ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ “ΕΦΑΓΑΝ ΧΩΜΑ” ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΩΛΟΧ@ΝΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ – ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

    Κοινοποίηση:
    Tempi_kideies

    Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν σε αρκετά κοιμητήρια της χώρας όπου κηδεύτηκαν τα θύματα των Τεμπών ή ό,τι απέμεινε από αυτά. Μανάδες, πατεράδες, αδέλφια αλλά και ολόκληρη η χώρα κλαίει τα παιδιά της που τα σκότωσαν μία χούφτα παλιοτόμαρα πολιτικοί που ρήμαξαν τον τόπο και τώρα με θράσος πάνε να τα φορτώσουν όλα σε έναν άχρηστο σταθμάρχη για να σώσουν το τομάρι τους…

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εγγυάται στους γονείς αυτών των παιδιών ότι δεν θα ξεχαστούν. Μέχρι τέλους μέχρι να δει “ξαστεριά” αυτός ο κατεστραμμένος τόπος.

    Δείτε τι έγινε σήμερα στις κηδείες:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. υποκριτές και φαρισαίοι , όλοι οι άλλοι φταίνε ποτέ εμείς !!!
      αυτούς τους άχρηστους που μας κυβερνάν ποιος τους έβαλε σε αυτές της θέσεις ?
      ποιοι ψηφίζουν ? και στις επόμενες εκλογές το 90% του ελληνικού λάου τους ιδίους θα ψηφίσουν ,
      αυτούς που σε κυβερνούν εδώ και 48 χρόνια

      ΥΓ. ως συνήθως ανάρτηση του σχολίου δεν θα γίνει , καλήμερα κ.Χιο

    2. Υπάρχει τόσο αδιαφορία και ανευθυνότητα σε αυτή την χώρα γιατί δεν υπάρχει τιμωρία. Εγώ έχω αρχίσει και φοβάμαι και τα αεροπλάνα. Είμαι σίγουρη ότι και εκεί η δουλειά θα είναι άρπα κόλλα. Σίγουρη όμως. Εύχομαι να έχω άδικο και να μην ζητάει πάλι συγνώμη ο πρωθυπουργός.

    3. Δεν αλλάζουν αυτοί. Πάει ο Γεραπετριτης στα Τέμπη την Τρίτη παρέα με εργολάβους να δηλώσουν πόσα φράγκα θα παντελονιασουν πάλι από τα δημόσια ταμεία τάχα για νέα έργα στον σιδηρόδρομο. Δεν τους φτάνουν τόσα εκατομμύρια που φάγανε και είδαμε τα αποτελέσματα δυστυχώς θέλουν να βουτήξουν και άλλα λεφτά. Όλη η Λάρισα θα πρέπει να είναι εκεί, να τους σταματήσει. Πάλι μίζα κανονίζουν με τους εργολάβους.

    4. Αν γίνει κι άλλη τραγωδία κάποιοι τον σαμποτάρουν τον μαλάκα και αντί να ξεκουμπιστεί για να μην υπάρξουν κι άλλα θύματα επιμένει να μην παραιτείται.

    5. Κλαίει όλη η Ελλάδα και δεν μπορεί ο κόσμος να ηρεμήσει. Όμως ο Μητσοτάκης σήμερα εντελώς στον π@@@@ο του εξήγγειλε δουλειές με τους εργολάβους, τηλεδιοικηση και ιστορίες για αγρίους. Πάλι θα κονομησουνε οι εργολάβοι και οι πολιτικοί, αντί να σταματήσει τα πάντα μέχρι να τιμωρηθούν οι εργολάβοι που σκότωσαν τα παιδιά, στέλνει τον Γεραπετριτη να βγάλει κονδύλι και να ανακοινώσει έργα εκατομμυρίων για να κονομησουν παρέα με τους εργολάβους. Δεν αισθάνονται τίποτα, δεν νοιώθουν τίποτα. Ο κόσμος κλαίει και θρηνεί και ο Μητσοτάκης σήμερα έλεγε πόσα εκατομμύρια θα δώσει στους εργολάβους. Είναι τελειωμένα καθάρματα που δεν αξίζουν κανένα έλεος.

    6. είδα το βίντεο τα περισσότερα είναι νέα παιδιά που φύγανε, πολύ κρίμα, μακάρι να λάμψει η δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι που δεν είναι μόνο ένας…

    7. Στον Εβραίο δήμαρχο στα Γιάννενα πήγε και η σακελλαροπούλου και όλο το …συνταγματικό τόξο όπως οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται! Γιατί δεν πήγαν και στις κηδείες των νέων παιδιών που δολιφονήθηκαν άδικα να λέγανε στους συγγενείς ότι σε …λίγο θα ήταν έτοιμη η …τηλεδιοίκηση στον οσε; Απλά καθυστέρησαν λίγο γιατί προηγούνταν οι …ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και τα …χοτ σποτ μεταναστών και τα …ηλεκτρονικά μηνύματα για την καραντίνα!

    8. καιρος να τους τιμωρηση ο ειδιος ο λαος….αφου με τις εκλογες με την αναθεση τους εξολοκληρου σε δικη τους ιδιωτικη εταιρεια εχει χαθη η ιστορια και θα βγαινουν αυτοι μια ζωη και θα μας δολοφονουναι με καθε τροπο και μεσο

    Comments are closed.