ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ! “ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ” – ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    4911321

    Ο Χαράλαμπος Τζελαΐδής, πρόεδρος της κοινότητας Μανταμάδου, για την οποία ανακοινώθηκε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στη δημιουργία ΚΥΤ στην περιοχή του Καράβα, όχι μόνο εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στα κυβερνητικά σχέδια για το λαθρομεταναστευτικό, αλλά μιλώντας εξ ονόματος της κοινωνίας της κοινότητας απείλησε ότι όταν έρθουν οι μπουλντόζες «θα πέσουν κορμιά».

    «Και μόνο η λέξη επίταξη δημιουργεί θυμό κι εκνευρισμό. Δεν έγινε καμία συζήτηση το άκουσα από συνάδελφό σας που με πήρε τηλέφωνο. Δεν δεχόμαστε με κανέναν τρόπο να κάνουμε στον τόπο μας κλειστό ή ανοιχτό κέντρο μεταναστών» είπε μιλώντας στο Open TV. «Είναι στρατηγικής σημασίας σημείο, που αν πιάσει φωτιά θα καεί όλο το νησί. Είναι το πιο ακατάλληλο μέρος πάνω στο νησί για να δημιουργηθεί δομή, απορώ πώς το σκέφτηκε η κυβέρνηση».

    Οσον αφορά στις κινητοποιήσεις τόνισε: «Χθες είχαμε δημοτικό συμβούλιο. Αποφασίστηκε ο δήμαρχός μας να μην παραστεί στη σύσκεψη στη συνάντηση που προγραμματίζει για την πέμπτη η κυβέρνηση. Να πάμε να κάνουμε τι; Αφού λένε επίταξη. Τους χαρίζω τα 30 αργύρια που μας δίνουν (σ.σ.: ως αντάλλαγμα)».

    Κλείνοντας ξεκαθάρισε πως: «Οι μπουλντόζες που θα έρθουν εκεί, θα μας βρουν μπροστά τους. Θα πέσουν κορμιά…»

    Προσφεύγουν στο ΣτΕ οι νησιώτες – Καλούν σε ξεσηκωμό

    Με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, απαντούν οι νησιώτες μετά την «αιφνιδιαστική» -όπως τονίζουν- Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για επιτάξεις χώρων που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία κλειστών κέντρων για μετανάστες.

    Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δυτικής Λέσβου το απόγευμα της Δευτέρας (11.2). Την κατηγορηματική αντίθεση του με τη διαδικασία της επίταξης δημοτικής έκτασης στο «17» εξέφρασε κατά πλειοψηφία αργά το βράδυ της Δευτέρας και το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου.

    Έπειτα από διαβούλευση των επικεφαλής των παρατάξεων των δημοτικών συνδυασμών το Δημοτικό Συμβούλιο υιοθέτησε απόφαση στην οποία καταγγέλλονται οι κινήσεις της Κυβέρνησης, με την έννοια ότι τορπιλίζονται τα μέτρα εμπιστοσύνης που είχε εξαγγείλει ο Νότης Μηταράκης πριν από δύο εβδομάδες ενώ αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής με τη συνδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου και του ΤΕΕ προκειμένου να μπλοκαριστεί η επίταξη καθώς και κάθε άλλη δικαστική πράξη που σχετίζεται με αυτή. Την ίδια ώρα ο δήμος Δυτικής Λέσβου καλεί το δημοτικό συμβούλιο Μυτιλήνης σε κοινή συνεδρίαση ενώ ο δήμαρχος μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Ταξιάρχης Βέρρος δεν θα παραστεί παραστώ στην σύσκεψη της Πέμπτης στην Αθήνα.

    «Ζήτησα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Λέσβου να μην, πράγμα που εγκρίθηκε ομόφωνα. Καλώ τον κ. Περιφερειάρχη αλλά και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης να μην παραστούν ούτε εκείνοι, δίνοντας έτσι το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι με επιτάξεις και αιφνιδιασμούς απλά δυσκολεύει περισσότερο η κατάσταση.

