρηδες πολυξερους να πλαθουν σεναρια φαντασιας για την κοπελα, διοτι ως γνωστον η αλεπου στον υπνο της πετειναρακια βλεπει και ο νοων νοητω!!!!!!!!!

    7. Για την Μυρτώ για την Δώρα Ζεμπερη δεν μιλάει κανείς που όντως ήταν αθώα και καλά παιδιά αλλά ασχολούμαστε με μια πουτανα που δεν είχε ιερό και όσιο,που έιχε κάνει τα αισχη, που δεν είχε αφήσει άντρα για άντρα ακόμα και συγγενής της,που έκανε ότι ανήθικο υπήρχε για το χρήμα και τις ανεσεις,που δεν υπήρχε μέσα της ίχνος τσίπας και αξιοπρέπειας, ε λοιπόν αυτή θέλει λυπηση;με αυτή τη ζωή που έκανε μονής της δεν καταστράφηκε;

      1. Εσύ που κρίνεις μιά κοπέλα που ΔΕΝ γνωρίζεις, μιλάς για ανηθικότητα? Αντε ολα τα σούργελα έγιναν κριτές και δικαστές. Εσύ είσαι πουτ@ν@ στην ψυχή και χειρότερο δεν υπάρχει. Αντε βουλωσε το!!!

        1. H καλοσύνη η δική σου φαίνεται

    8. Οι περισσότεροι κατακρίνετε την κοπελιά ενώ η αλήθεια είναι ότι και να τα είχε με παντρεμένο η γυναίκα του δεν θα έπρεπε να την εκδικηθεί γιατί απλούστατα η κοπελιά είναι η αφορμή. Η βαθύτερη αιτία είναι ότι ο παντρεμένος βαρέθηκε την γυναίκα του και ψάχνεται και αφού ψάχνεται μετά την συγκεκριμένη κοπελιά θα βρει άλλη κοπελιά και άλλη κοπελιά και πάει λέγοντας. Θα τρέχει η γυναίκα του με το βιτριόλι να καίει την κάθε κοπέλα? Και γιατί δεν ρίχνει βιτριόλι στον άντρα της? Καμιά παντρεμένη δεν θέλει να παραδεχθεί ότι αφού ο άντρας της ψάχνεται την έχει βαρεθεί. Πιστεύει ότι η άλλη της ξεμυάλισε τον άντρα λες και ο άντρας της είναι 5 χρονών. Και που της έριξε βιτριόλι τι έγινε? Ας πούμε ότι τον ξαναμαζεύει, πόσο θα κάτσει καλά ο άντρας της? 1 χρόνο? 2 χρόνια? Μετά θα ξανακάνει τα ίδια. Άντε πάλι θα τρέχει με το βιτριόλι στα χέρια. Θλιβερές Κατίνες. Χώρισε τον μαντάμ, από δω πας εσύ και από κει πάω εγώ.

    9. Οτι και να της δειξουν οι μπατσοι δεν προκειται να αναγνωρισει κανεναν αυτη,ή θα ριχνει τη μπαλα στην εξεδρα.Καποιον η καποιους καλυπτει γιατι ή της εχουν ταξει πολλα ή την απειλουν με ακομη χειροτερα αν αποκαλυψει “κυκλωματα” ,τα οποια ως συνηθως ειναι πανισχυρα,με τρανταχτα ονοματα της κοινωνιας,με πολυ χρημα,με μεγαλοδικηγορους,και που παντα τη σκαπουλαρουν.

    10. καλα τωρα η χωρα βρηκε θεμα για να ασχολειτε παει και ο ψευτοιος πανε και ολα τα μαιμουδιστικα καθ εκαστην εσπερα λες και ηταν πατσας

    11. Ρε έχει κάνει αυτή τα μύρια όσα…..ρε τόσο ξε…ρα;αν ήταν ένα τίμιο,ηθικό,κορίτσι για σπίτι με τη δουλίτσα της,με τον φίλο της,έκανε μια φυσιολογική ζωή δεν θα έφτανε ποτέ εδω,τις επιλογές της πληρωνει τώρα..

    12. Καποιο παντρεμενο ‘δανειστηκε’ και τα πηρε στο κρανιο η γυναικα του.Με ενα μισθο δε δικαιολογουνται τοσα ταξιδια και λουσα. Sugar daddy ψαχνουν ολες …

    13. Ρε παιδιά μη την κακοκολογειτε,είπαμε ένα σκληρά εργαζόμενο,αθώο,ησυχο κορίτσι ήταν η λεγαμενη που κάθε μέρα πάσχιζε για το μεροκάματο σε αυτή την άδικη ζωή…… που να ήξερε το καημένο από βίζιτες,από δικαστηρια,από μηνυσεις,από το να χωρίζει ζευγάρια,από από από απο….α ρε ξύλο που πάει χαμένο….

    14. Φαντάζομαι καμάρια οι γονείς της τώρα που τους έκανε ρόμπα στο πανελλήνιο..εκεί στην Αμφιλοχία έχει θάλασσα γιατί δεν φουντάρουν,τι θέλουν και ζουν να τους ντροπιάσει ένα πουτανακι;το κούτελο ΚΑΘΑΡΟ Ρεεεεεε…

      1. Ενώ εσύ τους δικούς σου γονείς τους έχεις κάνει απόλυτα περήφανους 😂😂😂 Κάθε μέρα εσένα καμαρώνουν οι καημένοι…

        1. Τέτοια ξεκωλικια μόνο η λεγαμενη..
          Στη θιξαμε χρυσό μου?

          1. Μπορεί να την βρίζεις αλλά τουλάχιστον για πάρτη της βγάλανε βιτριολια.Για σένα ούτε ζουμί από μπάμιες δεν θα έβγαζαν…Το πολύ πολύ κανένα ζωμό από σαλιγκάρια για πάρτη σου 😂😂😂😂

            1. Έγραψες! Χαχαχαχαχαχ κλαιω ρε φιλε. Να σαι καλα, καλα τα ειπες! 😂😂😂😂😂😂

    Comments are closed.