ΤΑ “ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ” ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ TWITTER ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ

    Δεν έχουν τέλος τα σχόλια σχετικά με τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τους Τζήμερο και Κρανιδιώτη από την «Εθνική Δημιουργία».

    Σε ανάρτησή του ο πρώην γαλάζιος βουλευτής υποστηρίζει πως θα συνεχίσει το όραμα του κόμματός του που είναι «μία ανεξάρτητη δεξιά ενάντια στην αριστερή ατζέντα», και θα έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που μοιράζονται πολλά κοινά: την Αφροδίτη Λατινοπούλου που πλέον διορίστηκε και αντιπρόεδρος της «Εθνικής Συμμαχίας» που είχε ιδρύσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

    Το twitter όμως έχει πάρει.. φωτιά από τα σχόλια. «Έτσι που πάει ο Μπογδάνος θα τον διώξει κι η Λατινοπούλου» σχολιάζει ένας χρήστης. 

    «Να φτιάχνεις κόμμα και να σε διαγράφουν οι συνεργάτες μόνο με Μπογδάνος γίνεται και αντιπρόεδρο Λατινοπούλου» γράφει ένας άλλος χρήστης.

    Δείτε κάποια σχόλια από του Twitter:

    https://twitter.com/AMLogotheti/status/1557296113778102272?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1557296113778102272%7Ctwgr%5E8ccabfebaba88d427fc73ec248c2d8b2ac1c863a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2022%2F08%2F10%2Fitrash%2Fparti-sto-twitter-ti-diagrafi-mpogdanou-apo-tin-ethniki-dimiourgia%2F

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Εχει γεμισει κορακοπροσωπικοτητες το πολιτικο συστημα! Γιαλαντζι πατριωτες!

    2. Αυτον τον καραφλοκορακα τον Μπογδανο ουτε καν ο Τζημερος μπορει να τον χωνεψει

    3. Αυτοι τωρα ειχαν κανει κόμμα; εμενα περισσότερο μου μοιάζουν με παιδάκια που παίζουν τις κουμπαρες

    4. ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΟΥΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ. ΕΜΑΘΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.
      ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΙΑΣΟ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΚΡΙΜΑ!

    5. Οι Ηρακλειδείς του στέμματος Μητσοτάκη σκίζονται για πάρτι του. Εμείς, δεν μασάμε με τους όψιμους αντιπάλους της ΝΔ, τους έχουμε χ€σμένους.

    6. Είχες κάνει και συνέντευξη και ρωτούσες τι γνώμη έχουν οι αναγνώστες γι αυτούς. Οι περισσότεροι σου είπαν μακριά από αυτούς και αποδείχτηκαν προφητικοί. Γι αυτό μείνε μακριά από τέτοια κομματίδια και κατέβα μόνος σου.

    7. Βλέπω πρώτο μάγκα τον Κασιδιάρη…. Ο μόνος κερδισμένος από την αποχώρηση Μπογδανου….

    8. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ειστε! ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΕΣ του κερατα.

    9. Ο Χιος οντως είναι πατριωτης ,και επειδή είναι και σοβαρος ανθρωπος δεν θα πολιτευτει.
      Ο κασιδιαρης όμως από που προκυπτει ότι είναι πατριωτης; κανένας νυν η τέως χαυγιτης δεν είναι πατριωτης,ενα μάτσο μπραβοι και τραμπουκοι είναι όπως αποδείχτηκε πολλάκις.

      1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Διαφωνώ στό πρώτο σκέλος, τούς θεωρώ πράγματι πατριώτες, όμως πιστεύω ότι όντως είναι ένα μάτσο μπράβοι καί τραμπούκοι. Παριστάνουν τούς Ορθοδόξους, αλλά είναι παγανιστές.

    10. Ο Μπογδάνος στη μέση είναι σα φτωχό ορφανό υιοθετημένο από τρανς γονείς.
      Γι αυτό είναι και φαλακρό

    11. Ο Κρανιδιώτης ενδείκνυται για να τρώνε τα μωρά τη τροφή τους

    12. Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός…… Έφυγε ο κοντός…..

    13. Στεφαναρα κάνε κόμμα να τους πάρουμε τα σωβρακα…..

      1. Δημήτρη με όλο τον σεβασμό ενημέρωσου πρώτα και μετά σχολιάζεις

    14. παντα δινουν γελιο οι απανταχου χουνταιοι

    15. Όλοι αυτοί δημιουργήθηκαν για να χτυπήσουν τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Στέφανο Χίο, που είναι πραγματικοί πατριώτες και τελικά ότι έκαναν το εισέπραξαν οι ίδιοι

      1. Ολοι αυτοί στοχεύουν στο 1.5% ώστε να πάρουν τα φράγκα. Στα παπάκια τους η Ελλάδα, εσύ κι εγώ…

    Comments are closed.