41ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΥΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – 48 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – 20 ΝΕΚΡΟΙ – ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ – ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

    Κοινοποίηση:
    tsiodras

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 48 επιβεβαιωμένα κρούσματα από τον νέο κορονοϊό στη χώρα μας και 743 συνολικά. 20 νεκροί έως τώρα στην Ελλάδα. 134 συμπολίτες μας νοσηλεύονται ενώ 45 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 

    Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι μια γυναίκα 41 ετών, μητέρα 3 παιδιών, άφησε την τελευταία της πνοή πριν από μερικές μέρες στο σπίτι της, σε απομακρυσμένο οικισμό της Καστοριάς από κορονοϊό.

    Η 41χρονη είχε άσθμα, είχε παρουσιάσει συμπτώματα σχετικό με τον ιό και συγκεκριμένα πυρετό. Φέρεται να επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και έλαβε τη σύσταση να παραμείνει σπίτι της, απομονωμένη. Ωστόσο, στην πορεία παρουσίασε επιδείνωση της υγειας της, κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά συμφωνα με πληροφορίες έως ότου να φθάσει στο σημείο η γυναίκα εξέπνευσε.

    Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή ελήφθη και δείγμα, το οποίο σήμερα βγήκε θετικό στον κορονοϊό.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββοπουλος , απηύθυνε έκκληση για στήριξη του νοσοκομείου της περιοχής από το οποίο 12 εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ενώ αλλά 14 άτομα, σε πιο σοβαρή κατάσταση νοσηλευονται σε αλλά νοσοκομεία, κυρίως της Θεσσαλονίκης.

    Ο νόμος των 42 χιλιάδων κατοίκων έχει επιβεβαιωμένα 27 κρούσματα και ο φόβος για περαιτέρω διασπορά είναι μεγάλος.

    Ο κ.Χαρδαλιάς έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες λέγοντας «πως γνωρίζει πως πολλοί προσπαθούν να “κοροιδέψουν” την κυβέρνηση» και πρόσθεσε «έρχονται νέα πιο αυστηρά μέτρα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. αρχιζω να πιστευω οτι μας κοροιδευουν οι χαρδαλιαδες και σια καθε μερα μιλανε διπλα διπλα σαν να μην συμβαινει τιποτα μηπως ολα αυτα ειναι εντολες απο ντπ να μαντρωσουν τους λαους μεσα και να τους ελενγχουν κατι δεν μου αρεσει σε ολο αυτο το σκηνικο

    2. ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ?????ΑΝΤΕ Γ…ΜΗΘΗΤΑΙ ΡΕ Μ…ΛΑΚΕΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ…ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΧΑΡΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΡΩ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑΙΖΟΥΜΑΙ

    3. Μπορεις να μας αποδειξης οτι τα νουμερα για τους νεκρους που λενε καθε μερα ειναι αληθινα.?και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν βαπτιζουν οποιον πεθαινει καθημερινα οτι πεθανε απο κορονοψολιο οποιος δεν εχει καταλαβει ακομα τι ρολο παιζουν ολοι αυτη οι πολιτικαντηδες πουστοκαναλα και παπαγάλοι ειναι απεδευτος εντελως για να μην πω μαλακας και το χοντρινο πολύ

