ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΠΑΝΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Ακούστε όσα συγκλονιστικά αποκαλύπτει ο Μάκης Βραχιολίδης στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, αλλά και τα επιχειρήματα που επιστρατεύει ο καλεσμένος του, πρώην Εισαγγελέας

    Ιωάννης Σακκάς (και επικεφαλής στο Κίνημα Δικαιοσύνης), αναφορικά με τον στόχο της κυβέρνησης Μητσοτάκη να καταργήσει τη Θεία Κοινωνία. Στόχος είναι ο εξοβελισμός της Ορθοδοξίας και των Μυστηρίων της. Μπορούν όλα αυτά να γίνουν;

    Κάντε κλικ εδώ στα κόκκινα γράμματα και ακούστε από το 36.43” ως το 49.52”: 

     Συνοπτικά ο κ. Σακκάς είπε τα εξής: 

    Ο κ. Φίλης μένει προσκολλημένος στον υλισμό της Σοβιετικής Ένωσης ο οποίος κατέρρευσε από τον ίδιο τον λαό μετά από 60 χρόνια εξουσίας. Δεν διδάσκεται όμως ο Συριζαίος κ. Φίλης ούτε από τους αριστερούς εκείνους της Σοβιετικής Ένωσης οι οποίοι πριν πεθάνουν μετάνιωσαν και ζήτησαν να μεταλάβουν κιόλας. Επικαλείται τους επιστήμονες αλλά να θυμίσω ότι οι επιστήμονες και οι ιατροί κάνουν και ιατρικά λάθη και δεν μπορούν να συγκρίνουν την ιατρική επιστήμη με τα θαύματα της χριστιανικής θρησκείας. Αν δεν υπήρχαν τα θαύματα, τότε θα είχαν κάθε λόγο οι αριστεροί να μας μιλάνε για θετικές επιστήμες. Με το υλιστικό, ηλίθιο κατ’ εμέ μυαλό τους, όπως του κ. Φίλη, προσπαθούν να κάμψουν αποδείξεις που έχουν καταγραφεί στην ιστορία ως θαύματα.
    Αναφορικά ε την διά νόμου κατάργηση της Θείας Κοινωνίας.
    Δεν μπορούν να επιβάλλουν μία τέτοια διάταξη διότι στο άρθρο 3 του Συντάγματος, επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού. Και είναι και Αυτοκέφαλη και συνεπώς μέσα από αυτή τη διατύπωση ήταν σεβαστά και τα Μυστήρια της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η ερώτηση όπως τέθηκε από τη δημοσιογράφο ήταν μια ευκαιρία για προπαγάνδα από τον κ. Φίλη, η οποία προπαγάνδα ουσιαστικά συνεχίζεται από το νέο υπουργείο, από τη νέα υπουργό την κ. Κεραμέως, για την οποία δυστυχώς ντρέπομαι, και είναι κόρη καθηγητή νομικής Σχολής, και η ίδια είναι και δικηγόρος. Ντρέπομαι διότι αν και είναι στον νομικό κόσμο δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι το άρθρο 3 του Συντάγματος που ορίζει ότι επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού, αυτή η θρησκεία έχει Μυστήρια, και η Θεία Κοινωνία είναι ένα από τα Μυστήρια. Άμα θες πηγαίνεις και παίρνεις τη Θεία Κοινωνία. Άμα θες δεν πας να την πάρεις, δεν υποχρεώνει κανείς τον κ. Φίλη ή την κ. Κεραμέως , αλλά εδώ φαίνεται η μεγάλη υποκρισία των Ν. Δημοκρατών –οι Ν.Δημοκράτες δε είναι δημοκράτες, αλλά είναι νέες δικτατορίες: έχουν πάρει τη σκυτάλη από την αριστερά και συνεχίζουν την υποκρισία αποδόμηση της χώρας και ουσιαστικά οι δεξιοί έχουν εισάγει τον διεθνισμό δια μέσου της παγκοσμιοποίησης που θέλανε οι αριστεροί. Και εδώ είναι η υποκρισία της ΝΔ: υπονομεύουν και υποσκάπτουν συνταγματικά δικαιώματα των ελλήνων πολιτών. Γι’ αυτό και η πολιτική μας αντίληψη στο Κίνημα Δικαιοσύνης είναι ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά. Τους ζήσαμε και τους δύο, είναι υποκριτές και διχάζουν την ελληνική κοινωνία. Πολιτική αντίληψη σωστή είναι η προστασία των συνταγματικών δικαιωμάτων. Και το άρθρο 3 του Συντάγματος που μιλάει για την επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα που είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού με τα Μυστήριά της, για μας είναι ένα συνταγματικό δικαίωμα των ελλήνων-χριστιανών. Δεν μπορεί να έχει λόγο ο αριστερός προπαγανδιστής, αριστερός Συριζαίος, που τα έχει κάνει πλακάκια με τον κάθε Καμμένο.
    –Δεν θα μπορούσε να διανοηθεί κανείς ότι επί ημερών της ΝΔ που κάποτε διακήρυσσε Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια θα συζητείτο η κατάργηση του σημαντικότερου ίσως Μυστηρίου της Ορθόδοξης Εκκλησίας, του Μυστηρίου της Θείας Ευχριαστίας, να καταργηθεί δηλαδή από την κυβέρνηση.
    Σακκάς: Και όμως έφτασε κυβέρνηση, υποτίθεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με το μνημονιακό κράτος μνημονιακό-δικαστικό μέσα, να ποδοπατάει το ίδιο το Σύνταγμα, το άρθρο 3. Την ώρα που αναγνωρίζεται επίσημα και απαγορεύεται να καταργηθεί το άρθρο 3, την ώρα που τα Μυστήρια είναι η καρδιά της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού, αποκαλύπτεται ότι οι δεξιοί έβγαλαν τον φερετζέ και δείχνουν πώς σκέπτονται: σκέπτονται σαν τους αριστερούς.

