ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ “ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ” ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! “ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑ…” – ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΑΙΟΥΣ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΪ

    Κοινοποίηση:
    notis-mitarakis

    Την ύπαρξη νέου κύματος παράνομων μεταναστών οι οποίοι θα κατακλύσουν τα νησιά του Αιγαίου προεξοφλεί ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης απαιτώντας παράλληλα από τους δημαρχούς των νησιών ναι υποδείξουν επειγόντως χώρους κατάλληλους για την παραμονή σε 14ήμερη καραντίνα όσων μεταναστών θα φτάνουν από τα τουρκικά παράλια από  την 1η Απριλίου και μετά.

    Με άλλα λόγια, όλοι όσοι πολέμησαν στον Έβρο βλέπουν τους κόπους και τις υπηρεσίες υπέρ της Πατρίδας να πέφτουν στο κενό την ώρα που όλη η χώρα είναι κλεισμένη στο σπίτι της. Τεράστια ευκαιρία για όσους θέλουν βουβά και ύπουλα να γεμίσουν τη χώρα με λ@θραίους την ώρα που η  κοινή γνώμη είναι απασχολημένη με τον κορονοϊό.

    Όπως αποκαλύπτεται από το περιεχόμενο της επιστολής, που στάλθηκε στους δημάρχους Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου, Χίου, Ανατολικής Σάμου, Λέρου και Κω, παρατείνεται και τον Απρίλιο –αυτή τη φορά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού- η μη δυνατότητα υποβολής αιτήματος ασύλου για τους νεοεισερχόμενους, παρά τη λήξη της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που ίσχυσε για το μήνα Μάρτιο.

    «Από 1η Απριλίου, παρά την λήξη της ΠΝΠ για την αναστολή υποβολής αιτημάτων ασύλου, δεν θα λειτουργήσει για λόγους δημόσιας υγείας η Υπηρεσία Ασύλου και κατά συνέπεια για το προσεχές διάστημα δεν θα είναι εφικτή η υποβολή αιτημάτων, από μετανάστες που εισέρχονται από 1η Απριλίου και μετά», αναφέρεται στην επιστολή του υπουργού Μετανάστευσης, ο οποίος καλεί τους δημάρχους να του υποδείξουν άμεσα, και μέχρι την Τρίτη, 31 Μαρτίου, «οι βέλτιστες τοποθεσίες για παραμονή σε καραντίνα» των νέων αφίξεων μεταναστών. Αυτές μπορεί να είναι είτε σε δομές είτε σε ξενοδοχεία.

    Ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, ο οποίος αποκάλυψε το περιεχόμενο της επιστολής με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, συγκάλεσε εκτάκτως συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί το αίτημα και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. Η συνεδρίαση θα γίνει σήμερα, Δευτέρα, διά περιφοράς, λόγω της πανδημίας, με τους δημοτικούς συμβούλους να καταθέτουν τις αποφάσεις τους γραπτώς.

    Υπενθυμίζεται πως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε στις 2 Μαρτίου, για την αντιμετώπιση της ασύμμετρης απειλής του Ερντογάν με το άνοιγμα των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη μέσω Ελλάδας, ανέστειλε για ένα μήνα τη δυνατότητα των νεοεισερχόμενων στη χώρα μεταναστών να υποβάλλουν αίτημα ασύλου.

    Με βάση την συγκεκριμένη Πράξη, όσοι εισήλθαν στη χώρα το μήνα Μάρτιο δεν μεταφέρονται στα ΚΥΤ των νησιών, αλλά κρατούνται χωρίς καταγραφή και μεταφέρονται σε κλειστές δομές στην ενδοχώρα με σκοπό την επιστροφή τους στις χώρες προέλευσης ή καταγωγής.

    Η ΠΝΠ λήγει στις 31 Μαρτίου, αλλά όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της επιστολής Μηταράκη, η αναστολή δυνατότητας αίτησης ασύλου παρατείνεται και τον Απρίλιο, επειδή δεν λειτουργεί η Υπηρεσία Ασύλου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Με αυτα τα δεδομένα, ο υπουργός ζητά από τους δημάρχους να του υποδείξουν χώρους για την προσωρινή παραμονή των νεοεισερχόμενους σε συνθήκες καραντίνας, μέχρι τη μεταφορά τους στην ενδοχώρα.

