ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ; ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΜΕΤΗΔΩΝ – ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    maskes exo 2

    Ανυποχώρητη η Τουρκία, η οποία βρίσκει πάτημα από τη «χλιαρή» απάντηση της Αθήνας και συνεχίζει να προκαλεί.

    Σε ανακοίνωση του το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της χώρας, τονίζει πως είναι «νόμιμες και δίκαιες» οι ενέργειες της στην ανατολική Μεσόγειο και ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υποχώρηση στις σχεδιαζόμενες γεωτρήσεις εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Αντίδραση ΗΠΑ: «Τα νησιά έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα»

    «Η Τουρκία θα συνεχίσει να παρέχει στρατιωτικές συμβουλές στη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ) της Τουρκίας, ενώ υποστηρίζει ότι «κάποιοι παίκτες συνασπίζονται έχοντας κοινό παρονομαστή την αντιπαλότητά τους ενάντια στην Τουρκία».

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συμβουλίου, η συνεδρίαση του οποίου κράτησε 3,5 ώρες, «έγινε αξιολόγηση της στάσης κάποιων παικτών που συνασπίζονται έχοντας κοινό παρονομαστή την αντιπαλότητά απέναντι στις δίκαιες και νόμιμες ενέργειες της χώρας μας στην ανατολική Μεσόγειο και αναφέρθηκε ότι θα συνεχιστεί η προάσπιση, χωρίς καμιά υποχώρηση, των δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας στην ξηρά, τη θάλασσα και στον αέρα».

    Προστίθεται ότι «τονίστηκε πως η χώρα μας θα συνεχίσει να παρέχει στρατιωτικές συμβουλές στηρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης για ειρήνη και ευημερία, διατηρώντας την εδαφική ακεραιότητά της».

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η διεθνής κοινότητα καλείται να επιδείξει μια ηθική στάση απέναντι στις σκοτεινές δυνάμεις που στοχεύουν τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης και τη βούληση του λιβυικού λαού».

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σχολίασε στην ΕΡΤ την τουρκική ανακοίνωση λέγοντας ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα νόμιμα και δίκαια συμφέροντα της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. περιμενουν το τελικο προσταγμα .οι αποφασεις ελειφθησαν.η αισε κατεβασε το βρ@κι της.

    2. Μάγκες τπτ δε πρόκειται να γίνει καθώς έχουμε ήδη μια άνευ όρων παράδοση. Το μόνο που ενδιαφέρει τον κουλη είναι το πως Θ το σερβίρει στον ελληνικό λαό. Δεν είμαι πολεμοχαρης ο πόλεμος είναι μια φρικτή κατάσταση αλλά η ηγεσία μας δεν έχει καν διάθεση να υπερασπισθεί τα πάτρια εδάφη μας κ δεν υπάρχει κ φως στον ορίζοντα με το δίπολο κουλη Τσίπρα.,εθνομηδενιστες κ απάτριδες κ οι 2 πως Θ διατηρηθουμε στην εξουσία με κάθε τρόπο ν κονομησουμε αυτό είναι το άμεσο ενδιαφέρον τους

      1. “” Μάγκες τπτ δε πρόκειται να γίνει καθώς έχουμε ήδη μια άνευ όρων παράδοση *( H γερμανια ξερει το συμφερον της και ξερει οτι το οργανομενο κρατος της, μονο με γερου’ς παιχτες προχωραει, οχι με τσιλτουδες σαν την ελλαδα)* . Το μόνο που ενδιαφέρει τον κουλη είναι το πως Θ το σερβίρει στον ελληνικό λαό. “” T Ε Λ Ε Ι Ο, Τ Ε Λ Ε Ι Ο, T Ε Λ Ε Ι Ο, Τ Ε Λ Ε Ι Ο, T Ε Λ Ε Ι Ο, Τ Ε Λ Ε Ι Ο. αυτο πιστευω και εγω….. θεμα χρονου ειναι…………………. “” η ηγεσία μας δεν έχει καν διάθεση να υπερασπισθεί τα πάτρια *( δεν ειναι πλεον πατρια εδαφη )* εδάφη μας “”” Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ, Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ, Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ, Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ !!!!!!!!!!

    3. Ενώ γνωρίζαμε τι καφρίλα έχουμε απέναντι μας αρπαχτές και νταχτιρντί και όπαλα.Τώρα ψάξτε να βρείτε λέξεις να φτιάξετε διαβήματα και κυρίως αφήστε μέσα και τους λατρεμένους σας πιθήκους εμείς να πολεμάμε και οι άλλοι να μας πηδάνε γυναίκες και παιδιά μήπως και σας μεμφθεί η αριστερίλα κάφροι του κερατά.

