ΤΑ “ΘΗΡΙΑ” ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ “ΒΙΖΙΤΑΣ” ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΛΙΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, ΣΟΥΡΓΕΛΑ, Ε ΣΟΥΡΓΕΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    skorda-liagkas-latinopoulou

    Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις  δηλώσεις τις για τις γυναίκες, βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού» της Τετάρτης. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας τη “βομβάρδισαν” κυριολεκτικά με ερωτήσεις καθώς “καίγονται” όπως όλα δείχνουν για πο@στηδες στην κοινωνία και γυναίκες με τρίχες στις μασχάλες τους.


    Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μεταξύ άλλων είχε αναφέρει για τις γυναίκες πως: «αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους… Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο».

    Εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά
    «Πες μου αλήθεια ότι το έκανες απλά για να το κάνεις και σε κοιτώ στα μάτια».

    Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε : 

    «Ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε ότι έχει κυκλοφορήσει πολύ έντονα ένα φαινόμενο το οποίο έρχεται από το εξωτερικό, το οποίο έρχεται πολύ γρήγορα και στην Ελλάδα. Αν γυρνούσα και έλεγα αυτήν τη στιγμή ότι έχω μετανιώσει για αυτό το βίντεο δεν θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα ίσως να ήμουν πιο επεξηγηματική, γιατί κάποια πράγματα που είπα παρερμηνεύθηκαν.
    Εστιάζουμε σε τέτοιες εικόνες, ενώ οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Και αυτό είναι που θα πρέπει να προβάλουμε. Είναι ένα κεκτημένο της γυναίκας η εικόνα. Είμαστε σε μια δημοκρατία, και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψή μου ότι δεν μου αρέσει μία τέτοια εικόνα από τη γυναίκα».

    Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένας αγώνας που πρέπει να δοθεί. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη, αυτό με ενόχλησε. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα το μόνο που θέλει να δείξει είναι η τριχωτή μασχάλη, η κάποια ατέλεια στο σώμα της, είναι λίγο. Άλλο να φαίνεται η κοιλιά σε μια φωτογραφία και άλλο να ζουμάρει και να φαίνεται μόνον η κοιλιά» είπε και συνέχισε: «Δεν το κάνω αυτό για να κάνω καριέρα. Πιστεύω ότι αποπροσανατολίζει από τους ουσιαστικούς αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα».

    Κατήγγειλε επίσης τα εξής:

    «Δεν θεωρώ ότι προσέβαλα κάποιον. Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν αυτά τα οποία είπα, είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη. Έχω ατέλειες, αλλά δεν θα βγάλω ποτέ φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου.

    Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα. Θα πρέπει να αναδείξουμε το έργο μας, τις πράξεις μας και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο και όχι να ασχολούμαστε με τρίχες. Για ποιον λόγο να μένουμε οι γυναίκες στο σώμα μας; Γιατί να δείχνουμε σημεία του σώματός μας;».

    Τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ό οποίος σε έντονο ύφος είπε πως «όταν διαφωνείς με έναν άνθρωπο, απλώς του λες με τον τρόπο σου τη διαφορετική άποψη. Αυτό είναι λάθος και είναι απολύτως καταδικαστέο!».

    «Θεωρείς ότι ένας άντρας δεν μπορεί να ντυθεί όπως θέλει;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά και κατέληξε λέγοντας πως «πολλές φορές με ένα ζουμ αλλάζει όλη η εποχή».

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή και τα σχόλια δικά σας:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Η Φαιούλα είναι ούναρος απορώ πως πήγε με τον βλάχο τον Λιάγκουρα

    2. Είμαι σίγουρος 100% πως αν αυτή την δήλωση (ακριβώς με κάθε λέξη όπως την είπε η Λατινοπούλου στο βίντεο) την έκανε καμία Αχτσιόγλου, Νοτοπούλου ή καμία άλλη αριστερή τηλεπερσόνα,θα έβγαιναν όλες αυτές οι φεμινίστριες και θα έγραφαν “Θεάρα είσαι Έφη/Κατερίνα πόσο ταυτίζομαι με την δήλωση σου” κτλ. γενικά το γούστο των αριστερών στην ομορφιά είναι αποδεδειγμένο ούτως ή άλλως (φιλενάδες/σύζυγοι Ξηρού,Κουφοντίνα, Κυρά Τασία σύζυγος Δρίτσα κτλ )