    Τέλεια η συγκυρία για τους γιαλαντζί δεξιούς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τολμάει αυτό τό βλακώδες υποκείμενο τό ζαγάρι τού νεοταξίτη τού γουρλομάτη νά κυκλοφορεί στά νησιά;Δέν έχετε ένα δέντρο νά τόν κρεμάσετε ή ένα σουβλί νά τόν σουβλίσετε;Ολα τά βρωμε-
      ρά κόλπα μέ τόν κορωνοϊό είναι καλοστημένο γιά νά ολοκληρώσει ο πιστός υπηρέτης τής Νέας
      Τάξης τήν ισλαμοποίηση τής Ελλάδας.Μόνο γιά αυτόν τό σκοπό τόν έκανε η εβραϊκή Λέσχη
      Μπίλντενμπέργκ πρωθυπουργό.Είναι αδιανόητο,είναι αδύνατο νά μάς αναγκάσει ένα ανθελληνι-
      κό προδοτικό μητσοτέϊκο σκατόσογο νά κάνουμε εθνική αυτοκτονία.
      Γιάννης Λάκων

    2. Το να κλείσουν τα σύνορα, χερσαία και θαλασσια, δεν τους περνάει καθόλου απο το μυαλό;;;; Αν δεν το κανουν τωρα που εχουν την καλυτερη δικαιολογια λόγω του ιού, δεν θα το κανουν ποτε. Το σχεδιο ειναι προςτυχο, βρωμικο και πολυ πολυ επικινδυνο. Οταν ολο αυτο τελειώσει ομως, πρεπει να τους τιμωρήσουμε. Εκμεταλλεύονται τον φόβο των ανθρώπων και ύπουλα και μουλωχτά θα μας γεμίσουν με λαθρο, που ενας Θεός ξέρει τι ασθένειες κουβαλάνε. Δυςτυχως τόσα χρονια δεν κάναμε τιποτα, Οποτε τωρα θα πληρωςουμε το τίμημα της αδιαφορίας μας και της …πονοψυχίας μας….να δουμε εμας ποιος θα μας λυπηθεί!!! Ουτε ο Θεός νομιζω.

    3. Κύριοι της κυβέρνησης πράξτε τα δέοντα με το διαδίκτυο γιατί η παραπληροφόρηση η συκοφαντία οι απειλές κτλ προς τους πολίτες περάσανε το κάθε όριο.Πτώση σε όλα τα ιστολόγια πλην τον ανθρώπων που έχουν δημοσιοφραφικη επαγγελματική ιδιότητα.Ο κάθε τρελός για τον Δαφνί Στέφανε κάνει ένα ιστολόγιο και γράφει ότι θέλει βρίζει όποιον θέλει και κάνει ότι θέλει χωρίς καμία τιμωρία.

