ΤΖΟ – ΤΑΓΙΠ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ – ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, ΑΦΩΝΗ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΗΤΤΗΘΕΙ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ! ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ…

    Κοινοποίηση:
    ερντι

    Με τον Ταγίπ Ερντογάν μίλησε ο Τζο Μπάιντεν για να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές της Τουρκίας και από την πρώτη κιόλας μετεκλογική συνομιλία τους, επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν σφόδρα να τα έχουν καλά με την Άγκυρα, ενώ δεν τους καίγεται καρφάκι για την Ελλάδα.

    Στη διάρκεια της επικοινωνίας των δύο Προέδρων, ο Ερντογάν εξαρχής έθεσε την ατζέντα στα παζάρια: το ζήτημα της απόκτησης μαχητικών F-16. Ο Μπάιντεν από την πλευρά του, ζήτησε να άρει η Τουρκία τα εμπόδια που θέτει στην προσχώρηση της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο για τα F-16, ως «επιβράβευση» στον εκβιασμό του «σουλτάνου».

    «Μίλησα με τον Ερντογάν, του έδωσα συγχαρητήρια. Θέλει ακόμη βρεθεί λύση για τα F-16. Του είπα ότι θέλουμε να υπάρξει λύση για τη Σουηδία…», είπε ξεκάθαρα ο Αμερικανός Πρόεδρος σε δημοσιογράφους προτού αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο για το Ντέλαγουερ. «Θα πούμε περισσότερα την επόμενη εβδομάδα», συμπλήρωσε.

    Ο μόνος όρος που τέθηκε δηλαδή από τις ΗΠΑ για να «ευοδωθεί» το «καζάν-καζάν» (win-win) που έλεγε (για τα ελληνοτουρκικά) ο Ερντογάν, είναι η Σουηδία.

    Τσιμουδιά για την «εξωνατοϊκή» σχέση της Τουρκίας με τη Ρωσία, τσιμουδιά για την ανεξέλεγκτη και κλιμακούμενη τουρκική επιθετικότητα κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, τσιμουδιά για τις καταγεγραμμένες και εξόφθαλμες παραβιάσεις ψηφισμάτων και αποφάσεων του ΟΗΕ και άλλων διεθνών οργανισμών, τσιμουδιά τις τουρκικές εισβολές σε Κύπρο, Συρία, Ιράκ, Λιβύη.

    Η Ελλάδα δεν υπάρχει, η ελληνική διπλωματία έχει ηττηθεί κατά κράτος και η Ουάσιγκτον δεν έχει κανένα μα κανένα λόγο, να πιστεύει ότι η Αθήνα δεν θα κάνει οτιδήποτε της ζητήσει, ακόμα και αν αυτό περιλαμβάνει παράδοση εθνικής κυριαρχίας.

    Άλλωστε, έτσι είναι οι πρόθυμοι και άφωνοι «σύμμαχοι». Λένε σε όλα «ναι» και σκύβουν το κεφάλι μπροστά στον «αφέντη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ο γεράκος ερντογαν κοιμάται στις καρέκλες καί τό μόνο πού ξέρει είναι να γαβγίζει σάν τό σκυλάκι ή νά τά βάζει με τίποτα ξυπολητους.Ας βρούν κάνα κομμάτι ψωμί νά φάνε οι μογγολοι καί ας αφήσουν τα όνειρα.Σε λίγο με δέκα ευρώ θά παίρνεις διαμέρισμα στην τουρκια.

    2. Δείτε τη φάτσα του Ερντογάν, του Σοιλού, του Ιμπραήμ Καλίν και των λοιπών. Οι τύποι είναι μεικτή Κορυδαλλού.
      Δείτε την μάπα του Κούλη, του Δένδια, του Γεραπετρίτη κλπ. Μεικτή φελλών.
      Τους βλέπουν οι Τούρκοι και λένε καλώς τα παιδιά, 3-0, που έλεγε ο μακαρίτης ο Αλέφαντος

    3. Η φάση είναι αδιέξοδος για τη Σουλτάνα. Μόλις πεθάνει ανοίγει ο δρόμος. Για διπλωματία στα χαρτιά, καλός είναι

    4. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ!!!

    5. Μην φοβαστε ρε οσο έχουμε πρωθυπουργο με το ονομα Μητσοτακης δεν τολμάει ο απεναντι να κουνηθεί.

    6. ΕΝ ΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

      1. Ο πολιτικός και δει προθυπουργος είναι Μ
        μαριονέτα. Ίσως σε μια αριστεινδήν δημοκρατία να μην είχαμε τέτοια φαινομενα.

    7. Μεγάλος ηγέτης ο Ερντογκαν στα εξωτερικά θέματα της Τουρκίας Αναγκαστικά οι ΗΠΑ θα λακίσουν και θα του παραδώσουν τα F16 Oπως και το πρώτο γερμανικό υποβρύχιο από τα 6 της τουρκιασ είναι έτοιμο Αλοιμονο στην Ελλάδα και τους γραφικούς Έλληνες με τα πιόνια πολιτικούς,που σκύβουν το κεφάλι στις ΗΠΑ για το συμφέρον τους Σουρωτήρι θα γίνει το Αιγαίο από Σεπτέμβρη και με το νέο ελικοπτεροφορο

      1. χα χα χα ναι, πολυ μεγαλοε ηγετης ο ερντοκλαν

    8. Ταχουμε ματαπει! Η Τουρκια εχει σχεδον 100.000.000 πληθυσμο, κατεχει γεωστρατηγικη θεση, παραγει τα παντα, παιζει μπαλλα και με το Ρωσο…..εδω τι? Λογικο ειναι τα τρεχουνε τα σαλια του Αμερικανου για παρτι τους!

      1. φιλε ο αμερικανος τους σιχαινεται, μονο να τους χρησιμοποιησει θελει

    9. Μπα,μην ανησυχουμε, μπορει τη χωρα να την κυβερνανε δυο τσογλανοπαρεες,μπορει να μην υπαρχει τιποτε αλλο εκτος απο μιζαδορους,μαφιοζους,ναρκεμπορους,γελοια κομματιδια βαρεμενων , αλλα το καλο ειναι οτι ουτε ο ερντογαν ουτε τα αμερικανακια τα ξερουν αυτα, ειναι κοροιδα .Ασε που ο ερντογαν αμα ακουει τσιπροκουληδες χεζεται απανω του … Ολα καλα!

    10. Κουφαλες αμερικλανοι που προκειμενου να πουλησετε πουλατε και τους αληθινους συμμάχους σας.
      Αλλα εμεις φταιμε εδω και τωρα επρεπε να σας πει καποιος ηγετης με κακαλα αν ειχαμε μαζευτε τα απο παντου και αμε στο γερο διάολο κολονατο της συμφορας

    Comments are closed.