ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ: ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ Ο COVID19 ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    covid

    Mια μελέτη που μπορεί ν΄ανατρέψει πολλά. Eρευνητές του Πανεπιστημίου της Φλόριντα ανακάλυψαν ότι ο covid19 δεν μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς και προσυμπτωματικούς! Δεν βρήκαν ασυμπτωματική ή προσυμπτωματική εξάπλωση, μετάδοση του Covid.

    Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο από το Journal of the American Medical Association. Τέσσερις ερευνητές από το Τμήμα Βιοστατιστικής του Πανεπιστημίου της Φλόριντα συνέγραψαν μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο από το Journal of the American Medical Association.

    Πραγματοποίησαν μια μετα-ανάλυση 54 μελετών σχετικά με το ποσοστό δευτερογενούς επίθεσης νοικοκυριού του SARS-CoV-2. Σύμφωνα με το CDC, το δευτερεύον ποσοστό επίθεσης είναι ο αριθμός των νέων περιπτώσεων μεταξύ των επαφών διαιρούμενος με τον συνολικό αριθμό των επαφών.

    Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι το SARS-CoV-2 είναι πιο μεταδοτικό από άλλους κορωνοϊούς, με δευτερογενές ποσοστό επίθεσης 16,6% (95% CI 14,0% -19,3%) σε σύγκριση με 7,5% (95% CI 4,8% -10,7%) για το SARS -CoV και 4,7% (95% CI, 0,9% -10,7%) για MERS-CoV. Τα ευρήματά τους επιβεβαίωσαν επίσης ότι το ποσοστό επίθεσης είναι υψηλότερο στις επαφές ενηλίκων σε σύγκριση με τις επαφές παιδιών και στους συζύγους σε σύγκριση με άλλα μέλη της οικογένειας.

    Το δευτερεύον ποσοστό επίθεσης για περιπτώσεις συμπτωματικών δεικτών ήταν 18,0% (95% CI 14,2% -22,1%) και το ποσοστό ασυμπτωματικών και προσυπτωματικών περιπτώσεων δείκτη ήταν 0,7% (95% CI 0% -4,9%), «αν και υπήρχαν λίγες μελέτες στην τελευταία ομάδα. ”

    Το ασυμπτωματικό / προ-συμπτωματικό δευτερεύον ποσοστό επίθεσης δεν είναι στατιστικά διαφορετικό από το μηδέν και το διάστημα εμπιστοσύνης είναι τεχνικά 0,7 ± 4,2, με αποτέλεσμα εύρος -3,5% -4,9%, αλλά τα ποσοστά επίθεσης δεν μπορούν να είναι αρνητικά, οπότε περικόπτεται στο 0.alachuachronicle 22/12/20

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΠΑΝΤΟΥ ‘ ΕΛΛΗΝΕΣ ‘????????????????????

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ
      AstraZeneca: Ο Ελληνας επιστήμονας Μενέλαος Πάγκαλος πίσω από την έρευνα και την ανάπτυξη της εταιρείας
      Ο Έλληνας επιστήμονας της AstraZeneca, Μενέλας Πάνγκαλος

      Άλλος ένας Έλληνας επιστήμονας, ο Μενέλαος Πάγκαλος, βρίσκεται πίσω από την τρίτη εταιρεία παραγωγής εμβολίου για τον κορωνοϊό, της AstraZeneca.

      Η εταιρεία, που αναπτύσσει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ένα από τα πιο προχωρημένα εμβόλια ενάντια στον κορωνοϊό, πήρε τον ελληνικής καταγωγής επιστήμονα στις τάξεις της το 2010. Το εμβόλιο της AstraZeneca, μετά την Pfizer και τη Moderna, αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ηλικιωμένους στη δράση ενάντια στον κορωνοϊό.
      Ανώτερο μέλος της εταιρείας AstraZeneca στην εκτελεστική ομάδα, ο Μενέλας, όπως τον αποκαλούν στη Βρετανία, είναι υπεύθυνος για τη φαρμακευτική ανακάλυψη, έρευνα και πρώιμη ανάπτυξη.
      Σημαίνον στέλεχος στην έρευνα και την ανάπτυξη της AstraZeneca…

      1. Δεν είναι της νασα αυτός.. Εκπαιδεύει αστροναύτες….
        Παπαριες. Το ψέμα πληρώνουν για διαφήμιση αυτό είναι όλο…..
        Κάνεις που θα έκανε πρακτική εκεί και μέχρι εκεί.