    3. Καμαλα Χάρις το νούμερο 1 της ΝΤΠ…η κόρη της το έκανε μόδα ε;

    4. Δε με ενδιαφέρει ποιος έχει τρίχες στις μασχάλες του και αν τις ξυρίζει αλλά θα συμφωνήσω στο να μου το ζουμαρει να το δω θα με πιάσει μια αηδία ιδίως εάν πρόκειται για γυναίκα. Αλλά τα σωματα των ανθρώπων δεν είναι αγγελικά πλασμένα και καλύτερα να βλέπω το αληθινό πόδι με την κυτταρίτιδα παρά το απίστευτα τέλειο βελούδινο ψεύτικο με τα τρακοσια φίλτρα του ινσταγκραμ.

    5. Συγνωμη,ας μας πουν πόσο Πάρι βυζιτα στην Βουλγαρία κ στην Αραβία???

    6. Απο μικροί κάποιοι έπαιζαν με Μπι Μπι Μπο κούκλες, μετά έκαναν αλλαξοkolies με τον KaraJohnidi και για ξεκάρφωμα νοίκιασαν μια φθηνή κάρτα visa για δήθεν σύζυγο και ξεκάρφωμα.
      Τα παλαιά τα χρόνια κάτι λίγοι στη Σπάρτη τους κέρναγαν λουκουμάκι κάτω απο τις συκιές, αν τους έπαιζαν κλαρίνο. Μη μας σκοτίζουν άλλο το λούτσο.

    7. Το πιο ωραίο είναι που ρωτάει η Σκορδά την κοπέλα εάν νομίζει πως με αυτά που λέει στο βίντεο θα κάνει καριέρα…. Αλλά και η Λατινοπούλου χαζή είναι που δεν της απάντησε με αντερώτηση “για πες μας εσύ ρε Σκορδά τι έλεγες και έκανες για να κάνεις καριέρα….”

    8. ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΤΣΙ;
      ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΕΥΡΩ,

    9. Λατινοπούλου είσαι εργαλείο μην μασάς, άστους να χτυπιούνται. Ο γάϊδαρος ποτέ δεν πέταγε. Φύγε από ΝΔ όσο πιο γρήγορα μπορείς

    10. Σύστημα πορνών, ομοφυλοφίλων, ανωμάλων, αντιαισθητικών ανθρώπων, τα έβαλε με την ωραιοτάτη ΑΦΡΟΔΙΤΗ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ επιθυμεί την ισοπέδωση των πάντων. Άκου εκεί; Γυναίκα τριχωτή. Με τρίχες στα πόδια και τις μασχάλες. Η Γυναίκα ρε καθίκια είναι λουλούδι, όνειρο, πάθος, ζωή. Η γυναίκα πρέπει να έχει τρίχες μόνο στο συγκεκριμένο σημείο και εκεί περιποιημένα και όμορφα. Άντε να χαθείτε ψυχανώμαλοι.

    11. To φάγατε το κορίτσι ρε νούμερα. Καλά κάνει και λέει ότι θέλει. Καλά τα είπε. Αντε νούμερα.

    12. τωρα σοβαρα καθεστε και βλεπετε κουτσομπολια δεν το κατλαβα ? Μην βλεπετε κουτσομπολια βαλτε την τηλεωραση σε αλλα καναλια τωρα αν αυτο ειναι θεμα για ειδηση κυριε Στεφανε ΧΙο δεν ξερω ! Νομιζω δεν ειναι θεμα για ειδηση!

    13. Φαίη πες αλεύρι!!!ο Αγαμέμνων σε γυρεύει!!!όσο για το Λιάγκα ας ρουφήξει τίποτα και ας αφήσει τα διδάγματα!!μπράβο κοπελαρα μου τέτοιες γυναίκες θέλουμε,με θάρρος ηρεμία και αποφασιστικότητα εναντίον της τηλεοπτικής σαπιλας που επιτίθεται φασιστικά όταν κάτι δεν τους αρέσει!!

    14. Το σκουπιδι ο βλαχος και το λεσι απο το κιλκις ας κοιταξουν πως εφθασαν εδω που ειναι κσι μετα να μιλησουν στην ομορφη

    15. Μου φαίνεται ότι ασχολουμαστε με τρίχες.. ο κόσμος έχει τόσα πολλά βάσανα.

