ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ. ΚΡΙΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    κκκκκ

    Στην ντροπιαστική ομιλία του στο αμερικανικό Κογκρέσο που παρομοίασε τους νεοναζί του Τάγματος Αζόφ με τους υπερασπιστές της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε και κάτι άλλο: Ζήτησε αόριστα «Να σταματήσουν οι υπερπτήσεις στο Αιγαίο γιατί η Ελλάδα είναι πάντοτε ανοιχτή στο διάλογο. Θα ήθελα να είμαι απολύτως σαφής. Δεν θα δεχθούμε καμία συμπεριφορά που παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία. Θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα οι υπερπτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά».

    Σκληρή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ από την Ελληνική Λύση!

    “ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΊΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ ΚΟΓΚΡΈΣΟ

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην σημερινή του ομιλία στο αμερικανικό Κογκρέσο δεν «έγραψε ιστορία», ξαναέγραψε την ιστορία.

    Συνέκρινε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του Ελληνικού Έθνους με τον αγώνα των Αμερικανών για ανεξαρτησία.

    Δεν ανέφερε ούτε μία φορά την λέξη «Τουρκία». Δεν είπε ούτε μία λέξη για το μείζον θέμα της πώλησης των αμερικανικών μαχητικών F 16 και την αναβάθμιση του υφιστάμενου τουρκικού στόλου.

    Δεν αναφέρθηκε στην γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας από τους Τούρκους, 100 χρόνια μετά την Μικρασιατική Καταστροφή.

    Διέπραξε το ιστορικό ανοσιούργημα, να συγκρίνει τους ναζί του τάγματος Αζόφ που αυτές τις ώρες παραδίδονται μαζικά, με τους ήρωες – μάρτυρες του Μεσολογγίου, που προτίμησαν τον θάνατο από την ατίμωση! Δεν γνώριζε καν τον αριθμό των νεκρών του Μεσολογγίου, που σύμφωνα με τον Τ. Φίνλεΐ δεν είναι «μερικές εκατοντάδες», αλλά 4,000 νεκροί και 3,000 που μαρτύρησαν στα σκλαβοπάζαρα των Οθωμανών.

    Μίλησε για την εισβολή και κατοχή της Κύπρου, χωρίς όμως να αναφέρει «ποιος» ακριβώς εισέβαλλε, διέπραξε και συνεχίζει την σύγχρονη κυπριακή γενοκτονία.

    Μίλησε για «υπερπτήσεις», χωρίς όμως να κατονομάσει τον «δράστη».

    Αντίθετα, ήταν «λαλίστατος» όσον αφορά την προάσπιση της Ουκρανίας και την εχθροπάθεια κατά της Ρωσίας και του Πούτιν.

    Όταν δειλιάζεις να πεις την λέξη Τουρκία, τότε γίνεσαι επικίνδυνος.

    Όταν όμως επιτίθεσαι κατά της Ρωσίας με τέτοια εχθροπάθεια, την ώρα που η χώρα σου εξαρτάται από το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, οφείλεις να μας πεις και ποιος θα πληρώσει το «λογαριασμό».

    Αντί λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης να υπερασπιστεί την Ελλάδα, στην ουσία «κήρυξε πόλεμο» εναντίον της Ρωσίας μέσα στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, μιλώντας για αποστολή ελληνικών όπλων και «αγώνα μέχρι τη νίκη» της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας.

