ΤΑ… ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΗ ΠΟ#Τ@ΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ – ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ – ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ

    Κοινοποίηση:
    zelensky-volodimir-ukraine-ape

    Η Ουκρανία υποβάλλει αίτηση προσχώρησης στο ΝΑΤΟ με «επιταχυνόμενο τρόπο» σε απάντηση της ανακοίνωσης προσάρτησης των τεσσάρων περιοχών της στη Μόσχα.

    Ο Ουκρανός πρόεδρος τόνισε επίσης πως δεν θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία, όσο παραμένει πρόεδρος ο Πούτιν.

    «Εκ των πραγμάτων, έχουμε ήδη ανοίξει τον δρόμο εισόδου στο ΝΑΤΟ. Σήμερα, η Ουκρανία υποβάλλει αίτηση για να το κάνει και με «το νόμο» (de jure). Με μια διαδικασία που θα ανταποκρίνεται στη σημασία που έχει για εμάς, η προστασία της κοινότητάς μας. Με ταχείς ρυθμούς. Κάνουμε το καθοριστικό μας βήμα, υπογράφοντας την αίτηση της Ουκρανίας για ταχεία ένταξη στο ΝΑΤΟ», ανέφερε στο μήνυμά του ο Ουκρανός πρόεδρος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Δάκρυσα από χαρά διαβάζοντας τα σχόλια των μακελάριδων, τελικά υπάρχει ελπίδα.

    2. Δεστε μια πορ@δη που ειναι η αιτια τοσων δεινων.Βαλε ζαρτιερες και στησου πριν σε στησει η Ρωσια λουγκρα της καταστροφης.

    3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΕΜΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΝΑ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ,ΕΜ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ???

    4. Δεν υπάρχει περίπτωση οι Ρώσοι να κάνουν κάρβουνο το Κίεβο! Είναι πόλη μεγάλης συναισθηματικής αξίας για όλους τους Ρώσους, γιατί ήταν η πρωτεύουσα του μεσαιωνικού κράτους των Ρως του Κιέβου!!! Η υπόλοιπη Ουκρανία βέβαια μπορεί και να γίνει…

    5. Πως έφτασαν οι Ρώσοι έξω από το πραγματικό φρούριο του Μικολαεφ? Έδωσαν στις λουγκρες της δύσης και στους ουκρανοναζι την εντύπωση πως… ανακαταλαμβαναν εδάφη στην χερσωνα τους άνοιξαν και τους έλιωσαν. Αυτή την στιγμή την ιδία στρατηγική χρησιμοποιούν στην περιοχή του Χάρκοβο, νομίζουν οι δυτικές παιδερες και οι ναζί πως… υποχωρούν οι Ρώσοι και προχωράνε. Ανοίγονται βγαίνοντας από τις αμυντικές γραμμές γύρω από το Χάρκοβο, οι δορυφόροι καταγράφουν κάθε τους κίνηση και σε λίγες ημέρες η π@@@@α θα τους βγει από το στόμα!! Κρατείστε το, ότι έπαθαν στην χερσωνα τα ίδια και χειρότερα τους περιμένουνε στο Χάρκοβο. Ειδικά στο Λιμαν αυτή την στιγμή πολεμούν κυρίως Κοζάκοι που φροντίζουν απλά να προκαλέσουν όσες περισσότερες απώλειες μπορούν στους ναζι, τα ρώσικα στρατεύματα και οι τσετσενοι θα αναλάβουν στην συνέχεια το έργο…

    6. Διαβήτης- Συμβολικά, το σάκχαρο αντιπροσωπεύει την τρυφερότητα, τη στοργή, μια εκδήλωση αγάπης. Γλυκαίνει. Αν η ζωή μάς βάλει σε δοκιμασία, λόγω κάποιου χωρισμού ή μιας απομακρύνσεως, ο εγκέφαλος του δοκιμαζόμενου ανθρώπου εγκαθιστά μια ”παραγωγή” σακχάρου, του οποίου η ποιότητα αυξάνει μέσα στο αίμα. Ο διαβητικός χάνει την ισορροπία του: Για να αντισταθμίσει την έλλειψη τρώει υπερβολικά για να αντέξει, πίνει υπερβολικά για να καλύψει τη συναισθηματική του δίψα, ή αν είναι απογοητευμένος από τη ζωή και βρίσκεται ακόμα σε ακμαία ηλικία, δεν κάνει πια έρωτα. Αυτή η ασθένεια είναι το αποτέλεσμα μιας ανεπαρκούς αυτοάμυνας (φοβόμαστε να μιλήσουμε) μετά από ένα γεγονός που το θεωρήσαμε ως έλλειψη, από έναν χωρισμό , από μια αλλαγή ή από μια διακοπή ενός ρυθμού. Η θλίψη και το κενό της απαιτούν πάντα μια αντιστάθμιση.

    7. Θα πεθάνετε όλοι από το σπαθί του Μεγάλου Μακεδόνα Στρατηλάτη! Ούτε ένας και μια προδότης Ζωντανός!Θα θάψει ολόκληρη την Δύση και θα αλλάξει για πάντα ο Ρους της παγκόσμιας Ιστορίας!

