ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ! ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΥΡΓΟΥ – ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ – ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ 7 ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ – ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΞ

    Η φωτιά στην Κορυφή Πύργου Ηλείας αναζωπυρώθηκε, καθώς επιδεινώθηκαν οι συνθήκες στην περιοχή.

    Η φωτιά έχει πλέον κατεύθυνση προς το χωριό, ωστόσο οι δυνάμεις ανασυντάσσονται και επιχειρούν για να ανακόψουν το μέτωπο, σημειώνουν τοπικά μέσα.

    Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με εντολή του Αρχηγείου, επιχειρούν στο μέτωπο εφτά εναέρια μέσα, δύο αεροσκάφη Canadair, δύο αεροσκάφη Ari Tractor, δύο ελικόπτερα Erickson και ένα ελικόπτερο Agusta Bell.

     Δείτε βίντεο από το ilialive.gr:

    Φωτιά ξεκίνησε νωρίτερα σε πρανές της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων Έβρου, στο 639ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου, κοντά στους Κήπους.
    Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, με 48 πυροσβέστες, τρεις ομάδες πεζοπόρου, 11 οχήματα, δύο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο να επιχειρούν για την κατάσβεση.

    Η εικόνα είναι, πλέον, βελτιωμένη και η φωτιά έχει τεθεί, ουσιαστικά, υπό μερικό έλεγχο.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Γιατί δεν ζητάει βοήθεια από τους Ρώσους είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και αυτοί και θα μας βοηθήσουν!Έχουν μεγάλα αεροπλάνα για να σβήνουν τις φωτιές δεν τον κόβει λίγο!

    2. Πράκτορες στα βουνά, δοσίλογοι και ισλαμολάγνοι στην κυβέρνηση.

    Comments are closed.