ΤΕΜΠΗ: ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ – ΦΑΝΕΡΑ ΧΕΣΜ#ΝΟΙ, ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ «ΤΕΜΠΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»! ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΓΚΛΗΜΑ

    Οι απαράδεκτοι χειρισμοί της κυβέρνησης σχετικά με το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών συνεχίστηκαν χθες με την επίσκεψη του Γιώργου Γεραπετρίτη στη Λάρισα.

    Ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα υποδομών και μεταφορών, μετά την παραίτηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή μετέβη χθες, σχεδόν εν κρυπτώ, στη θεσσαλική πρωτεύουσα, ενώ δεύτερος σταθμός της περιοδείας του είναι η Θεσσαλονίκη.

    Ο κ. Γεραπετρίτης επέλεξε να κινηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αντιθέτως, επισκέφτηκε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και στη συνέχεια από κοινού επισκέφτηκαν τον ΟΣΕ στη Λάρισα, το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης και το σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη.

    Προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο υπουργός δεν ενημέρωσε τα ΜΜΕ για το πρόγραμμα της επίσκεψής του, δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι, κάμερες ή δηλώσεις, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι, επιεικώς, δεν αισθάνεται άνετα με την επαφή του με εκπροσώπους του Τύπου, πολλώ δε μάλλον με πολίτες.

    Στη σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην οποία έλαβαν, επίσης, μέρος ο υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ Στέλιος Τριαντόπουλος, ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο διοικητής στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας Νίκος Μητσιογιάννης, ο επικεφαλής της Ομάδας Αναγνώρισης Θυμάτων Καταστροφών κ. Θεμελης και εκπρόσωπος της Hellenic Train.

    Στα γραφεία του ΟΣΕ, ο υπουργός επισκέφθηκε το γραφείο του σταθμάρχη, ενώ στο νοσοκομείο της πόλης ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας των τραυματιών και τις ενέργειες του προσωπικού τις πρώτες ώρες της τραγωδίας.

    Στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη οι υπεύθυνοι των συνεργείων τον ενημέρωσαν για την απομάκρυνση των βαγονιών και των υπολειμμάτων της αμαξοστοιχίας και για τις εργασίες αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής.

    Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υποδομών, σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο κ. Γεραπετρίτης αναμένεται να επισκεφτεί τον σταθμό τηλεδιοίκησης ΤΧ-1, ενώ για αύριο, στις 12 το μεσημέρι, έχει προαναγγείλει ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, στην έδρα του υπουργείου.

    Το διαδίκτυο έχει πέσει με τις βρισιές εναντίον της μαφίας

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1632734559786631168

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Τα βρισιδια πεφτουν βροχη στο τουιτερ με καθετι που γραφουν.

    2. Οι περισσότεροι από τους επιβάτες, κοιτάξανε να σώσουν τα τομάρια τους.

    3. Οι νέοι τα καλοκαίρια δουλεύουν σεζόν στα νησιά… Τότε θα προκήρυξει εκλογές ο….

    4. Ο Γερακοπριτης μ@μ@ει και χαρτιλικωνει την Κούλα….

    5. ΤΕΛΟΣ η εποχή της “άνεσης” για Μητσοτάκη: Ξεκινούν έλεγχοι ασφαλείας σε όλα τα ΜΜΜ
      Τρόμαξαν στο Μαξίμου από τον αντίκτυπο του δυστυχήματος στα Τέμπη.
      «Συναγερμός» έχει σημάνει στην κυβέρνηση μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Φοβούνται το πολιτικό κόστος εν όψει εκλογών.

      Τα θέματα ασφαλείας σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τίθενται στο μικροσκόπιο, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει σαφή εντολή στον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη.
      Η έρευνα αφορά τόσο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέσα στην πόλη όσο και σε αεροδρόμια και λιμάνια. Ειδικότερα, σε σημερινή στο Μέγαρο Μαξίμου με την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και υπηρεσιακών παραγόντων, η εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Γιάννη Πλακιωτάκη ήταν να ενταθούν οι έλεγχοι ασφαλείας και οι επιθεωρήσεις σε πλοία και λιμάνια.

      Εν όψει μάλιστα της έναρξης της τουριστικής περιόδου η ανάγκη αυτή γίνεται ακόμη πιο επιτακτική.

      Ταυτόχρονα, ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος, υπό τις κατευθύνσεις του νέου υπουργού Γιώργου Γεραπετρίτη, ξεκινά μπαράζ επαφών με εκπροσώπους αεροδρομίων και μέσων σταθερής τροχιάς, ώστε να υπάρξουν και εκεί έκτακτες επιθεωρήσεις για την ασφάλεια στις συγκοινωνίες.

    6. ‘Καραμανλη μη μασας,πες στον κουλη να σε βαλει στο επικρατειας, μην εισαι χαζος, πρεπει να γινεις καποια στιγμη ο επομενος πρωθυπουργος, το επιθετο καραμανλης δεν μπορει να μη γινει πρωθυπουργος, δεν μπορει…’
      ΟΟΟΟΞΞΞΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕ! ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ!

