ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ! ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ! ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ SELF-TEST – ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΑΙ “ΑΡΡΩΣΤΗ” ΨΥΧΙΚΑ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

    Κοινοποίηση:
    sxoleia_8

    Υποχρεωτική θα είναι η προσκόμιση από τους μαθητές στο σχολείο δήλωσης των γονιών τους ή κηδεμόνων ότι το   self test που έκαναν είναι αρνητικό.

    Οι μαθητές δεν θα φέρουν μαζί τους  τη δήλωση  θα αποκλείεται η είσοδος στην αίθουσα , ενώ δεν θα κάνουν ούτε τηλεκπαίδευση.

    Την  παραπάνω ανακοίνωση έκανε ο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, στη σημερινή τακτική ενημέρωση των συντακτών Υγείας.

    Έως το τέλος της εβδομάδας τα φαρμακεία θα διαθέτουν επαρκείς ποσότητες από self test, η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει σε πρώτη φάση από τους μαθητές Λυκείου και τους εκπαιδευτικούς,   δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

    Ειδκότερα ο Αν. υπουργός Υγείας για τα  self test των μαθητών είπε τα εξής:

    Προμήθεια των self test:  Οι γονείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα self test για τα παιδιά τους από τα Φαρμακεία με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους  τα self test  που τους αναλογούν.

    24 έως 48 ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων: Το τεστ θα πραγματοποιείται στο σπίτι από 24 έως 48 ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων και το αποτέλεσμά του θα δηλώνεται σε σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα .

     Ο γονέας ή κηδεμόνας θα πρέπει να εκτυπώσει και να υπογράψει τη σχετική βεβαίωση-δήλωση:  Στην περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ο γονέας ή κηδεμόνας θα πρέπει να εκτυπώσει και να υπογράψει τη σχετική βεβαίωση, την οποία θα φέρει μαζί του ο μαθητής καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα την επιδεικνύει στον εκπαιδευτικό της τάξης που είναι επιφορτισμένος με το παρουσιολόγιο.

    Δεύτερο self test  αντιγόνου για τους θετικούς: Όσοι μαθητές προκύπτουν θετικοί θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να κάνουν  ένα δεύτερο self test  αντιγόνου δωρεάν σε δημόσια δομή. Η λίστα των δομών θα αναγράφεται στο σχετικό ιστότοπο προκειμένου να δικαιολογηθεί η απουσία από το σχολείο.

    Δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα: Όσοι μαθητές δεν φέρουν μαζί τους τη βεβαίωση-δήλωση  δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ούτε θα υπάρχει δυνατότητα τηλεκπαίδευσης.

    Τα Λύκεια θα ανοίξουν πρώτα

    Οπως δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Χαρδαλιάς “αφού δούμε τα αποτελέσματα της επόμενης εβδομάδας θα εξετάσουμε με τη βοήθεια των τεστ θα έχουμε στη διάθεσή μας και τη λειτουργία της εκπαίδευσης ξεκινώντας από τα Λύκεια”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Η τηλεκπαίδευση τι σχέση έχει; Μήπως με την τηλεκπαίδευση ερχεται κανένας σε επαφή; Τι παιχνίδια είναι αυτά;

    2. Τσιοδρας Κοντοζαμανης Αβραμοπουλος ηταν στη μεγαλη απατη των εμβολιων το 2009. Τσιοδρας Κοντοζαμανης ξανα μαϊντανοι το 2020-2021 με κοβιντ εμβολια κτλ…

    3. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ! Να τους χαίρεστε εσείς που τους ψηφίσατε και τα παιδιά σας ας μάθουν επιτέλους να ζούνε στην ψηφιακή τρομοκρατία Πιερακακη – Μητσοτάκη. Όταν πήγατε στην κάλπη τι σκεφτοσαστε; Τον καφέ που σας διέκοψε η δημοκρατική Ελλάδα; Ε φάτε τώρα το καλαμάκι στα όρθια σα τα ζώα στις πλατείες, στα παγκάκια και αφήστε τους να σας κουνάνε τα χέρια… ΟΡΣΕ!!!!