    πηγή πληροφοριών: indobserver.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Αν υπηρχε θεος τους πρωτους που θα γαμουσε θα εισασταν εσεις που βριζετε και καταριεστε,που νομιζετε ότι ειμαστε ρε βλακες; στον μεσαιωνα που εκαιγαν της ανύπαρκτες μαγισσες; ο κοσμος ξυπνησε δεν τσιμπαει στης φοβερες σας και σας γραφει στα αρχιδια του κρετινοι!

      1. Εσεις γιατι εχετε γνωμη για τν ορθοδοξια αφου δν πιστευετε; Δε νομιζω ν σας πεφτει λογος αυτο θ τ κανουμε οι ελληνες 90% δλδ εσεις μεινετε μακρια μας

    2. Σαουλ σαουλ τι με διωκεις….ειναι σκληρο προς κεντρα λακτιζειν….οπου νανε μιστερ φιλη θα αρχισουν να σε τρωνε τα σκουλικια…αρκετα εφαγες εως τωρα..ο μεσος ορος ζωης 70 η 80 και το πλειον αυτων πονος και κοπος…μονον ο θεος σωζει …η εκλλησια ποτε δεν προκειτε να καταργηθη επειδη καποιοι αμυαλοι το παιζουν αθεοι.. Απλα εισαι ζωντανος εσυ και γω εοειδη ο κυριος ειναι μακροθυμος και πολυελαιος….καλη επαναφορα…

      1. Εμείς οι “Άθεοι” περιμένουμε το “εναρκτήριο
        λάκτισμα” από τους “ορθόδοξους ιερωμένους
        μας” που αντί να στρέφονται εναντίον μας
        θα έπρεπε να επαναστατήσουν πρώτα ενάντια
        στους μασόνους ,gay επικεφαλείς τους
        για να μας δώσουν πίστη και θάρρος με το
        παράδειγμα τους και επανελθουμε στο
        “Δρόμο του Κυρίου”
        Τα σέβη μου Πάτερ!

    3. μονο ο Κλεομενης και ο Αμβροσιος κανουν αφορισμους. Οι αλλοι οι παπαδες παιζουν με το κομπολοι τους δηλαδη. Τσουναμι Αφορισμων εναντιον Σατανιστων, εβραιων, προδοτων μεχρι να τσακιστουν να φυγουν απο Ελλαδα. Και για οσους μας κατηγορουν για φανατισμο, ο αφορισμος λυνεται κατ ευθειαν οταν ο αφοριμενος μετανοησει και ζητησει επισημα συγχωρεση απο τον Θεον και συγγνωμη απο τα θυματα του σ αυτη την περιπτωση Ολο το Ελληνικο Εθνος!!!