    7. Γιατί τόσο βιασύνη να πάρουν τα συντρίμμια και να καθαρίσουν με νέο χώμα τον τόπο του ατυχήματος? Οι γραμμές μπορούν να επισκευαστούν εύκολα. Γιατί τόσο βιασύνη για καθαρισμό και επικάλυψη με νέο χώμα? υπάρχει κάτι στο έδαφος?

    8. Σε Τέμπη και Μάτι καμμένοι και νεκροί
      ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    9. Ο Γεροκοπριτης φταίει για όλα τα αισχη της Κούλας, αυτό το κάθαρμα είναι στην ουσία πρωθυπουργός, ο Μήτσουλας είναι ένας μαλακας και μισός, κάνει ότι του λέει ο επιτελάρχης της πούτσας.

    10. Πήγε σαν τον κλέφτη το δειλό σκουλήκι. Φάτσα γερμανού στρατηγού του Γ’ Ράιχ!

    11. Προβλέπω 15% το πολυ να πάρουν στις εκλογές την τύχη του συριζα και αυτοι με τα καμώματα τους

    12. Όπου ανακατεύεται αυτή η μαϊμού ο γεραπετρητης πάντα υπάρχει μίζα και πακτωλος δημοσίου χρήματος για τον ευατο του βέβαια πάντα.

    13. Όσο είναι μέσα Κασιδιάρης νοιώθουν ασφαλείς. Οι εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι και ζητάνε ψήφο.

    14. Μητσοτάκης και γεραπετριτης ,πήγαν με ελικόπτερο.
      Όλοι οι άλλοι πολιτικοί με αυτοκίνητο.

    15. Προδότες δολοφόνοι, ούτε στο δρόμο δεν θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε. Δεν είναι ότι δεν σέβεστε τους νεκρούς, είναι ότι προκαλείτε κιόλας! Ο γεωργιάδης υπερασπίστηκε τον πρωτοσάλτε που μίλαγε για θυσία παιδιών για να φτιαχτεί το σιδηροδρομικό δίκτυο! Να μην παίρνατε μίζες προδότες για να το φτιάχνετε το δίκτυο, δεν έπρεπε να πεθάνουν 100 άνθρωποι λαμόγια του κερατά. Και δεν είναι ότι δεν το φτιάξατε, έβγαινε ο ρεζίλης ο Καραμανλής και έλεγε ότι είναι ντροπή για όποιον θέτει θέμα ασφαλείας! Αυτοί είστε προδότες δολοφόνοι, τόσο ξεφτίλες αλλά τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους τα στέλνατε ηλεκτρονικά, εκεί υπήρχε ηλεκτρονικό σύστημα!

    16. Θέτω κι’άλλο ερώτημα, ναι εγώ η φαντασμένη: Το κλειδί το τοποθέτησε λάθος ο Σταθμάρχης; Ή κανένας Φαντομάς με μαύρα ρούχα που έπιασε εξ’απίνης τον Σταθμάρχη στην “τουαλέτα” και εξαφανίστηκε μέσα στα μαύρα σκοτάδια; Λέω εγώ τώρα έτσι; Δεν υπονοώ ότι είναι τόσο Π*Υ*Τ*Δ*Σ!!!!!!! Επίσης τι περιείχε η εμπορική αμαξοστοιχία; Θα μας πει κανείς; Όπλα; Ναρκωτικά; Δουλίτσες του Κυριάκου; Τι;;;; Βρέθηκε η μηχανή και το μαύρο κουτί της εμπορικής; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Στο διάολο και η Ελλάδα 2.0 και το ψηφιακό τους παρακράτος και η μαύρη μας η μοίρα!!!

    17. Η νεολαία και οι γυναίκες θα μας ξαναφέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ να μας “σώσει” με τη “δεύτερη φορά Αριστερά” (και 500η ΠΑΣΟΚ). Έτσι νεοέλληνες, “μαυρίζετε” τους μισούς με το να ψηφίζετε τους άλλους μισούς εναλλάξ, και όλα θα φτιάξουν, όπως τις άλλες 200 φορές που ψηφίσατε….

    18. Κοιτατε φατσα ανθρωπου να συμπονέσει συνάνθρωπους!!! Καλα τα παιδια του δεν ντρέπονται που εχουν αυτο το ανδρείκελο το ρεταλι το σπιουνογκεσταμπιτη πατερα? Αλλα να μου πεις αφου τους κουβαλα χρημα χωρις να βλεπουν περα απο τη μυτη τους τι σκατα γονιό εχουν αξια της μοίρας του ελληνικου λαου που του δώσανε τα ινια της χωρας. Και καλα αυτοι που επωφελούνται εχουν δικαιολογία Οι αλλοι οι φτωχομπινεδες δε βλεπουν τι τους περιμένει απο αυτο το ερπετο???

    19. Τι εννοείτε; υπάρχουν ακόμα ξευτίλες δολοφόνοι καθάρματα που ψηφίζουν συμμορίαΝΔ; (!) Μόνο νέοι και γυναίκες θα μαυρίσουν τα κτήνη αυτά;

    Comments are closed.