ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΣΑΝ 500 ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΠΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ- ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΧΤΙΚΙΟΥ- ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ – ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ

    Κοινοποίηση:
    sparti

    Μια ολόκληρη κοινωνία σε περιπέτειες βάζει το ρεμάλι ξενοδόχος που αποφάσισε να διαθέσει το ξενοδοχείο του σε 500 λ@θρομενάστες με το απαραίτητο αντίτιμο. Η απόφαση αυτή θέτει σε αποκλεισμό τη Σπάρτη καθώς τα κρούσματα εκτοξεύθηκαν.

    Έτσι, ο Νίκος Χαρδαλιάς “διέταξε” το αυστηρό lockdown στην ιστορική Σπάρτη, αλλά και στην Αργολίδα όπου επίσης έχουν ανέβει τα κρούσματα κορωνοϊού, το οποίο θα έχει ισχύ από αύριο ως και τις 18 Ιανουαρίου.

    Να θυμήσουμε ότι ο “συναγερμός” σήμανε από το νοσοκομείο Σπάρτης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν 25 νέα κρούσματα κορωνοϊού στο υγειονομικό προσωπικό αλλά και σε αυτό του ΕΚΑΒ, ενώ 21 νέα κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ και η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη δομή φιλοξενίας προσφύγων του ξενοδοχείου Sparta Inn.

    Η σχετική ανακοίνωση:

    “Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και στο Δήμο Σπάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, έχοντας υπόψη τα ευρήματα, την ηλικιακή διαστρωμάτωση των κατοίκων της Π.Ε. Αργολίδας και του Δήμου Σπάρτης, τα αποτελέσματα των μαζικών τεστ και των δεδομένων της ιχνηλάτησης, καθώς και τη ραγδαία αύξηση στους επιδημιολογικούς δείκτες των τελευταίων επτά ημερών και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, λαμβάνονται τα κάτωθι περιοριστικά μέτρα:

    • Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της Π.Ε. Αργολίδας και του Δήμου Σπάρτης, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας.
    • Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Π.Ε. Αργολίδας και του Δήμου Σπάρτης, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.
    • Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών.
    • Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου κ.λπ.).

    Επίσης προβλέπεται:

    • H λήψη μέριμνας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.) των κατοίκων και για την κάθε είδους συνδρομή σε περιπτώσεις κατοίκων χρονίως πασχόντων και αναξιοπαθούντων.
    • H λήψη μέριμνας της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Πελοποννήσου για συνδρομή σε προσωπικό και μέσα, όπου και όταν απαιτηθεί.
    • H επιτήρηση και ανάληψη κάθε αναγκαίας ενέργειας από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΕ.Π.Α.Δ.) Πελοποννήσου για την τήρηση του κατ’ οίκον και γεωγραφικού περιορισμού των κατοίκων της Π.Ε. Αργολίδας και του Δήμου Σπάρτης.
    • H παραπομπή της αξιολόγησης της επιδημιολογικής κατάστασης της Π.Ε. Αργολίδας και του Δήμου Σπάρτης στην Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και η εξέταση των σχετικών δεικτών στην τακτική συνεδρίαση της την Παρασκευή 15/1.

    Τέλος, τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν από 14 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00 μέχρι 18 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00″.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Κακά τα ψέματα, μετά από τον Μεταξά δεν υπήρξε άλλος πατριώτης πολιτικός εκτός από τον Γώργο Παπαδόπουλο της Επανάστασης1967!

    2. Όταν τα όπλα τα έχεις για ηληθιες βεντέτες και για μπαλωθιές στις γιορτές, αυτά παθαινεις. Καταντάς λαός….ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ. …..στην κυριολεξία. Αντινατιβισμό ψηφήσατε εκεί κάτω, όπως σύσσωμη και η Σπερχειάδα, Αντινατιβισμό εισπράτετε. Εθνικιστές του κώλου και μια ζωή νδούληδες……για το βόλεμα. Φάτε την από τους συγγενείς και τους κουμπάρους τώρα. Αντί καλό βόλι………Καλό σας βόλεμα από πίσωωωω.

