ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΙ: Μιχαλολιάκος, Παππάς, Ματθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Κασιδιάρης, Λαγός, Γερμενής. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΕΝΟΧΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ KAI ΑΛΛΟΙ 13 ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ. ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ! (Αποκλειστικό βίντεο)

    Κοινοποίηση:
    diki

    Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν επτά πρώην βουλευτείς της Χρυσής Αυγής.

    Πρόκειται για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

    Ακόμη, ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν οι πρώην βουλευτές

    Παναγιώτης Ηλιόπουλος,
    Πολύβιος Ζησιμόπουλος,
    Αντώνης Γρέγος, Νικόλαος Μίχος,
    Νικόλαος Κούζηλος,
    Κωνσταντίνος Μπαρμαρούσης,
    Ευστάθιος Μπούκουρας,
    Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος,
    Μιχάλης Αρβανίτης,
    Ελένη Ζαρούλια και
    Δημήτριος Κουκούτσης.

    Ως μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν και οι πυρηνάρχες Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής.

    Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του Γιώργος Ρουπακιάς και 15 ακόμη από τους συνολικά 18 κατηγορούμενους για την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη.

    Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των Αιγύπτιων αλιεργατών ένοχοι κρίθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι.

    Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ οι δικαστές μετέτρεψαν την αρχική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος τριών εκ των τεσσάρων αρχικών παθόντων. Για τον τέταρτο παθόντα το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε απλή σωματική βλάβη και έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη ως προς το συγκεκριμένο πρόσωπο λόγω παραγραφής.

    Αναφορικά με το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής (κακούργημα) το δικαστήριο το μετέτρεψε σε απλή οπλοκατοχή για τους πρώην βουλευτές Γερμενή, Κασιδιάρη Μιχαλολιάκο, Λαγό Μίχο και Μπούκουρα.

    Τέλος το δικαστήριο κατά περίπτωση έκρινε ενόχους 8 κατηγορούμενους για παράνομη οπλοκατοχή.

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ

    Ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής. Όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές, καθώς και οι δύο πυρηνάρχες Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

    Για την υπόθεση του ΠΑΜΕ, ένοχοι κρίθηκαν όλοι κατά μετατροπή της απόπειρας ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες (πλημμέλημα). Για την υπόθεση των αλιεργατών ένοχοι όλοι όπως εισάγονται, δηλαδή για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

    Παράλληλα ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι:

    Άγγος, Αποστόλου, Καζαντζόγλου, Καλαρίτης, Μιχαλάρος Μπαρέκας, Παπαβασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόπορη, Ρουπακιάς, Σκιατούνης, Σκάλκος, Στεργιόπουλος, Στράτος, Τσακανίκας Τσόρβας, Τσαλίκης, Χατζηδάκης, Χρυσαφίτης

    Ένοχοι κρίθηκαν επίσης οι 15 από τους 17 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής μετά από 5,5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας και επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Φύσσα.

    Ένοχο έκρινε το δικαστήριο τον Γιώργο Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής μετά από 5,5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας.
    Συγκεκριμένα το δικαστήριο έκρινε ένοχους όλους τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία Φύσσα με πρώτο τον Γιώργο Ρουπακιά πλην των κατηγορουμένων Σαντοριναίο και Τσακανίκα.

    Για τη δολοφονία Φύσσα ένοχοι κρίθηκαν:

    Αναστάσιος -Μάριος Αναδιώτης
    Γεώργιος Δήμου
    Ελπιδοφόρος Καλαρίτης
    Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός
    Κωνσταντίνος Κορκοβίλης
    Αναστάσιος Μιχάλαρος
    Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας- πυρηνάρχης της οργάνωσης
    Γεώργιος Σκάλκος
    Γέωργιος Σταμπέλος
    Λέων Τσαλίκης
    Αθανάσιος Τσόρβας
    Νικόλαος Τσόρβας και
    Αριστοτέλης Χρυσαφίτης

    Παράλληλα ένοχοι κρίθηκαν και όλοι όλοι όσοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των Αιγύπτιων ψαράδων.

    Όσον αφορά την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη και έκρινε ένοχους οι κατηγορούμενοι Καστρινός, Πανταζής και Χατζηδάκης ενώ για τους υπόλοιπους παύει η δίωξη για απλή σωματική βλάβη.