    16. Καλά θα κάνουν ο τάρανδος και η τσατσά να ασχολούνται με τα χάλια τους. Η κοπέλα μια χαρά τα λέει. Γεμίσαμε από αδελφές-πισωγλέντηδες και τσατσάδες-κωλγκέρλ που κάνουν πασαρέλα για να πιάσουν την καλή.

    17. Αφού τα κανάλια είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.. Το ερώτημα είναι γιατί η κοπέλα παραμένει σ ένα νεοταξιτικο κόμμα;

    18. Αυτα τα πιστευω τους θελουν να μεταδωσουν στην νεολαια γιαυτο πληρωνονται οτι ποιο βρωμικο και οτι ποιο ανηθικο Αφου κανενας δεν τους ελεγχει Βεβαια θα τα εισπραξουν τα αποτελεσματα απο τα παιδια τους Και τοτε θα παρει την εκδικηση του ο τηλεθεατης

    19. Έχουμε και λέμε.
      Άδρες που είναι θυλοπρεπείς και ντύνονται σαν γυναίκες και γυναίκες αξύριστες αντιαισθητικές που το παίζουν άντρες απορρίπτονται. Δεν υπάρχουν στον χάρτη.
      Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας είναι νεοταξικά σκουπίδια, απορρίπτονται. Δεν υπάρχουν στον χάρτη.
      Ένα μεγάλο μπράβο στην Αφροδίτη Λατινποπούλου που είπε αυτές τις αλήθειες για θυλοπροπρεπείς άντρες και για γυναίκες που είναι αξύριστες αντιαισθητικές που το παίζουν άντρες.

    20. Και όλες αυτες οι αναγνωρίσιμες που βγήκαν να καταγγείλουν τα λεγόμενα της είναι κάποιες από τις πολλες που έχουν βελτιώσει με παρεμβάσεις μικρές οι μεγάλες την εικόνα τους που όχι μόνο δεν βλέπεις τρίχα στην μασχάλη τους αλλά ακόμη και το γατακι τους το εχουν αφήσει φαλακρό από τις πολλές αποτριχωσεις,λοιπόν είμαι γυναίκα προσέχω την εικόνα μου και θεωρω αντιαισθητικό η μασχάλη μιας γυναίκας να είναι αξυριστη και πως ακόμη χρησιμοποιώ κρέμες σώματος για ενυδατωση και οποια απο αυτες λεει οτι δεν την ενδιαφέρει να φροντίζει τον εαυτό της λέει ψεμματα

    21. τι ζορι τραβας κ λιαγκα μου ε??? και εση φαιη μου???? μεροκαματακι μεροκαματακι εεεε

    22. Εαν θελει η Σκορδα τα αγορια της να ντυνονται σαν μπαλαρινες και να φορανε τακουνια μεγεια της και χαρα τηςχαχαχασ

    23. Πορνοκαναλα ομοφυλόφιλων βιζιτων και σιχαμένων…

    24. μαιντανος κλασσικος για 5 λεπτα δημοσιοτητας. πηρε πουλο στις προηγουμενες εκλογες και λεει παπαριες τωρα για να γινει γνωστη. καποτε ειχαμε τσιπα και δεν θελαμε καποιος να λεει κατι αρνητικο για μας. τωρα μπρος τα καλη τι ο πονος, δε παν να σε βριζουν διαφημιση για να γεμισει η τσεπη γκαφρα

    25. Σωστές θέσεις έχει η μορφονιά
      αλλά γεννάται ένα ερώτημα.
      Αφού της αρέσει το φυσιολογικό,
      για ποιό λόγο βρίσκεται στο κατ’εξοχήν κόμμα των ανωμάλων ?

    26. Ελάτε ρε παιδιά. Τρίχες στις μασχάλες. Νόμισα και γω ότι συζητούσαν για κάποιο σοβαρό θέμα.

    27. καθαρματα ειπε την αληθεια η κοπελα και επεσαν ολοι να την φανε.σαυτη την κωλοχωρα που ζουμε.

    28. Πουσταριά του συστήματος βοθροβίζιτες εισαγγελείς της κωλοτρυπίδας. Φταίει αυτή που δέχτηκε την πρόκληση και φέρεται ως απολογούμενη. Βρωμιάρηδες. Ανοίγετε το στόμα σας και μυρίζει φούτσος τσογλάνια.

    29. Σωστά τα λέει . Μπράβο της .
      Ας αφήσουμε τον κορωνοϊό και να ασχολούμαστε με τρίχες Κατσαρες.

    Comments are closed.