    Για ποιον λόγο ο κ. Μητσοτάκης εμπλέκει την Ελλάδα σε έναν πόλεμο που δεν την αφορά;

    Γιατί καθιστά την Πατρίδα μας «μέρος του προβλήματος» και όχι λύση στο πρόβλημα;

    «Δυστυχώς» για τον κύριο Μητσοτάκη και ευτυχώς για την Ελλάδα, η ιστορία ούτε «ξαναγράφεται», ούτε παραγράφεται.”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Η ομιλία του έμεινε στην ιστορία, ανήκει στις 3 καλύτερες ομιλίες ξένων Πρωθυπουργών στο Κογκρέσο και ήδη εξυψώνει πάρα πολύ τη θέση της Ελλάδας.
      Προτείνω ξιδάκι ανθέλληνες και μάλιστα μπαλσάμικο…

    2. Τον ένα τον χειροκροτάνε ΟΡΘΙΟΙ οι γερουσιαστές, οι βουλευτές και η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και τον άλλον τον χειροκροτάνε γύφτοι και Πακιστανοί.
      Τι να συγκρίνουμε

      1. Πριν αναφερθείς στα χειροκροτήματα των γύφτων και πακιστανών στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνε τον κόπο να ελέγξεις τα ονόματα στις λίστες μελών της ΝΔ που είναι γεμάτες από Αλβανούς κατσαπλιάδες. Όταν προαναγγέλεις την αγορά οπλικών συστημάτων (πχ. F-35) οφείλεις πρώτα να λάβεις την έγκριση του ΚΥΣΕΑ.

        1. 70% παίρνει ο Σύριζα στους γύφτους, Πάκις και Αλβανούς.
          Εσένα περίμενε να του υποδείξεις ότι πρέπει να λάβει την έγκριση από το ΚΥΣΕΑ πρώτα. Δεν το έχει συζητήσει πιο πριν.
          Αντε τώρα πάενε τα γίδια πίσω στο μαντρί.

    3. Αυτό τό κωλόπαιδο ό γουρλομάτης είναι γιά κρέμασμα.Τόλμησε νά συγκρίνει τούν νεοναζιστές τού τάγματος αζόφ τούς εγκληματίες πολέμου μέ τούς ήρωες τού Μεσσολογγίου.Μόνο ένας προδότης μή ελληνικής καταγωγής είναι είς θέσην νά κάνει μία τέτοια τερατώδη δήλωση.Πρέπει αμέσως να τού αφαιρεθεί ή ελληνική υπηκοότητα καί νά ανακηρυχθεί persona non grata.
      Γιάννης Λάκων

      1. εσυ τωρα ακομα πιστευεις οτι ο πολεμος στην ουκρανια γινεται ακομα για μια χουφτα ουκρανων νεοναζιστων… α και πες μας Γιαννακη, ποσες χιλιαδες ή εκατομυρια νεοναζιστων εχει η Ρωσια?

    4. Σάπιος! Ένας τιποτένιος άχρηστος χωρίς ΑΡΧΊΔΙΑ!!

    5. O Ελληνας βγαζει την οργη του την διαφωνια του και την αντιδραση του σε μερικες γραμμες. Για παραπανω δεν ειναι. Για τον πουτσο.

    6. Και η ειρωνία είναι, ότι δίχως τη βοήθεια της Ρωσίας το 1821, δεν θα βλέπαμε απελευθέρωση ουτε στο όνειρο μας.

      1. Γρήγορα, πίσω στα θρανία για να μάθεις ιστορία!!!

    7. Ο Μητσοτάκης ήταν υπέρ κυρώσεων και διώξεων εναντίον της κόρης του πουτιν, πράγμα χυδαίο που ξεπερνά κάθε όριο. Τόσο ξεφτίλας είναι.

    8. Κούλη αν δεν ήταν εκεί η μαρεβα θα σε έτρωγε η καμαλα

    9. Το πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε να κάνει την Ρωσία εχθρό της Ελλάδας και να κάνει συμμάχους τη Ρωσία με την Τουρκία και ταυτόχρονα οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να θεωρούν πολύτιμο σύμμαχο την Άγκυρα είναι κάτι που θα διδάσκεται στο μέλλον στο μάθημα της πολιτικής ιστορίας.

