ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    pothen-esxes

    Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι δηλώσεις πόθεν έσχες, που υπέβαλαν το 2020 πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες και δήμαρχοι.

    Οι εν λόγω δηλώσεις αφορούν σε στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση κατά την οικονομική χρήση του 2019 και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής.

    Δείτε τα πόθεν έσχες των πολιτικών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Το έσχες το βλέπω… Το πόθεν δεν βλέπω σε αυτές τις δηλώσεις!!!!!

    2. Πιστεύω ότι και αυτοί που τους ψηφίζουν (που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι ), τους ψηίζουν ως τομάρια και αλήτες, γι αυτο τους θαυμάζουν. και κάτι άλλο… μήπως έχει δεί κανείς ποτέ πόθεν ΈΣΧΕς ΔΙΚΑΣΤΏΝ???
      Εννοείται ότι το πόθεν (απο πού,δηλαδη) έσχες είναι ΑΛΛΟ, και ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΕΣΧΕΣ. Αυτοί ,ποιό απο τα δύο δηλωνουν, δεν εχω καταλαβει καλα … Η δηλώνουν ο,τι τους βολεύει απο τα δύο ?

    3. Η βουλευτική αποζημείωση που είναι γραμμένη;

    4. Μετά την δημοσίευση των πόθεν εσχες εξακολουθώ ακόμα να μη έχω δει τρία πράγματα ποτέ στην ζωή μου 1) χοντρή δίχως γκόμενο 2) γύφτο με γυαλιά 3) αριστερό χωρίς λεφτά

    5. Μαγκιά τους! Αφού ο πολίτης τους θέλει; Μαγκιά τους. Στην Ελλάδα μετράει… η κληρονομιά, η βρωμιά.., η χρησηκτησία, η κλεψιά, το δημοσιούπαλληλίκι, οι ανεπάγγελτοι εισπράκτορες ενοικίων, οι δήθεν, οι τεμπέληδες, οι άχρηστοι, οι εκβιαστές, οι φακελάκηδες, οι ψεύτες, οι κουλτουριάρηδες, οι δικαστάκηδες τα αποβράσματα, και οι βουλευτάδες. Μαγκιά τους λοιπόν! Η πλειοψηφία τους θέλει! Εμένα με την εργασία μου σαν ιδιώτης και χωρίς τίποτε άλλο, με θεωρεί κακό η κοινωνία, αυτοί όλοι οι αλήτες είναι η καλή κοινωνία, οι καλοί… Μάλλον εγώ κάτι λέω λάθος, δεν ξέρω, η πλειοψηφία ξέρει καλύτερα από μένα για να αποθεώνει τέτοια κοπρόσκυλα και καθίκια και κλέφτες.

    6. τα χρήματα που έχουν βγάλει εκτός Ελλάδος και οι off shore εταιρείες που έχουν θα μας ενημερώσει κανείς ή δεν πιάνονται?

      1. Αυτά δεν τα λένε. Είναι καλά παρκαρισμενα και καβατζωμενα οι μίζες και οι αρπαχτες. Κοινώς τα κλεψιμεικα . Τι να πουν τα αληταρια και οι τυχάρπαστοι πλιατσικολογοι όλοι τους. Ρημαξανε, ξεπουλησανε, καταστρέψανε και κατακλεψανε τα πάντα και τους πάντες. Κι όμως ….υπάρχει ακόμη κουτος κόσμος που τους πιστεύει και τρέχει και τους ψηφίζει. Μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις μη αναστρέψιμες. Και περιμένουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που φωνάζουμε να βγαλουμε άκρη με όλα αυτά τα λαμόγια. Κούνια που μας κουναγε!!!

    7. Καλά τα ακίνητα κλπ. Σε bitcoin και λοιπά κρύπτο τα λεφτά που είναι κρυμμένα τα έχουν δηλώσει;;;;;
      Ή ζούμε ακόμα στην δεκαετία του 2000 και δεν έχουμε ιδέα τι είναι αυτά;

    8. τι δικαιος που ειναι ο κοσμος μας…μια τυπισσα εκει μεσα ειχε 110 ακινητα…και εμεις δεν εχουμε ουτε ενα κοτετσι!

    9. Για το δικο μου έφταναν τρεις γραμμές και κάποιοι έχουν 15 σελίδες , μάλλον κατι δεν κανω καλα.

      1. Μάλλον οι ΜΟΥΛΟΙ που τους ΨΗΦΙΖΟΥΝ δεν κάνουν κάτι καλα…

    Comments are closed.