    3. ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΌ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΊ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΧΑΡΤΊ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟΎΡΚΩΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΔΑΧΤΥΛΙΕΣ.
      ΑΣ ΒΓΆΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

      1. Τι ανοησίες είν’ αυτές που γράφεις ρε καραγκιόζη… Τα περισσότερα χαρτιά υγείας είν’ από Τουρκία κι έρχονται μέσω Βουλγαρίας ή αλλάζουν όνομα εδώ…

    4. Σας βλέπει ο. ΛΕΩΝΙΔΑΣ από ψηλά κ κλαει……… για την καταντιασας

    5. Κακά τα ψέματα, μετά από τον Μεταξά δεν υπήρξε άλλος πατριώτης πολιτικός εκτός από τον Τάσο Παπαδόπουλο της Κύπρου! Όλοι οι υπόλοιποι Ελλαδίτες ή Κύπριοι ήσαν ό,τι χειρότερο για τον Ελληνισμό, θα έλεγα και πληρωμένοι κομπάρσοι! Οι οικογένειες Παπανδρέου, Μιτσοτάκη και Καραμανλή έγιναν κεντρικοί ηθοποιοί από κομπάρσοι που ήταν πριν τον 2ο ΠΠ! Ήρθε και ο αλβανοτσάμης του ΣΥΡΙΖΑ και άνοιξε τα σύνορα με τον άλλο τον χοντρό σλαβογενη τον μαγουλάδα και έφεραν μερικά εκατομμύρια ισλαμιστές στην Ευρώπη και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες στην Ελλάδα! Αν συνεχίσουμε έτσι, το 2035 η Ελλάδα θα έχει αλλάξει ιδιοκτήτες! Ήδη το 25% του πληθυσμού είναι αλλοδαποί!

    6. 27 Νοεμβρίου 2019.
      Πέντε λεωφορεία μέ λάθρομουσουλμάνους έρχονται στήν Σπάρτη καί κατεβάζουν ένα τσούρμο λάθροέποικους στό ξενοδοχείο Sparta In.
      O αντιδήμαρχος Σπάρτης κ.Καπονικολός εκφράζει τήν δυσαρέσκεια καί τήν διαφωνία του γιά τήν
      έλευση τών προσφύγων.”Εχουμε γίνει ό σκουπιδότοπος τής Ευρώπης”.”Ηρθαμε πρό τετελεσμέ-
      νων γεγονότων”.”Μάς αιφνιδιάσανε”.Πολλοί πολίτες τής Σπάρτης διαμαρτύρονται.Ενά πολίτης πρόσφυγας από τήν Μικρά Ασία δηλώνει:Εμείς φέραμε τήν εικόνα τού Αγιου Νικόλα.Αυτοί τί φέρανε τόν Αλλάχ:”
      Τό πανελλήνιο πλυντήριο Μητσοτάκη κάνει πλύσει εγκεφάλων σέ όλη ρήν Ελλάδα δωρεάν.
      Οί ουμανιστές καί οί φιλάνθρωποι.
      “Επιτροπή Αλληλεγγύης στούς πρόσφυγες Σπάρτης”
      laconialive.gr Γνωρίζοντας τήν Σπάρτη στούς πρόσφυγες.
      PAPAGANDA NEWS
      Σπάρτη:Εικόνες ντροπής μέ κραυγές κατοίκων απέναντι σέ οικογένεις προσφύγων.
      Lakonikos
      Σέ τρεία σχολεία θά φοιτήσουν οί μικροί πρόσφυγες στή Σπάρτη.
      athens.indymedia.gr
      Σπάρτη:Εμπρακτη Αλληλεγγύη στούς Πρόσφυγες.
      Επίσκεψη δημάρχου Σπάρτης στό ξενοδοχείο προσφύγων
      tovima.gr
      Σπάρτη:Ρατσιστικό παραλήρημα έξω από τό ξενοδοχείο.
      Γιάννης Λάκων

