ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ “ΚΥΚΛΩΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ -ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ- ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ” ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ” (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)”. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    TWITTER-MAKELEIO

    Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνει η έρευνα που ξεκίνησε η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στις 4 Ιανουαρίου, μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, το οποίο θυμήθηκαν 15 μέρες μετά τα κανάλια των νταβατζήδων και των εκβιαστών για να προβάλλουν την σοβαρότατη είδηση, σχετικά με τον ομαδικό- κατά παραγγελία- βιασμό ορφανής κοπέλλας, η οποία ξεγελάστηκε από “φίλο” της και οδηγήθηκε σε πάρτι με πλούσιους και τελικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου εκεί “βιάστηκε από τον Βασίλη Λεβέντη, υιό της δυναστείας των ιδιοκητών της Coa-Cola”.

    MAKELEIO-TWITTER

    Mετά τις αποκαλύψεις, οι εξελίξεις τρέχουν. Ειδικά μετά τις καταγγελίες της 24χρονης πως έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για την εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας που δρούσε στην πόλη. Μετά από εντολή του επικεφαλής της εισαγγελίας Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το κύκλωμα αυτό και στόχος των Αρχών είναι να εντοπίσουν τους υπευθύνους που εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία και τις «διοχεύτευσαν» σε διάφορα πάρτι στην πόλη. Ξεκαθαρίζεται πως η νεαρή που υπέβαλε την καταγγελία για βιασμό της από τρία άτομα, δεν είναι μεταξύ αυτών των γυναικών. Η καταγγελία της είναι στα χέρια των ανακριτικών Αρχών και η έρευνα συνεχίζεται. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει γίνει μία σύλληψη άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε συνεύρεση, αλλά ήταν με τη συναίνεση της 24χρονης.

    Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Και αυτό είναι άλλο ένα σκάνδαλο, το οποίο προετοίμασε συστήματα συγκάλυψης.

    Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ 

    Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ μόλις χθες, ό ίδιος μάρτυρας που είχε καταγγείλει το συμβάν στις 3 -1-2022, ”  και που λέει πως γνωρίζει πολλά”, αναφέρει:

    Το συμβάν στο ξενοδοχείο έγινε …
    Σας είχα πει: ο κατηγορούμενος θα φύγει από τον ανακριτή εύκολα επειδή είναι αυτός που είναι.
    Ανακρίτρια είναι συστημική και λέγεται Σκαρλάτου.
    Οι δικηγόροι που πάνε σε αυτήν είναι συγκεκριμένοι.
    Ο Φ…. επίσης ήταν εκεί θα εκτεθεί …
    Ήταν στο ξενοδοχείο και πετούσε πρωινές ώρες μετά το συμβάν για εξωτερικο.
    Αν ερευνηθεί και ανοίξουν οι κάμερες του ξενοδοχείου ήταν εκεί το αν συμμετέχει δε το ξερει κανείς.
    Αυτοί από το Α… είναι λεσια γνωστά της Θεσσαλονίκης ,παράνομο στοίχημα ,ξεπλυμα και δηθεν χρήμα και επίδειξη .. φυσικά και το παιχνίδι γίνεται συχνά.

    Πάει κάποιος με κάποια και οι άλλοι μπαίνουμε μέσα γυμνοί και προσπαθούμε να συμμετέχουμε”.

    Και άλλα πολλά.

    Και βέβαια η έρευνα θα πάει μέχρι τέλους.

    Το πρωί στη Θεσσαλονίκη, έγινε μεγάλη πορεία, έξω από καφέ.

    Τους λόγους τους γνωρίζουν περισσότερο οι ακτιβιστές που συμμετείχαν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Και τα άλλα τα μπολιασμενα χαϊβάνια πάνε και τους αφήνουν τα λεφτά τους!!
      ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ-ΒΙΑΣΤΕΣ!!

    2. Για να δούμε τι θα πει και η Κ.Κ Πρόεδρος της Έλληνικης Δημοκρατίας ως Δικαστικός πρώτα μετά ως γυναίκα και μετά ως Θεσσαλονικιά για αυτά τα αισχη που ακούγονται στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης…άκου η ελίτ…έχει prive ανακριτή …αυτά δεν γίνονται ούτε στα νησιά Παπούα…

    3. Μπράβο στους πολίτες που έκραξαν τους “πελάτες”..Αλλη καφετέρια δεν έχει να πάτε;; Οσο για συμβάν…Βγάλτε τα όλα στη φόρα!!! Σαπίλα πολύ στη Θεσ/κη….Ολοι γνωριζουν κ κανείς δεν μιλάει…

      1. Εμείς κάτι καταλαβαίναμε ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί γνωρίζουμε τα εβραϊκά ξενοδοχεία και τα στέκια και όλο στο ινσταγκραμ βλέπαμε φωτογραφίες κοριτσιών σε συγκεκριμένα στέκια, σουίτες ,κάτι rooms , apartments,μέσα σε μπανιέρες κλπ …εσείς Αθήνα που να καταλάβετε!

      2. Του του Του νι ,Του του Του νι ,Του του Του νι,
        Του του Του νι.

      3. Τι θα παραγγείλετε παρακαλώ;
        Ένα Double Juice Daiquiri με Coca Cola παρακαλώ.

    4. Γνωστό στέκι κολομπαραδων και βίζιτων το συγκεκριμένο κατάστημα

      1. Τι θα παραγγείλετε παρακαλώ;
        Ένα Σαλόμ Σαλεπ με κόκα κόλα

    5. Δεν γράφει κανείς τίποτα. Παιδεραστές παιδοφιλους, βιαστές, ανωμαλοι κυβερνούν σε πολιτικές καθ θεσμικές θέσεις. Οι μεγαλύτεροι φασίστες είδατε που είναι οι ανώμαλες κραγμενες? Λέτε η παγκόσμια δικτατορία να έβαζε σε θέσεις αρχηγών κρατών και στους θεσμούς νορμάλ σοβαρους ανθρώπους? Ανώμαλους έβαλε και τους ελέγχει πλήρως.

      1. Πάντως τα τελευταία χρόνια σαν πολλές Θεσσαλονικιες δεν έχουν κατέβει στην Αθήνα…μήπως η Αθήνα γνώριζε έβλεπε και η Θεσσαλονίκη βογκουσε αχ και βαχ!

    6. Η κοπελιά αυτή, τη γλάστρα θα έκανε στο πάρτυ ή ήταν βίζιτα και δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη;

      1. Απλώς πληρωθηκε για έναν …….οχι για τρείς. Απλως οι υπόλοιποι ήθελαν να μαρκαλησουν τσάμπα

    7. Ειλικρινά πιστεύετε ότι τόσο πλούσιοι θα μπουν φυλακή ; στην Ελλάδα; Πάτε καθόλου καλά;

      1. Για αυτό η κοπέλα πρέπει να πάρει το νόμο στα χέρια της. Ένα χασαπομάχαιρο και τον πάρει τα αρχιδι@.

    8. Την προδοσία Έλληνα δεν την πίνεις με το γάλα από το κατσικάκι στο όμορφο βουνό σου….την πίνεις με Κόκα κόλα.

    Comments are closed.