ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ – ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – 2.013 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 101 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ελλαδα απειλη κορονοιος

    Σήμερα ανακοινώνουμε 2013 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 101287, εκ των οποίων το 53.1% άνδρες.

    4865 (4.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 26718 (26.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    607 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 169 (27.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 79.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 538 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 101 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 2102 θανάτους συνολικά στη χώρα. 842 (40.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97.0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. ΕΓΏ ΘΑ ΨΗΦΊΣΩ ΚΥΡΙΆΚΟ 800 ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΩ ΠΙΣΥΕΥΩ ΑΝ ΓΊΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΏΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

      1. Κ οταν τελειωσουν τ λεφτα τ κρατους συντομα δλδ θ φας σκ….

    2. Προφανώς και στα νοσοκομεία που πεθαίνει σαν τα κοτόπουλα ο κόσμος, για το λειψό σας το μυαλό θα πρόκειται για σκηνοθετικό παιχνιδάκι της ΝτΠ α λα Σπίλμπεργκ. Η μόνη λύση για να επανέλθει το ανύπαρκτο μυαλό σας. είναι να σας διασωληνώσουν αν και σε αυτό είμαι κάθετα αντίθετος γιατί θα πιάνατε χώρο στις ΜΕΘ εις βάρος νοημόνων ανθρώπων που δεν φταίνε σε τίποτα να υποφέρουν και να κινδυνεύουν από τη δική σας μαλάκυνση.

      1. Εχεις μισος απεναντι σ οσους δεν ειναι δουλοι, βολεμενοι και διεφθαρμενοι σαν εσενα.

        1. Εσύ έχεις μίσος κατά της λογικής και πολεμάς την ελάχιστη φαιά ουσία στον εγκέφαλό σου. Ξέρεις εσύ αν είμαι βολεμένος και διεφθαρμένος επειδή μιλάω σύμφωνα με την κοινή λογική; Νομίζεις πως δεν είσαι και δούλος και σύμφωνα με τη δική σου υποτυπώδη λογική; Η μαμά σου, εμβόλια δεν σου έκανε ποτέ; Αντιβιοτικά και αναλγητικά δεν πήρες ποτέ στη ζωή σου; Γιατί να μη σου έχουν βάλει τσιπάκι με αυτά εάν ήθελαν; Και νομίζεις πως δε σε παρακολουθούν άμα θελήσουν με το κινητό και τις τραπεζικές σου κάρτες; Τσιπάκια έχουν και αυτά. Δε χρειάζεται να στα χώσουν με εμβόλιο. Εάν τα φοβάσαι όλα αυτά και πιστεύεις σε εμβόλια που θα σε κάνουν ζόμπι και σε τσιπάκια που θέλουν να σου χώσουν, ε για να μη συνεχίσεις να είσαι δούλος τράβα κλείσου σε μια σπηλιά. Και κάτι άλλο. Εάν δεν αντέχεις την καραντίνα και τις μάσκες, πως θα αντέξεις έναν μπόλεμο με τα μόγγολα για να πάρουμε και την Μπόλη; Αφού θα σε κόβουν οι αρβύλες. Θα έχουμε τότε αντιαρβυλικό κίνημα από τους ομοίους σου…

    3. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΛΈΞΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΊΠΑΜΕ ΑΚΌΜΑ ….ΌΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΕΥΤΊΛΕΣ !!

    4. EXOYNE ΣΠΥΡΗ ΤΟΝ ΦΟΒΟ & ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΠΗΡΟΥΝΕ & ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΕΩΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ , Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΑΚΟΜΑ , ΒΡΑΖΗ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ , ΟΤΑΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ , ΟΛΙΚΗ
      ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ , ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ & ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΜΕΡΙΑΣΟΥΝΕ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ , ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ & Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ή ΝΑΖΙ , ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ,ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ , ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ , ΨΕΥΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ !!!

    5. Εγώ ήρθα στα σχόλια για να δω άτομα που δεν έχουν ιδέα γι’αυτό που μιλάνε να λένε για υγρά τσιπακια, για ενέσεις που κάνουν τους ανθρώπους ζόμπι και άλλα πολλά λες και είμαστε στο 1798 και είναι το πρώτο εμβόλιο που βλέπει ο σύγχρονος άνθρωπος.

      Δυστυχώς εγώ δεν σπούδασα μικροβιολογία και ιολογία στο Facebook…γι’αυτό και δεν έχω τόσες γνώσεις όσο εσείς

      1. Κανένας καθηγητής σου δεν είχε την άποψη τεκμηριωμένη βέβαια πάντα με στοιχεία ότι κάποια εμβόλια γίνονται με στόχο την μείωση του πληθυσμού; Υπάρχει και αυτή η άποψη πάντως. Τεκμηριωμένη. Από επιστήμονες που σπούδασαν. Όχι για αυτό τώρα, για άλλο μιλάω. Εσύ της γρίπης το κάνεις ;Υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν δυο φορές τον χρόνο

        1. Όχι δεν το κάνω της γρίπης λόγο ηλικίας (είμαι μικρός και συνήθως δεν αρρωσταίνω πολύ)….αλλά επειδή μένω μαζί με την γιαγιά μου πάει αυτή και το κάνει για να μην αρρωστήσει και δωξα τω θεώ στα 80 της ούτε τα μαλλιά της άσπρισαν.

          Το συγκεκριμένο για τον SARS-CoV-2 θα το κάνω όμως λόγο του ότι έχω ένα πρόβλημα στα πνευμόνια και μπορεί να αρρωστήσω βαριά.

