ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ – ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΟΙ

    Κοινοποίηση:
    maxitiko

    Πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους από συντριβή στρατιωτικού ουκρανικού αεροσκάφους κοντά στο Κίεβο. Την είδηση γνωστοποίησε η Κρατική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης της χώρας.

    Στο μεταξύ, 15 Ουκρανοί στρατιώτες στο Ντονμπάς κατέθεσαν τα όπλα τους και παραδόθηκαν, ενώ και στο Ντονέτσκ παραδόθηκαν ορισμένοι Ουκρανοί στρατιώτες αφότου είδαν τους διοικητές τους να το βάζουν στα πόδια.

    Πέντε Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν από τους διοικητές τους καθώς ήθελαν να παραδοθούν, όπως αναφέρει η Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ.
    Τα πτώματα βρίσκονται στην περιοχή Novogrigorovka και η λαϊκή πολιτοφυλακή αναφέρει πως είναι έτοιμη να τα παραλάβει τους νεκρούς ώστε να τους παραδώσει στους συγγενείς τους, αλλά σημειώνονται πυρά στην περιοχή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Όταν οι ελέφαντες τσακώνονται, οι βάτραχοι πεθαίνουν.

    2. Το Survivor τι ώρα παιζει ? Μήπως Άλλαξε λόγο επίθεσης.λεω εγώ τώρα…λοιπόν όλα καλά I Love Vladimir!! ….Push the button please!

    3. Όταν ένα πρωί η Ροδόπη θα ζητήσει ανεξαρτησία… και ο ερντογάν θα πει ότι θέλει να προστατεύσει… τους αδερφούς… του τους μουσουλμάνους και ότι θέλει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία… τους, τότε να σας δω τι θα λέτε για πολιτοφυλακές… και παπαριές. Σχολιάζετε χωρίς να σκέφτεστε. Τα ίδια έκανε και η τουρκία στη Β. Κύπρο, Β. Κύπρο την λένε οι μόγγολοι, την μία και μοναδική μας Κύπρο, βλάκες, αμόρφωτοι που γράφετε παπαριές. Εγκληματίας και έμπορος όπλων είναι ο πούτιν, όπως και οι δυτικοί φυσικά

      1. Αφού οι κοπρίτες Ελ.Βενιζέλοι ψευτοεθνάρχες τους φύτεψαν εδώ γι ‘αυτόν τον λόγο και τους κάνατε αεροδρόμια, δρόμους και πλατείες ρε ταγάρια !!! Άσε που πρότεινε για βραβείο Νόμπελ Ειρήνης τον σφαγέα Κεμάλ ο Μπενιζελόν ,,,,,τι δεν το ξέρατε ???

    4. ρε φιλε σε διαβαζω καθε μερα αλλα σημερα εισαι σαν να βγαζει δελτιο τυπου το Κρεμλινο.

    5. Να σκοτώνονται οι λαοί, για του αφέντη το φαΐ….!!!

      1. Αν ο αφθέντης είναι μαζί με τους λαούς, γιατί όχι;

    6. Αφού τους είπε να παραδώσουν τα όπλα για το καλό τους ….θέλουν να πολεμήσουν για το εγκληματία τον μαφιόζο τον πρωθυπουργό τους και τους μαφιόζους τους Πολιτικους; Καλά να πάθουν

    7. Ο Βλαδίμηρος πήρε το Κίεβο πριν πιάσει απόγευμα..

      1. Ο Βλαδίμηρος θα πάρει τα αρχιδια μας πριν το απόγευμα ρε ψεκασμενε. Θα σφάζουμε οποιον ρωσο τολμήσει να πατήσει σε ουκρανικό έδαφος,ρωσακια ετοιμαστε χώρο για τα φαναράκι σας που θα γυρνάει πίσω σε κασόνια. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

        1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, κόφ τό χόρτο αγορίνα, ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!

        2. μην μπερδεύεις την μασονία και τους Ρόθτσάιλντ με τα SS, ό,τι φοράει σβάστιγκα δεν είναι ναζί, μπορεί να είναι και Εβραίος τραπεζίτης όπως ο Άιχμαν……

        3. Καλά άσε το είδαμε πως τους σκίσατε μέχρι το Κίεβο φτάσαν πρόσεξε μην σκίσεις κανένα καλσόν αψέκαστε. 😂

        4. Έχεις μπερδέψει την βούρτσα με το πινέλο κεφτέ

    Comments are closed.