ΣΦΥΡΙ, ΣΦΥΡΙ, ΣΦΥΡΙ: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ! ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΛΕΦΤΕΣ

    «Δουλειά» πιάνει ξανά, μετά τις εκλογές, το ηλεκτρονικό σφυρί για τους οφειλέτες της Εφορίας. Η ΑΑΔΕ σφίγγει τον κλοιό σε όσους έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με το Δημόσιο, δίνοντας προτεραιότητα στους «μεγάλους» και επιστρατεύοντας όλα τα διαθέσιμα μέσα, από κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και λοιπών περιουσιακών στοιχείων, δημοσίευση ονομάτων έως και πλειστηριασμούς αφού νωρίτερα έχει υπενθυμίσει με αλλεπάλληλες οχλήσεις τη δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών.

    Μέχρι στιγμής, στη λίστα βρίσκονται 50 πλειστηριασμοί ακινήτων οι οποίοι έχουν προγραμματιστεί από τις 28 Ιουνίου έως και τις 26 Ιουλίου 2023 ενώ στο σφυρί βγαίνουν ακίνητα όλων των κατηγοριών από κατοικίες, οικόπεδα και επαγγελματικά κτίρια μέχρι αποθήκες, αγροτεμάχια και χώροι στάθμευσης.

    Τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι 3.990.717 φυσικά και νομικά πρόσωπα έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την Εφορία και από αυτούς 2.036.867 φορολογούμενοι βρίσκονται υπό την απειλή λήψης αναγκαστικών μέτρων είσπραξης σε βάρος τους. Ήδη άλλωστε 1.412.322 φορολογούμενοι έχουν υποστεί αναγκαστικά μέτρα για τα χρέη τους. Τα συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη αγγίζουν τα 114 δις. ευρώ, εκ των οποίων περισσότερα από 26 δισ. ευρώ έχουν χαρακτηριστεί ως ανεπίδεκτα είσπραξης.

    Στο εισπράξιμο μέρος των χρεών, εφόσον η ληξιπρόθεσμη οφειλή ξεπερνά τα 500 ευρώ, η ΑΑΔΕ έχει τη δυνατότητα να επιβάλει κατάσχεση κινητών στα χέρια του οφειλέτη ή στα χέρια τρίτων, αλλά και κατασχέσεις ακινήτων. Μετά την κατάσχεση των ακινήτων δρομολογούνται οι διαδικασίες για τον πλειστηριασμό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή ατομικής ειδοποίησης καταβολής οφειλής/υπερημερίας από τη φορολογική διοίκηση, διαδικασία η οποία δεν αποτελεί προϋπόθεση για την κατάσχεση χρηματικών απαιτήσεων στα χέρια του φορολογούμενου ή τρίτου. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ολες αυτες οι πραξεις ειναι νομικα ακυρες ,οπως οι μαυραγοριτικες δικαιοπραξιες της Κατοχης. Οταν αποκατασταθει η νομιμοτητα,θα επιστρεψουν οσα πηραν μαζι με τα διαφυγοντα κερδη η τις υπεραξιες των ακινητων. Οσοι υπαλληλοι,κλητηρες,συμβολαιογραφοι,εφοριακοι,δικαστες και λοιποι συνεργουν σε αυτα τα κακουργηματα,ειναι υπολογοι και ευθυνονται και με την προσωπικη τους περιουσια για καθε βλαβη των θυματων τους. Ξερουν πολυ καλα οτι αυτο που κανουν ειναι παρανομο και αρα δε θα μπορουν να επικαλεστουν οτι ηταν κυβερνητικη αποφαση η κατι παρομοιο. Η επαισχυντη αποφαση του ΣτΕ που δηθεν νομιμοποιησε τα Μνημονια, ειχε χρονικο οριζοντα ισχυος μεχρι το 2015-2016,το ανεγραφε στην αποφαση εκεινη,που τοτε μειοψηφησαν καποιοι δικαστες,που υπερασπιστηκαν το Συνταγμα,κατα τον ορκο τους. Δυστυχως ουτε οι νομικοι δεν το προσεξαν αυτο.

    2. Μπράβο μακάκες,ψηφίστε αυτούς που σας παίρνουν τα σπίτια,καλά να πάθετε,γιδολαός είστε

    3. Στις κατασχέσεις και στους επακόλοθους πλειστηριασμούς πρωταγωνιστούν οι δυό υιοί του Σιούφα, πρώην υπουργού της ΝΔ και προέδρου της Βουλής.
      Λέγεται ότι απασχολούν πεντακόσια άτομα δικηγόρους, διοικητικούς και μπράβους.

    4. Μετά τις εκλογές ελληναράδες “τα κεφάλια μέσα”. Εσείς ξερετε το καθήκον σας.Τσιμπήστε για μια ακόμη φορά.ΨΗΦΊΣΤΕ Τσιπροκούληδεςπρασινοφρουρούς να δήτε χαέρι και προκοπή….

    5. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ Η ΑΑΔΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!
      ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ!!!!

    Comments are closed.