      1. ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΙ ΈΚΑΝΑΝ???
        ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ. ΤΏΡΑ ΦΆΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΆΠΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ..
        ΤΟΥΣ ΠΕΊΡΑΖΕ ΤΟ THIS IS SPARTA
        ΥΓ. ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΣΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΌΧΟ ΌΤΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ

    7. ΚΑΙ ΕΔΏ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΉΝΗ ΤΟ ΊΔΙΟ ΓΊΝΕΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΕΛΕΎΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΎΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΌΠΙΟΙ ΕΝΏ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΈΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΏΝΟΥΝ ΑΠΌ ΤΙΣ 6.

    8. Πηγάδα σε όλους τους αναγνώστες και σχολιαστές. Νεοναζί ζωα

    9. Ούτε και η ιστορική Σπάρτη δεν γλύτωσε απο τα πελατάκια του ζαβού κλόουν της πολιτικής .

    10. Οσο θα ψηφιζεται τις διαφορες αποχρωσεις του Κουμουνισμου (Νδ.Συριζα,Κιναλ ,Μερα 25,ΚΚΕ) η καποιους καραγκιοζηδες Βελοπουλος Καμμενος.Αυτα θα παθαινεται.Υπαρχουν επιλογες αν ψαξεις λιγο

      1. Ποιες επιλογές ακριβώς μιλάς? Πες μας λίγο να λεγασουμε. Να φανταστώ τους κοπρίτες με τα ρολεξ που χορεύουν κάθε ΣΚ τσιφτετέλια στα κλάμπ? Που βάλανε χέρι στα ίδια τους τα ταμεία? Που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες σαν άντρες και κάνουν σαν γυναικούλες λίγο πριν τη φουρτούνα?

        1. Τον Τζημερο και τον Κρανιδιωτη ενοουσα δυο σοβαροι αν και δεν συμφωνω σε ολα.Ο μονος Σωτηρας ειναι ο Ιησους Χριστος αλλα μπορουν να δωσουν καποιες ανασε πριν την παγκοσμια κυβερνηση

    11. Οι Λαθρο που εχουν κουβαλησει οι Τσιπροκουλιδες σε πολλες περιοχες εχουν γινει εστιες μολυνσης και θα ειναι οι πρωτες που θα εφαρμόζεται το Lock down Αργολιδα Λεσβος Βοιωτια Αθηνα κεντρο κτλ. Μην ξεχναμε η αδερφη του Πρωθυπουργου Αγια Ντορα εβγαινε στα καναλια και χωρις ντροπη ελεγε οτι χρειαζομαστε τους Λαθροβρωμιαρηδες για εργατες γης, ποιους αυτα τα
      τεμπελοσκυλα που το μονο που ξερουν ειναι να εγκληματούν και να ζουν εις βαρος Ελληνων συμπολιτων μας. Το ανικανο κρατος δεν καταλαβαινει το κακο που προξενουν στις τοπικες κοινωνιες και την οικονομια Θα το καταλαβει μια και καλη ομως στις εκλογες.

    12. Επειδή μένω στην Αργολίδα αναρωτιέμαι το λοκντάουν έγινε γιατί αυξήθηκαν τα κρούσματα ή γιατί θέλουν να φέρουν καινούργιους λαθρομετανάστες στην Αργολίδα και στην Σπάρτη και κλείνουν από τις 6 το απόγευμα τους κατοίκους των περιοχών αυτών στα σπίτια τους έτσι που να πηγαίνουν ανεμπόδιστα τα πούλμαν με τους λαθρομετανάστες και να μην διαμαρτύρεται κανείς? Τα ίδια κάνανε και στη Ελευσίνα. Τους κλείσανε μέσα και φέρανε 6.000 λαθρομετανάστες και τους εγκατέστησαν στην Ελευσίνα. Για ψάξτε το. Γιατί κάτι μου λέει ότι κλείνουν τις περιοχές αυτές για να τις γεμίσουν λαθρομετανάστες και όχι γιατί έχουν αυξημένα κρούσματα.

