ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΟΔΗΓΟΣ – ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

    Κοινοποίηση:
    μμμμ

    Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας αυτή την ώρα στο Εφετείο της Αθήνας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου πριν από λίγο άνδρας που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο παρκινγκ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως στο αυτοκίνητό του έχει ναρκωτικά και εκρηκτικά, ωστόσο από τον έλεγχο της αστυνομίας δεν προέκυψε ύπαρξη εκρηκτικών. Συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ναι και τι πρεπει να σχολιασουμε το… ξεφραγο αμπελι? Οτι εχει απομεινει απο την ΕΛΑΣ ειναι τα παλληκαρια της ομαδας ΔΙΑΣ! Οι υπολοιποι πλερωνονται απο τον κοσμακη για να φυλανε Μητσοτακη, συνοδοιπορους Αλεκθη, Ανδρουλακομπουμπουκο, και παρατρεχαμενους!

    2. Στέφανε εάν εκεί στο μακελειό η δημοσιογραφικη ομάδα μπορεί να κάνει μία έρευνα σχετικά με το τι συμβαίνει επιτέλους στα μμε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Κρύβουν τα πάντα. Υπάρχουν έντονες κινητοποιήσεις σε όλη την Ευρώπη πλέον και δεν αναφέρουν καν την είδηση. Μόνο κορονοιος μόνο το πόσο κακος είναι ο πουτιν και το πόσο καλοί οι Ευρωπαίοι πολιτικοί που δεν στέκονται ούτε σε επιθεώρηση του Σεφερλη. Τι συμβαίνει?????

    Comments are closed.