ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ – ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    POREIA3

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας  με βασικό αίτημα τα ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τη θωράκιση του ΕΣΥ πραγματοποιούν η ΑΔΕΔΥ αλλά και Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες εργαζομένων στον Ιδιωτικό τομέα, μεταξύ αυτών το ΕΚΑ και το Ε.Κ. Πειραιά.

    Στην απεργία συμμετέχει  και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) με τοπικές μορφές δράσης και συγκεντρώσεις στην πύλη των νοσοκομείων, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας.

    Μοτοπορεία πραγματοποιήθηκε από τους απεργούς μπροστά από το Υπουργείο Υγείας. Τα ΜΑΤ επέτρεψαν στα μηχανάκια να περάσουν και να φτάσουν ως το Υπουργείο, το οποίο βέβαια ήταν “αστακός”, αφού ήταν ισχυρές οι δυνάμεις της αστυνομίας.

    POREIA2 POREIA3 POREIA4

    MOTOPOREIA1 MOTOPOREIA2 POREIA POREIA1

    motoporeia3 motoporeia4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Πίτα στους αλλοδαπούς το ΚΚΕ τώρα που τους καταλάβαμε τι ρόλο παίζουν δεν έχουν καμία ελπίδα από Έλληνες. Η ψευτοιδεολογια του εργάτη τελικά μεταφραστικές φέρτε αλλοδαπούς σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα να καταλάβουν τις λιγοστές θέσεις με λιγότερα λεφτά. Όχι βέβαια ότι ήταν υπεράνω χρηματων οι αλλοδαποί απλά τα μαύρα σε συνδιασμό με τα επιδόματα επερναν 2 μισθούς Ελλάδας και στην χώρα τους με το μηνιατικο πέρναγαν οκτάμηνο.Ετσι λοιπόν πήγαν χαράμι οι αγώνες και το δίκαιο του εργάτη. Οι δε των συνδικάτων τα περνάν χοντρά απ’ όπου μπορουσαν.Συνεχίστε να υπερασπίζεστε αληταραδες το δίκαιο της τσέπης σας με τους ευνοημένους πακιστανοαλβανοπιθηκους για όσο ακόμα σας περνει

    2. η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που βγαίνουν τα αποτυχημένα κόκκινα σημαιάκια
      γιατί δεν πάνε με τα σημαιάκια στην Μόσχα
      γελοίες καταστάσεις…χώρα Micky mouse

    3. Την περασμένη εβδομάδα έκλεισαν κάποιες λαϊκές αγορές και καλά λόγο συνωστισμού και μικρών αποστάσεων μεταξύ των πάγκων και ανάγκασαν τον κόσμο να αγοράσει από τα πανάκριβα σούπερ μάρκετ.
      Να φανταστώ σήμερα δεν ισχύουν τα μέτρα για αυτά που βλέπουμε στις εικόνες. Τελείωσε η καραντίνα και δεν το μάθαμε;;;
      Τελικά που ισχύουν και που δεν ισχύουν τα μέτρα ρε γελοίοι απατεώνες της ΝΔ;;;

    4. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ…. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ….ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …!!!! ΚΟΤΕΣ…!!!!

    5. δινουν κωλο οι κυβερνωντες στα κουμμουνια… μολις βγει κανενας αλλος στον δρομο ξαμολανε τις φιλιπινεζες για μασκες και αποστασεις.
      Γλεντηστε τους παιδια.. αφηστε τους να βγαλουν ακρη κι οταν θα ρθει η ωρα του μπολιασματος τοτε να δω τα μπατσονια καθώς θα ειναι απ τους πρωτους που θα την φανε!

    6. Βρε παιδιά τις κόκκινες σημαίες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί? Πηγαίνουν κομματικά μόνο για πάρτη τους διεκδικούν ο,τι διεκδικούν,ο υπόλοιπος λαός που πεινάει και είναι στην ανεργία? Ολοι Ελληνες είμαστε γιατί διαίρει και βασίλευε? Που είναι οι Ελληνικές σημαίες?Ολοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα και διεκδικούμε τα ίδια πράγματα τι δεν καταλαβαίνουμε ακόμα? Τα κόμματα κομματιάζουν….. Αυτοί με τις κόκκινες σημαίες που διεκδικούν μόνο για πάρτη τους να πάνε πορεία στον Περισσό, στον Κουτσούμπα και στην Παπαρήγα να ζητήσουν τα δικαιώματά τους και να διεκδικήσουν όσα απαιτούν….Δεν μπορεί ο αρχηγός τους να πληρώνεται με χιλιάδες ευρώ και οι οπαδοί του να είναι στην πείνα….Δεν το έχουν καταλάβει ακόμα? Αυτό δεν ισχύει μόνο για το ΚΚΕ,ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους αρχηγούς κομμάτων-οπαδούς τους. Ξυπνάτε Ελληνες αν δεν ενωθεί ο λαός δίχως κομματικές ταμπέλες-σημαίες αποτέλεσμα μηδέν εις το πηλίκο.

    7. Φορέστε μάσκες, κρατάτε αποστάσεις και δεν σας κάνουν τίποτα. Αυτούς γιατί τους αφήνουν? Άρα η καραντίνα τελείωσε επί της ουσίας. Δεν έχουν το δικαίωμα να επιβάλουν πλέον πρόστιμο. Τους γράφουμε στα @@ μας και βγαίνουμε στον δρόμο. Άστους να ρίχνουν όσα πρόστιμα θέλουν. Αυτό θα γράφουν εμείς θα γελάμε. Στο δικαστήριο θα σβηστεί το πρόστιμο. Είδαμε πορείες και συγκεντρώσεις και πήγαμε και μεις στην πορεία. Πάρτε τα παιδάκια σας και βγάλτε τα έξω να ξεσκασουνε, δεν ισχύει κανένα προστιμο μετά από αυτό σήμερα.

    8. Οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ, με κυβέρνηση (Eλληνες για την πατριδα/Xρυση Aυγή), θα είχαν συλληφθεί στο πρώτο 5λεπτο. Θα πήγαιναν αυτόφωρο κι από κει κατευθείαν στο κελί με 5 χρόνια στην πλάτη ο καθένας

    9. Μας ”δουλεύουν” κι αυτοί με το πρόσχημα του κορονοιού, να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση μιάς γρίπης.Αυτοί, που ξέχασαν ότι οι γέροι πάνε ή απο πέσιμο ή απο χέσιμο και τώρα όλους τους ”φορτώνουν” στον κορονοιό.

    10. Οι αριστεροί. Αυτά τα υποκινουμενα κομμουνιστοσυμμοριτικα καθάρματα τα κάνουν αυτά.

    Comments are closed.