ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Σοκ: Μόνους μας αφήνουν στο μεταναστευτικό οι Ευρωπαίοι – Τι αποφάσισε η Σύνοδος Κορυφής

    Σε αυτιά που δεν ακούνε μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες. Μπορεί ο πρωθυπουργός να είπε ότι φτάνουμε στα όριά μας με τον αριθμό των προσφύγων και των μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα, να τόνισε ότι εξαντλούνται οι αντοχές της χώρας και να ζήτησε να ληφθούν μέτρα από το σύνολο της Ευρώπης, ωστόσο και πάλι η υπόλοιπη Ευρώπη μας χτύπησε φιλικά στην πλάτη.

    Η εικόνα δεν θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα απ΄ ό,τι την έχει περιγράψει ο εθνικός ποιητής Διονύσιος Σολωμός:

    «Μοναχή τον δρόμο επήρες, εξανάλθες μοναχή
    δεν ειν΄ εύκολες οι θύρες εάν η χρεία τες κουρταλεί.
    Άλλος σου έκλαψε εις τα στήθια, αλλ΄ ανάσαση καμμιά
    άλλος σου έταξε βοήθεια και σε γέλασε φριχτά.»

    Χαρακτηριστικά, οι Ευρωπαίοι, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της Συνόδου αναφέρουν ότι, «πρέπει να αναληφθεί επειγόντως δράση για τη βελτίωση συνθηκών υποδοχής, την αύξηση των μεταφορών προς την ηπειρωτική Ελλάδα από τα νησιά και την αύξηση των επιστροφών βάσει της δήλωσης ΕΕ – Τουρκίας». Δηλαδή με άλλα λόγια οι Ευρωπαίοι κάνουν για άλλη μια φορά τον Πόντιο Πιλάτο, μας χτυπούν φιλικά στην πλάτη και εμμέσως πλην σαφώς μάς λένε ότι δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη και ότι εμείς πρέπει να διαχειριστούμε το πρόβλημα.

    Επίσης, μάς τονίζουν ότι επειδή ενδιαφέρονται ανθρωπιστικά για τους μετανάστες, πρέπει να βελτιώσουμε τις συνθήκες υποδοχής τους (πιθανόν να έχουμε και κόκκινο χαλί) και να τους μεταφέρουμε το συντομότερο δυνατόν στην ηπειρωτική Ελλάδα από τα νησιά. Δηλαδή να κάνουμε όλη την Ελλάδα ένα ατέλειωτο Hot Spot, όπου τότε δεν θα μπορούν να επιστραφούν και στην Τουρκία.

    Στην πραγματικότητα, οι Ευρωπαίοι προκειμένου να μην αναλάβουν την καυτή πατάτα, όπως είχε γίνει το 2015, του μεταναστευτικού προβλήματος «μάς κλείνουν την πόρτα στη μούρη» και επιζητούν υποχρεωτική εγκατάσταση μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, όχι για να φύγουν προς την Ευρώπη αλλά για να παραμείνουν εσαεί εγκλωβισμένοι σε ελληνικό έδαφος.

    Βέβαια, οι Ευρωπαίοι κάνουν λόγο και για επιστροφές μεταναστών προς την Τουρκία. Ακόμα όμως και αν αρχίσουν, παρότι η κυβέρνηση διατείνεται ότι μέχρι το 2020, δηλαδή σε δυόμισι μήνες, θα επαναπροωθήσει 10.000 μετανάστες, δεν είναι σίγουρο ότι ο Ερντογάν θα στρώσει κόκκινα χαλιά στη Σμύρνη, αλλά και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι εκροές δεν θα είναι λιγότερες από τις ανεξέλεγκτες εισροές μεταναστών.

    Δυστυχώς, η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί τις κοινοτικές εντολές ως «εθνική πολιτική» με αποτέλεσμα η χώρα να οδηγείται σε περιπέτειες, καθώς ήδη καταστρέφονται τα ελληνικά νησιά και σύντομα το πρόβλημα θα μεγεθυνθεί και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΔΩ? ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ? ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΩΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ? ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.

