ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΙΟΥ- ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 34 ΩΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ “ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ” ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. Ο ΧΙΟΣ ΗΧΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ! ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    XIOS-DIMITRAKOPOULOS

    Τέτοιες ώρες, πριν από έναν χρόνο μεσολαβεί ένα ξαφνικό τηλεφώνημα στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο. Από την άλλη γραμμή βρίσκεται ο ποινικολόγος πολλών αφεντάδων και σκληρός Πασόκος αλλά ταυτόχρονα και δικηγόρος της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, η οποία κατά πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες πριν από τη συνάντηση, αισθάνεται θιγμένη, για αποκαλυπτικά πρωτοσέλιδα της εφημερίδος.

     

    1.indd

    1.indd

    Ο Δημητρακόπουλος, ανάμεσα στα άλλα, μπροστά στην οδό Αναπαύσεως, σε πάρκινγκ, στα Βριλήσσια και μέσα στο λευκό νοικιασμένο Audi Α3 του ρεπόρτερ, βγάζει από την τσέπη του δύο λευκούς χοντρούς φακέλους και τους προσφέρει στον Χίο. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αρνείται και με απότομο τρόπο, τον αναγκάζει να χαιρετήσει και να φύγει. Μέσα στους δύο φακέλλους, υπήρχαν χαρτονομίσματα. Ο Δημητρακόπουλος αναφέρει: “Πάρε δυο χαρτιά, στα δίνει ως δώρο η οικογένεια Βαρδινογιάννη”.

    1.indd

    Ακολουθεί μετά από 34 ώρες απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου κάτω από το σπίτι του (νοικιασμένο κι αυτό), από έναν σωματώδη μασκοφόρο που κρατάει ένα πιστόλι 9 mm. Οι σφαίρες τον πλήττουν στο λαιμό και δίπλα από τη καρδιά. Ο ρεπόρτερ αιμορραγώντας ακολουθεί τον ένοπλο, ο οποίος επιβαίνει σε μηχανή μεγάλου κυβισμού του συνεργού του, ο οποίος τον περιμένει επί της οδού Κισσάβου και χάνονται στο σκοτάδι.

    Μετά από όλα αυτά, το Ανθρωποκτονιών, καλεί τον Δημητρακόπουλο, για μια απλή τυπική κατάθεση. Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ δημοσιοποιεί τους ηχογραφημένους διαλόγους της απόπειρας δωροδοκίας και δεν ανοίγει μύτη. Εισαγγελία και Ασφάλεια Αττικής, κάνουν τους ψόφιους κοριούς. Όλοι έχουν τη φωλιά τους λερωμένη. Πάντως η οικογένεια Βαρδινογιάννη, διαψεύδει παρουσία του Στέφανου Χίου, την οποιαδήποτε ανάμειξή της στο αλισβερίσι Δημητρακόπουλου.

    Η υπόθεση μέχρι και σήμερα απαραμένει ανεξιχνίαστη.

    (ΑΥΡΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ)

    Το βίντεο με την συνομιλία Δημητρακόπουλου- Χίου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Φτάσε μέχρι τέλους Στέφανε. Να λάμψει η αλήθεια. Να δει όλος ο λαός τι ρόλο παίζουν.
      Αυτό θα μου επιτρέψεις δεν είναι μόνο ζήτημα προσωπικό αν και είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς. Είναι ζήτημα εθνικής εμβέλειας.

    Comments are closed.