    Δείτε αποκλειστικό βίντεο από τα επεισόδια

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    60 Σχόλια

    1. Εδώ φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη η Χρυση Αυγη θα γλυτωνε;

    2. Μαγδα Φυσσα, το ιστορικοτερο καρτουν ολων των εποχων. 5 χρονια καθημερινα στο δικαστηριο, με το μπουκαλακι και τη βενταλια. Τωρα και με μασκες killah. Αληθεια, η κυρια Φυσσα δεν δουλευει; Πως ζει; Απο τα cd του killah; Αραγε να πηρε συνταξη απο καμια ΔΕΚΟ στα 45 της, για να αναθρεψει τον killah; Ή μηπως της κοβει καμια συνταξη το κρατος, για το αδικοχαμενο χρησιμο μελος της κοινωνιας; Απο την αλλη, οι δικαστες: Να εισαι χρυσαυγητης, και να οριζει το κρατος να σε δικασει η….Γεσθημανη Τσουλφογλου! Γεσθημανη απο τη μια, ογλου απο την αλλη. Δεν πας στο δικαστηριο καθολου, τραβας για Κορυδαλλο κατ ευθειαν. Αληθεια, αυτοι οι ανθρωποι κοιμουνται το βραδυ, οταν ξερουν οτι δικασαν αδικα και κατω απο πιεσεις; Παμε στους αριστερους, με IQ σκουποξυλου : Σα γνησιος αριστερος πας εξω απο το δικαστηριο να ακουσεις την αποφαση, αλλα πετας και στην τσαντα καμια δεκαρια μολοτοφ, γιατι δεν ξερεις, μπορει να μη σου αρεσει η αποφαση. Και στο τελος, απο συνηθειο και για να μην τις κουβαλας πισω, τις αμολας προς τους αστυνομικους. Παμε στους λοιπους συγκεντρωμενους: Αυτοι σημερα στον παραμυθενιο κοσμο τους, δημιουργησαν και καλα ενα νεο Πολυτεχνειο. Θα διηγουνται στα εγγονια τους οτι παρεβρεθηκαν σε μια στημενη δικη και πανηγυρισαν κιολας το αποτελεσμα; Θα εγραφα πολλα για τη “νικη της Δημοκρατιας” που τελικα ειναι μια καταφορη παραβιαση της Δημοκρατιας, αλλα ειναι τοσο στημενα τα παντα, που μονο απογοητευση προσφερουν στον κοσμο…

    3. Συνελληνες η ΧΑ εκανε τεραστιο κακο στο πατριωτικο κινημα Τις προηγούμενες δεκαετίες ειχε εξελιχθει σε εγκληματικη οργανωση και ειμαστε χιλιαδες μαρτυρες γιαυτο Προστασια σε νυχτερινα μαγαζια οικους ανοχης κλπ, εμπορια μικρων οπλων (περίστροφα κλπ) εμπορια κοκαΐνης, εκτέλεση πληρωμενων συμβολαιων ολα αυτα στην Αθήνα γιαυτο εκτος Αθηνων ο κοσμος δεν γνωριζε τιποτα και ειχε τετοια απηχηση Οταν οι αλλοδαποι αρχισαν να μπαινουν στα ποδια τους δημιουργώντας δικες τους μαφιες, με μανδυα το πατριωτηλικι ξεσηκωναν τον αγανακτισμένο ηδη κοσμο εναντιον τους Εξ αιτίας αυτου προσγειωθηκαν στην βουλη χωρις να το περιμενουν ουτε οι ιδιοι και πραγματι αποφασισαν να ξεπλυνουν το παρελθον και να γινουν επαγγελματίες πολιτικοι ….αλλα εμφανιστηκε ο Ρουπακιας….Δεν ευθύνεται η ηγεσια τους για το θανατο του Φυσσα γιαυτους ηταν οτι χειροτερο και πιθανον να ηταν στημενο αλλα ευθύνεται για το καπελωμα και προσβολη του πατριωτικου κινηματος Αγνοι πατριωτες μην αποθαρρύνεστε συνεχιζουμε σιγα σιγα θα μαθουμε…

    4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΜΠ@ΛΤ@ΚΟΣ

    5. Για 2η φορά και μάλιστα στο εφετείο ο εισαγγελέας της έδρας εισηγητε ότι δεν τεκμηριώνεται το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Αυτή την φορά η πρόεδρος της έδρας διαφωνεί. Περίεργα πράγματα. Ο δημόσιος κατήγορος λέει αθώοι η έδρα λέει ένοχοι. Δική παροδία. Με το ζόρι καταδίκη? Εξάλλου δεν είναι τελεσίδικη απόφαση. Υπάρχουν και ανώτερα δικαστήρια. Και 5.5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας. Στη δική της Νυρεμβέργης πιο γρήγορα τελείωσε η δική. Μια ήττα για την δημοκρατία. Όχι ότι ήταν καλοπαιδα αυτοί . Του εναντίον. Αλλά 5.5 χρονια συνεχωμενης δικής?

