ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ- ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΖΟΦ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    νεοναζιστικό ουκρανικό «Τάγμα Αζόφ»

    Την ώρα που στην Ελλάδα επικρατεί μια φιλοουκρανική ατμόσφαιρα, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν έχουμε κοντή μνήμη και τηρούμε την αντικειμενικότητα μένοντας μακριά από προπαγάνδα και fake news. Δείτε παρακάτω ποια είναι η πραγματική εικόνα που επικρατεί στην Ουκρανία όχι μόνο τώρα που χάνει η μάνα το παιδιί και το παιδί τη μάνα, αλλά τα τελευταία 8 χρόνια για τα οποία όλη η ΕΕ και το ΝΑΤΟ σφύριζε αδιάφορα.

    Στο παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα δείτε δύο ένοπλους να δολοφονούν εν ψυχρώ μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου, άοπλο άνδρα ο οποίος έτρεξε για να σωθεί. Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, οι ένοπλοι τον εκτέλεσαν. Αυτά γίνονται όταν εξοπλίζεις πολίτες… Προσοχή στο βίντεο!!!

    Δείτε και αυτούς τους “καλούς Ουκρανούς” που πραγματοποιούν ελέγχους στο Κίεβο σε περαστικούς απαιτώντας την επίδειξη εγγράφων ως άλλα τάγματα εφόδου…

    Το νεοναζιστικό ουκρανικό «Τάγμα Αζόφ» πυροβολεί αμάχους που προσπαθούν να διαφύγουν από την Μαριούπολη.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ο ναζισμός των άλλων κρατών δεν είναι τύπου Ελληνικού. Εκεί ο ναζισμός είναι ατόφιος και αληθινός.

    2. Aλλη μια αποδειξη οτι το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε στηριζουν ακροδεξιους φασιστες και νεοναζι…
      Μακαρι η Ρωσια να τους λιωσεις ολους αυτους

    3. …..Δεν λένε τα πράγματα με το όνομά τους; Δηλαδή έχουμε τους καλούς Αμερικανοευρωπαίους που μπαμπέσικα πήγαν να περικυκλώσουν τους κακούς Ρώσους οι οποίοι καλώς αντιδρούν. Τι ζήτησε ο Ρώσος; απλά πολύ απλά πράγματα να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και δεν θα άνοιγε μύτη. Οι Ουκρανοί είδαν το τυρί που τους έδωσαν οι Αμερικανοευρωπαίοι αλλά δεν είδαν την φάκα που θέλουν να τους έχουν υποχείριο και να τους πάρουν όλο τον ορυκτό πλούτο και να είναι και στην αυλή της Ρωσίας. Μόνο ηλίθιοι δεν τα αντιλαμβάνονται αυτά ή εθελοτυφλούν.

    4. Η φωλια των ναζι δεν σταματαει να βγαζει φονιαδες

    5. ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1922

    Comments are closed.