    4. ο αριστειδης εκφραζει τον μεσο ελληνα πολιτη που δεν θελει να του καταστρατηγησουνε την ελευθερια του , το μεγαλυτερο μερος των ελληνων εχουνε παθει σοκ με τα μετρα αυτα και κανενας δεν θελει να κανει δηλωση για να παει να παρει τα απαραιτητα για αυτον και για την οικογενεια του η να του βαλουνε προστιμο . ολοι συμφωνουμε με τον αριστειδη η το μεγαλυτερο μερος των πολιτων και εσυ μπαινεις εδω μεσα και βριζεις με τον χειροτερο τροπο οποιον απλα εχει αντιθετη αποψη με εσενα . δηλαδη οποιον δεν ειναι μεσα στην νεα δημοκρατια . γιατι δεν καταλαβαινεις οτι δεν ειμαστε συριζα εσυ εχεις κολλησει το μυαλο σου οτι οποιος δεν συμφωνει με εσενα ειναι συριζα .Oτι θελουμε ολοι μας την ζωη μας πισω οπως ηταν πριν και την ελευθερια μας και εσεις μας εχετε βαλει μεσα με το ζορι να ζουμε μια πραγματικοτητα που δεν επιλεξαμε και οποιον διαφωνει μαζι σας τον λετε τρελλο και οτι θελει ψυχιατρικη παρακολουθηση απλα και μονο επειδη διαφωνει μαζι σου . Tι να σου πω αντι να ακουτε τi πραγματικα πιστευει ο καθε ελληνας πολιτης εσεις που εισαστε στην νεα δημοκρατια γιατι εσυ σιγουρα εισαι θα επρεπε να ακουτε την αποψη του απλου ελληνα πολιτη , ο κυριος μητσοτακης ο πατερας του εβλεπε τα γραμματα που εστελναν οι αναγνωστες στις εφημεριδες και δεν ηταν ευχαριστημενοι απο την κυβερνηση το θυμαμαι που το ειχε αναφερει ο κυριος μητσοτακης . Ο κυριος κυριακος μητσοτακης γιατι δεν βλεπει οτι ολοι οι ελληνες ειναι αγανακτησμενοι και να αλλαξει την κατασταση αντι εσυ που εισαι μεσα στην νεα δημοκρατια να τους βριζει ολους , θα επρεπε να μεταβιβασεις και να αφουγκραστεις την πραγματικη και φυσιολογικη αγακτηση των ελληνων μεσα στην νεα δημοκρατια και οχι να μας βριζεις ολους . καταρρεουν και εσυ αντι να καταλαβεις οτι τους εχετε φτασει στα ορια τους απλα τους βριζεις . τα συμπερασματα δικα σας .

      1. Φίλε, εγώ φορώ μάσκα και καλύπτω τη μύτη κ το στόμα μου.Εσυ φοράς μάσκα κ καλύπτεις τα μάτια κ τα αυτιά σου. Δεν ζεις στο Μάτριξ, ούτε είσαι ο Νιο.

        1. εσυ εισπνεεις παραπληροφορηση και επαθες μαλακυνση εγκεφαλου…..

        2. Γειά σου “Π” ή “Τ” ή όπως αλλοιώς σου αρέσει να αποκαλείσαι, όπως σε έχω παρακαλέσει και στο παρελθόν θα μου πείς πόσα παίρνεις γιαυτό που κάνεις, αν θες βεβαια;
          Ευχαριστώ.

    5. BEBAIA ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ! Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

    6. Αριστείδη θες επειγόντως νοσηλεία για μπορεσεις να πάρεις την ψυχιατρική αγωγή σου αγόρι μου μην είσαι ακόμη έξω!!

    7. Η γυναίκα επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και κατ΄εντολή του έμεινε στο σπίτι, αυτό έπρεπε να το τονίσει ο κύριος Τσιόρδας και να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους. Όπως και για πιθανά περιστατικά που δεν τηρούνται πρωτόκολλα ασφαλείας: «Εχουν εκτεθεί οι εργαζόμενοι σε κίνδυνο διότι δεν εφαρμόστηκαν αυτά που έπρεπε να εφαρμοστούν από τον ΕΟΔΥ, ενώ επρόκειτο για ενδεχόμενο ύποπτου κρούσματος κορονοϊού» διατείνεται ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, Δημήτρης Ντέντης, για τη διαχείριση επιβεβαιωμένου κρούσματος ( πηγή η εφημερίδα των συντακτών). Έχω αγανακτήσει να τονίζουν μόνο την ατομική ευθύνη του πολίτη και να χρησιμοποιούν ως άλλοθι την ανευθυνότητά μας, για να καλύψουν την αναποτελεσματικότητά τους τον προηγούμενο καιρό στον τομέα της υγείας, στις ελάχιστες κλίνες ΜΕΘ, στις ελάχιστες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

    8. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ !

    9. Ο “παιδες προσοχη” να ξερει ενα πραγμα ,ο Χριστιανος δεν φοβαται τιποτε γιατι γνωριζει πως αργα η γρηγορα τον περιμενει η αιωνιοτητα.
      Φιλε,με ενα ποτηρακι κρασι,μια προσευχη κ ενα λουκουμι θα εισαι ετοιμος να μασησεις κ σιδερα.
      Ψηλα το κεφαλι παλικαρι μου.

      1. Το λουκούμι πρέπει να έχει γεύση τριαντάφυλλο η βανίλια?