    6. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.
      ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

    7. Εάν δεν παει φυλακή ο Κασιδιάρης θα πρέπει να μπει ο αλήτης Μπακογιάννης φυλακή, ολα αυτα για το τομάρι της γαμ….νης οικογένειας Μιτσοτακη Μπακογιάννη. Τωρα τι λετε εσεις!!!!! Δεν υποστηρίζω τον Κασιδιάρη αλλα σας δουλεύουν κανονικά. Τι θα γίνει με ατα 2.000.000 ευρώ και με τον Μπακογιάννη;;; Η μυνηση τι έγινε; Πλήρωνε μακακα έλληνα τα μπασταρδα του Μιτσοτακη….
      προβατα ξυπνάτε
      Η σειρά σας έρχεται…..

    8. Ο Τσιπρας που συμφωνησε με Σοιμπλε την παραχωρηση της ελληνικης κρατικης περιουσιας για 100 χρονια ποτε θα παει φυλακη ?

    9. τοσα χιλιαδες ατομα κανανε διαδηλωση και δεν υπάρχει διασπορα ιού;Και ο γουργλοματης ακυρωσε τις παρελάσεις;Απο ποτε οταν καποιος κανει μια μαλακία φυλακιζονται καμια 60αρια ατομα;
      Το γελιο θα ειναι οταν θα απαγγελθουν οι ποινες που οι μισοι θα βγουν εξω και οι αλλοι μισοι θα φανε αντε με το ζορι 5 χρονια και με αναστολη και μετα οταν φανε την ξεφτυλα να δω τι θα κανουνε…
      ΟΛΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ ΤΗΣ…ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΘΑΡΗ….

    10. Αναμενόμενη απόφαση, εννοείται πως θα έβγενε απόφαση με το πιστόλι στον κρόταφο, απο πίσω είναι όλο το ΚΙΣ και η ΕΕ. Θα έχουμε εξελίξεις. Ας φάμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τώρα και ελευθερία να χορτάσουμε. Θα αρχίσει και η βρωμοΕΡΤ τη γνωστή προπαγάνδα της, ντοκιμαντέρ αντιναζιστικά. Μάλιστα, και 3 πουλάκια κάθονται.

    11. η “Σοβαρή ΧΑ” του Μαξίμου είναι ο επόμενος στόχος. Με τον “τσεκουράτο” Βορίδη που διαδεχθηκε τον Μιχαλολιάκο
      με τον ακροδεξιό Αδωνη και με τον Σαμαρά που μίλαγε ευθέως με την Χρυσή Αυγή
      έχει ανοίξει ο δρόμος για την πολιτική/φυσική τιμωρία όσων
      συνεργαζόντουσαν με την ΧΑ. την ΝΔ.
      Τα ταγματα εφόδου που δολοφόνησαν τον Νικο Τεμπονέρα τα έλεγαν ΟΝΝΕΔ
      η ΝΔ κινείται ακριβώς όμοια με την εγκληματική οργάνωση ΧΑ.

    12. Η δολοφόνια δεν παύει να είναι δολοφονία. Και η τιμωρία τιμωρία. Από εκεί και έπειτα πρέπει να διευκρινήσουμε τι σημαίνει φασισμός και ρατσισμός. Τα άλλα κόμματα που ασελγούν πάνω στην Ελλάδα με βρωμερό τρόπο, με τα μνημόνια, τον κοροιδοιό, το κλείσιμο των Εκκλησιών, αυτό δεν είναι φασισμός και ρατσισμός; Είναι κύριοι φασισμός αλλά εφαρμοσμένος με το ένδυμα των εκλογών, και την διεύθυνση ξένων επιτροπών και λεσχών. Τριμερής επιτροπή, λέσχη Μπίλνεμπεργκ οδηγούν την ανθρωπότητα σε μία ανευ επιστροφής ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Όλοι υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση υπό το κράτους του φόβου, και αν αρνηθούν να την υπηρετήσουν τους περιμένει η πολιτική εξόντωση ή ο κοινωνικός διασυρμός και η διακωμωδησή τους στην καλύτερη περίπτωση. Πρέπει να γίνει μιά μελέτη για το φαινόμενο του φασισμού που αλλάζει ένδυμα σε κάθε εποχή. Σήμερα ζούμε έναν φασισμό με το γάντι που ονομάζεται δημοκρατία. Ο σημερινός νέος φασισμός σου επιτρέπει μεν ελεύθερο να κυκλοφορείς τα βράδυα αλλά σε αφήνει άνεργο και απένταρο, σε απομακρύνει από την Εκκλησία, σε κάνει lockdown, ετοιμάζεται να σε τσιπάρει, σου κλέβει την σύνταξη, και σε λίγο θα σου ανακατέψει όλο το κοιωνικό γίγνεσθαι, για να “νοιώσεις“ ανασφάλεια, φόβο, και να ζητήσεις μόνο σου την εφαρμογή μέτρων που δεν θα ανεχόσουν να σου τα εφαρμόσουν ούτε η χρυσή αυγή ούτε ο χίτλερ. Περιμένετε οι νεότεροι και θα δείτε τι “σούπα“ σας ετοιμάζουν τα ξένα διευθυντήρια με επικεφαλής τα “φυντάνια“ της Βουλής. Κοντά είμαστε αλλά θα τα πάει πίσω ο Χριστός που μας αγαπάει. Και θα τα πάει πίσω με πικτό τρόπο…………..

