ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ! ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΕΞ

    Εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου ο 29χρονος άνδρας που φαίνεται να σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα μπροστά στην πρώην γυναίκα του.

    Ο άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή Δαφνούλα της Ευρυτανίας, κοντά στα δέκα χιλιόμετρα από το σπίτι του και προσάγεται στην αρμόδια υπηρεσία 29χρονος για την υπόθεση ανθρωποκτονίας 75χρονου στο Αστροχώρι Άρτας.

     Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος τηλεφώνησε ο ίδιος στους αστυνομικούς.

    Ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 75χρονου είχε διαφύγει, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο βουνό προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Καλά Όταν περιμένεις να έρθει η αστυνομία κάηκες τελειώνουνε με το καφεδάκι τους και μετά αν έχουν κέφι έρχονται Αλλιώς την άλλη μέρα

    2. Πάρε μάπα….. Αραχτός στο καφενείο του χωριού με μουστάκι σαν κάτι γεροτσετσέφιδες ….Ου στου διαόλου κριαρόγιδο μουνουχισμένο…

    3. “Καλο” παιδι κι αυτος….

    4. Πηρε ο ιδιος τηλεφωνο και ειπε ελατε ειμαι εκει. Προφανως παρηλθε το αυτοφωρο…
      Σιγα μη τον εβρισκαν οι κομαντος μπατσοι.

      1. Ειτε αυτόφορο είτε σύλληψη σήμερα τα ιδια θα αντιμετωπήσει. Αυτόφορο αντιμετωπίζουν οσοι δικαζονται για ελαφρια αδικήματα και αφήνονται ελεύθεροι με αναστολή . Το εγκλημα δεν εχει αναστολή….Οταν χρειαστεις βοήθεια καιθα βρίσκεσαι σε κίνδυνο τους μπατσους θα καλέσεις…..ΔΙΚΑΣΤΗΣ….

      2. Ποιο αυτόφωρο ρε στοκε , δολοφονία έκανε δεν πέρασε κανένα φανάρι με κόκκινο.

    Comments are closed.