ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ!!!!!! ΟΙ “ΕΞΥΠΝΟΙ” ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ “ΕΞΥΠΝΑ” ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ – ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΣΗ – ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

    Κοινοποίηση:
    estiasi-epixeiriseis-lockdown-coronavirus

    Την ώρα που το τρίτο κύμα «σφυροκοπά» την χώρα και το σύστημα Υγείας ΕΣΥ «πολιορκείται», η κυβέρνηση μαζί με τους λοιμωξιολόγους ψάχνουν την «χρυσή» τομή για την σταδιακή άρση της οικονομίας, με την κούραση των πολιτών να μην βοηθά στον περιορισμό της πανδημίας.

    Πρόκειται για μια ομολογία λάθους στον χειρισμό της πανδημίας. Μόνο που αυτό το… λάθος ήταν μοιραίο για τη χώρα και την οικονομία της. Παραμένει άγνωστο πόσοι επιχειρηματίες θα ανοίξουν τα καταστήματά τους μετά το παρατεταμένο λουκέτο.

    Την Παρασκευή η επιτροπή των “ειδικών” θα εκτιμήσει την επιδημιολογική κατάσταση στο σύνολο της χώρας. Θα κάνει αξιολόγηση των μέτρων και θα εξετάσει σε ποια χρειάζονται αλλαγές. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των πολιτών και ιδίως την κόπωσή τους ύστερα από ένα έτος μάχης με την πανδημία, θα εξετάσει ποιες προσαρμογές πρέπει να γίνουν. Και αναρωτιόμαστε. Το λοκντάουν του περασμένου Μαρτίου όταν είχαμε 300 κρούσματα πάνω – κάτω, γιατί έγινε;;;;

    Ο οδικός χάρτης της σταδιακής επανεκκίνησης της οικονομικής και κοινωνικής ζωής έχει ως εξής:

    Άνοιγμα κομμωτηρίων και υπηρεσιών μανικιούρ – πεντικιούρ στις 22 Μαρτίου
    Λιανεμπόριο με click away στις 22 Μαρτίου ή με το SMS στο 13032 από 29 Μαρτίου. Προς συζήτηση βρίσκονται μέτρα όπως η υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας.
    Πιθανώς η απελευθέρωση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο
    Βέβαιη θεωρείται η επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας για το Σαββατοκύριακο μέχρι τις 9.

    Σταδιακά και ως τα τέλη Απριλίου, η κυβέρνηση εκτιμά ότι θα έχει πετύχει το άνοιγμα όλων των δραστηριοτήτων.

    Εκτός από την αγορά και τα σχολεία (όλων των βαθμίδων), προσβλέπει ότι θα υπάρχουν οι συνθήκες και για το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικό χώρο αλλά και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.

    Τέλος, στο χρονοδιάγραμμα βρίσκεται το άνοιγμα του τουρισμού από τα μέσα Μαΐου, κάτι που βρίσκεται όλο και πιο κοντά μετά και την υιοθέτηση της πρότασης για το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού από την Κομισιόν, καθώς και το άνοιγμα της νυχτερινής διασκέδασης και των γυμναστηρίων.

    Ευτυχώς που βγήκαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν καταβαράθρωση του Μητσοτάκη και αποφάσισαν να απελευθερώσουν τον κόσμο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ποιος απ’ολους τους κηφηνες θα πρωτος ξυλο…δεν ξερω…

    2. Ένας μασόνος να μας σώσει δεν υπάρχει?

    3. Είναι η ώρα να ρίξουν πιο δυνατό ιό μύκητα αφού δεν τους βγήκε και ξεσηκωθηκε ο κόσμος…

    4. Τι φωνάζετε ρε ψοφοφόροι; Ο παλιός Μοζέ έκανε 40 χρόνια να τους βγάλει από μια έρημο περίπου σαν την Πελοπόννησο σε έκταση. Ο νέος δεν δικαιούται τουλάχιστον 20; Άλλες 4 εκλογές και σωθήκαμε.
      Ζήτω η Δειμοκρατία , η αγνοούσα τα αδιέξοδα.