    4. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
      ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟ.
      ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ.
      ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕ.
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΘΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, Η ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΕΝΕΙΣ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ?
      TH ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ. Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΦΩΝΗ. ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΙΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΤΙΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..

      1. Δεν χρειαζόμαστε ούτε αίμα ούτε καν να ιδρωσουμε για να τα πάρουμε πίσω όλα… Το μονο που χρειάζεται είναι όλοι μαζί να τους κάνουμε μηνύσεις (ώστε να μαζευτούν εκατοντάδες μηνύσεις) στο κράτος και στους υπαιτιους αρμόδιους και να στους στείλουμε στα δικαστήρια και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια μιας και υπάρχουν πολλοί λόγοι και θέματα να τους κάνεις μήνυση γιατι μας κατέστρεψαν! Έτσι πέφτει η κυβέρνηση!

    5. ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΣΥΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΟΛΑΣΗ.
      ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜ@@@ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
      ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΩΣ ΤΩΡΑ.

    6. βρε γ@@@@@@ σκατα στα μούτρα σας δικτάτορες. Και σκατα σε αυτούς τους γονείς που θα δεχτούν αυτά και άλλα τόσα. Και πώς είναι σίγουρο ότι στα τόσα χιλιάδες τέστ αν όχι όλα τα ποιο πολλά να είναι φτιαγμένα θετικά για να σπρώχνουν τον κόσμο εκεί που θέλουν; να μην ξεχνάμε ότι φίλοι τους τα φτιάχνουν τα τέστ,γερμαναραδες.

    7. Μη μασάτε,τα παιδιά γνωρίζουν τα κόλπα.Θα φτιάχνουν μόνα τουs τη δήλωση,θα βάζουν αρνητικό τεστ και θα πηγαίνουν σχολείο.Aν θέλουν να αράξουν τώρα που φτιάχνει ο καιρόs θα υπογράφουν δήλωση ότι είναι θετικοί και μετά θα πηγαίνουν βόλτα.

    8. Άθλιοι το λιγότερο. Συμπονούν τον απλό λαό μόνο στις προεκλογικές περιόδους αλλά όταν εκλεχτούν , τον εξευτελίζουν από την επόμενη μέρα. Οι τύποι είναι σιχαμεροί.

    9. ΞΥΛΟ ,ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

    10. Μη γκρινιαζετε νεοραγιαδες. Ο Ηλιας ειναι φυλακη, εσεις τον βαλατε. Τσιμουδια κιχ τωρα.

    11. Θα τιμωρηθεί κανείς για τα βασανιστήρια που έχουμε υποστεί εδώ και ένα χρονο με το πραξικόπημα που εκανε η νέα τάξη πραγμάτων με πρόσχημα έναν ” αόρατο, επικινδυνο, εχθρό”;

    12. Εκβιασμοί και τρομοκρατια, ζήτω η σάπια “Δημοκρατία”!!!!

    13. μας χορευουν στο σκοπο τους και κτυπάμε παλαμακια αντι να χτυπαμε τα κεφαλια τους μεχρι να χυθούν τα σαπια μυαλα τους

    14. Και φαγανε φαγανε φαγανε που ελεγαν στον μαυρογιαλουρο. Νοιαστηκανε για την υγεια σας αυτοι που γεμισανε τη χωρα λαθρομεταναστες και χοτσποτ. Οξω προδοταριο.

    15. Και να ξανά γίνω ο γραφικός μλκας, για;τι ρε ζώα βριζετα κάθε μέρα αυτούς ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ρε ζώα εσείς δεν τους βάζετε στις θέσεις που είναι; Αν θέλετε να βρείτε ποιος φταίει και ποιος είναι ο μλκας πάτε όλοι και κοιτάξτε στον καθρέφτη, εκεί θα δείτε τους πραγματικούς υπεύθυνους της κατάντιας μας .