    Άλλωστε εκτός από «αντισταθμιστικά»  και υποσχέσεις, τι άλλο θα ακούσουν; Εμείς, τα τριάκοντα αργύρια τα χαρίζουμε σε όποιον θέλει να τα πάρει. Συνέλευση την Τετάρτη 7 το απόγευμα στον Μανταμάδο και έναρξη δράσεων, προσφυγή στο ΣτΕ και όπου αλλού χρειαστεί. Βέβαια υπενθύμισα ότι δεν σκοπεύω να παραμείνω Δήμαρχος του Ellis Island, γιατί πιστεύω πλέον χωρίς αμφιβολία ότι εκεί οδηγούμαστε και ζήτησα από Δημοτικό Συμβούλιο να με ακολουθήσει» δήλωσε μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου ο Ταξιάρχης Βέρρος.

     

     

    Αντίθετοι οι γιατροί του κόσμου στο σχέδιο της κυβέρνησης

    Με φαβέλα χαρακτηρίζει την κατάσταση στη Μόρια, το μέλος του Δ.Σ των γιατρών του κόσμου κ. Νικήτας Κανάκης, υπογραμμίζοντας τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν εκεί. Η αποσυμφόρηση συμπληρώνει ότι θα πρέπει να γίνει με προτεραιότητα στους πιο ευάλωτους ενώ αναφέρει τους προβληματισμούς του για το σχέδιο της κυβέρνησης.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ? ΟΤΑΝ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣ@Ν ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΟ ’15-’16-’17 ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΤΕ ΤΑ Κ#ΠΡΟΣΚΥΛ@ ΤΟΥ Σ#ΡΙΖ@. ΡΕ ΑΙ Σ@ΚΤ#Ρ ΠΑΛΙΟΓΚΑΣΜΑΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΥΜΗΘΥΚΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ. ΠΑΛΙ#Κ#ΠΡ#ΣΚΥΛ@.

    2. Κοφ τε την κλαψα και διαβαστε καλα,η ελλαδα ανέκαθεν ηταν χωρα πολυπολιτισμικη,,Από τους Ιωνες και άλλες φυλες κατοικηθηκε,εκτοτε περασαν από εδώ πολλες φυλες τουρκοι,σλαβοι ,αλβανοι ,,περασαν αιωνες και η ελλαδα ακομα υπαρχει,τωρα ερχετε να κατοικησει εδώ άλλο μιγμα ανθρωπων ,σημασια δεν εχει σε τι θεο πιστευουν και τι χρωμα δερμα εχουν ,σημασια εχει να είναι καλοι ανθρωποι, οσο για την ελλαδα θα παραμεινει ελλαδα ,ποιο είναι το πρόβλημα σας;;;

    3. Τελεσίγραφο από τους νησιώτες; Μόλις ο Κούλης τους τάξει 5 ευρώ παραπάνω σύνταξη και την διατροφή των λάθρο σε ντόπιες επιχειρήσεις, και κάνα μηνιάτικο ενοίκιο για τα χωράφια που επιτάσσει, θα το βουλώσουν και θα πούνε και ευχαριστώ και θα τον ψηφίζουν για άλλα 400 χρόνια και ας φέρει 400 εκατομμύρια λαθραίους στην χώρα. Έτσι είναι οι νεοέλληνες…. εγκεφαλικώς ανάπηροι και κοιτούν μόνο την τσεπούλα τους…

    4. Είναι προφανές ότι ο δημοσιογράφος προσπαθεί να υποβαθμίσει την κατάσταση. Τέλος τα μαθήματα στην κοινή γνώμη. Δεν σας ακούει κανείς. Απλά σας χαζεύουμε για να περνάει η ώρα, σαν να βλέπουμε θέατρο. Όλοι γνωρίζουμε τι πραγματικά έχει συμβεί στην Ελλάδα μας..