    5. Ενταξει μωρε ενα μικρο λαθακι εκανε η κυνερνηση αμεσως να πεσετε να την φατε. Να ξερετε οτι ολα ειναι θεμα του πως αντιμετωπιζεις τις καταστασεις.
      3 εκατομμυρια επιπλεον ανεργοι απο την καραντινα, ε και τι εγινε? Ας γινουν ολοι επιχειρηματιες. Ειναι λιγο πραγμα να εμφανισθουν 3 εκατομμυρια νεες επιχειρησεις στην χωρα μας απο το πουθενα?
      Επαθαν ψυχολογικα τα παιδια σου λες ε και τι εγινε ρε φιλε? το πολυ πολυ να πεσουν στα ναρκωτικα ε και? και μαθηματικα θα μαθει με τα ναρκωτικα, και χημεια και βιολογια και απ ολα
      Λες δεν εχεις να φας το στομαχι σου γουργουριζει και το πιατο σου ειναι αδειο. Αλλα οταν θες να τα βλεπεις ολα μαυρα, μαυρα θα τα δεις. Καταρχας ετσι θα παραμεινεις κομψος και θα χασεις και κιλα. Ειχαμε προβλημα παχυσαρκιας στην Ελλαδα μεγαλο, και αυτο το ελυσε ο Κυριακος. Και οταν το πιατο ειναι αδειο, να φανταστεις οτι ειναι γεματο μεχρι απανω με αστακομακαροναδες και παιδακια απο αρνι.Ολα μες το μυαλο ειναι παιδες. Δεστε την θετικη πλευρα των πραγματων.Υπαρχει καλυτερη Ελλαδα, και τη θελουμε.

    6. Μαλλον μυριστηκαν οτι την 25η ΟΛΟΙ θα ξεχυθουν στους δρομους βριζοντας!
      Ειπαν να μετριασουν την οργη, να φανει οτι μας κανουν και τη χαρη!

    7. 2πλη μασκα λεει , εμβολια, τεστ αραδα , για πια ζωη μας πισω λεμε , για ποιο ανοιγμα ολα πανε οπως λενε αυτοι , ανοιγμα με ραντεβου παραταση του ωραριου κατα 2 ωρες χαχχαχαχ , ελευθερα απο Δημο σε Δημο θαρρεις και τωρα δεν παμε , ,,,ολα γινονται οπως ταχουν προγραμματισει και εμας μας ακουγεται ως ελαφρυνση .Καταστρεψαν τα παντα 1 χρονο ανεργοι μ ενα επιδομα πεινας που τωρα θα το κοψουν γιατι τα ταμεια ειναι μειον πλεον, τα παντα διελυθηκαν οι επαγγελματιες στεναζουν , οι υπαλληλοι πειναν , η παιδεια καταρακωθηκε , η υγεια πηγε 50 χρονια πισω , αλλα τα καναλια πανε καλα τα μυρια τα παιρνουν για να φλομωνουν το κοσμο στο ψεμα και την τρομοκρατια , και οι μπατσοι αυξανονται και πληθυνονται……..200 χρονια γιορταζουμε φετος για την απελευθερωση μας απο τον τουρκικο ζυγο ……σκλαβωμενοι

    8. θέλουμε ονόματα των λοιμοξειολόγων και μια ματιά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς απο πέρισυ με το που αναλάβαν να κάνουν τη ζωη μας πατίνι μέχρι σήμερα. Να δούμε τι διακυμάνσεις υπάρχουν.

    9. παλι τους πιστευετε και ελπιζετε; ε ρε φουτσα που θελετε οχι αραπικη απλα αλλα γοριλισια μοσχαρια

    10. όλα τα μέτρα γίνονται γαι να εφαρμοστεί η παγκόσμια ατζέντα του Νταβός όπως περιγράφεται στην Μεγάλη Επανεκκίνηση που διαβάζει ο κούλης Χρυσός ή θέλει να δείχνει σε κάποιους ότι είναι δικός τους ξεχνώντας το βιβλίο στο γραφείο, δεν υπάρχει ούτε ιός ούτε πανδημία μόνο δολοφονίες στα νοσοκομεία, και να ανοίξουν όλα χωρίς περιορισμούς πλέον οι περισσότεροι ζουν με επιδόματα και πάμε για παγκόσμιο εγγυημένο εισόδημα με τσιπάκια και καθημερινούς εμβολιασμούς μετανθρωπισμού, περιμένετε εσείς να ανοίξει ο τουρισμός για να πουλήσει κάνα κεμπάμπ ο Μπαϊρακτάρης στο Μοναστηράκι, κακομοίρηδες…..

    11. Αποτυχημένα μέτρα απο μία αποτυχημένη κυβέρνηση

    12. Αν οι 300 είναι μια φορά αχρηστοι και αναπάγγελτοι, αυτοι που τους ψηφιζουν είναι τρις χειρότεροι.

    13. Α ρε Τραμπ Γίγαντα !
      Καλή τύχη τώρα με το αλτσχαιμερ στην Αμερική θα πάνε κατά διαόλου !