    8. θα σας τη σφυρίξει με τα μεγάλα βεγγαλικά ο putin, δε τη γλυτώνετε

    9. Κάντε ολοκληρωτικό πόλεμο. Τσακίστε τους τελείως και χωρίς έλεος. Χτυπήστε τους στο νερό, στο φαγητό, στο ρεύμα, στο οξυγόνο. Μην σταματήσετε την επίθεση αν δεν τους σκοτώσετε όλους και δεν πέσει και το Λβιβ. Άντε γιατί πολύ κράτησε.

    10. Το Κίεβο θα φάει πυρηνική.

    11. Τότε ας βιαστεί η Ρωσία για να προλάβει τις εξελίξεις. Βίαιος, αστραπιαίος και ολοκληρωτικός πόλεμος εναντίων της ουκρανίας, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνει σφαγή. Κανένα έλεος. Κάντε το κίεβο κάρβουνο. Πάρτε τους φαλάγγι μέχρι να τρελαθούν από τον φόβο τους. Στο ψαχνό χωρίς διακρίσεις, στα τυφλά.

      Υς: Για τους δύο ομογενείς μας που σκοτώσατε στην Μαριούπολη, θα θρηνήσετε 2.000.000 νεκρούς βρωμόσκυλα.

    12. Πάντως οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είναι μ@λακες εντελώς. Οι δυτικοί προσπαθούν να ξεσηκώσουν εκ των έσω διάφορες ρωσικές επαρχίες ενώ οι Ρώσοι δεν μπορούν να κάνουν παρόμοιες ενέργειες εντός ευρωπαϊκού εδάφους. Επίθεση ρε βλακες Ρώσοι, δεν βλέπετε ότι παίζουν βρώμικα οι δυτικοί? Αυτή είναι η λύση, γ@μηστε τους εσωτερικά.

    13. Δεν θα προλαβει να τα χαρει τα φραγκα! Θα τον φυγουνε χειροτερα απο τον καθε Κανταφι που προλαβανε και χαρηκανε κατι! Οσο για το….ΝΑΤΟ αμα παρει την αδεια του αρχιμογγολου…

    14. Μωρή τραβέλα Ζελένσκα τρέχα σε περιμένουν στο Πουτανάτο!

    15. Ο μακ@κας γνωρίζει τι έκανε και εύχετε να βρεθεί μια λύση να τη γλυτώσει, αν μπορούσε θα συνθηκολογούσε με τον Πούτιν, αλλά δυστυχώς είναι πολύ αργά και έχει ήδη πουλήσει την “ψυχή ” στους δυτικούς και τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να ανοίξει η πύλη της “κόλασης”. Ας προσευχηθούμε για τον λαό της Ουκρανίας (πλην των αζόφ) που θα υποφέρουν τις συνέπειες των επιλογών της ηγεσίας τους

    16. Ο Ζελενσκι έχει offshore εταιρίες για τα κλεμμένα.

    17. Ρε ουστ από εδώ που δεν ξέρεις τη έχεις από επαύλεις κλπ και αίματοκιλησες 2 λαούς οικονομίας τα άντερα σου

    18. Αυτός ο Ζελένσκι φταίει για τον πόλεμο, τους τόσους νεκρούς, τις τόσες καταστροφές.
      Αυτό το βλαμμένο.
      Τρέχα… Τώρα, κανείς δεν σε θέλει.

    19. Θαυμάστε ρε εικόνα ενός μαλάκα κοντοπίθαρου με 2 κρεοπώλες φουσκωτούς…θλίψη και θυμηδία..
      Βλαδίμηρε ξηγήσου τάχιστα …γιατί πολύ κράτησε

    20. Σίγουρα γνώριζε το μητσοτακεϊκο, όταν έλεγε πως είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία, Όπως δημιούργησαν τις συνθήκες για επέμβαση Πούτιν, έτσι ετοίμασαν και τη νατοϊκή σύγκρουση με τη Ρωσία.

    21. Αλήτες Μασόνοι και Σιωνιστές έφεραν τον πόλεμο ξανά στην Ευρώπη καταραμένοι απ’ το Θεό !Ψοφα που..ανα Μητσοτακη γαμι…Σάι!
      Να πας να πολεμησεις ρε άθλια νεαοταξικη κότα!
      Άντε παλιό παρτάλια νεοταξικα σκουπίδια άθλια υποκείμενα της ανθρώπινης ύπαρξης!

    22. Τώρα αυτοί στο ΝΑΤΟ τι θα κάνουν.. Μόνο κλεψιά και ληστείες είναι..

    23. Αυτή η λούγκρα χρειάζεται καθάρισμα …. στεγνό καθάρισμα.
      Τα πράγματα δυστυχώς δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν χειρότερα , αυτό είναι ένα βήμα ακόμα για γενικευμένη σύρραξη και παγκόσμιο πόλεμο το θέμα είναι οτι δεν ξέρω αν η Ρωσία μπει σε αυτό αν θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες χώρες που είναι στους Brics

    24. Εύχομαι να μην προλάβει. Ο Πούτιν να γίνει κυρίαρχος και της Ουκρανίας.

    25. Π@@τ@νες Αμερικάνοι σκοτώσατε όλους τους Ινδιάνους και τώρα κάνετε άνω κάτω όλο τον κοσμο

    26. με ταχεία προσχώρηση αλλά να φοράει τα κολάν και τις γόβες….

    Comments are closed.