      1. αποκλειεται η στημενη στα τεσσερα κυβερνηση να εκανε κατι τετοιο
        πως σου περασε κατι τετοιο απο το μυαλο;

    13. ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΚΩΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
      Η ΜΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ
      ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ..
      ΕΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…..
      ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΔΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ …Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

    14. οντως αυτος που εχει το sparta inn ειναι μεγαλος μουλος…το παρελαβε απο τον πατερα του και τον θειο του καθαρο απο ολα και καταφερε και το χρεωσε με την μεγαλη ζωη που εκανε!

    15. Στην Αθήνα να πάτε μια βόλτα από αγ,κωνσταντινου να δείτε και άλλο ρεμάλι που ‘χει γεμίσει το ξενοδοχείο με λαθρο,,,το βράδυ απαγόρευση κυκλοφορίας και τα πούλμαν πηγαινοέρχονται @ Χύμα όλοι , ένα κωλοχανείο

    16. Την μεγαλύτερη ευθύνη την φέρει ο δήμαρχος, λειτούργησε χειρότερα και από συριζαίο.

    17. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ,ΟΙ ΜΕΓΣΛΥΤΕΡΟΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ 300 ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΜΕ 2.000 ΞΕΡΞΗΔΕΣ,ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΓΚΕΚΗΔΕΣ

    18. Φάτε ν.δ. Σπαρτιάτες και χόρταστε.Στις άλλες εκλογές μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφησετε.

    19. ψωμί, ψωμί, ελιά, ΝΔ, Δαβάκης για εσαεί βουλευτής και Δούκας για δήμαρχος
      άμα πονάει πάρτε τώρα παυσίπονα και μπόλικες αλοιφές και μήτε στο καφενείο δεν θα πάτε να βρίζεται εκ του ασφαλούς

    20. Ο τιτλος του αρθρου ειναι εύστοχος, εκατο της εκατο.Οσο για την “κλαιουσα” μμμμ…. ο δικος σου τιτλος ειναι η μητρικη σου γλωσσα;;;;;

    21. Βρε Έλληνες πότε θα ξυπνισουμε επιτέλους. Πότε ορε θα ξυπνισουμε από το λιθαργο. Πότε θα ενωθούμε και θα τους κρεμάσουμε σε κάθε πλατεία. Πότε επιτέλους πότε!!!

      1. Ποτέ….. Είμαστε πλήρως εξαρτημένοι από τις ζωουλες μας, ζώντας στον μικρόκοσμο μας ο κάθε ένας ξεχωριστά, με το μισθουλακο μας,το smartphone μας και την 65 ιντσών τηλεόραση μας. Άσε που είμαστε και τεμπέληδες και γουστάρουμε περί καραντίνας και αραγμα στο σπίτι με κρατικά λεφτά. Ποτέ ποτέ ποτέ….

    22. Και στην Αργολίδα είναι από τη δομή στο Κρανίδι τα κρούσματα. Είχε ξαναγίνει στο πρώτο λοκ νταουν…

    23. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝΕ ΕΚΕΙ Η ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΝΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΙΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΡΩΣΤΕΙΕΣ Η ΒΡΩΜΥΛΟΙ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ Η ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ !!!

    24. οι Σπαρτιάτες είναι από χειρότερα μεταπολιτευτικά κομματόσκυλα…..

    25. Κλάψτε….ειστε εσείς απόγονοι των αρχαίων Σπαρτιατών; χαχαχαχαχα

      1. Ποιοι Σπαρτιάτες; Χαχαχα…. Όσο Κρητικοί ήταν κάτω στην Μεσσαρά που φάγανε ξύλο από τους Πακιστανούς (Κρήτη) και ο άλλος τους είχε πάρει για ελιές. Και πιάσανε τον δολοφόνο της Χαλκίδας να ραβδίζει ελιές στην Κρήτη….χααχχα Μακάρει να σας πηδήξουνε οι αλλοδαποί.

    Comments are closed.