ΤΕΤΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΕ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ; ΣΑΛΟΣ! ΕΚΑΤΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΡΙΓΓΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ! ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1111

    Σάλος στις ΗΠΑ με νοσοκόμο που έκατσε μπροστά στις κάμερες για να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, αλλά όπως φαίνεται η σύριγγα ήταν άδεια.


    Η μάχη ενάντια στην πανδημία COVID-19 (νέος κορονοϊός) δεν κερδίζεται μόνο μέσα στα ερευνητικά εργαστήρια και τα νοσοκομεία, αλλά και στην Επικοινωνία ειδήσεων και πληροφοριών προς το ευρύ κοινό.

    Το περίεργο περιστατικό έγινε κατά τον εμβολιασμό COVID-19 ενός νοσοκόμου στο αμερικανικό University of Medical Center την Τρίτη.

    Παρακολουθώντας τα πλάνα των πέντε πρώτων νοσοκόμων που έκαναν το εμβόλιο, ο τοπικός σταθμός KFOX14 παρατήρησε μια λεπτομέρεια, όταν ο δεύτερος νοσοκόμος στη σειρά πήγε να εμβολιαστεί.

    Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο βίντεο ενός φωτορεπόρτερ του KFOX14 που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της δημόσιας εκδήλωσης εμβολιασμού την Τρίτη:

    .

    Βλέπετε ότι ο γιατρός προετοιμάζει τον νοσοκόμο για να του κάνει το εμβόλιο, αλλά η σύριγγα φαίνεται να είναι άδεια και το έμβολο να είναι ήδη πατημένο, προτού καν εισέλθει στο χέρι του νοσοκόμου.

    Μόλις η βελόνα φαίνεται να μπαίνει στο χέρι του, το άτομο που χορηγεί το εμβόλιο δεν φαίνεται να πιέζει το έμβολο προς τα κάτω.

    Δεν είναι σαφές εάν ο νοσοκόμος όντως εμβολιάστηκε εκείνη τη στιγμή, ή γιατί η σύριγγα φαίνεται να είναι ήδη πατημένη. Το όλο θέμα πάντως φαίνεται να ισχύει μόνο για τον δεύτερο στη σειρά νοσοκόμο που έκανε μπροστά στις κάμερες το εμβόλιο COVID-19.

    Εξετάζοντας τα πλάνα των άλλων νοσηλευτών, φαίνεται ότι η κάθε σύριγγα που χρησιμοποιήθηκε για τα δικά τους εμβόλια ήταν γεμάτη και το έμβολο σε κάθε σύριγγα δεν είχε πατηθεί.

    Κορονοϊός: Σάλος με τον “ψεύτικο εμβολιασμό” – Τι απαντάει το νοσοκομείο

    Ο σταθμός KFOX14 ρώτησε την UMC για το τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης.

    Την Τετάρτη το απόγευμα, το University of Medical Center, το οποίο προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

    «Αφότου εμφανίστηκαν πολλές αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ισχυρίζονται ότι ένα από τα πέντε μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού τα οποία έκαναν το εμβόλιο κορονοϊού την Τρίτη δεν έλαβε πλήρη δόση εμβολίου, θέλουμε να εξαλείψουμε κάθε αμφιβολία που προέκυψε ότι δεν εμβολιάστηκε πλήρως και να ενισχύσουμε περαιτέρω την εμπιστοσύνη στη διαδικασία εμβολιασμού.

    Ο εν λόγω νοσοκόμος εμβολιάστηκε και πάλι με την πρώτη δόση του εμβολίου. Το University of Medical Center έλαβε την επιβεβαίωση της Συμβουλευτικής Επιτροπής Πρακτικών Ανοσοποίησης των ΗΠΑ (ACIP) ότι ο επανεμβολιασμός του νοσοκόμου δεν θα προκαλέσει δυσμενείς επιπτώσεις. Ο νοσοκόμος θα επιστρέψει μετά από τρεις εβδομάδες για να λάβει τη δεύτερη δόση του εμβολίου».

    Εδώ, φυσικά, προκύπτει η εύλογη απορία γιατί να χρειαστεί ο εν λόγω νοσοκόμος να απαναλάβει την πρώτη δόση του εμβολίου, αν εμβολιάστηκε πλήρως την πρώτη φορά, όπως ισχυρίζεται το νοσοκομείο.

    Δείτε το πλήρες βίντεο των πέντε πρώτων νοσοκόμων του University of Medical Center που έλαβαν το εμβόλιο COVID-19:

     

    Πηγή: https://kfoxtv.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Εχει δικιο ο Ελλην πολιτης. Ξεχναμε ολοι οτι εχουμε μαθει στις αμεσες ευκολιες και δεν ειμαστε διαθετιμενοι να τις αλλαξουμε. Βεβαια οτι και να ψηφισουμε, η και αν δεν ψηφισουμε, η κυβερνηση θα βγει. Πρεπει να πραγματοποιηθει το σχεδιο Κισινγκερ.

    2. δεν χρειαζετε να ζουμαρει η καμερα αυτη η συριγγα ειναι για πρεζακι οχι για εμβολιο μπαμ κανει απο μακρια BD με 0,12 λεπτα .

    3. Ολοι θα το κανουμε το εμβολιακι μας αρεσει δε μας αρεσει, και οποιοι το παιζουν τσαμπουκαδες αντρακλες, μολις τους απαγορευτει η εισοδος σε νοσοκομεια τραπεζες δημοσιες υπηρεσιες κτλ λογω του μη εμβολιασμου, τοτε θα ξεχασουν τη μαγκια και θα τρεξουν να το κανουν. Χωρις εμβολιο καθημερινοτητα οπως την ξεραμε δεν θα αφηνουν να εχουμε. Αφηστε τις μαγκιες λοιπον, τη μαγκια σας να την δειχνατε στις εκλογες που ψηφιζατε κουληδες τσιπρηδες μερες25 κουτσουμπες φωφες και ποταμακια. Δε θελατε Ηλια, αντε για ενεσουλα τωρα και αφηστε τις πορδομαγκιες νεοελληνες.