    10. Και νέα ”αυστηρά” μέτρα ! (???) . Really ? Η όλη ιστορία αρχίζει να θυμίζει φασισμό. Και το ποιό ανησυχιτικό είναι οτι η Π.Τ.Δ είπε οτι μετά την κρίση πρέπει να συμβάλουμε όλοι (?????) ατην αναδιάρθρωση της οικονομίας. Και οι ντόπιοι , και οι ομογενείς ανα τον κόσμο ! Να υποθέσω οτι θα μας πάρουνε και τα βρακιά ?

      1. ΦΙΛΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΒΟΗΘΕΙΑ” ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ” ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ.

        1. Πραγματικά φίλε μου. Μόλις επαναλειτουργήσουν οι διεθνής πτήσεις την κοπάνησα βράδυ. Δεν θα το ζήσω για 2η φορά αυτό. Απο 10ετές μνημόνιο στο μεταναστευτικό και ξανά πισω στο μνημόνιο (χεορότερο ) + μεταναστευτικό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Δεν μπορεί να ζήσει άνθρωπος πλέον εδώ. Δεν αξίζει τον κόπο.

    11. Προχτές μας ανακοίνωσε τα κρούσματα 3 ημερών για μια μόνο ημέρα και ήταν αρνητικός δημόσια για την απαγόρευση κυκλοφορίας, τώρα θέλει πιο σκληρά μέτρα. Προφανώς τα τα τσεποσε και αυτός κανονικά από τα λαμόγια για να τρομοκρατήσουν και αλλού τον κόσμο, μια σειρά από ψεύτικες φωτογραφίες διοδίων με πολλά αυτοκίνητα ψεύτικο παραποιημένο αριθμό κρουσμάτων , ψήφιση των τωρινών μέτρων και δημοσιευμένα στην εφημερίδα της κυβερνήσεως εδώ και 7 μήνες η μεγάλη αργοπορία για να κλείσει τα σύνορα και τα αεροπλάνα δεν μπορεί να είναι όλα τροχαία… Η γνώμη δική σας.

    12. Για ακουστε κατι….Ασθμα εχουν παρα πολοι ανθρωποι και αλοι τοσοι που δεν τον γνωριζουν,ιδίως οι καπνιστες..Πηγαιντε σε εναν πνευμονολογο οσοι καπνιζετε για πανω 10-15 ή ακομα 20 χρονια και καντε μια εξεταση να δειτε τι θα σας πει..Η εξεταση λεγεται σπειρομετρηση..Εκει φαινονται ολα..και θα σας δωσει την καταλληλη θεραπεια….Ολο και κατι θα σας βρει, οπως και σε μενα..Οποτε τα γελια ΚΟΜΕΝΑ….
      Ας βαλει ο Θεος το χερι του..Μεχρι χθες κοροιδευα τον ιο, τωρα εχω αρχισει και πανικοβαλομαι,διοτι
      μαλλον κατι πολυ πολυ ασχημο ερχεται και δεν μας το λενε…Μην δουμε εκατομβες νεκρων και μεσα σ αυτους εχουμε και συγγενεις μας και…….φοβαμαι να γραψω τι σκεφτομαι…
      θα πρεπει τουλαχιστον για ενα διαστημα να υπακουσουμε στο τι μας λενε…
      Ξερετε τι σημαινει η ηλικια 41 χρονων?? Οτι παμε χαμενοι…Αυτο σημαινει..
      Ειλικρινα λυπαμαι πολυ για την γυναικα…Αυτη τη στιγμη εχουμε Εθνικη Τραγωδια.

      1. Δυστυχώς μπαίνουν εδώ κάτι μπουρτζοβλαχοι που δε λένε να καταλάβουν τι ακριβώς τους περιτριγυρίζει. Όταν όμως το μάθουν που δεν τους το εύχομαι θα κλαίνε σα μυξοπαρθενες. Επικίνδυνα αστοιχειωτα κανιβαλιστικα στοιχεία

        1. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΕΙΣ ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΛΕΤΕ ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ! ΑΠΛΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΕΤΕ ! ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΟΡΟΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΑΡΜΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΦΑΚΕΣ ! ΑΣΕ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ !

          1. ΞΕΚΩΛΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛ 2, 3 ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ.
            ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ. ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΕΞΕΡΓΕΣΕΙΣ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ.

            1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΛΕ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ; ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΥΝΤΟΜΑ; ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΑΠΟΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΙΝΑΤΣΑ ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.