    4. Σκληρόν προς κέντρα λακτιζειν
      Ανόητοι άνδρες κατοικούντες και πσρεπιδημουντες στην χώρα αυτή και σε όλο τον κόσμο
      Ουδείς θνητός τα βαλε με τον Τριαδικό Θεό και μην τα βάζετε,,
      Διότι η θα μουντζουρωθειτε η θα καειτε

    5. Δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα απολύτως διότι ο Θεός δεν θα το επιτρέψει να γίνει αυτό και όσο για τους Άθεους όλο βλακείες λένε συνέχεια!!!

      1. Όχι φίλε μεγάλο λάθος κάνεις. Ο Θεός θα το επιτρέψει όπως επέτρεψε και διωγμούς και πολλά χειρότερα στο παρελθόν. Η ερώτηση είναι : εσύ προτειθεσαι να σηκωθείς από το καναπέ και να γίνεις μάρτυρας? Πρέπει λίγο αυτή η νοοτροπία ότι ο Θεός με ενα μαγικό τρόπο θα παρέμβει και θα τα λύσει όλα μα εκληψει. Γιατί ποτέ δε το έκανε στο παρελθόν και φυσικά εσύ δεν είσαι κάτι ξεχωριστό για να αρχίσει τώρα.

    6. Ο/Η Α ρε λεωνίδα θα τους τακτοποιούσες τους χριστιανούληδες λέει:

      Όλα ξεκινάνε από παροχημένες αναχρονιστικές βλακείες που εμπεριέχει το σύνταγμα που δεν σημαίνουν τίποτα όπως “επικρατούσα θρησκεία” λες και είναι δημοσκόπηση το σύνταγμα να αποτυπώσει τη στιγμή. Το σύνταγμα ρητά όπως και πρέπει θεμελιώνει και προστατεύει την ουδετεροθρησκεία και την ανεξιθρησκεία. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να πιστεύουν όπου θέλουν αλλά το ότι οι χριστιανούληδες έχουν αφεθεί ελεύθεροι να προσπαθούν να επιβάλλουν τα Ιουδαϊκά τους παραμύθια στους άλλους πολίτες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
      -Άμεσο σκίσιμο μέσω συνταγματικής αναθεώρησης κάθε ονομαστικής αναφορά στον χριστιανισμό και σε κάθε θρησκεία, ώστε να μην καπηλεύονται και διαστρευλώνουν το σύνταγμα οι πατριδέμπορες και οι πατριδοκάπηλοι. Η προστασία του δικαιώματος των πολιτών να πιστεύουν όπου θέλουν είναι και ρητά θεμελιωμένη και αυτονόητη.
      – Άμεση απαλλαγή των φορολογουμένων από την υποχρέωση να πληρώνουν τους δημόσιους υπαλλήλους των θρησκειών. Να πληρώνουν οι χριστιανούληδες τους παππάδες τους, οι μωαμεθανοί τους μουφτήδες τους, τα ρεύματά τους, τους μισθούς τους, τα νερά τους και τα ΕΝΦΙΑ τους. Να σφίξει το κουλούρι να ρίχνουμε και λίγο γέλιο με τη κακομοιριά τους.

      1. Σοβαρά έ!!!!! Αλλά οι άθεοι της βουλής και της εξουσίας παραβιάζουν το σύνταγμα και είναι πολέμιοι της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας, επομένως φέρονται ρατσιστικά στην Αληθινή Θρησκεία ημών των Ορθοδόξων και κατ’επέκταση σε μας, χρησιμοποιώντας δήθεν τον κορωνοιό, κλείνοντας τις εκκλησίες και απαγορεύοντας το Μυστήριο των Μυστηρίων, την Θεία Κοινωνία, ενώ ευνοούν συγκεκριμένη θρησκεία, και αφήνοντας έρμαιο σ αυτούς την πατρίδα μας!!! Αλλο πράγμα λοιπόν η ανεξηθρησκεία, και άλλο πράγμα ο πόλεμος κατά της Ορθοδοξίας, ανεξηθρησκεία το λογικό είναι για τους πολίτες αυτής της χώρας που ζούμε και όχι με τους ”έτσι θέλω και με το ζόρι” ψευτοπολίτες” που για σκοτεινούς σκοπούς φέρνουν στην Πατρίδα μας, και τί δουλειά έχουν οι αλλόθρησκοι κατακτητές και οι μουφτήδες στη χώρα μας!!! Αλλά εσύ φαίνεται οτι είσαι άθεος και άπατρις!!! Οσοι δεν πιστεύουν ας πάνε σε μια χώρα αθέων και άς έχουν το σύνταγμα που τους ταιριάζει!!!