    13. Καληνύχτα στον συντηρητικό δεξιό πατριωτικό χώρο, τώρα δεν θα τολμάει κανείς να ταχθεί δημόσια υπέρ του εθνικισμού, όπως γινόταν και με τους κομμουνιστές έως το 1974, που ξεπλύθηκαν οριστικά μέσα από τη Μεταπολίτευση… Ο εθνικιστικός χώρος ταυτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια με τη ΧΑ (όπως και η κεντροδεξιά με τη ΝΔ, η αριστερά με το ΚΚΕ κ.ο.κ) και αυτό θα καταστεί πλέον πολύ επικίνδυνο, καθώς ακόμα και να βρεθεί κόμμα με εντελώς νέα πρόσωπα που δεν είχαν συνδέσει το όνομά τους με τη ΧΑ, θα στιγματιστούν ως εγκληματίες και ναζί λόγω του τσουβαλιάσματος που επιχειρήθηκε σήμερα..

      Ας ανάψει το σύστημα μια λαμπάδα στον κύριο Μιχαλολιάκο για τις τρομερές του δηλώσεις παραμονές εκλογών του 2015, τα λοιπά επικοινωνιακά εγκλήματα του παρελθόντος, ακόμα και για την “οπαδοποίηση” του Ευρωψηφοδελτίου του 2019, αφήνοντας έξω τρεις άξιους εκπροσώπους του χώρου και καταβαραθρώνοντας τα ποσοστά σε Ευρωεκλογές και Εθνικές εκλογές.. Χώρια η οικογενειοκρατία!

      Θλίβομαι και για την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει ο Κασιδιάρης, που πλέον υπάρχει πολύ μεγάλο ενδεχόμενο να εκμηδενιστεί ότι έχτιζε τους τελευταίους μήνες και θα χαθεί μια από τις πιο δυναμικές φωνές του εθνικιστικού χώρου..

    14. Οι περισσότεροι δικαστές της Ελλάδος πρέπει κάποια στιγμή να καταδικαστουν σε θάνατο.με την ίδια λογική όλο το ΠΑΣΟΚ κ η ΝΔ λόγω νοβαρτις πρέπει να πάνε μέσα αλλα για αυτό οι Έλληνες κ για αλλα πολλά βάζουνε το δάχτυλο στο κωλο όταν ξυπνήσουν θα είναι αργά με τα λαθροπιθηκια αγγαλια

    15. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ , ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ !
      ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
      ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ !
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ …..

    16. Δεν ειναι καθολου κατευθυνομενη η Δικαιοσυνη…σας πιστεψαμε!
      Αν ειναι δυνατον…σκοτωσε ενας βλακας εναν ανθρωπο και βαλανε ενα κομμα στο σκαμνι.
      Δηλαδη με την υποθεση Τεμπονερα πριν χρονια, επρεπε ή δεν επρεπε να μπει ολη η ΝΔ φυλακη;

    17. Οι δικαστές της έδρας ήταν γυναίκες;; όπως στη φωτογραφία;; Αυτό εξηγεί πολλά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κτηνοτρόφος στον Έβρο καταδικάστηκε από γυναίκα κι οι πάκηδες αθωώθηκαν από γυναίκα δικαστή. Ξεπουλημένες φεμιναζί, γλυφτρόνια του Σόρος, έχουν αλαλλιάσει από τη μέρα που ψόφησε στις ΗΠΑ το χαζαροσούργελο ίνδαλμά τους.

    18. Ή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΈΡΔΙΣΕ.
      Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΡΟΔΌΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΕΣ ΑΠΆΤΡΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ .

    19. Το στημένο τραγικό τέλος όλων όσων δεν στηρίζονται από από τους Αμερικανούς ή
      Γερμανούς. Δεν θα κρίνω την ιδεολογία τους
      αν ήταν ναζιστική η νεοφιλελεύθερη αλλά το
      πως δρα οργανωμένα το πολιτικό δικομματικό σύστημα κατόπιν έξωθεν εντολών για να αφανίσει οποιαδήποτε διαφορετική φωνή πάει κόντρα στους δύο πληρωμένους νταβατζήδες της Βουλής .Τον
      ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Ο όρος κοινοβουλευτική
      δημοκρατία είναι ένα παραμύθι για αδαείς που
      ψηφίζουν και νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να
      επιλέγουν αυτούς που έμμεσα τους επιβάλλουν άλλοι.