    10. Πάντα υπάρχει ένας ” χρήσιμος ηλίθιος ” για να κάνει τον Χατζηαβάτη στους ισχυρούς……Το κακό είναι ότι αυτός ήταν , είναι και θα είναι πάντα κάποιος ” ελληνόφωνος ηγέτης ”…. Σε αντίθεση με Ερντογάν ή Όρμπαν που ξέρουν να σηκώνουν ανάστημα….Πάντος πρέπει να παραδεχτούμε ότι μιλάει τα αμερικανικά καλύτερα από τα Ελληνικά ……..Ακόμη και αν βγάζει ομιλία , συζητά ή κρατά ελληνικό ανοιχτό βιβλίο !!!!!!!!!!!!!!!

    11. Λυπάμαι αφάνταστα που ο “κύριος” αυτός είναι ο πρωθυπουργός της ιστορικότερης χώρας της Γης, που δίδαξε σε όλους τους λαούς τι σημαίνει ελευθερία καί δημοκρατία. Μήπως να του εφαρμόσουμε μια ρήτρα αναπροσαρμογής και μετά να τον επιδοτήσουμε να ξεκουμπιστει από τα ιερά χώματα των πατέρων μας; Ουστ παλιάνθρωπε!!
      Πόσα πήρες;
      Αργυρώνυτο κάθαρμα. Ιούδα.
      Ένας Μεσολογγίτης.

    12. Πλεύρη, αντί να ασχολείσαι με τις …μάσκες και τον κοροιδοιό που λες θα …επανέλθει από ….Σεπτέμβριο, πως δεν παραιτείσαι που ο αρχηγός σου σύγκρινε τους παραδοθέντες ουκρανούς με το μεσολόγγι που έπεσαν ηρωικά στην έξοδο; Ξέρω τώρα ασχολείσαι με τα …εμβόλια αλλά πώς και δεν σχολιάζεις το κατάντημα του αρχηγού σου και την προσβολή στην Ιστορία μας. Πλεύρη, μην έχεις ψευδαισθήσεις, μπορεί να ζήτησες συγνώμη από τους εβραίους αλλά ο κούλης θα σε πετάξει από το υπουργείο τώρα που οι υγειονομικοί σε αναστολή δεν κάνουν πίσω και ξεφτιλίζουν τους υπαλλήλους του μπουρλά! Και ζήτησες και συγνώμη από τους εβραίους και δεν λες κουβέντα για Μεσολόγγι!

      1. Δεν είναι μόνο ο κος με τα φιμωτρα είναι ο βιβλιοπώλης είναι ο κος με το τσεκουρι και αλλα λουλούδια που κάνουν τα γιουσουφακια στον μπαντενακη και στη γαμοφσκι.οτι έκανε ο προγονος του Εβραίος που χέστηκε στην κολυμπήθρα τον προδότη (εθναρχη) πατέρα της φυλής κάποιων που πούλησε την Μ Ασια το ίδιο κάνει και ο εγκονος μπαντενακης που κουβάλησε μαζί του τη μαρεβα τις κόρες της μαρεβας όλο τους το σκυλολογι και εμείς οι μα…….κες τους πληρώνουμε και τους ανεχομαστε.οσο για τον βιβλιοπώλη της Λύσης τον (ελληναρα) ενοω που εχει400000 στη Γερμανια να μην μιλάει ..

    13. Οι Σουηδοί και οι Φιλανδοι δεν έχουν κράτος; δεν είναι ελεύθεροι; Αυτοί επιλέγουν να μπουν στο ΝΑΤΟ εναντίον μια γειτονικής χώρας που το ΝΑΤΟ είναι στρατιωτικός οργανισμός για αυτούς που δεν ξέρουν δεν είναι κάποιο φιλειρηνικό σωματείο κρατών.
      Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα των Ελλήνων το 1821 που ειπε ο Μητσοτάκης στο Κογκρέσο που δεν είχαν τίποτα και ήταν αγώνας για την Ελευθερία τους .Δεν νομίζω οι Σουηδοί και οι Φιλανδοι να μπαίνουν στο ΝΑΤΟ για την ελευθερία τους!
      Ούτε βέβαια μπορεί να πει γιατί στην Ουκρανία βρέθηκαν εργαστήρια βιολογικού πολέμου και να δώσει μια εξήγηση.

