ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 60 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «Ο ΆΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»

    Κοινοποίηση:
    Ίδρυμα «Ο Άγιος Παντελεήμων»

    Συναγερμός έχει σημάνει στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων «Ο Άγιος Παντελεήμων» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, όπου εντοπίστηκαν 60 περιθαλπόμενοι θετικοί στον κορωνοϊό, όπως και εργαζόμενοι. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ίδρυμα προνοιακής φροντίδας στη Βόρεια Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας και των Βαλκανίων, που παρά τα μέτρα που ελήφθησαν στο πλαίσιο της πανδημίας δεν κατάφερε να αποτρέψει την έλευση του ιού.

    Εδώ και κάποιες ημέρες, σε προληπτικό τεστ, δύο εργαζόμενοι βγήκαν θετικοί, με αποτέλεσμα τα επαναλαμβανόμενα τεστ να βγάζουν θετικά κρούσματα και για περιθαλπόμενους.

    Συνολικά περίπου 60 περιθαλπόμενοι και αρκετοί εργαζόμενοι διαγνώστηκαν θετικοί σε ένα ίδρυμα, το οποίο φιλοξενεί περίπου 300 περιθαλπόμενους και εργάζονται περισσότερα από 200 άτομα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Καμμιά δεκαριά βουλευτές έχουν κάνει επερώτηση στη Βουλή για την κατασπατάληση εκατομμυρίων από την διοίκηση του συγκεκριμένου Ιδρύματος με αδιαφανείς και ύποπτες αναθέσεις αλλά ακόμα απάντηση δεν έχουν πάρει. Τελικά αυτά τα ιδρύματα και μέσα από την βιτρίνα των ΑΜΕΑ έχουν γίνει εστία διαφθοράς για τους αποτυχημένους πολιτευτές της κάθε κυβέρνησης που τους διορίζει στα Δ.Σ. Τρώνε αδίστακτα τα λεφτά του έλληνα πολίτη με κατατμήσεις δαπανών, με μοιρασιά των χρημάτων σε ημέτερους και αλλήλους τώρα που έχουν καταργήσει και τον προληπτικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!! Προσωπική σου επιλογή δεν είναι η πρόεδρος του συγκεκριμένου Ιδρύματος ?

    2. Ο ΕΟΔΥ γνωρίζει πως αυτά τα ιδρύματα είχαν, έχουν και θα συνεχίσουν να αποτελούν πρόβλημα. Ποιος τελικά είναι ο ρόλος των κυβερνώντων, μήπως για να κάνουν μόνο διαπιστώσεις? Δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται κάτι εσκεμμένα, θα ήταν άδικο για όλους μας και για τον ανθρώπινο πολιτισμό. Άρα, το πλέον πιθανό σενάριο είναι η άκρατη ανικανότητα των κυβερνώντων που μηδενίζει τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του συστήματος υγείας. Το αστείο είναι, πως δημοσκοπικά εμφανίζουν πετυχημένο τον κ. Κικίλια.

    3. Προσοχή μόνο από τα πολλά κρούσματα μη πάθουμε ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!

    Comments are closed.