    20. Η απόφαση έγινε δεκτή με αλαλαγμούς στο Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές και όλες τις Αφρικανικές χώρες. Αναμένονται περίπου 10.000.000 τουρίστες από τις παραπάνω χώρες !!! Με τις υγείες μας !!!

    21. παρτε το χαμπαρι το Ελλαδισταν ειναι μονο για τους γονους με μερικα διαλειμματα για ξεκαρφωμα…Θυμαστε τον Τσιτσικωστα που τολμησε να θελει να γινει αρχηγος, πηρε το….
      κανενας μα κανενας δεν πρεπει να χαλασει την σουπα
      μολις βγηκε κατα λαθος η επαναστατικη αριστερα της πλακας εφαγε τετοιο δακτυλο απο μεσα και εξω που δεν μπορει να καθησει σε καρεκλα…
      ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
      Γονους για παντα και εμεις ψωμι, ψωμι, ελια

    22. Στο ιδιο κελι με πακιστανους ή με τους πυρήνες της φωτιάς ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    23. Ο στησοδίκης Κούλης έβαλε φυλακή Χρυσή Αυγή με ψεύτικα στοιχεία για την δολοφονία Παύλου Φύσσα.
      Μια ακόμα μαύρη μέρα για την ξεφτιλισμένη Ελληνική Δικαιοσύνη που κλειδώνεται από παντού και την ελέγχει το Κούλης…

    24. η εισαγγελεας της εδρας ειχε πει οτι δεν υπαρχει εγληματικη οργανωση τωρα τι αλλαξε……ντροπη σας ρε δημοκρατες αν ζουσε ο σωκρατης θα σας εφτινε,αυτη την δυκαιοσυνη θελετε,,,αυτην θα εχετε ολοι σας περαστικα σας….εκτεθηκε ολο το πολοιτικο συστημα απο την αρχη της ιστοριας μεχρι σημερα .μαρφιν ηρακλειο δυο θυματα τεμπονερας στα αζυτητα

    25. Τελικά ο Μαρξ ο πνευματικός καθοδηγητής τους για ένα πράγμα είχε σίγουρα δίκιο, και αυτό τους χαρακτηρίζει όπως βλέπουμε στο βίντεο. Οι μάζες είναι όντως ηλίθιες.

      Ιδεολογίες που τρέφουν αόρατες ολιγαρχίες, αντιπροσωπεύονται από ανόητες λαϊκές μάζες που χαίρονται με την αυτοκαταστροφή τους ταΐζοντας τον εγωισμό τους, πιστεύοντας ότι μάχονται για τα δικαιώματα τους.

      Το πρόβλημα είναι ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, έτσι καταστρέφουν τα αληθινά μας δικαιώματα.
      Το να καταδικαστεί αυτό το κόμμα είτε σωστά είτε άδικα δεν είναι τίποτα παραπάνω από στάχτη στα μάτια ή σανό όπως θέλετε πέστε το. Η ουσία είναι ότι ο κόσμος ασχολείται με αυτό, τη στιγμή που θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται στο όνομα μιας “ψεύτικης δημοκρατίας ” που θέτει τις βάσεις για να καταστραφεί η αληθινή δημοκρατία. Ο αληθινός φασισμός είναι τα ινστιτούτα και οι πίσω από αυτά οι “αόρατοι άνθρωποι” που εξυπηρετώντας τα συμφέροντα τους καπηλεύονται τις ελληνικές περιουσίες, το ντόπιο ελληνικό πληθυσμό και το μέλλον του, τη χώρα του με εργαλεία τις συναισθηματικές ιδεοληψίες που ταΐζουν το διαίρει και βασίλευε και αποπροσανατολίζουν το κόσμο.

      Ρε ανόητοι που πανηγυρίζετε στους δρόμους, είδατε τι τροπολογίες περάστηκαν κατά της διάρκεια της καραντίνας??? Εκεί ρε πρέπει να υπάρχει αντίδραση , όχι με το να πυροβολούν τα γερασμένα άλογα τύπου Χ.Α. ούτως ή αλλιώς τελειωμένη κατάσταση ήτανε , δείτε πίσω από την ιδεολογική βιτρίνα. Σε παγκόσμιο φασισμό οδηγούμαστε.