    16. Στέφανε δεν υπάρχουν οι τύποι. Ο βλακας ο Χαρδαλιας ανακοίνωσε σκληρό λοκνταουν και κλείσιμο των πάντων στο νησί της Χάλκης. Το θέμα είναι πως το νησί της Χάλκης δεν έχει ούτε ένα κρούσμα. Τα 6 κρούσματα που είπαν στον βλακα στον Χαρδαλια υπάρχουν στο χωριό Χάλκη που βρίσκεται στην….. Λάρισα!! Χαχαχαχαχα, μπέρδεψαν χωριό της Λάρισας με νησί που είναι δίπλα στην Ρόδο!!! Δεν υπάρχουν οι τύποι, π@υτανα όλα. Εάν θες βάλτο κεντρικό για να δει ο κόσμος με τι μ@λακες έχει μπλέξει. Υπάρχει και δήλωση του προέδρου του νησιου οπού όλοι οι κάτοικοι έχουν λιώσει στα γέλια.

    17. Άιντε ρε με τα σιχαματα που έχουμε μπλεξει.Ρε βγείτε όλοι στους δρόμους και πάρτε τους με τις κλωτσες. Γιατί μιλάμε για τεράστια λαμόγια. Ειδάλλως καθειστε σπίτι σας και αφήστε τους να σας πηδάνε καθημερινά οι ελεεινοί και τρισαθλιοι πολιτικάντηδες.

    18. Εντωμεταξύ το αντιγόνο το οποίο εντοπίζεται από το τεστ είναι η ακίδα του ιού, η οποία δημιουργείται δια των εμβολίων.

    19. Για να εξασφαλισθούνε τα κέρδη της SIEMENS απο τα self-test γιατί αλλιώς ξέρανε δεν θα τα πέρνανε ούτε οι ίδιοι, βέβαια δίποδα πρὀβατα υπἀρχουν. Κάντε εκκατομυριούχο τον κούλη και δώστε δις απο τον ιδρώτα σας στους γερμαναράδες.

    20. Οποιος πιεζεται ξεσηκωνεται και οποιος ξεσηκωνεται αναζητα την ελευθερια του. Ο Κουλης Γερμανομητσοτακης δεν πιεζεται αλλα πιεζει εναν υπερηφανο λαο που κατεστη δουλος του κατεστημενου. Αραγε αυτος ο υπερηφανος και ενδοξος λαος θα ξεσηκωθει??? Οι προγονοι μας αψηφισανε τον τυραννο και προσπαθησαν και πετυχαν με οπιονδηποτε τροπο μπορεσαν να αποκτησουν μια καποια ελευθερια. Εμεις γιατι καθομαστε. Αυτοι ειναι λιγοι και μεις πολλοι. Δημοσιο και γεροντακια δεν σας παιρνει αλλο. Αμα καιγεται το χωραφι του γειτονα συντομα θα καει το δικο σας.

    21. Διάβασα στο διαδίκτυο πως έγινε έφοδος αστυνομικων σε οίκο ανοχής στην Αθήνα. Για αυτό είχε φασαρία σήμερα στην βουλή? Έγιναν λέει συλλήψεις κιόλας. Συνθηματικά για να μην εκτεθούν πρόσωπα και πράγματα λένε πως συνέλαβαν ιερόδουλες (πολιτικούς θα εννοούν μάλλον) και πελάτες (προφανώς τίποτα ceo πολυεθνικών ή τραπεζίτες θα εννοούν) και κατασχέθηκαν λεφτά. Έχετε κάποιες πληροφορίες? Ισχύει η έφοδος σε οίκο ανοχής και καλά αφού ξέρουμε πως το μόνο ανάλογο κτίριο που προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες ειδικά σε όσους διαθέτουν γερό πορτοφόλι είναι η βουλή.

    22. Ολοκληρωτικο καθεστος!!!! Αηδια ειναι…..δυστυχως ουτε ΕΝΑΣ ψηφισμενος απ τους 300 αισχρους δεν αντιδρα σε αυτα τα τρελα που ακουμε κ βλεπουμε εδω κβπολυ καιρο…κ δυστυχως εμεις οι λιγοι?? δεν μπορουμε να οργανωθουμε να επαναστατησουμε….υπαρχει καποιος που θα το κανει κ πως?? Αμφιβαλλω, ζοφερο το μελλον, Τελεισε εδω κ καιρο η ανθρωπινη αξιοπρεπεια κ ελευθερια του ατομου….μονο προσευχη μας μενει! Καλο Παραδεισο μας ευχομαι!!