          Επειδή έχω κάνει τέτοια κουβέντα με καθηγητή ο οποίος πιστεύει ότι υπάρχει σχέδιο μείωσης του πληθυσμού (και γω το πιστεύω) καταλήξαμε στο ότι τα εμβόλια για την μείωση του πληθυσμού είναι από τις λιγότερο αποδοτικές λύσεις. Πιο αποδοτικό είναι να βάλεις στο μυαλό του κόσμου να μην κάνει παιδιά (κάτι που γίνεται πολύ επιτυχημένα Γιατί θέτοντας μερικές παραμέτρους αυτό γίνεται σχεδόν αυτόματα) αντί να τους δηλητηριάζεις μυστικά και σιγά σιγά, ειδικά με χημικά που ο ένας τυχαίος μπορεί να ανιχνεύσει πανευκολα άμα κάνει ανάλυση το εμβόλιο σε ένα εργαστήριο. Καλύτερα και πιο εύκολα να μην υπάρχουν μελλοντικοί καινούργιοι άνθρωποι από το να σκοτώνεις τους ήδη υπάρχοντες. Και ειδικά σε ένα σχέδιο που λογικά είναι σχεδιασμένο όχι για έναν χρόνο αλλά για 50 ή και για 100 χρόνια.

      2. ΕΓΏ ΘΑ ΨΗΦΊΣΩ ΚΥΡΙΆΚΟ 800 ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΩ ΠΙΣΥΕΥΩ ΑΝ ΓΊΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΏΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

    6. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ
      ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΟΣΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΟΣΑ
      ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΙΣΧΟΣ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ
      ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    7. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…
      Ο ΚΟΛ@`Ι`ΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

      .
      https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2020/11/mike-yeadon.html
      .
      TA ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ EINAI AYTA…..
      ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ…
      .
      ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=CedifItnp54

      1. Αδερφέ, επειδή είδα που έλεγε για τα Τ λεμφοκύτταρα κλπ και ότι το εμβόλιο παράγει αντισώματα και γι’αυτό δεν χρειάζεται το εμβόλιο

        Αυτό με γνώσεις βιολογίας λυκείου καταρρίπτεται
        1ον δεν είπε ο τύπος καν αυτό έτσι όπως το γράφουν.
        2ον τα εμβόλια αναγκάζουν τον οργανισμό να παράξει Β και Τ λεμφοκύτταρα μνήμης κατά του κορονοιού μετά από επαφή με τα αντιγόνα του ιού …αυτά τα κύτταρα μνήμης είναι υπεύθυνα για την ενεργοποίηση της παραγωγής αντισωμάτων όποτε έρχεται ο οργανισμός ξανά σε επαφή με το συγκεκριμένο αντιγόνο. Η ανοσία του οργανισμού στις μελλοντικές επαφές με τον ιό είναι τα Β και Τ λεμφοκύτταρα μνήμης και αυτά αποκτούνται μόνο σε επαφή με το αντιγόνο του ιού (μόλυνση από τον ίδιο τον ιό ή παρόμοιο ιό με μερικά ίδια αντιγόνα) ή το εμβόλιο…τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

        Το εμβόλιο φυσικά και είναι προσωπικό θέμα, και η μάνα μου για παράδειγμα δεν θέλει να το κάνει και δικαίωμα της. Απλά όφειλα στο να διευκρινίσω λίγο το τι ακριβώς είπε ο τύπος αυτός (αν και μάλλον σε μπέρδεψα παραπάνω).

    8. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει το λοκνταουν. Θα μας πάνε γαμ… ντας μέχρι το καλοκαίρι. Και ο εμβολιασμός να αρχίσει δε θα αλλάξει κάτι.

    9. Θα μας ξεσκίσουν στο εμβόλιο. Δε γλυτώνουμε με τίποτε. Θα μας βάλουν το φαρμάκι στο αίμα και θα μας κάνουν ζόμπι .

    10. ΡΕ ΜΗΝΎΣΕΙΣ !! ΓΙΑ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΌΒΟ ΠΟΥ ΣΠΈΡΝΟΥΝ Η ΝΕΚΡΟΘΆΦΤΕΣ !! ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΆΝΕ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΤΑ ΡΕΤΆΛΙΑ !! ΑΙ ΣΙΧΤΊΡ !!!

    11. Στην πόλη τών Σερρών σήμερα κατεφθασαν
      λεωφορεία με λαθρομετανάστες για να κάνουν την βόλτα τους.οι μπάτσοι φυσικά μόνο τους Έλληνες κυνηγούν

      1. ΑΥΤΟΥς ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΡΩΣΤΙΕς

      2. Κ ο δημαρχος σας εκλεισε τν νομο αμεσως για ν κανει γλυψιμο στον προεδρο τ κομματος του ψαναψιφηστε τον

    12. OΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠ-ΑΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΡΟΣ_ΓΚΕΗΤΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

    13. Το ότι είναι λάθος τα κρούσματα στον νομό Αιτωλοακαρνανίας χθες και ότι μπήκε ο νομός στο κόκκινο γιατί έτσι κάποιοι αποφάσισαν .Τα δείγματα των αστυνομικών όλα αρνητικά αλλά τα μέτρησαν κανονικότατα θετικά .Κάποιοι έκαναν λάθος, κάποιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη αναστάτωσαν οικογένειες και πολίτες. Πώς οι πολίτες μετά να τους πιστέψουν αναρωτιέμαι

    Comments are closed.