    2. Αμα όμως πάμε απέναντι με στρατό όλα λύνονται.
      Έχουν σχέδιο…θα μας οδηγήσουν σε σύγκρουση από αγανάκτηση…θα δούμε πολλά.
      Τον στρατό μας θέλουν..ο τούρκος είναι παιδική χαρά….
      Χαλαρα…

    3. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ & ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ κ.λ.π. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
      Η ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ , ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ
      ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΣΗΜΕΡΑ-ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

    4. Μαγκες ! Δεν νομιζω να θελουν πολλοι να μεινουν Ελλαδα !
      Για αλλού ονειρευονται ! Ανοιξτε λοιπον τα συνορα !
      Αφηστε τους να πανε οπου ονειρευονται ,ειναι πολυ απλο.
      Και να δουμε μετα τι μελει γενεσθαι ;
      Πολυ απλο το πραγμα……

    5. μάγκες ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την ελλαδίτσα μας ….οι τσίπρας κ μητσοτάκης ειναι @@ίδια πολιτικοί ,
      ο ερντογάν ειναι ΑΡΧΗΓΟΣ με ΤΕΡΑΣΤΙΑ @@ΙΔΙΑ ,
      αυτη ειναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ ελλάδος κ τουρκίας ,

    6. μαγειρεψα φασολαδα μολις εβρασε ελατε να φαμε ….

    7. Σκασμος ραγιαδες,βουλωστε το. Κουλη Αλεξη και Φωφη θελατε.. Δεν θελατε Χρυση Αυγη. Σκαστε τωρα μουγκα

    8. Μας τονίζουν πως ενδιαφέρονται ανθρωπιστικά για αυτούς αλλά δεν τους παίρνουν. Δεν στέκει λογικά αυτό, είναι τελείως αντίθετες οι πράξεις με τα λόγια του αέρα. Τουλάχιστον να κόψουν τις μαλακίες και να πούνε αυτό που θέλουνε, πως τους έχουνε χεσμένους και πως θεωρούν την Ελλάδα μαύρη τρύπα που μπορεί να ρουφήξει 2 ηπείρους. Ακόμα και αν φύγουμε όλοι μας αυτοί πάλι δεν θα χωράνε στην Ελλάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πούμε στην ευρωζώνη να πάει να γαμηθεί, να κάνουμε εμπάργκο στην Τουρκία (άμα τους κόψεις τον παρά τότε συμμορφώνονται αυτοί) και να απελάσουμε τους εισβολείς.

    9. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά…
      Ανίκανες και πουλημένες Ελληνικές κυβερνήσεις, χωρίς καμία αγάπη για τον τόπο μας και την Πατρίδα μας, απευθύνονται ακόμα μια φορά στους ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ και κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαίους, για βοήθεια από τους λαθροεισβολείς!!!
      Βλέπετε είναι τελείως ανίκανοι ακόμα και να διαχωρίσουν τους Σύριους από τους υπόλοιπους Αφγανούς, Αφρικανούς, Μπαγκλαντέζους, Παλαιστίνιους, Μαροκινούς κ.λπ. οι οποίοι σχεδόν στο σύνολό τους είναι σκληροί Τζιχαντιστές!!!
      Δεν ξέρουν ακόμα, πόσοι Τούρκοι λαθραίοι πράκτορες του Σουλτάνου Ερντογάν είναι στην χώρα μας… κι’ αυτοί ακόμα έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα τους βοηθήσουν οι συνέταιροί τους στην ανήθικη Ευρώπη, οι οποίοι μόνο τον εαυτό τους αγαπάνε και κανέναν άλλον, με αποτέλεσμα να τους κοροϊδεύουν επανειλλημένως και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, αφού τους έκλεισαν για ακόμα μια φορά την πόρτα κατάμουτρα, κι’ αυτοί οι ανίκανοι ακόμα περιμένουν και μας παραμυθιάζουν ασύστολα!!!
      Και εις ανώτερα…

    10. μα…. γιατι δεν το περνετε χαλαρα??? πιειτε εναν φραπε, καπνιστε τα τσιγαρα σας δημοσιως…… και απλως χαλαρωστε…………. ηρεμα πραγματα…… χρονια τωρα κοροιδευετε τους εαυτους σας….. να μην σας κοροιδεψει και ο μητσ@τακου@@ς λιγο τωρα?? ετσι για μυρωδια…… η ευρωπη?? ………. απλωστε το χερι για ελεημοσυνη………..ισως καποιος σας λυπηθει….. κατα τα αλλα μαθετε τουρκικα απο την τηλεοραση. θα σας χρειαστουν λιαν συντομως…… με τις υγειες σας……

      1. είναι “Ευρωπαϊκό πρόβλημα”, όταν είναι να τους διώξουμε και να τους ταΐσουμε είναι δικό μας πρόβλημα. Ο ΜαλακΕλληνας που θέλει προστάτες όταν ακούει “Ευρωπαϊκό” έρχεταθ σε οργασμό…..νιώθει μέλος μιας μεγάλης οικογένειας……..κορόιδων…..