    14. μονο που δεν ειπε “ΣΑΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ

    15. ΠΗΓΕ ΝΑ …ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΕΙ ΑΠ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑΚΑΝΕ ΟΛΑ ΡΗΜΑΔΙΟ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ SHCWAB …ΔΗΛΩΣΕ ΑΝΕΘΡΥΣΙΑΣΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΕΣ….ΕΝΑ ΤΖΟΥΤΣΕΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΣΙΠΡΑΣ….ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΜΕ ΤΗΝ #ΥΠΟΣΧΕΣΗ# ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙ ΚΡΑΤΟΣ Μ ΕΝΑΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ…..ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ #ΣΩΤΗΡΑ# ΤΟΝ #ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟ# ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΣΙΠ….ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ?

    16. Ανιατος εγκεφαλικα, Μισελληνας, Δοσιλογος, Εμμονικος, εκ προθεσεως εφερε τον Ελληνικο λαο σε καταντια και πεινα που ακομα δυστυχως δεν ειδαμε το ζενιθ της!
      Δεν εμεινε τιποτα κοινωνικο που να μην κατεστρεψε απο συστημα υγειας μεχρι και τα απαγορευτικα στην Εκκλησια με το προσχημα της πανδημιας!
      Να σηκωθει να παρει το ασκερι του κι απο κει που ηρθε!
      Ενας νεοδημοκρατης.

    17. καλά τι περιμένατε να πει κατι διαφορετικό? το πολύ να τον πηγαίνανε στο υπόγειο και να τον γκάστρωναν θα εφευγε απο το κογκρέσο ο πρώτος πρωθυπουργός που έμεινε γκαστρωμένος

    18. Είναι ψεύτης και μπράβο στο άρθρο σας.Λςει μισές αλήθειες.
      Οι Ουκρανοί ήταν Ελεύθεροι είχαν κράτος απλά ήθελαν να πάνε με το ΝΑΤΟ που είναι στρατιωκος οργανισμός εναντίον μιας αδελφικής χώρας.
      Ο Ελληνικός λαός είναι με την Ρωσία και τον Ουκρανικό λαό…δεν είναι όμως με τον Ζελενσκι και ότι εκπροσωπεί αυτός.Οι Μητσοτακιδες είναι με τον Ζελενσκι και οτι εκπροσωπεί αυτός δεν νομίζω να είναι με τον Ουκρανικό λαό που υποφέρει από δυστυχία στα καλά καθούμενα για κάτι που θα μπορούσε να λυθεί με απλή διπλωματία.
      Δεύτερον στο Μεσολόγγι οι Έλληνες πολέμησαν και έκαναν έξοδο με τα όπλα στα χέρια και πολέμησαν γιατί δεν είχαν καν κράτος έθνος δεν είχαν τίποτα και φώναξαν Ελευθερία ή Θάνατος .Και θα το ξαναφωναξουν ενάντια στην Αμερική και ότι κρύβεται από πίσω.
      Σε ότι λέει το άρθρο έχει δίκαιο γιατί μπορεί να είναι λεπτομέρειες αλλά οι λεπτομέρειες έχουν πολύ μεγάλη σημασία σε αυτά τα θέματα.Αλλο παραδίνομαι και άλλο πεθαίνω με το όπλο στο χέρι.

    19. Κρίμα……Ανθελλην……..αναμενόμενο

      Και θα πάει απατος στις εκλογες ακομα και αν τάζει 10000χιλιαρα….
      Ξεφτίλα για την ΝΔκρατια ντροπή
      Αχρηστοτερος του ΤΣΙΠΡΑ…

    Comments are closed.