      1. Ουστ από δω ανθέλλην φιλοξενούμενε στο ελληνικό κρατος, τις μαγικές σου αλλού που θα μας πεις και τι θα κάνουμε.

      2. ασε μας ρε με τα βλαμμενα τα φασιστακια με τις σβαστικες που εχουνε μπλεξει ιδεολογικα την βουρτσα με την πουτσα. Τελικα την φαγανε και ηρεμησαμε με ολους τους κατσαπλιαδες που πουλησανε τους Ελληνες στην Κατοχη. Εσυ εισαι ο πορδομαγκας που δεν αντιλαμβανεσαι την εννοια της Δημοκρατιας και τον λογο που ηπιε το κωνειο ο Σωκρατης, ζωον.

    4. ηλιθιοι γιατι βγαζουν τον αερα πριν τα εμβολια? για να μην εχει κενο που θα ειναι θανατηφορο,,ζωα,,ειναι βεβαιος θυανατις αμα κανεις αδεια συριγγα..ζωα

    5. Θα το κάνει το εμβόλιο απλά αυτές οι βελόνες δέν τριπάνε το δέρμα κι βουλιάζουν όταν ακουμπάνε με αντικείμενα θα έχουν μέσα κι νεράκι θα είναι εμβόλιο νεράκι…

    6. ολα αυτα ειναι σε στουντιο κινηματογραφικο με τα εφε του κινηματογραφου στην πραγματικοτητα τιποτα δεν κανουν

    7. απάτη της ΝΤΠ για να φυλακίσουν τον κόσμο με συνεργούς τις στημένες κυβερνήσεις τους!
      όποια πέτρα και να σηκώσεις τον λαό που αυτοκαταράστηκε θα βρείς

    8. Εγώ πάντως έμαθα (χωρίς να ξέρω αν αληθεύει 100% αλλά καλό θα ήταν να το ψάξετε οι δημοσιογράφοι που κάνουν σωστή δημοσιογραφία) ότι στο Γενικό κρατικό της Άρτας έχουν παραγγείλει απινιδωτές επειδή λέει ότι το εμβόλιο είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να επιφέρει ανακοπή και έτσι να μπορέσουν να επαναφέρουν τον άτυχο, αν μπορέσουν φυσικά. Και πάλι επαναλαμβάνω δεν ξέρω αν ισχύει 100%.

    9. Να τους χειροκροτάνε λες και τους πηγαίνουν στη κρεμάλα.
      Όχι τέτοια χαρά προσωπικά δεν θα τους δώσω.

    10. Όποιος μπορεί να ακούσει την σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του SKAI όπου ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Χιώτης και ο Νότης Παπαδόπουλος
      είχαν καλεσμένο τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργού Άκη Σκέρτσο για να μιλήσουν για το εμβόλιο και πως θα πειστούν οι δύσπιστοι και οι αρνητές να το κάνουν .
      Εκεί ο Νότης από αφέλεια έφερε σαν παράδειγμα τον Χιώτη ότι δεν εμπιστεύεται το εμβόλιο
      και λέει στους δικούς του off camera ότι δεν θα το κάνει … ας το κάνουν οι άλλοι .
      Ποιός ??? Αυτός που βγαίνει κάθε μέρα και μας πρήζει να μείνουμε σπίτι και να κλείσουν όλα τα μαγαζιά μέχρι να έρθει η λύτρωση του εμβολίου .
      Αυτοί έχουν αρχίσει να καρφώνονται μεταξύ τους και η αλαζονεία τους έχει περάσει κάθε όριο πλέον .
      Ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού που είναι μπροστάρης στην προώθηση του εμβολίου
      αποδεικνύεται ότι παροτρύνει τον κόσμο να κάνει ένα εμβόλιο
      που ο ίδιος δεν εμπιστεύεται γι τον εαυτό του και την οικογένειά του .
      Αυτά ….https://www.skairadio.gr/mia-tou-noti…/episode-2020-12-18 sto 10. lepto

    11. Το εμβόλιο που θέλουν αυτοί θα είναι μεγάλο και γεμάτο κρέμα.

    12. Το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει σοβαρό αλλεργικό σοκ άμεσα (τα μακροχρόνια αποτελέσματα είναι άγνωστα,ειδικά με τους πολλαπλούς εμβολιασμούς που θα απαιτηθούν). Θα είναι μεγάλο επικοινωνιακό φιάσκο αν δουν εκατομμύρια ανθρώπων κάποιον να κάνει το εμβόλιο και να παθαίνει σοβαρή κρίση. Οπότε προσπαθούν τους προπαγανδιστικούς εμβολιασμούς να τους κάνουν όσο πιο ασφαλείς γίνεται για να τους εμπιστεύεται ο κόσμος.

    13. Πρώτη φορά στην ιστορία της Ιατρικής Επιστήμης συμβαίνει αυτό ! Να κάνεις εμβόλιο και να σε χειροκροτούν !

    14. Κρίμα ρε παιδιά.
      όπως φαίνεται βρήκαν κάτι νεαρούς συμβασιούχους που έγιναν πειραματόζωα να μην χάσουν τη δουλειά τους.

    15. Εκεί που έχει φτάσει η τεχνολογία,στη οθόνη θα βλέπουμε τον Κούλη να κάνει το εμβόλιο κι αυτός στη πραγματικότητα θα είναι στη Πάρνηθα.

    16. Θα την ακούσει στέρεο πάλι…

    Comments are closed.