ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!! ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ AIR TRACTORS ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ… ΨΗΣΤΑΡΙΑ – ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ;;;

    Κοινοποίηση:
    FGDHGFDH

    Τόσα εκατομμύρια  ευρώ δαπανήθηκαν για τα Air Tractors και η κατάληξη ήταν αστυνομικοί με ποτιστήρια να προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά της Πεντέλης γιατί τα σαπάκια αυτά καθηλώθηκαν λόγω των ανέμων.

    Ποιος έδωσε εντολή να αγοραστούν αυτά τα σχεδόν… ανεμόπτερα κατασπαταλώντας τόσα εκατομμύρια ευρώ;

    Με άλλα λόγια πληρώσαμε τα air tractors για πυροσβεστικά την ώρα που αυτά είναι σχεδιασμένα για… ψεκαστικά την ώρα που έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν λιγότερη ποσότητα νερού και από τα PZL!

    Πιο συγκεκριμένα το Air Tractor μεταφέρει μόνο 3 τόνους νερού την στιγμή που το CL-415 μπορεί να μεταφέρει πάνω από έξι, το Be-200 (το ρωσικό «θηρίο» που έσβηνε πέρυσι τις πυρκαγιές) 12 τόνους και το IL-76 που ξεπερνά τους 16 τόνους!

    Έτσι η κυβέρνηση αντί να αναζητήσει πραγματικά πυροσβεστικά αεροσκάφη θεώρησε σωστό να αναζητήσει  λύσεις σε ένα ελικοφόρο αεροσκάφος το οποίο πρακτικά δεν μπορεί να σβήσει ούτε… ψησταριά.

    Εκτός αυτού το αεροσκάφος δεν μπορεί να κάνει υδροληψία σε μεγάλο κυματισμό   (όταν πνέουν δηλαδή ισχυροί άνεμοι) σε αντίθεση με το CL-415 ή το Be-200 κάτι που περιορίζει σημαντικά την επιχειρησιακή του ευελιξία αφού θα πρέπει να αναζητήσει το πλησιέστερο αεροδρόμιο και αυτό αν έχει τις υποδομές για την ανεφοδιασμό του σε νερό ή επιβραδυντικό υλικό.

    Συνεπώς, με ποιο σκεπτικό προμηθεύτηκε η ελληνική κυβέρνηση ένα πυροσβεστικό το οποίο αποδείχτηκε εντελώς ακατάλληλο στις πρόσφατες πυρκαγιές;

    Τα Air Tractors μέχρι πότε θα χρησιμοποιούνται; Μέχρι τον Ιούνιο;;;

    Αυτά τα παιδικά αεροπλανάκια επιθεώρησε ο Κούλης αγκαζέ με τις κάμερες στις 8 Ιουλίου διαφημίζοντας τα… έργα της Κυβέρνησης ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που μόλις είχε ξεκινήσει.

    Δείτε φωτογραφίες από εκείνη την επίσκεψη:

    tractors2 tractors1

    Πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο κατασπατάλησης του χρήματος των πολιτών που πήγαν στο καλάθι των απορριμμάτων με ευθύνη Μητσοτάκη. Οφείλουν να απαντήσουν οι κυβερνώντες. Ποιος και με τι κριτήρια έδωσε εντολή να αγοραστούν αυτά τα ελικοφόρα αεροπλάνα και που πήγαν οι μίζες για να “φορτωθούμε” κάτι που απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Eπαναλαμβάνω μία αρχή τού σκατοψύχη τού δοσίλογου τής καταχής Κώστα Μητσοτάκη.
      Καμία κομπίνα χωρίς μίζα.Η κούλα ή μιζαδόρα κάνει ότι έμαθε από τόν μπαμπά του.
      Γιάννης Λάκων

    2. Οι μονοι υπευθυνοι ειναι αυτοι που ψηφιζουν αυτα τα σιχαμερα λεσια

    3. ΔΕΝ τους ενδιαφερει, ΔΕΝ ενδιαφερονται για την Ελλαδα, ΔΕΝ ενδιαφερονται για τους Ελληνες. Η χωρα ειναι στον αυτοματο, οτι πουν οι εξω αρκει να περασει “αναιμακτα” η 4ετια και να τρωνε εις υγειαν των κοροιδων. Πιστευουν οτι ο λαος ειναι ΖΩΑ που πολυ ευκολα παραμυθιαζονται και τους ξαναψηφιζουν.

    4. με το σκεπτικο της μιζας απο τους πολιτικους μας . ολους που ειναι στη βουλη. τον πουστη που θα τους ξαναψηφισει να παει στο διαολο ειναι συνεργος της καταστροφης μας.

    5. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είναι γίνει χαμός. Εδώ απλά τα βλέπουμε και έχουμε μία απάθεια….

    6. Πρωτίστως δεν θα αφήσει ούτε ένα Έλληνα να δει άσπρη μέρα, μετά θα καταστρέψει οτιδήποτε στέκεται όρθιο και μετά ο Νέρωνας θα έχει εκπληρώσει οτιδήποτε του έχει ζητηθει από τα αφεντικά του και μετέπειτα θα απολαύσει την επιτυχία του ,με τους αυλικούς του να τον αποθεώνουν και τους ραγιάδες να τον ψηφίζουν

    7. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

    8. Nα Φανταστω ότι κι τα Γερμανικά TANKS είναι στην ίδια Κατάσταση!!!!

    9. Δεν τους νοιαζει να σωθουν τα δαση ….περυσι κλαιγανε που τα ρωσικα beriev με μια ριψη σβηνανεβτις φωτιες και ετσι φεν μπιρεσαν να ολοκληρωσουν τα σχεδια τους οι εργολαβοι …απι τις αντιδρασεις του κοσμου καταλαβαινω οτι η τα μπολια τους έκαναν κοτες η βγαλανε τον μισελληνισμο τους μην ενοχλουμενοι απο το ξεπουλημα και την καταστροφη της ελλαδας και της ελληνικης κοινωνιας …

    10. O Σερίφης του Βύρωνα μαζί με την Εβραιοπολωνεζα….;;;;

    Comments are closed.