ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ – ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ

    Κοινοποίηση:
    stefanos-kolokouris

    Εκτός του Πυροσβεστικού Σώματος, τέθηκε ο μέχρι σήμερα αρχηγός του, Στέφανος Κολοκούρης, ο οποίος αποστρατεύτηκε μετά τις κρίσεις που αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ.

    Ξέρετε εκείνος που ως διοικητής της ΕΜΑΚ είχε βρεθεί στο στόχαστρο της εισαγγελικής έρευνας για τα αίτια του θανάτου 102 ανθρώπων στο Μάτι. Αυτός ο βλάκας που καθόταν κάτω από το Πεύκο στην Πάρνηθα και όλη η Ελλάδα καιγόταν. Αυτός που έκανε σιέστα με τη Γιούσεφ και τους πυροσβέστες.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης:

    Υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνεδρίασε, σήμερα, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) με αντικείμενο τις τακτικές κρίσεις για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

    To ΚΥΣΕΑ αποφάσισε:

    -Την παράταση της θητείας του Αντιστράτηγου (ΤΘ) Χαράλαμπου Λαλούση ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ) κατά ένα ακόμη έτος.

    -Την παράταση της θητείας του Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη (ΠΝ) ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (Α/ΓΕΝ) κατά ένα ακόμη έτος.

    -Την αυτεπάγγελτη αποστρατεία του αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη, Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ).

    -Την επιλογή του Αντιπτεράρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

    -Την τοποθέτηση του Αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Φασούλα ως Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, σε αντικατάσταση του επιλεγέντος για τη θέση του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτεράρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

    – Την αυτεπάγγελτη αποστρατεία του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Π.Σ. Στέφανου Κολοκούρη.

    -Την επιλογή του Αντιστρατήγου Π.Σ. Αλέξιου Ράπανου ως Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Σιγά τα αυγά.Στρατηγός στην Πυροσβεστική είναι επιπέδου δεκανέα στον Στρατό Ξηράς και αντίστοιχου βαθμού στα δύο άλλα όπλα.(Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία). Δηλαδή της φαπας και της καρπαζιας.

    2. Πάντως στην εσχατιά θα τους φάνε οι δαίμονες όλους αυτούς και όποιος ξέρει από δαίμονες γνωρίζει πως δεν υπάρχει κάτι πιο πονηρό και άτιμο σε αυτή και την άλλη ζωή.

    3. Σωστος. Ακου στρατηγος της πυροσβεστικης και της αστυνομιας οι υπαλληλοι. Φορανε και αστέρια οι αχρηστοι. Ας είναι καλά ο πακης ο δεξιος

    4. Δε μπορεί να φύγει έτσι η ποδιτσα ο αδελφός κάπως πρέπει να τον τιμήσετε.Κουλη να τον κάνει υπουργό πολιτικης προστασίας.

    5. ΑΧΡΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΙΟΥΣΕΦ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ……..

    6. Άχρηστε και ανίκανε κ@λ@κουραδα στα τσακιδια. Επίσης μάθαμε ότι ο βαθμός του στρατηγού στην ΠΥ είναι επιπέδου επιβλέποντα καλλιόπης στον στρατό.

    7. Στα τσακίδια το άχρηστο γαϊδούρι… Το άλλο γαϊδούρι ο
      λαλούσης, με απολύτως παράλληλη θητεία, γιατί παραμένει;;;

    8. Πρόκειται για αυτόν που άλλαξε υπηρεσία τους ανεμβολίαστους ΕΚΑΜίτες;

    9. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΙΝΗ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ-ΣΥΝΤΑΞΗ – ΤΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.

    10. Αυτός ο καριόλης που ξεκίνησε τους υποχρεωτικός εμβολιασμούς ανοίγοντας τα κωλομάγουλά του στην Κούλα

      1. Σύνταξη με τρεις και εξήντα τώρα ο άθλιος, δεν κατάλαβε πως όλοι είναι αναλώσιμοι για τον γόνο.

    11. Καλά του έκανε και τον πέταξε τον ανίκανο.Αλλά δεν τον αντικατέστησε με κάποιον καλύτερο μία από τα ίδια και ο επόμενος ισώς και χειρότερα.

    12. ε όχι, νωρίς θυμήθηκες ζαβομητσοτάκη…κοκουλούρη αντε να κλαφτείς σε κανα κ@λο τώρα σαν τησ Γιούσεφ

    13. Το άχρηστο διοικητή της αστυνομίας, ποτέ θα ξηλώσουν. Η τροχαία μπορούσε να αποτρέψει τους εγκλεισμούς των αυτοκινήτων στους δράκους, γνώριζε.

    Comments are closed.