      2. Δώσε πισω την περιουσία που έχει δώσει η εκκλησία στο κράτος τρεις φορές και ας κόψει τους μισθούς. Και θα δεις για πότε χρεοκοπεί η μπανανία. Εσύ τσάμπα νομίσεις οτι πληρώνουμε τους ιερείς; Ο Κολοκοτρώνης αγωνίστηκε υπερ πίστεως και πατρίδας. Αυτοί που έχυσαν το αίμα τους ήταν χριστιανοί και ηθελαν χριστιανικό κράτος. Σε όσους δεν αρέσει μπορούν να αποχωρήσουν.

    7. Όσο μας κυβερνούν αφορισμένοι δεν θα δούμε καλό. Μητσοτάκη παραιτήσου!

    8. Αυτό είναι το καλύτερο νέο για τον Χριστιανισμό. Αυτό έχει ανάγκη η Εκκλησία σήμερα, έναν ξεγυρισμένο διωγμό, για να συνέλθει και να αναθερμανθεί πνευματικά, και να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Μακάρι να το προχωρήσουν, και να τους κλείσουν τους ναούς εντελώς. Να δούμε ποιοί είναι πραγματικά Χριστιανοί και ποιοί το παριστάνουν.

      1. Sieg heil! viktoria!
        Ο Γρηγόριος (Ε) Θα μας αφορίσει!

        1. Ναζίστρια είσαι καλέ; Ο μπαμπάς σου ήταν σε τίποτα φωτογραφίες με Γερμανούς ή συνεργαζόταν με τον Μέρτεν; Ή ο μπαμπάς σου έπαιρνε εργολαβίες επι Χούντας; Γιατί οι Ναζί ήθελαν να καταργήσουν το Χριστιανισμό και οι κομμουνιστές.

    9. Ποσο ηλιθιοι εισαστε πιστευετε τετοιο πραγμα ότι θελουν να κανουν ; ηλιθιοι ε ηλιθιοι ριχνετε καταρες και απειλες ότι ο θεος θα καταστρεψει το ανθρωπινο γενος καραγκιόζηδες τα ιδια σκατα με τους φανατικούς ισλαμιστες εισαστε κρετινοι .

      1. Αν ήταν ο Κολοκοτρώνης ο Καραϊσκάκης η Μπουμπουλίνα ο Κανάρης ο Μπότσαρης και οι υπόλοιποι που πολέμησαν την Τουρκία έτσι σαν εσένα, ακόμα Τούρκοι θα είμασταν και θα φοράγαμε φέσι σαν τους φίλους τους τους Εβραίους

        1. Ξερεις την τυχη που ειχαν οι ηρωες της επανάστασης; ξερεις ποια ηταν η σχεση του τοτε κληρου με τους τουρκους κατακτητες; ξερεις ότι ο κληρος δεν ηθελε την επανασταση; μην μου λες για φεσια και εβραιους τωρα εξυπνακια!!!

    10. Δεν είναι δεξιοί , είναι φιλελέδες και ίδιο φύραμα με τις αριστεράντζες. Απλώς τις ψήφους των κορόϊδων δεξιούληδων παίρνουν.

    11. Ψήφιζε συριζα ελληναρα μου και προσοχη το 666 που θαεπιιβαλει η κεραμεως

    12. Eυχομαι ο θεος να τους ανταποδωσει το τεραστιο κακο που πανε να κανουν , τους αξιζουν τα χειροτερα μονο τοτε θα καταλαβουν το εγκληματικο λαθος που πανε να κανουν ….. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ……Τους ευχομαι ο θεος να τους ανταποδωσει με τον χειροτερο τροπο σε ολους οσους συντελουν σε ολα αυτα τα αποτροπαια σχεδια εναντιον των ανθρωπων , μονο τοτε θα καταλαβουν την δικαιοσυνη του θεου και θα καταλαβουν οτι η ανωτερη δυναμη σε αυτον τον κοσμο ειναι ο θεος μας …… ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ……..

