ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡEΙΑ ΟΠΑΠ – ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ

    Κοινοποίηση:
    κυνηγιι

    «Λευκό καπνό» φαίνεται ότι έβγαλε η ειδική επιτροπή των λοιμωξιολόγων τόσο για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων, όσο και για την επαναλειτουργία των πρακτορείων του ΟΠΑΠ, αλλά και την επιστροφή του κυνηγιού και του ψαρέματος στις επιτρεπόμενες δραστηριότητες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση λοιπόν είναι θετική για άνοιγμα την 1η Φεβρουαρίου των Γυμνασίων και Λυκείων, με μια επιφύλαξη, ότι ίσως στις «κόκκινες» περιοχές ανοίξουν μόνο τα Γυμνάσια.

    Σε ότι αφορά κυνήγι και ψάρεμα οι ειδικοί φέρεται να εισηγήθηκαν να επιτραπούν από την 25η Ιανουαρίου, ενώ την ίδια ημερομηνία πιθανότατα θα γίνει και το άνοιγμα των πρακτορείων του ΟΠΑΠ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΟΧΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΜΑΛΑΚΟΙΟΥ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ .

    2. Τα ανοίγουν τώρα για λίγο για να τα ξανακλείσουν γύρω στη Κ. Δευτέρα. Τρέχτε να κουρευτείτε για να μη κάνετε Ανάσταση σαν χεβυμεταλλάδες.

    3. Ο τζόγος του οπαπ μας έλειπε….. Ναι…. Μην χάσουν αλλά λεφτά τα λαμογια από τα κορόιδα που παίζουν ελπίζοντας να γίνουνε ωνασηδες…

    4. Μην περνουμε και ορκο οτι η επιτροπη εδωσε πρασινο φως μαλλον περνει πρωτοβουλια η κυβερνηση και ακολουθει η επιτροπη γιατι αν εμενε στους λοιμωξιολογους δεν θα ανοιγαν τιποτα.
      Απο την μια βγαινουν στης τηλορασης και φερνουν την καταστροφη μας λενε αν τα ανοιξουμε ολα θα υπαρχει διασπορα και στο τελος τα ανοιγουν.

    5. Απαραίτητο να σκοτώσουμε ότι κινείται στα βουνά… χωρίς αυτό χαθήκαμε… μπουρλοτα όλα μην μείνει τίποτα όρθιο… σε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα, Σκορπιοί και κατσαρίδες ζουν άνετα… στην Ελλάδα επιβιώνουν οι κατσαρίδες που στέλνει ο Ερτο από απέναντι…

    6. Τα ανοίγουν για να τα ξανακλεισουν. Έρχονται απόκριες και Πάσχα τα κρούσματα θα αυξηθούν και θα κλείσουν τα πάντα.

    7. ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΤΖΟΓΑΔΟΡΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ…ΤΟ SMS ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ

    8. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ “ΑΝΟΙΞΕΙ” ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ?

      1. Κανονικά ένα σωστό κράτος έπρεπε να τους πατήσει μία μείωση 30%, για όλο αυτό το διάστημα που τα ξύνουν και κάνουν πως δουλέυουν …!!! Ειδικά οι εκπαιδευτικοί, που έκαναν δωρεάν πληρωμένες διακοπούλες για περίπου 6 μήνες !!!

    9. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΡΩΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ JUMBO ME 500 KAI 600 ATOMA ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ, Η ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ….. ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!

    Comments are closed.