ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ!!! ΝΕΑ “ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ” ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ “ΣΤΡΑΤΟ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΛΕΦΤΑ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…

    Κοινοποίηση:
    ad4229f4-85e8-4eb7-897c-a22de0bdfa74

    Άλλα 20 εκατομμύρια θα μοιράσει μέχρι τις 31/12 σε κανάλια, εφημερίδες, σάιτ και ραδιόφωνα η κυβέρνηση με αιτιολογία την πανδημία ικανοποιώντας και με το παραπάνω τους μπουκωμένους μιντιάρχες που προπαγανδίζουν υπέρ του καθεστώτος Μητσοτάκη για το μπόλι.

    Τα λεφτά αυτά προτιμά να τα δώσει για τη φίμωση του λαού αντί πχ στις συντάξεις, στην Παιδεία, στην Κοινωνική Ασφάλιση, στους μισθούς. Αφορούν τη στήριξη εφημερίδων, περιοδικών, παρόχων υπηρεσιών περιφερειακών μέσων ενημέρωσης και ραδιοφωνικών σταθμών που επλήγησαν από την επιδημία του κορωνοϊού και από τα περιοριστικά μέτρα.

    Το καθεστώς εγκρίθηκε βάσει του προσωρινού πλαισίου για τις κρατικές ενισχύσεις. Η δημόσια στήριξη θα λάβει τη μορφή άμεσων επιχορηγήσεων. Η Επιτροπή διαπίστωσε ότι το ελληνικό σχήμα είναι σύμφωνο με τους όρους που καθορίζονται στο προσωρινό πλαίσιο. Συγκεκριμένα, η ενίσχυση δεν θα υπερβαίνει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ ανά εταιρεία και θα χορηγηθεί το αργότερο έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

    Καλοφάγωτα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Οι ακαταδίωκτοι τα παίρνουν κάτω απο το τραπέζι. Εμ ξεφτιλίζονται με το να δικαιολογούν που έκλεισε η μύκονος και μετά να δικαιολογούν που άνοιξε! Τώρα που γίνεται χαμός στη μύκονο, το βουλώσατε ακαταδίωκτοι. Ολοι στο δελφιναριο με χορηγό το αστραζένεκα που το προτείνατε σε όλους και 2 μέρες μετά το σταμάτησαν και στην ελλάδα για τους κάτω των 60! Και εσείς το προτείνατε ανεπιφύλακτα!

    2. 20 εκατομμύρια ευρώ για παπαγαλίνη. Θα χορτάσουν καλά οι παπαγάλοι.

    3. Λεφτά. Λεφτά! ΛΕΦΤΑ! Πόσες μασέλες έχουν τέλος πάντων;! Τι είναι τούτοι;!

    4. Εγω επρεπε να παρω την συνταξη του πατερα μου και μου την εκοψε με μια γελοια δικαιολογια για τα δινει στα βοθροκαναλα και στους λαθρο.Τα ΕΜΦΙΑ ομως πως τα ζητα; Αυτα κανουν στην Ευρωπη; Εξω απο Ευρωπη και στην δραχμη.

    5. Πώς επλήγησαν από την πανδημία,εφόσον κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί έπαιζαν συνεχώς;Μπορώ να το καταλάβω μόνο για τον έντυπο τύπο.

    6. χωρα που δεν εχει συνταγματικο δηκαστηριο και λαος γιδια αξιος της μοιραςτου σε αλληχωρζ ο λαος θα ηταν στους δρομους και θα τους ειχε διωξη εδω πανε παραλια

    Comments are closed.