    23. Στα παπάρια μας τι θέλουν.Ας αφήσουν ελεύθερη την κατ΄οίκον εκπαίδευση(όπως είναι σε αρκετές χώρες εντός και εκτός Ε.Ε) και ας κάτσουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μόνοι τους στα σχολεία να κάνουν self test .Αυτό να αποφασίζουν κάποιοι για τις τύχες των παιδιών είναι το λιγότερο τραγικό.Αλλά έτσι είναι η δημοκρατία κάθε κομπλεξικός με εξουσία κάνει ότι του καβλώσει.Αν ξέρεις γιατί φοράς παντελόνια κάνε ένα δημοψήφισμα να αποφασίσει πραγματικά ο λαός

    24. Το αποτέλεσμα ενος rapid ή ενός self test, άν είναι θετικό και αυτός που το κάνει δεν έχει ιδιαίτερα συμπτώματα και μάλιστα σοβαρά, και άν είναι αληθινά θετικό(γιατί δεν είναι σίγουρο πως θετικοποιείται μόνο στον κορωνοιό, ή οτι δεν είναι ψευδώς θετικό) το μόνο ουσιαστικό που δείχνει είναι οτι ο εξεταζόμενος έχει έλθει σε επαφή με τον ιό, (χωρίς μάλιστα να μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά πότε έγινε αυτό) , και τότε το ενδεχόμενο ανάπτυξης φυσικής ανοσίας-προστασίας είναι πολυ μεγάλο, δηλαδή τελικά αυτό είναι καλό και όχι η ”καταστροφή” όπως το παρουσιάζουν και οτι δήθεν προστατεύει από τη διάδοση της νόσου, εξάλλου οι φορείς χωρίς συμπτώματα είναι γνωστό οτι εξαιρετικά σπάνια μεταδίδουν!!!!!!!!!!!! Προσέξτε τώρα πόσο ασφυκτικός είναι ο έλεγχος και η ”ρετσινιά” που θέλουν να κολλήσουν στα παιδιά, στους καθηγητές και σε όλους γενικά, πρέπει να δηλώσεις ηλεκτρονικά το αποτέλεσμα και να παραδόσεις και υπεύθυνη δήλωση για το σχολείο!!!!! Φαίνεται οτι όσοι τα σχεδίασαν πήραν πολλά μαθήματα…δημοκρατίας και ελευθερίας!!!!!!! Φαίνεται επίσης οτι ο κορωνοιός κολλάει και μέσω…τηλε-εκπαίδευσης!!!!!!!!!!

    25. Είχε πει ο μητσοτακουλας ότι όλα ειναι προαιρετικά; μας κατοχυρώνει το σύνταγμα ή οχι;.και μονο που απαγορευουν την τηλεκπαιδευση σημαινει ότι είναι ολα μουφα

    26. Και αν είναι θετικό το παιδί, θα μένει σπίτι και δεν θα έχει καθόλου εκπαίδευση. Αυτό δεν το σκέφτηκε κάποιος;
      Από την άλλη αν δεν κάνεις το τεστ και απλά υπογράψεις την δήλωση πώς θα το ξέρουν;

      1. κ εγω αυτο αναρωτιέμαι… αν δεν κανει το τεστ το παιδι- που δε θα το κανει ετσι, εννοειται- που θα το ξερουν οι πυροβολημένοι? μην κανετε το λαθος κ κανετε τεστ, πειραμα ειναι.. σε λιγο θα μας κανουν το ιδιο με τα εμβολια… αν δεν το κανουν τα παιδια δε θα μπαινουν στην ταξη … χαθηκαμε μετά…

    27. Ολοι οι γονεις αμεσα μυνησεις εναντιον αυτων των καθαρματων.
      Το ιδιο και ολοι οι συλλογοι γονεων,ομαδικες μυνησεις κατευθειαν.
      Παψτε να τους ανεχεστε και καταθεστε ομαδικες μυνησεις εναντιον τους.