    26. Τα πολιτικά τους δικαιώματα χάνονται μόνο όταν η απόφαση γίνει αμετάκλητη,, άρα μέχρι τότε μπορούν να κατεβαίνουν σε εκλογές,, εμένα μόνο για τον Ηλία με νοιάζει,, οι δικαστές είναι κι αυτοί. Άνθρωποι και φοβούνται από τα τόσα καθάρματα που κυκλοφορουν

    27. Ἄργειε νάλθῃ ἐκείνη ἡ μέρα,
      κι ἦταν ὅλα σιωπηλά,
      γιατί τὰ ’σκιαζε ἡ φοβέρα
      καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.

      Εύχομαι σε όλους τους πατριώτες Έλληνες «Καλή Λευτεριά»!!!

    28. Α ρε μαλακά ρουπακια…. Και ο άλλος ο μαλακάς ο αρχηγός σου… Γκρεμισατε σε μια μέρα ότι με τόσο κόπο χτιστηκε…. Τώρα σιωπή και κολοδαχτυλο….

    29. Ολοι οι πατριώτες στην μεγάλη Ελληνική Ιστορία κατηγορηθηκαν και φυλακηστικαν !!!!!! Δυστυχώς ή Ελλάδα τρώει τα παιδιά της…… Μία ζωή ραγιας θα είναι ο Ελληνας μία ζωή αντάμα με τούς προδότες. Η ΧΑ φταίει για τα μνημόνια.Η ΧΑ φταίει για την φτώχεια τού Ελληνα , για τούς λαθρομεταναστες που παραβιάζουν τα σύνορα, για το ξεπούλημα τής Μακεδονίας, Θράκης, Αιγαίου ,Κύπρο . Α ρε ραγια Ελληνα πόσο γρήγορα ξεχνάς …… Να χεσω την δημοκρατία σας.

    30. Δεν είμαι Χρυσαυγίτης, ούτε τους συμπαθώ, ούτε τους στηρίζω. ΑΛΛΑ ΕΔΩ έχουμε να κάνουμε με καραμπινάτη αυθαίρετη απόφαση που πρέπει ασφαλώς και να δικαιολογηθεί και να παρουσιαστούν τα στοιχεία που τεκμηριώνουν καταδίκη- ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Αν ήταν έτσι το ’92 επί Τεμπονέρα θα έπρεπε να καταδικαστεί και η ΟΝΝΕΔ για εγκληματική οργάνωση.

    31. Ο Μιχαλολιάκος γονάτισε. Πίστεψε πως με την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης το 2015 και με το περσινό πούλημα που έκανε σε Επιτήδειο και Φουντούλη και το δώρο στον Κούλη την αυτοδυναμία θα γλίτωνε. Ο Κεφαλογιάννης ήξερε από 4.5 νωρίτερα ο Επιτήδειος και Φουντούλης δεν θα είναι υποψήφιοι και το είπε στον πρώτο. Πού το ήξερε Γενάρη μήνα ο Νεοδημοκρατης; Ο Ηλίας έκανε την κίνηση απελπισίας αλλά σιγά μη γλίτωνε. Καλή τύχη σε όλους και Στέφανε μια χάρη για τον εαυτό.σου. Μην ασχολείσαι άλλο με αυτόν τον πανηλίθιο λαό. Τζάμπα ρισκάρεις τη ζωή σου. Και 4000 χρόνια γαμήσι από τους Τούρκους αυτό αξίζει στο ραγια. Να θυμάστε ότι από σήμερα δεν θα σας ξέρει ούτε η γυναίκα σας αν ήσασταν φανερά με ΧΑ. Καληνύχτα σας.

    32. η προεδρος σαν να ειναι απο ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ,,
      ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

    33. Απαγορεύεται οι συναθροίσεις 9 ατόμων ..πάρτε τη χούντα ελληναραδες μια ζωή αυτούς τους μαλακές ψηφίζεται έρχεται πείνα..ζήτω η αριστερά σας έχει συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια παντου…όλοι εσείς κάτω δουλεύετε η είσαι πλήρωμενοι ?γιατί εγώ αν λείψω από τη δουλειά μου πάω ΟΑΕΔ…η χούντα σε όλη της το μεγαλείο έχουμε covid μετά…θα έρθει μια μέρα που όλα θα γίνουν όπως πρέπει μέχρι τότε καληνύχτα

    34. Ωραία δημοκρατία έχετε. Μια δικαιοσύνη κατευθυνόμενη από τους κλέφτες πολιτικούς και το αριστερό κατσαπλιάδικο όχλο. ΝΤΡΟΠΗ
      Καταστρέψατε την Ελλάδα κλέφτες προδότες πολιτικοί. Είδατε την άνοδο του Κασιδιάρη και κλάσατε μέντες

    35. Σε λίγο θα μπει το ταγιπ. Οι Έλληνες εθνικιστές να απέχουν από την επιστράτευση. Δνε πολεμάμε για κομμουνιστικα κράτη.