    13. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ., ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ….. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ … ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝΕ … ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ , ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ……. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ …… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ….. ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ …. ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ……

      1. Ποιοι έχουν τελειώσει;
        Μία χαρά θα τους ψηφισουν(αν μετράει η ψήφος πλέον) και με χέρια και με πόδια…

      2. Πολύ σωστά πρέπει να ξεσηκωθούν και οι παπάδες γιατί δεν το κάνουν?Μόνο να αρθρ
        ογραφουν ξέρουν και να διαμαρτύρονται εδώ
        μέσα μερικοί μερικοί γιατί τους κόβουν τα
        σχόλια.Εμεις οι πιστοί που πήγαμε να κοινω
        νησουμε και μόλις μπήκαμε μέσα στην εκκλη
        σία να πάρουμε μια “τζούρα θρησκευτικής
        κατάνυξη”ς πριν κοινωνήσουμε ήρθαν οι ίδιοι
        και μας έβγαλαν έξω λέγοντας μας ότι πρέπει
        να μάθουμε να κοινωνούμε σαν “άνθρωποι”
        Μου το είπαν εμένα προσωπικά και μου πρ
        οτειναν αν δε μου αρέσει να διαμαρτυρηθώ
        στους “Εβραίους μασόνους”όπως τους αποκ
        αλεσα και είπα ότι δεν τους υπακούω!
        Εσείς οι παπάδες να τους το πείτε απαντησα
        και ο παπάς εξαφανίστηκε!Εδώ παπάς ,εκεί
        παπάς,που ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ?

    14. Ο Ιερώνυμος και ο Βαρθολομαίος που είναι, οι υπόλοιπη ηγεσία της εκκλησίας τι κάνει. Δυστυχώς η ορθοδοξία προδόθηκε από μέσα. Ετοιμαστείτε για κρυφές λειτουργίες όπως στην τουρκοκρατία έτσι και στην εποχή της νεοταξίτικης ΝΔοκρατίας.

    15. Αφου ειναι ηδη αφορισμενοι Μητσοτακης και Κεραμεως
      και οπως αποδεικνυεται οχι χωρις λογο
      τορα λυσαξαν ακομη ποιο πολυ εναντιων της Εκκλησιας
      και μετα το κλεισιμο των Εκκλησιων
      ακολουθει οχι μονον η καταργηση της Θειας Κοινωνιας ,
      και ολων των αλλων Μυστηριων
      γιαυτο κινηγουσαν οσους παντρευρηκαν και βαπτιστηκαν
      και τους λειτουργους των Μυστηριων κατα τη διαρκεια της καραντηνας.
      Βρε με τι διαολους μπλεξαμε
      χρειαζοντε εξωρκησμοι να ξεμπερδεψουμε με δαυτους

    16. Μονο στον υπνο τους τα βρωμερα ζωυφια θα το πετυχουν… Αλλωστε σαν Χριστιανοι Ορθοδοξοι, ξερουμε απο Κατακομβες… Ετσι ανδρωθηκε η Ορθοδοξη Πιστη και γιναμε ανθρωποι ελευθεροι. Διωγμοι στις τρεις πρωτες εκατονταετηριδες, Διωγμοι στην Ρωσια, στην Σερβια, στην Ρουμανια, στην Πολωνια.. παντου οπου υπαρχει Ορθοδοξια. Ποιος φοβαται τα πολιτικα σκουπιδια? Κανεις. Αυτοι τρεμουν και μισουν τον Χριστο και αυτη την ιδια τους την υπαρξη. Ψυχραιμια ζωυφια : Εξηλθε νικων ινα νικηση την βλακεια τους!

    17. Όλη η επίθεση και η εξύβριση κατά της Θείας Κοινωνίας δεν έγινε τυχαία. Επιθετική αναγνώριση έκανε η κυβέρνηση. Η κύρια επίθεση δεν άρχισε ακόμα.

    Comments are closed.