    28. Εκεί στο αθηναισταν δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Έχουν μπροστά τους την σφηκοφωλια της Βουλής και δεν κάνουν ντου μέσα με κάθε μέσον να τους λιντσάρουν….και τους 301…έκλεισαν τουρισμό και εργοστάσιο Πίτσος και όχι μόνο…τώρα έρχεται ο θάνατος της παιδείας….θα γυρίσουμε στην εποχή του κρυφού σχολίου…

    29. Πιστεύουν ότι σπάζοντας τα νεύρα της νεολαίας την αποθαρρύνουν να μορφωθεί ώστε να την κουμαντάρουν πιο εύκολα.Το διαδίκτυο,τα ιδιαίτερα,η επιμονή της μάνας του πατέρα και η ανάγνωση του Ευαγγελιου,χαλάνε τα σχέδια των illuminati.

    30. Kάτι για σένα σιχαμένο μοσχαροκέφαλε λωποδύτες άθεε Χαρδαλιά…
      Έχεις τελειώσει πρόωρα και έχεις πάρει τον πούλο.

    31. οταν καθιστα υποχρεωτικο το τεστ στους μαθητες καταλαβαινει κανεις τι θα ισχυσει για τον υποχρεωτικο εμβολιασμο ,μηπως ηρθε η ωρα μηπως εφτασε η στιγμη μηπως τελικα πρεπει

    32. δεν θα ακούνε πλέον τα παιδιά μας για μαρξισμό από ΛΟΑΤΚΙ κομμουνιστές ….. αχ και πάλι αχχχχχ

    33. εκβιασμός εκβιασμός εκβιασμός εκβιασμός. Αυτή θα είναι η ζωή μας από δω και πέρα.
      Μόνο μία επανάσταση μας σώνει.
      Άντε και το έκανε άντε και βγήκε θετικό για ποιο λόγο ο γονιός να δηλώσει θετικό και να τραβάνε αυτόν και το παιδί του σαν μολυσμένο;;; Φυσικά και αρνητικά θα το δηλώσει εκτός και είναι ηλίθιος. Άρα;;;; Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το φακέλωμα και τίποτε άλλο.

    34. Εγώ λέω όλοι οι σύλλογοι γονέων σε όλη την Ελλάδα να κάνουν αυτό που πρέπει:
      Να πάρουν τα παιδιά τους και να μην επιστρέψουν στα σχολεία και στις τηλεκπαιδεύσεις μέχρι να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ!!!
      Είναι πολύ απλό.

    35. Πρόβα τζενεράλε για τον κόσμο που προσπαθούν να φέρουν. Όπου ο πολίτης δεν θα έχει κανένα δικαίωμα καμία άποψη καμία ελευθερία καμία επιλογή. Δεν κάνεις ότι σου λέμε? Απλά δεν θα ζεις. Και προσέξτε τώρα τι παίζει. Αυτοί που θέλουν τους ανθρώπους δούλους, ολη μέρα μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα για δημοκρατία και πως προστατεύουν τον αδύνατο!!! Για τόσο υπ@υλα μ@υνοπανα μιλάμε, τόσο ύπουλα αθεα φίδια.

      1. Χρησιμοποιούν αντίθετη γλώσσα, ο,τι λένε ισχύει το αντίθετο.

    36. Για να δούμε τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων τι θα κάνουν και ποια θα είναι η αντίδραση τους.Θα αντιδράσουν η είναι μόνο για να αλλάζουν κουρτίνες στις αίθουσες?

    37. Ά, θά γίνονται στό σπίτι τά self tests;;; Εντάξει, πάρτε μιά παπάγια καί κάντε της τό self test καί παρουσιάστε το μετά. Δέν νομίζω νά είστε τόσο γκαντέμηδες καί νά βγή θετική η παπάγια…

    38. Βρε παπάρες …τα δημοτικά που έχουν κλείσει αποτελοντας sos βαθμίδα ανάπτυξης και θεμελιωσης γνώσεων …με άγνωστο πότε θα ξανακοινωνικοποιηθουν τα παιδάκια …σας περνάει έτσι απλά;;;

    39. Όχι που δεν θα εκβίαζαν. Έτσι περνάνε σιγά σιγά σε εκβιασμό όλης της κοινωνίας.

    Comments are closed.