    5. Η πρώτη εικόνα που συναντά κανείς όταν εισέρχεται στο χωριό του Μανταμάδου Λέσβου είναι ένα τεράστιο ερυθρόλευκο σφυροδρέπανο που χαρακτηρίζει ιδεολογικά την πλειοψηφία των κατοίκων εκεί. Αυτό που μένει είναι να αποδείξουν κατά πόσο είναι συνεπείς με την ιδεολογία τους. Τα υπόλοιπα είναι κουραφεξαλα κύριοι. Όταν βυζενατε τα λαθρομεταναστοπουλα και τους ταιζατε νομίζατε ότι εισασταν φιλάνθρωποι και οι υπόλοιποι σκατανθρωποι που δεν τους ήθελαν. Καμία λυπηση για κανέναν σας παρά μόνο για τους λιγοστούς αγνούς πατριώτες που τους διώξατε και από τα καφενεία σας…

    6. Και το θεμα δεν ειναι, αν ο αλλος ειναι ασπρος η μαυρος η κιτρινος η κοκκινος η μπλε, δηλαδη το χρωμα!!!!!!! Το προβλημα ειναι οτι αυτοι δεν μπορουν να αφομειωθουν στην Ελληνικη κοινωνια γιατι 99% ειναι ισλαμιστες και 95% ειναι παραβατικοι και πολλοι απο αυτους ειναι κτηνανθρωποι, οπως τελευταια αυτος βιασε την 53χρονη, ο αλλος που σακατεψε την Μυρτω στην Παρο κλπ. Δρομο λοιπον στις πατριδες τους!!!!!! Και η πατεντα με το ασυλο ειναι απαραδεκτη!!!!!! Κανενας δεν τους κυνηγα, να σταματησει αυτο το παραμυθι!!!!!!!!

      1. Aυτά τα χαζά, με τα χρώματα και μόνο, είναι αριστερή προπαγάνδα για να βγάλει τους Πατριώτες ηλίθιους και αμόρφωτους. Πρέπει να αιτιολογήσουν την εθνοπροδοσία τους με κάποιο τρόπο. Είναι δύσκολο να βγούν και να πούν ότι ο αριστερισμός σε κάθε κόμμα έχει βουλιάξει την Ελλάδα, διότι μετά αυτοί θα είναι υπόλογοι των πράξεών τους, απέναντι στους Έλληνες..

      2. Ε ναι, ξερεις τι είναι αυριο μεθαύριο να ερθει σπιτι ο γιος και να σου συστησει τον ….επιβητορα του τον Χασαν;;;; είναι σοκ σε καταλαβαίνω!!!

    7. Ο ξεσηκομος πρεπει να ειναι γενικος σ’ ολη την χωρα, διοτι αν τωρα καποιους στην ενδοχωρα δεν τους αγγιζει το προβλημα με τους λαθρο στα νησια, πολυ συντομα θα τους αγγιξει, διοτι οι ροες συνεχιζονται και οι αχρηστοι που ψηφισαν τα γιδοπροβατα, δεν εχουν σκοπο να κλεισουν τα συνορα, οπως εκανε η υπολοιπη Ευρωπη!!!!!!!! Εκτελουν σχεδιο , για μερικα ευρω παραπανω να γινει η Ελλαδα η αποθηκη λαθρο της Ευρωπης!!!!!!! Ηδη εχει γινει !!!!!!! Περπατας στην Αθηνα και νομιζεις οτι βρισκεσαι στην Κενυα, Γκανα, Μποτσουανα και δεν συμαζευεται!!!!!!!! Ετσι καταντησαν την χωρα οι Τσιπροκουληδες!!!!!!!!

      1. Ομως θα πρέπει να εξαιρεθούν τα αδέφια μας απο την Συρία το Πακιστάν και το Αυγανιστάν. Το ίδιο αίμα έχουμε. Αντε λοιπόν ξεσηκωθείτε.