    4. Ήρθε η ώρα μας… Σημαιοφόροι στην Πόλη. Γερά και δυνατά, με υπομονή και πίστη….

    5. ας πανε να πολεμησουν οι νουδουλαρες, τα πασοκια, οι συριζαιοι, οι βολεμενοι και οι αλλοδαποι που μας τους κουβαλησανε απο τη δεκαετια 90. εγω δεν παω πουθενα.

      1. Τι ναι αυτά που λες? Για κάνε λίγη εξάσκηση στη σκοποβολή, ετοίμασε και τ άρβυλα καλού κακού….

      2. Μα θα πολεμησεις εναντια στο χαλι των πασοκων ,νου δουλων, τσυριζαιων, βολεμενων και αλλοδαπαρων.
        Ηδη παραδοθηκες;
        Επισης πολεμο μπορεις να κανεις χωρις οπλα. Μεινε ενεργος

      3. Μα θα πολεμησεις εναντια στο χαλι των πασοκων ,νου δουλων, τσυριζαιων, βολεμενων και αλλοδαπαρων.
        Ηδη παραδοθηκες;
        Επισης πολεμο μπορεις να κανεις χωρις οπλα. Μεινε ενεργος.

    6. Ποιον να σεβαστεί η Τουρκία ? Τους προδότες που πούλησαν την Μακεδονία?, αυτούς που πέταγαν στην Σμύρνη γαρύφαλλα??Τούς πισογλέντηδες? Το χαζοχαρούμενο τον ΓΑΠ? Ποιόν? Ενώ δεν σεβόμαστε εμείς την πατρίδα μας και εκλέγουμε να μας κυβερνούν προδότες ,θα μας σεβαστούν οι Τούρκοι? Ψηφίζουμε για προσωπικό όφελος και όχι πατριώτες για το κοινό συμφέρον. Εδώ το μόνο που συμφωνούν στην μπουρδελοβουλή είναι στο οικονομικό, και να μην τιμωρείτε κανείς τους και οι 301…Κατά τα άλλα δεν πιστεύουν σε πατρίδα αρκεί να αυξάνουν οι καταθέσεις τους δίχως να προσφέρουν στον Ελληνικό λαό τίποτα….Μόνο να τον ΞΕΚΛΗΡΊΖΟΥΝ ΕΊΤΕ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..

    7. Όπως προείπαν οι Κοσμάς και Παίσιος η Τουρκία δεν έχει πολύ μέλλον,όπως και το παρελθόν της δεν είναι μακραίωνο στην ιστορία. Πάντως, οι πρώτες ελεύθερες περιοχές,όπως πάει το πράγμα, θα είναι η Ίμβρος και η Τένεδος. Μετά ντογρού ντογρού για την Πόλη για ν’ανάψουμε λαμπάδα στην Αγια Σοφιά και να ροβολήσουμε μέχρι τη Σμύρνη για να πιούμε καφέ στο Μπουρνόβα και να χορέψουμε καρσιλαμά στο Κορδελιό. Γκελ, ρετζέπ, γκελ…

    8. Mήνυμα της Ουάσινγκτον στην Τουρκία: «Τα νησιά έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα».

      1. ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ. ……../// ………..
      2. ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΟΖ ????
      3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΑΟΖ ΜΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ ??? ……… .
      4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΑ 12 Ν.Μ ???

      1. ναι, καλα κρασια…. αφου το ειπαν οι αμερικανοι τωρα δεσαμε…………… αχαχαχαχαχαχαχαχα απο αυριο κρατα την αναπνοη σου…… αλλα’ στα ενδιαμεσα παρε και καμια ανασα……

    9. Ας μας πεί η Κ. Ντόρα τι έχει υπογράψει όταν ήταν υπουργός εξωτερικόν με τον Ερντογάν?Και να μην βγαίνει στα κανάλια και να λέει μισόλογα και μπαρούφες για αγρίους,και να πάει στην ορκωμοσία του Ερντογάν καταχαρούμενη?….Τι δουλειά είχε ο Ραφηνάτος να κουμπαριάσει με τον Ερντογάν?Αυτά και άλλα χειρότερα μας περιμένουν όταν εκλέγουμε μισέλληνες-ελληνόφωνους προδότες να μας κυβερνούν…

