ΤΑ ΠΟΛΛΑ… “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ” ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡ. ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ – ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    σ

    Μόνο απογοήτευση. Τί άλλο θα δούμε στον …πατριωτικό χώρο; Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και η Πατριωτική Ένωση βρέθηκε στην βράβευση του “κτηνίατρου” Ελληνοεβραίου Μπουρλά στη Θεσσαλονίκη.

    Στην βράβευση αυτού που πλούτισε, μπολιάζοντας τους Έλληνες με εμβόλια που δεν προστάτεψαν με αποτέλεσμα χιλιάδες Έλληνες να οδηγηθούν στο θάνατο.

    Το χειρότερο είναι ότι το κόμμα του κ. Εμφιατζόγλου που το ΜΑΚΕΛΕΙΟ με σεβασμό αντιμετώπιζε, διατυμπανίζει την παρουσία του στην εκδήλωση με δελτίο τύπου.

    Διαβάστε το ΕΔΩ

    Τελικά, ούτε ο Εμφιατζόγλου, ούτε κανείς δεν μπορεί να κάνει κόμμα χωρίς να βάλουν το χεράκι τους οι Εβραίοι.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Τέτοια ανακοίνωση δεν υπάρχει στην Πατριωτική Ένωση – ένα word file χωρίς πηγή το φτιάχνει όποιος θέλει και επικαλείται ότι θέλει. Ας ανεβάσει πηγή το Μακελείο

    2. Ξερετε υπαρχει και το κινημα 21 των ΜΠΕΧΛΗ-ΧΑΤΖΑΡΑ. Η υποθεση ΧΑ οπως θα εχετε αντιληφθει εχει τελιωσει τον ρολο της.

    3. ΦΑΗΛΟΣ-ΤΖΗΜΕΡΟΣ-ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΜΟΝΟΝ!!!
      Για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

    4. Ο ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΠΩΣ ΟΨΙΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ???? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ???
      ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ !

    5. Τι δεν καταλαβαίνετε ακόμα??? ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!
      Αλλιώς Χρύση Αυγή ή ΕΛΑΣΥΝ.

    6. Μόνο Στέφανος Χίος για ηγέτης!👍👍👍🇬🇷🇬🇷🇬🇷 Στεφαναρα κράτα γερά!

    7. Παππηκαρι,το παραμυθι του Αβρααμ,ουτε στα παιδια σου.Δοξα τω Θεω,εχουμε και πλουσια ιστορια και γεννητορες με ηθικες αξιες.Αλλωστε ενας γνησιος Χριστιανος Ορθοδοξος δεν εχει καμμια σχεση με την ιστορια των Εβραιων”προγονων”του Χριστου που μας εχωσε το παπαδαριο και ειναι ειναι η Παλαια διαθηκη.[Τωρα οτι η μαννα του ηταν απο την αρχαια Δεκαπολη, και το γενος κλπ αστο γιατι θα μαλωσουμε]Ακου απο τον ανηθικο και βρωμυλο Αβρααμ!

    8. Το πρόβλημα?? Εβραίοι, μουσουλμάνοι, χριστιανοί, έχουν έναν πατέρα τον Αβραάμ? Οκ? Αυτο δεν μπορείτε να το καταλάβετε και εκει ειναι το πρόβλημα? Και ο λόγος ότι όποιος βαζη πχ έθνος με ορθοδοξία? Το αποτέλεσμα ειναι μηδέν ? Αυτός ειναι και ο λόγος που εχουμε αυτα τα χάλια σημερα μέχρι εξαφάνισης μας . Προσωπική μου άποψη.

    9. Τα εμβόλια του Μπουρλά όχι μόνο δεν προστάτεψαν αλλά….ξέκαναν και πολύ κόσμο(δείτε τους οργανισμούς τύπου κίτρινης κάρτας Ευρώπης και ΗΠΑ πόσους χιλιάδες θανάτους αναφέρουν επίσημα, και εκατομμύρια παρενέργειες)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    10. Η αλήθεια αυτή είναι,χωρίς τους Εβραίους δεν γυρίζει η γη.
      Προσκυνηστε τους για να φτιάξετε κόμμα να τρώτε τις σάρκες του λαού.

    11. Προφανώς ο Εμφιεντζόγλου προσκλήθηκε στην εκδήλωση και δεν τόλμησε να μην πάει. Μέχρι εδώ θα μπορούσε καποιος και να του το συγχωρήσει. Εάν όμως διατυμπανίζει κιόλας το γεγονός, τότε το πράγμα αλλάζει. Παρά την ηλικία και την σωματική του κατάσταση σκεφτόμουνα να τον ψηφίσω.Τώρα δεν νομίζω.

    12. ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΌΠΟΣ

      1. Και να μαζέψουμε τους σκατόγερους που ζουν ακόμα στην προηγούμενη χιλιετία.
        Γι αυτό ο νέος απατεώνας το ονόμασε ΘΑΣΟΚ για να τσιμπήσει την ψήφο όσων έχουν Αλσχάιμερ.
        ΕΛΛΗΝΕΣ και μόνο.

      2. Το μοναδικό ανάχωμα πλέον οι Έλληνες για την Πατρίδα, έχουν πέσει οι μάσκες. Όσοι ψηφίσουν ΝΔ είναι σαν να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

      3. Αυτός αγαπητέ? Θα ειναι η μεγάλη φολα που λένε????

      4. Άντε κάνε κανένα μπάνιο να ξεβρωμισεις εσύ και άσε τον τόπο

    Comments are closed.