          2. Αριστείδη θες επειγόντως νοσηλεία για μπορεσεις να πάρεις την ψυχιατρική αγωγή σου αγόρι μου μεν είσαι ακόμη έξω!!

    13. AΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ

    14. Ποιά τρομοκρατία ρε σεις; Είναι δυνατόν να πεθαίνει 41 ετών γυναίκα επειδή έχει άσθμα; Στην Ισπανία φέυγουν πια 600+ άτομα την ημέρα.Εχθές είχαν 2133 νεκρούς και σήμερα έφτασαν τους 2800.
      Ειλικρινά μακάρι να είχατε ή να έχετε δίκιο. Ο άνθρωπος όμως που φοβάται υπερβολικά έχει άρνηση της πραγματικότητας.

    15. ΠΡΟΣ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΑΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΣΥΡΙΖΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ:
      ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ: ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΙΕΡΕΙΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ ΠΟΛΑΚΗΔΩΝ ΚΛΠ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΣΦΗΝΩΣΗ ΤΟΝ ΔΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.
      ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ. ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ: ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΣ…Η ΘΗΡΙΟ. ΛΕΤΕ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥ (ΚΟΥΚΛΕΣ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ;

      1. Ο ΑΔΩΝΙΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ:
        – ΑΠΕΛΥΣΕ 1,500 ΓΙΑΤΡΟΥΣ
        – ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
        – ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ
        – ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ
        – ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ
        – ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
        – ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ
        ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ

        Ο ΚΟΥΛΗΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ:
        – ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ 800 ΓΙΑΤΡΩΝ
        – ΑΚΥΡΩΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 1,500 ΓΙΑΤΡΩΝ
        – ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ 700 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΗΓΕ ΣΤΙΣ 30/09

        Η ΜΑΡΕΒΑ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ:
        – ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

        1. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝΤΕ ΜΑΛΕΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ. ΕΡΓΟΛΑΒΕ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

          1. Ρε καραγκιοζάκο του Κούλη. Χαλάρωσε και σταμάτα να τα αρπαζεις από την Συγγρού. Σε ξέρουμε καλά εδώ μέσα και ΕΣΕΝΑ θα καταγγείλουμε. Παπαγαλάκι του κερατά. Για αυτά που έγραψε ο άλλος από πάνω μόκο ε;

          2. …ζαίος είναι, τι περιμένεις ;

      2. Τι λές ρε φίλε!!! δηλαδή μια ας πούμε τραγωδία όπως είναι ο κορωνοιός, θα πρέπει να ακολουθείται και να αντιμετωπίζεται με μια άλλη τραγωδία για τον Ελληνικό λαό, που είναι η απομόνωση, η καταπάτηση της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων, κυρίως της ελευθερίας, η οικονομική ερήμωση με καταστροφικές συνέπειες, η υποβάθμιση της ψυχικής υγείας και σταθερότητας όλου του λαού, με πιθανά τραγικές συνέπειες που θα φανούν αργότερα??!!!!!! Δηλαδή τι πιστεύεις θα μπορέσει ο κόσμος να αντέξει όλα αυτά τα κατασταλτικά μέτρα, ιδίως άν παραταθούν και ιδίως άν όλα αυτά είναι καταστάσεις που κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι εκμεταλεύονται για να βυθίσουν την ανθρωπότητα στην καταστροφή??!!! Πρέπει να έχει μέσα του αντικοινωνικά και απάνθρωπα συναισθήματα για να μπορεί να απειλεί, να εκφοβίζει και να εκφράζεται έτσι, ακόμη και άν όντως τα πράγματα με τον ιό έχουν ξεφύγει, που τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουμε ακόμη τέτοιες ενδείξεις στη χώρα μας!!!!!!!!!!!

