ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΚΑΙ… ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ   

    Κοινοποίηση:
    5186615

    Τη στιγμή που η κυβέρνηση καθησυχάζει τους πολίτες ότι ελέγχει την κατάσταση με την πανδημία, στο παρασκήνιο οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

    Πολύ σύντομα, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψει συγκυβέρνηση ΝΔ με τη συμμετοχή υπόλοιπων… προθύμων κομμάτων μπροστά στο νέο μνημόνιο που θα μας επιβάλλουν λόγω της οικονομικής κατάρρευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Η κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» θα έχει και ως στόχο το να περάσει από τη Βουλή και η προδοτική συμφωνία με την Τουρκία για το ξεπούλημα του Αιγαίου και του εθνικής μας πλούτου με βάση τον σχεδιασμό του Βερολίνου.

    Χθες ο Κούλης επέλεξε να εισάγει στον πολιτικό διάλογο το ζήτημα του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Απευθυνόμενος  ο πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα  του είπε: «Φαντάζομαι όμως ότι σε λίγο -δεν θα σας πάρει πολύ καιρό- θα ζητήσετε να παραιτηθεί όλη η κυβέρνηση και να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Φαντάζομαι είναι το επόμενο το οποίο θα ακούσουμε από τα στόματά σας». Φυσικά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά, καθώς ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα και σίγουρα δεν θα επιβίωναν μια συμμετοχή σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με την ΝΔ.

    Γιατί όμως επέλεξε ο πρωθυπουργός  να βάλει αυτά  τα λόγια στο στόμα του Αλέξη Τσίπρα; Προφανώς γιατί αυτό είναι το πλάνο «β», σε περίπτωση που οι  εξελίξεις είτε στα εθνικά θέματα, είτε στο μέτωπο της πανδημίας είναι δυσάρεστες. Η «κυβέρνηση εθνικής ενότητας» είναι η λύση του Κυριάκου για να περάσει την επώδυνη και εθνοπροδοτική συμφωνία με τους Τούρκους. Είναι και η λύση σε περίπτωση που παρά την καταστροφή στην οικονομία υπάρξει ο αναπόφευκτος αριθμός θυμάτων από τον Covid.

    Εκεί υπολογίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία, ενώ όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στην συγκυβέρνηση, θα επικαλούνται ότι μας έσωσαν για ακόμα μία φορά!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Εδώ και πόσο καιρό στο είχα πει Στέφανε Χιο ότι πάνε για συγκυβέρνηση? Μήνες. Ειναι η εντολή των Γερμανών για να περάσουν τα χειρότερα μέτρα.

    2. Ο Μητσοτάκης λειτουργεί κάτω υπό τις εντολές του Βερολίνου. Η Ελλάς δεν έχει κυβέρνηση και πρωθυπουργό. Έχει γερμανοτσολιαδες και γκεσταπιτες. Για αστείο το έλεγαν κάποιοι αλλά ισχύει και επισήμως. Όλοι να πεθαίνουμε και 100 εμβόλια να υπάρχουν, ο Μητσοτάκης θα περιμένει εντολές Βερολίνου για γερμανικο εμβολιο ας είναι και δηλητήριο.

    3. Ο/Η δεν εχεις τι να κανεις τον παιζεις ολη μερα και παριστανεις και τον πρωθυπουργο παλιομαλακα.............. λέει:

      Η χωρα θα ανακαμψει με τον τουρισμο …..πες το ρε ΑΡΧΙΔΟΚΟΥΛΗ.

    4. Την Φωφη μην ξεχασετε βρε τοσα χρονια χωρις υπουργικη πολυθρονα η Κυρα Φωφη ειναι….δωστε και σ αυτην κανενα κοψιδακι εξουσιας ! Καλα για τον Βελοπουλο δεν το σηζητω ,πολιτικο φυντανι του Καρατζαφυρερ ειναι,περασε ενα φεγγαρι απ την ΝΔ. εχει δωσει τον λογο του ,ειναι η χρυση εφεδρια της γαλαζιας παραταξης και αυτος.

    5. μια μεγαλη ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ χεσμενους τους εχουμε ,,ουτε να τους ακουμε,τους σιχαθηκαμε αυτοι ζουν βασιλιαδες απο τα λεφτα μας ,κοπροσκυλα .. οβριοι ..οικο… μητσοσκατακη .. ποτε δεν δουλεψαν

    6. Ο Μητσοτάκης πάει με όλα όπως με τον Τσίπρα, τα μνημόνια και της προδοσίες της πατρίδας μας. Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί η δυναστεία των μητσοτάκηδων πήγαινε και πηγαίνει με τους Γερμανούς και όχι με την Ελλάδα. ΥΓ το άλλο το τσογλάνι χτίζει κέντρο αριστερό κόμμα εξουσίας, γιαυτό και οι Γερμανικές επικύψεις.

    7. Τις κοκορομαχιες, για τα ματια του κοσμου, που βλεπουμε στην Βουλη μεταξυ αυτου που θα εσκιζε τα μννημονια με εναν νομο και ενα αρθρο, παραμυθας Νο 1, με τον αλλον που θα εκανε απελασεις λαθρο και θα αλλαζε την συμφωνια των Πρεσπων, παραμυθας Νο 2, οταν θα ελθουν οι εκλογες, επειδη κανενας τους δεν θα εχει πλειοψηφια, θα τους δειτε παρεουλα σε συγκηβερνηση και τοτε θα δειτε ξεπουληματα Εθνικου χωρου!!!!!!!!!!

    8. “Δέν υπάρχει ένα βράδυ πού θά γυρίσω στό σπίτι μου καί δέν θά σκεφτώ πώς θά καταστρέψω πιό γρήγορα τήν Ελλάδα”.
      Κούλης ο εκτελεστής (Terminator)
      Γιάννης Λάκων

    9. τα συνεταιρακια , ο κουλης κι ο αλεξης , θα τα βρουνε κ μαζι θα τρωγοπινουν

    10. Βάλε και το κόμμα του Βελόπουλου για συγκυβέρνηση

    Comments are closed.