    4. Κυριοι με τις γραβάντες…..
      Τα ψέματα τελειώσανε και μην πήρατε αέρα λόγου Έβρου !!
      Μιας και μετά τα καμώματά σας στα ΝΗΣΙΑ μετράγατε κάτι τρελές (ημερούλες)…..
      απλά ο Εβρος “σας έσωσε την τελευταία στιγμή” .
      Αυτό δεν σημαίνει οτι σωθήκατε επ’ αόριστο….. αααα οχι…. κάνετε ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ !!
      ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΗΡΑΤΕ !!.!!.!!
      .
      —– ΛΟΙΠΟΝ κύριοι της Κυβέρνησης ακούστε τούτο για να τελειώνουμε……..
      —– ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ
      —– ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ….
      —– ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ———-“Ο_Λ_Ο_Υ_Σ___ Σ_Α_Σ”——– “γραβατομένοι και μη”
      —– ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΗ ……”ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ” !!.!!.!!.!!.!!
      —– ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!.!!.!!.!!
      —————–ΑΚΟΥΤΕ ??.??.??.??
      .
      —-.1. Οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ πρέπει να εξετάζονται ως προς τα αιτήματα τους στην Τουρκία όπου είναι ήδη καταγεγραμμένοι, και η FRONTEX να περάσει στην άλλη όχθη του Αιγαίου (δηλ. στην Τουρκία).
      —-.2. Η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσει ξεκάθαρα, χωρίς να παραβαίνει το διεθνές δίκαιο,
      ότι δεν θα δέχεται καμία αίτηση ασύλου από όσους παράνομα διασχίζουν τα σύνορά της (θαλάσσια ή χερσαία)
      αφού εκκινούν από την Τουρκία, χώρα όπου δεν διατρέχουν κίνδυνο.
      —-.3. Nα εκδιωχθούν όλες οι ΜΚΟ που αλωνίζουν, η Frontex και η Υπάτη Αρμοστεία από την Χώρα
      —-.4. Η διασπορά των παράνομων μεταναστών σε διάφορα σημεία της χώρας αποτελεί στρατηγικό και πολιτισμικό κίνδυνο και πρέπει να αποφευχθεί.
      —-.5. Άμεση αποσυμφόρηση των νησιών με απελάσεις στις Πατρίδες τους.
      —-.6. Επανέλεγχος όλων των αλλοδαπών που διαμένουν στην χώρα μας και είναι διάσπαρτοι στην επικράτεια ως προς το ορθόν και γνησιότητας των εγγράφων τους.
      —-.7. Επίσης να αλλάξει ο νόμος περί χορήγησης ιθαγένειας και υπηκοότητας. “”Να μην δίνεται”” !!.!!.!!
      Έχουμε σοβαρό πρόβλημα αλλοίωσης του ομοιογενή Εθνικού χαρακτήρα με αλλοεθνείς αλλόθρησκους επί το πλείστον μουσουλμάνων
      με δυσάρεστες μελλοντικές εξελίξεις για την χώρα μας, αν αναλογιστούμε και την γειτονιά μας (Αλβανία- Τουρκία)
      —-.8. Γιατί βαπτίζονται ανήλικοι?? Γιατί αν περάσουν τα σύνορα σαν ανήλικοι έχουν πλήρη αμνηστία γι΄αυτό. Γιατί ποτέ δεν γίνονται εξετάσεις ηλικίας;
      .
      ————— Καθαρίστε την Πατρίδα μας ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ————- !!.!!.!!.!!
      ————————–ΧΘΕΣ——————
      .
      ————- ΑΚΟΥΤΕ ??.??.??.??.??.??
      .
      Αν δεν ακούτε κακό του κεφαλιού σας………………….

    5. Στον Έβρο άλλα σύνορα είναι και δεν άφησαν οι ακρίτες τους λαθρό μπουκάρουν? Γιατί όμως από τα νησιά τους αφήνουν ελεύθερα να μπουν? Γιατί οι νησιώτες δε βγαίνουν με τις βάρκες τους να υπερασπιστούν τα θαλάσσια σύνορα? Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά ισχύουν εκεί? Ποια ευρωπαϊκά σύνορα προστάτεψαν την προηγούμενη εβδομάδα, αυτά στο Αιγαίο δεν είναι ευρωπαϊκά?
      Θάνατος είναι η πιο μικρή τιμωρία για όλους τους πολιτικούς. Θα δείτε όταν λήξει η καραντίνα ποσοι λάθρο θα είναι στις πόλεις και θα νομίζετε ότι βρίσκεστε σε άλλη χώρα. Καληνύχτα Ελλάδα

    6. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ?????ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ !!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ !!!!ΡΩΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Τ Ι Π Ο Τ Α ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ !!!! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΑΣ !!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΗΔΕΨΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ?????

    7. AMA ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΚΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ .ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ.
      (ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ)

    8. Κυλοφορουν αρκετες φημες οτι προσαπτουν κορωνοϊο σε ανθρωπους που πεθαναν ενω δεν ειχαν.Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα καποιος δουλευει το δογμα του ΣΟΚ και στηνει “υγειονομικη” χουντα. Τι θα γινει εαν καποιος τον ελεγξουν και βρισκουν οτι εχει κορωνιο.Τον πανε πακετο σε νοσοκομειο(κουμουνιστικη μεθοδος ) που δεν μπορουν ουτε οι συγγενεις του να των δουνε; Τον “καθαριζεις” και μετα λες πεθανε απο πνευμονια και το σωμα του αποτεφρωθηκε για λογους υγειας 😉

      ΥΓ αφου στην Κινα ειχαν τον κοβιντ19 γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τους εβαλε σε καραντινα στα αεροδρομια μας;

    9. εμεις σα λαος τι κάνουμε ??? αυτοι την δουλεια τους κάνανε οπού τους εχει ανατεθεί !! εμεις ???

    10. Τώρα το κατάλαβες ρε συ Στέφανε;
      Εννοείται πως είναι παγίδα ο εγκλεισμός αυτός.Βρήκαν τον τρόπο.
      Τελείωσε το δοξασμένο αυτό και ιερό Εθνος.

    Comments are closed.