    16. Tι θα γινει ρε παιδια, καμμια ιατροδικαστικη εξεταση των θανοντων θα εχουμε? Ποιος ή ποιοι ειναι αυτοι οι αρμοδιοι που χρεωνουν τον οποιο θανατο στον ιο? Εχετε γινει ρεζιλι παιδακια της ΝΤΠ με τον τρομο και το
      φοβο που θελετε να σπειρετε στον κοσμο! Βγαλτε το σκασμο τελοςπαντων! Γιατου λαθρομεταναστες που μετα=
      φερετε στην ηπειρωτικη Ελλαδα, ουτε φωνη ούτε ακρόαση έτσι? Ετσι απλα , χωρίς αντίδραση και αντίσταση από
      τον κόσμο! Πότε θα ξυπνήσουμε και όλοι μαζί να τους πάρουμε στο κυνήγι, γιατί αλλιώς ουτε τα παιδιά μας, ούτε
      τα εγγόνια μας, ούτ η αγαπημένη μας Ελλάδα δεν έχουν μέλλον!!! Αληθεια τυχαίο που ο ιός CORONA εχει 6
      γράμματα και στο συνολο των γραμμάτων του σε αριθμους είναι 66, δηλαδη 666???? Ή μηπως η απαγόρευση
      κυκλοφορίας ξεκινησε 6 η ωρα το πρωί της Δευτέρας και τελειώνει 6 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, δηλαδή και
      παλι 666???????????????

      1. Μένουμε σπίτι κ συνεχίζουμε να λαμβάνουμε την αντιψυχωσικη αγωγή μας.

    17. ΒΡΗΚΑ 7 ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ 7000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.
      ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.
      ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΤΙ ΝΟΙΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ.
      ΤΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ….ΟΥΤΕ ΟΙ …ΙΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ….
      Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ;

    18. Ποσοι πεθαναν ως τωρα απο εποχιακη γριπη; Σταματηστε την τρομολαγνεια, να παρουμε μετρα ναι, οχι να χασουμε την λογικη!

    19. Αλίμονο στα παιδάκια που μείναν ορφανά. Αυτό για κάποιους κυνικούς.
      Εσείς τελικά εδώ μέσα είστε αναρχοαυτόνομοι ή εθνικοπατριώτες;
      Παράξενα σχόλια βλέπω.

    20. Με αναπνευστικα προβληματα η κοπελα οπως οσοι πεθαναν μεχρι τωρα.
      Σταματηστε την αθλια τρομοκρατια χιοοοοοο.

    21. ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ! ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο XΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ! ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ! ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ! ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ! ΑΚΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΛΑΣΗ ΕΣΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΖΩΗ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΟΛΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ !

      1. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΙΣΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ; ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ. ΕΥΓΕ…

        1. Δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του όπως λες. Χμμμ.. συμφωνώ μαζί σου . Μάθε λοιπόν ότι έχει και δικό του γυμναστήριο στον βυρωνα εδώ και τρία χρόνια ! Αλήθεια που βρήκε τα λεφτα και άνοιξε τέτοια επιχείριση ;; Γνωρίζει ο κόσμος ποσο κοστίζει για να ανοίξεις ένα ιδιωτικό γυμναστήριο ;

          1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ “ΛΕΦΤΑ” ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ”.

      2. Και λέγαμε πολλά για το μίσος των συριζαίων απέναντι στο λαό, αλλά φαίνεται δεν είναι μόνο αυτοί!!!!!!

    22. Νεκρούς θα έχουμε κι αυτό είναι φυσικά πολύ λυπηρό, αλλά το καλό είναι ότι ο αριθμός νέων κρουσμάτων είναι πεσμένος. Προχτές τα νέα κρούσματα ήταν τα διπλάσια κι εχτές 50% παραπάνω απ τα σημερινά. Για να δούμε…

    23. Εφοσον λοιπον ο ΕΟΔΥ της εδωσε εντολη να κατσει σπιτι και τελικα πεθανε η γυναικα, πρεπει να γινει μυνηση σε ολα τα μελη του ΕΟΔΥ για ανθρωποκτονια.

    24. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟΝ “ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ” ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    25. Μας λένε ότι έχουμε κοινό εχθρό. Αυτομάτως όλα τα προβλήματα τα ξεχνάμε και εστιάζουμε σε έναν “κοινό εχθρό”.
      Συνειδητοποιούμε πόση αμερικανική προπαγάνδα έχουμε ζήσει μέσα από ταινίες ειδικά ,για έναν παγκόσμιο κοινό εχθρό ;;
      Υποσυνείδητα έχουμε προγραμματιστεί πως να αντιδράσουμε απέναντι σε μια παγκόσμια απειλή. Υποσυνείδητα δεχόμαστε τα μέτρα που μας σκλαβώνουν. ΞΥΠΝΑΤΕ
      Μας βάζουν να να “ψάχνουμε” κάτι που δεν έχει χαθεί.
      …καλά καλά! Ο γυαλός είναι στραβος.

    Comments are closed.