    14. Τι συγνώμη λάθος ρε διεμφυλικα άχρηστα υποκείμενα. Μας έχετε δημιουργήσει σωρεία οικογενειακών και οικονομικών προβλημάτων, μας έχετε βουτήξει στην οικονομική εξαθλίωση και φτώχεια, κινδυνεύουμε να μείνουμε άστεγοι εξαιτίας σας αλλά και εξαιτίας των Αλβανών και λαθραίων που παίρνουν τις δουλειές μας υπό καθεστωτικής εργατικής απειλής. Αυτά τα ξέρετε ρε τομάρια.. περιορίσετε την ελευθερία μας, μας τρομοκρατήστε και μας εξαυλιωσατε με τα κολοπροστιμα σας επειδή έτσι γουστάρετε να νομοθετειτε…θα πέσετε καί θάατε φυλακή. Και αν δεν πάτε όλοι σας φυλακή δεν θα ησυχάσω μέχρι να σας δω πίσω από τα κάγκελα. Δεν έχετε πολιτική βούληση, δεν έχετε σφαιρικότητα των πραγμάτων, δεν έχετε λογική, δεν αγαπάτε την Ελλάδα και τον λαό και γενικά είστε πολιτικά παλιοτομαρα κακοί 301 και όσοι βρίσκονται κάτω στις εξέδρες και σας ακούνε..είστε όλοι μουνόπανα.

      1. Είναι όλοι πουλημένα τομάρια κοιτάνε πως να πλουτίσουν εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού, μαζεύουν χρημα τώρα όλοι του κ οι 300, και δεν τους ενδιαφέρει κι αν τα καταστρέφουν όλα ή μάλλον αυτός είναι και ένας από τους στόχους τους. Και τα κομματοσκυλα έχουν τεράστια ευθύνη

    15. Τωρα η ζημια εχει γινει…ειναι παρα πολλη αργα εδω στην γειτονια μου εκλεισαν δυο μαγαζια λογω μη μειωσης ενοικιου απο τον ιδιοκτητη.
      Κανουν πειραματα…τα εχουμε πει εδω και και δυο μηνες οτι πλεον δεν εχει νοημα να εχεις κλειστα μαγαζια.
      Επισης δεν εχει κανενα νοημα να εμβολιασουμε και αυτοι να μην εξαιρουνται απο την καραντινα..περνουνε η ανθρωποι το ρισκο και εμβολιαζονται και δεν εχουνε κανενα προνομιο…τοτε ποιος ο λογος να πας να το κανεις.

    16. 25η Μαρτίου παίρνουμε τις ζωές μας πίσω. Μας κορόιδευαν οι αλήτες τόσο καιρο. Στέφανε, λένε πως τελειώνουν τα κρεβάτια στα νοσοκομεία. Δείξε ρεπορτάζ τέτοια εποχή που όχι μόνο δεν υπήρχαν κρεβάτια αλλά χαμός από ρατζα σε όλα τα νοσοκομεία.

    17. k. Μητσοτακη σε ευχαριστουμε ολοι οι Ελληνες,
      πλην του κ. Χιου..

      1. Εχει να πέσει τέτοια πείνα ρε δημοσιε υπάλληλε που δεν θα το πιστεύεις. Θα μετανοιώσετε για πολλά, αλλά θα είναι πολύ πολύ ΠΟΛΥ αργά. Και εγώ θα χορεύω πάνω στους τάφους σας ηλίθιοι μαλακέλληνες

    18. Ολοι συνταγμα στις 25 μαρτιου για τα 200 χρονια ελευθεριας απο τους μουσουλμανους τουρκους. Μην τους κανετε το χατηρι και φοβηθειτε τους ανθελληνες. Ειναι βεβαιο οτι θελουν να μας καταστρεψουν αλλα δεν θα τους αφησουμε. Αντι να κανανε μεθ , παιρνουνε 10.000 ευρω και εχουν και ολη την αστυνομια να τους φυλαει. Υπολογιστε ποσο μας στοιχιζει ο καθε ενας απο τους 301 που τον νοιαζουν μονο η λοατκι κοινοτητα και οχι τα παιδακια που τα εχουν φυλακισμενα με ανεργους τους γονεις. Ελευθερια η θανατος οπως διδαξανε οι προγονοι μας.

    19. την αλλη φορα ξερετε τσιπρας ξαναψιφιστε τους

    20. 301 ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!

      1. Το lockdown τελειωνει. To πιστοποιητικο φρονηματων ερχεται. Εχουμε δρομο μπροστα μας.

      2. 300 ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ (ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ,ΚΚΕ,ΒΕΛΟ,ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ) + ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
        ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ

        1. ετσι ακρυβως συναγωνιστη

    Comments are closed.