    10. ελληναραδες πριν να γραψετε πηγαίνετε τουαλετα πρωτα

    11. όλοι φοράνε μάσκες εκτος του …. αυτοκράτορα

    12. Ποιον να σεβαστεί η Τουρκία ? Τους προδότες που πούλησαν την Μακεδονία?, αυτούς που πέταγαν στην Σμύρνη γαρύφαλλα??Τούς πισογλέντηδες? Το χαζοχαρούμενο τον ΓΑΠ? Ποιόν? Ενώ δεν σεβόμαστε εμείς την πατρίδα μας και εκλέγουμε να μας κυβερνούν προδότες ,θα μας σεβαστούν οι Τούρκοι? Ψηφίζουμε για προσωπικό όφελος και όχι πατριώτες για το κοινό συμφέρον. Εδώ το μόνο που συμφωνούν στην μπουρδελοβουλή είναι στο οικονομικό, και να μην τιμωρείτε κανείς τους και οι 301…Κατά τα άλλα δεν πιστεύουν σε πατρίδα αρκεί να αυξάνουν οι καταθέσεις τους δίχως να προσφέρουν στον Ελληνικό λαό τίποτα….Μόνο να τον ΞΕΚΛΗΡΊΖΟΥΝ ΕΊΤΕ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ….

      1. “” Ενώ δεν σεβόμαστε εμείς την πατρίδα μας και εκλέγουμε να μας κυβερνούν προδότες ,θα μας σεβαστούν οι Τούρκοι? Ψηφίζουμε για προσωπικό όφελος και όχι πατριώτες για το κοινό συμφέρον.“”. Σ Ω Σ Τ ΟΤ Α Τ Ο Σ. Ρ Ε Σ Π Ε Κ Τ!!!!!!!!!!

    13. Δεν προκειτε να γινει απολυτως τιποτα οι τουρκοι ειναι στριμωγμενοι απο 100 μεριες και η οικονομια τους καταρεει μερα με τη μερα αυτα ειναι γαυγισματα του ερντο για εσωτερικη καταναλωση.

      1. Ίσα ίσα νιώθουν ισχυρή έχουν περικυκλώσει την Ελλάδα τόσο από τον βορά όσο και από τον νότο.. Στην Λιβύη έχουν πατήσει πόδι στη Συρία επίσης στην Αλβανία έχουν πλεον δικιά τους βάση…. Ή Ε.Ε όσο και η ή Αμερική σφυρίζουν αδιάφορα όλα πλεον ειναι στά μέτρα τής Τουρκίας…. Και ακόμα αναρωτιέστε αν θα γίνει πολεμος η όχι….

      2. Αυτα…ειναι…τα σημαντικα και τα σωστα…….κατα τα αλλα η ισλαμοποιηση της ελλα δας διαμεσου του σκυλιου που γαυγιζει προχωραει κια οταν η ελλαδα καταλαβει οτι εχασε εδαφη στην τουρκια, τοτε το γαυγισμα ειταν δαγκωμα

    14. ελατε πουτανακια την εχω σηκωμενει και σας περιενω με την οπισθεν!!!!

    15. Π ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.

    16. Ελάτε πουτάνες ελάτε να βγάλουμε τ άκτι μας

    17. πόλεμος και επιστροφή στην δραχμή. ότι καλύτερο

      1. Θα πας να πολεμήσεις βρε μαλακα Αριστείδη;;η θα την κοπανησεις και εσύ όπως κάτι άλλοι που το παίζουν πατριώτες εεε;

        1. Εσύ μωρή λούλα μην μας πεις τι θα κάνεις…γνωστό ρε άσε λοιπόν τις κρητικές και ετοιμάσου
          Ο καθένας θα πράξει κατά το δοκούν όταν πατήσει ο Τούρκος το βρώμικο πόδι του στην γη της Ελλάδας

        2. Εγώ είμαι ήδη στο στρατό Καραγκιοζάκο και θα είμαι από τους πρώτους που θα πάω.
          Εσύ έχεις πάει φαντάρος, ή τη σκαπούλαρες με τρελλόχαρτο;

          1. Μπράβο Αριστείδη για τη μαχητική σου διάθεση να είσαι καλά υγιής κ γρήγορα καλός πολίτης. Δυστυχώς δε γίνεται να πάρουμε μόνοι μας τα γιαταγανια ν φαμε τα μεμετια η θλιβερή μας ηγεσία αποφασίζει κ από ότι φαίνεται έχει ήδη σηκώσει λευκή σημαια

        3. Άκου μουλε τουρκο θα πάει να πολεμήσει και δεν θα είναι μόνος του θα ερθουμε και εμείς από το εξωτερικό μουλικο

    Comments are closed.