    36. Πλέον και με τη βούλα του δικαστηρίου, ζούμε σε σκληρό και φασιστικότατο καθεστώς. Όποιος δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει η απόφαση αυτή για την δικαιοσύνη και ανθρώπινα δικαιώματα, τι σημαίνει για το ζοφερό παρόν και μέλλον ενός εξαθλιωμένου λαού, μάλλον είναι λοβοτομένος ή χαιτζιαβάτης. Καλό κουράγιο στους καταδικασθέντες αθώους (μόνο ο βλακο – ρουπακιάς είναι ένοχος). Και καλό κουράγιο σέ όλους τους ραγιάδες. Ότι ξέραμε να το ξεχάσουμε. Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ είναι εδώ, είναι παντού, είναι στους θεσμούς, στους δρόμους, στα κυκλώματα των υπολογιστών και στα κεφάλια πολλών συμπολιτών μας. Καλή μας παγωμένη νύχτα, και ας ελπίσουμε να ξημερώσει κάποτε….

    37. ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ, ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΄΄ΛΑΟΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ……

    38. Αν μαζευτούν για τα εθνικά μας θέματα τόσοι δεν θα είχαμε κανένα Τούρκο στο κεφάλι μας,όχι ότι πρέπει να αθωωθεί ο φονιάς αλλά εδώ γίνετε πολιτικα κατευθηνομενη αλητεία….

    39. Δηλαδη σ αυτο το πραμα που βλεπουμε δεν γινεται διασπορα του ιου επειδη φορανε μασκα…μαλιστα..
      Αρα για την 28η Οκτωμβριου μπορει να γινει παρελαση και να φορανε και μια μασκουλα αυτοι που θα παρελασουν, αλλα και κοσμος που θα παρεβρεθει….

    40. Η κομμουνιστική λαίλαπα αυτό το καρκίνωμα της ελληνικής κοινωνίας αυτοί οι ανθέλληνες σήμερα βγήκαν νικητές…. Η ελεγχόμενη δικαιοσύνη τους αντάμειψε με μία νίκη….. Με μία αισχρή απόφαση καταδίκασε ανθρώπους που έλεγαν την αλήθεια…. Έλληνες ξυπνήστε η πατρίδα μας χάνεται κομμάτι-κομμάτι…. Νέα Δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ κιναλ ΚΚΕ όλοι αυτοί είναι μία εγκληματική οργάνωση …για αυτούς θα υπάρξει κανένα δικαστήριο να τους δικάσει για τα εγκλήματά τους δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο ποτέ όσο οι Έλληνες είναι πρόβατα και ψηφίζουνε αυτά τα κόμματα…!!! όσο για τη μάνα του Φύσσα δεν την ενδιέφερε να δικαστεί ο πραγματικός δολοφόνος του παιδιού της αλλά να δικαστούν όλοι της χρυσής αυγής. Καληνύχτα Ελλάδα καληνύχτα Έλληνες σήμερα είναι μία μέρα ντροπής.

    41. η εγκληματική οργάνωση πρέπει να έχει οικονομικό κίνητρο, ποιο ήταν το οικονομικό κίνητρο από τον “ναζισμό”;;;;;; πουλάγανε μπρελόκ με τον Χίτλερ;;;;;;

    42. Η δικαιοσύνη της πλάκας. Υποκινούμενη και άκρως επικίνδυνη. Έβαλαν στην άκρη όλα τα αποδεικτικά,όπως το βίντεο Μπαλτάκου, τις παρεμβάσεις του τότε πρωθυπουργού της ΝΔ. Οσο για τον Φύσσα τον σκότωσαν 14 άτομα; Γιατί μεχρι σήμερα μόνο το Ρουπακιά λεγαμε. Επίσης είναι μια απο τις ελάχιστες περιπτώσεις που το δικαστήριο δεν κάνει δεκτή αθωωτική πρόταση εισαγγελέα. Να τη χαιρόμαστε λοιπόν την δικαιοσύνη μας. Φυσικά ο επίλογος δεν γράφτηκε ακόμα

    43. τουλαχιστον σας πληρωσαν με λογικο ποσο για να καταδικασετε εκτος απο τον δολοφονο και τους αλλους? αλλα θα μου πεις αν ηταν αθωοτικη η αποφαση θα επρεπε να παρει ο μιχαλολιακος τα εκατομμυρια οπποτε αυτα τωρα θα τα παρετε εσεις αν οχι ολα μιζα σας πεφτει . κατευθυνομενη δικαιοσυνη .εδω δικασατε τον αλλο στον εβρο που εμποδισε τουρκους να εισελθουν στην χωρα μας ειστε ολοι μαζι ενα τσιρκο

    44. όπως και στην δίκη του Σωκράτους στις δημοκρατίες η απόφαση το δικαστηρίου βασίζεται στο λαϊκό αίσθημα το οποίο χειραγωγείται από τους δημαγωγούς, η δίκη αυτή παραμένει ένα πολιτικό εργαλείο το οποίο μάλλον θα αφαιρέσει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι από τον Κασιδιάρη που φαίνεται να είναι ανερχόμενη δεξιά πολιτική δύναμη

    45. Φαντάζομαι ότι οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής δεν θα πίστευαν στα αυτιά τους, αφού οι ίδιοι έλεγαν σε πηγαδάκια της δίκης ότι το κατηγορητήριο ήταν εντελώς σαθρό και αστήρικτο.