    11. Γιατι τα βαζετε με τους αλλους; Δικιο δεν εχουν οι Ευρωπαιοι; Προβλημα σας σου λεει. Και καλα λενε. Εμεις απο την αλλη στοργη και προδερμ για το καθε καρυδιας καρυδι. Ας τα λουστουμε. Λες τον αφγανο αφγανο και κινδυνευεις ο καθε χαρτογιακας δικηγορακος εισαγγελακος δημοσιοϋπαλληλακος να σε πει ρατσιστη. Νομοι υπαρχουν, οποιος δεν ερχεται απο πολεμο, δρομο, απελαση. Αντε ομως να τα πεις αυτα σε γυφτοελληνες τεμπεληδες κληρονομους που ζουνε απο ενοικια των λαθρο και μηκυο.

    12. δεν σας αρεσε η χρυσή αυγή!!!! επωμιστείτε τα χειροτερα

    13. Άντε να φεύγουμε σιγά σιγά να μείνουν μόνο οι μετανάστες στην χώρα αυτη. Η Ελλάδα πεθαίνει. Δύο λύσεις υπάρχουν ή παίρνουμε τα όπλα μπαίνουμε στην βουλή με ένα πατριώτη στρατηγό και τους εκτελούμε τους προδότες η φεύγουμε για πάντα από εδώ καιρός να δημιουργηθεί ένα επαναστικο αντιστασιακό πατριωτικό κίνημα γιατί έχουμε πόλεμο εδώ. Οι πολιτικοί προδοτες και οι 300 είναι κατώτεροι των περιστάσεων.

      1. ρε φιλε τι οπλα και μαλακιες οι ελληνες τους ψηφισανε…

    14. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ? ΓΕΡΜΑΝΙΑ? ΟΡΙΣΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΣ ΒΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ. ΠΑΙΞΤΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ.

      1. Κουνια που σε κουναγε…Τα συνορα μας ειναι ανοιχτα απο προχθες προς ολες τις κατευθυνσεις … οι αλλοι τα εχουνε κλεισει .. οχι σημερα…οχι χθες … προχθες.

    15. Βουλιάξτε κάθε βάρκα πού βλέπετε και όσοι ειναι εδώ με αεροπλάνο στήν Αφρικη εκεί που εχει τα πιό πολλά λιοντάρια

    16. είχε πει ότι θα τα κάνει αυτά, όπως και ότι δεν θα καταργήση τις Πρέσπες και θα κάνει Ισλαμικό Συμβούλιο με Τουρκικά υποχρεωτικά στην Θράκη αρχικά και μετά σε όλη την Γραικία, ωστόσο τον εψήφισαν για να φύγει ο Τσίπρας και επειδή το παίζανε Εβραιωπέη….ΦΙΦΑ-ΚΩΚΟ-ΕΜΠΛΟΚΗ

    17. ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ(ΕΛΛΗΝΕΣ)…..ΩΡΑΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ(ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΔΩ) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ….ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΕ ΚΕΦΙΑ ΡΩΜΑΙΚΑ….ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥΝΑΙ ΤΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ…ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ….ΚΟΥΛΑ ΦΕΡΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

    18. ευρωπαικη ενωση -συμμορια εινα – θελατε φατε την τωρα θα γινουμε ενας καδος σκουπιδιων κατι σαν ανακυκλωση και ψηφισατε τσυριζα γερμανονουδουλα κιναλ κκε κλπ και βγαλατε εξω απο την βουλη χα που ενδιαφεροτανε για την χωρα. τωρα μουγκα και φατε τους στην μαπα το θεμα ειναι οτι τους τρωμε και εμεις οι υπολοιποι για σας που ψηφισατε αυτα τα ανθελληνικα παρασιτα

    19. Ρ ε τι τραβαει η Κουλα η Μπιλτεμπεργκερου την εχουν σαπισει στις σφαλιαρες και στα @αμησια τα εβροπεη.

    Comments are closed.