    8. Πατριώτες δεν γίνεται τίποτε .
      Η διαφθορά στο δημόσιο και παντού διοικητικά είναι στο 100% . Λαδώματα και μίζες παντού . Βγάζουν που και πού κανένα για να βουλώνουν τα μάτια του κόσμου . Μήπως μόνο ο τσοχατζόπουλος η ο μαντέλης και οι άλλοι ήταν . Μια συμμορία είναι όλοι τους . Ληστεύουν τα πάντα . Όλα τα θεωρούν ιδιοκτησία τους ακόμη και με επίταξη .
      Είμαστε χαμένοι από χέρι το 80% της χώρας για όσους καταλαβαίνουν έστω και ελάχιστα .
      Διαβάζω καθημερινά πάνω από 500 σελίδες και βλέπω τι γίνεται . Πουλημένοι κονδυλοφόροι υποστηρίζουν τα καθημερινά λεφτά τους και δεν βλέπουν το μέλλον τους και των παιδιών τους .
      Τόσο έξυπνοι νομίζουν ότι είναι .
      Τους έχω ζήσει από κοντά και από μέσα στα ύψιστα αξιώματα που έλαβα στην εργασιακή σταδιοδρομία μου μέχρι την Προεδρία ως στέλεχος όπου και παραιτήθηκα από αυτά που έβλεπα .
      Σε πάνω από 200 επιτροπές παραλαβής εγκαταστάσεων και υλικών δεν υπέγραψα καμία . Σε όλες παραιτήθηκα . Πήγαινα 2-3 μέρες και δήλωνα παραίτηση . Όλα προχώρησαν και υπογράφηκαν . Συμμετείχα ως ο καλλίτερος της χώρας μου . Μιλάω γιατί δεν έχω άλλη εξάρτηση από την συμμορία για να ζήσω την οικογένεια μου καθ όσον συνταξιούχος . Είμαι μέσα στα σκατά γύρω μου σήμερα . Όπου και να πάω επειδή γνωρίζω πολλά καταλαβαίνω αρκετά βρωμάει παντού . Σε όλες τις υπηρεσιακές δομές της χώρας . Δεν έφταιξα εγώ . Ήμουν μόνος μαχητής μέχρι το τέλος .
      Έχουν αρπάξει τον από τους προγόνους μου δημιουργημένο πλούτο της χώρας και αυτό που καθημερινά παράγετε με νόμους και νομοσχέδια .
      Τώρα πουλάνε και τον πληθυσμό .
      Δεν πα να γράφετε , δεν πα να φωνάζετε , δε πα να κάνετε πορείες και οτιδήποτε άλλο .
      Ότι θέλουν θα κάνουν αφού έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι .
      Αργός θάνατος μας περιμένει .Αφύπνιση χρειάζεται από τον ύπνο που έχουμε .
      Εμβαθύνεται τους λόγους σε όσα καθημερινά διαβάζεται και όχι το πως το παρουσιάζουν τα λαμόγια δημοσιογράφοι .Συμβαίνουν πολλά .

      1. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Ο Τσίπρας αποτελεί παράδειγμα λαμπρού ηγέτη. Ας μην αναφερθώ στον Κασιδιάρη και στον Μηχαλολιάκο. Βόθρος.

    9. να εφαρμοστεί αμέσως ο νόμος περί λαθρομεταναστών,όπως επιτάσσει το Ελληνικό Σύνταγμα.Διαφορετικά ειναι ο Λάος υποχρεωμένος,όχι μόνο στα νησιά,αλά σε όλη την χώρα,να φροντιση για την εφαρμογή τού Συντάγματος,όπως ορίζει το ίδιο το Σύνταγμα!!Πού κρύβονται οι επίορκοι συνταγματολογοι;;;;;;;

    10. μονο με σφαιρες θα μπουν ολα σε μια σειρα

    11. Α προσέφυγαν στο ΣτΕ; Ωραία. Θα βγει απόφαση σε 10 χρόνια… χαχαχαχαχαχα

    12. Το Νόμπελ μην ξεχάσετε γίδιαα
      Και προς Θεού Αλλάχ δικού σας δηλαδή πλέον μμ ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε..

      1. εσυ ραγια συνεχισε να κανεις χαιλ και ουγκ και όλα θα διορωθουν

    Comments are closed.