      Τέτοια καραστημένη απόφαση, ούτε Δικαστήριο του Ερντογάν στην Τουρκία δεν θα τολμούσε να βγάλει…

    46. Η ΧΑ εκανε ζημια στους πατριωτες, τωρα τα πατριωτικα κομματα πρεπει να κανουν συμμαχια με τους δεξιους εβραιους!!!

    47. ο ρουπακιας στην γερμανια φορτηγατζης πρωτον και δευτερον θα συνφωνουσα με την αποφαση αν καταδικαζονταν και το πασοκ η νδ το κκε ο συριζα ο ανταρσια και αυτοι για εγκληματικη οργανωση γιατι αυτοι δεν σκοτωσαν μονον εναν αλλα χιλιαδες οποτε απο την στιγμη που η δικαιοσηνη αποφασιζει μονομπαντα θα πρεπει να παει και πρωτη για εγκληματικη οργανωση

    48. σπουδαια δικαιοσυνη ενας μαχαιρωνει 20 φυλακιζονται αληθεια γιατι δεν μπηκε και η ΝΔ στην φυλακη για τον Τεμπονερα και ο τσυριζα για τους καμενους στην μαρφιν και για τα θυματα στο ηρακλειο? αυτη ειναι η δικαιοσυνη του παραλογου. και στο φιναλε ηταν μια πολιτικη διωξη . μπραβο στην επιλεκτικη δημοκρατια σας της φαντασιας και μονο

    49. Απλά επιβεβαιώθηκε ότι το μεγαλύτερο ΑΝΕΚΔΟΤΟ λέγεται «Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη»…
      Καληνύχτα Ελλάδα!!

    50. γελάει ο κόσμος με το παραμύθι την προπαγάνδα και την υποκρισία τους

    51. Ο Μιχαλολιάκος έιναι οτι είναι αλλά αυτά δεν συνέβαιναν ούτε στα καθεστωτα του Τσαουσέσκου. Τσάμπα τους έγλειφε ο Μιχαλολιάκος.

    52. Ένοχοι οι φασίστες ενώ ολοι οι αλλοι δηθεν δημοκράτες ελεύθεροι.Όσο για την συγκέντρωση,βλέπω οτι ολοι οι παρευρισκομενοι κρατουν αποστασεις,ουτε κορονα ουτε τιποτα.

    53. Η μάζα των ανθέλληνων ζητούσε αίμα και η δικαιοσύνη του κώλου το έδωσε. Κανένας δεν είναι Έλληνας. Τι θα γίνει με τις δολοφονίες Φουντούλη, Καπελώνη καθώς και την απόπειρα δολοφονίας του Χίου; Εκεί ύπνος βαθύς. Όλος αυτός ο όχλος νοιάστηκε για τον Φύσσα εε; Κάθε μέρα δολοφονείται κόσμος και δεν κουνιέται φύλλο. Άντε σε λίγο θα γίνει και το μνημόσυνο του Ζακ, άλλο κλάμα με μαύρο δάκρυ. Βρήκανε οι κουκουλοφόροι εγκληματίες πάλι δικαιολογία για να λεηλατήσουν, ντροπή τους που χρησιμοποιούνε νεκρούς για να κλέψουν και να σπάσουν. Γελοίοι!

    54. ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ…ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΛΗΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ

    55. τον σκότωσαν και οι 14 μαζί;;;;; ή κρατάγανε το φανάρι;;;;;; 14 άτομα δεν μπορούσαν να δείρουν τον Φύσσα όποτε έβγαλε ο Ρουπακιάς το μαχαίρι;;;;;; αφού ο φίλος του Φύσσα έλεγε ότι Ρουπακιάς δεν μπορούσε να γλυτώσει από το “θηρίο”……περιμένω αναλυτικά την δικογραφία και την απόφαση

      1. Δεν κρίθηκαν ένοχοι ανόητε για συν αυτουργια στη δολοφονία, για εγκληματική οργάνωση κατηγορήθηκαν όπως κ θα πρεπε

    56. ο μονος που πρεπει να τιμωρηθει ειναι ο ηλιθιος Ρουπακιας

    Comments are closed.