    2. Γι’αυτό το τεστ μπαίνει βαθιά μέσα στη μύτη ή στο λάρυγγα και παίρνουν δείγμα από εκεί,ώστε να βρουν ψήγματα ιού. Αν ήταν τόσο επικίνδυνο θα έπαιρναν σάλιο από μπροστά στο στόμα.

    3. Καλή Χρονιά σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος “ειδικός” που βρίσκεται η “Εποχική Γρίπη” ;

    4. Αμεση συλληψη της ανθελληνικης κυβερνυσης της Νεας Τουρκοκρατιας.

    5. Έρχονται πιο δύσκολες καταστάσεις ,κρατήστε δυνάμεις ,όχι στην διχόνοια που σπέρνουν προσοχή.

    6. τωρα βγαινουν και μιλαν για το συνδρομο των LONGHAULERS, ατομα που ως αναφερουν αναρρωσαν απο την γριππη του Κοβιντ 19, η Σαρς 2, η πωστονλεν κλπ., λενε λοιπον οτι εχουν συμπτωματα και 5 μηνες μετα την αναρρωση, νοητικη νεφελη, γαστροεντερικα προβληματα, προβληματα ισορροπιας και αλλα. Τι να πει κανεις. Υποθετω οτι ισως μας βομβαρδιζουν και με μικροκυμματα περαν των ψεκασμων και τα σκεπαζουν με τον δηθεν εργαστηριακο ιο της κορωνας. Τα πραγματα ειναι πολυ πονηρα και αγγιζουν τα ορια της δαιμονιασης. Παντως εχουνε βαλθει σωνει και καλα να μας μπηξουν το εμβολιο το οποιο θαναι περιπου σαν να περπατας σε ενα απεραντο χωραφι γεματο με ναρκες. Ξεκαθαρο ειναι οτι αυτα τα ατομα δεν τους ενδιαφερει η υγεια του κοινου, αλλος ειναι ο στοχος. Το εμβολιο και τα επομενα εμβολια που θα προκυψουν θα ειναι το εισιτηριο για τη επιγεια και την υπερπεραν κολαση. ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. Παντως για οσους απο τους αναγνωστες του Μακελλειου θελουν λεπτομερεις πληροφοριες προτεινω το anthonypatch.com εκει εχει λινκ και για βιντεα με πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες. αλλα αγγλιστι.

    7. Τωρα που το ειπε το πανεπιστημιο ας ησυχασουμε, επειδη η ιδια η πραγματικοτητα εδω και δεκα μηνες δε μας ηταν αρκετη για να δουμε αν κινδυνευουμε.
      Με πιστη μπορουμε να τα καταφερουμε και στους επομενους δεκα μηνες να νοσησουμε τελικα.
      Φτασαμε στο σημειο να φοβομαστε περισσοτερο μη βγουμε μλκς, παρα να νοσησουμε -οι εγωισταροι.
      Αν δεν υπηρχαν εκεινοι που κανουν πελτε καθημερινα τα μυαλα με την ιωση, για ποιους νοσουντες θα μιλουσαμε ως τωρα ;
      Και αν αυτη η ερευνα δειχνει ανατροπη, τοτε ποιες οι πιθανοτητες κατι παπαδες, πολιτικοι κλπ νουμερα να κολλησαν κωρονοιο και να εμβολιαστηκαν επιτυχως… τη στιγμη που υπαρχουν τοσοι αστεγοι ευαλωτοι πχ, αλλα στα πλυντηρια μας μιλανε κυριως για ηλικιωμενους με βιογραφικα αλλων υποκειμενων νοσηματων ;

    8. Στην Καλιφόρνια έδωσαν σε εργαστήριο 1500 δείγματα θετικών να μελετήσουν τον ιό και τα έλενξαν όλα λεει και είδαν πως δεν υπάρχει κανένας κοβιντ ιός παρα μόνο γρίππη Α και Β. Και τους ζήτησαν κοβιντ δείγματα ξανά να δώσουν για να προχωρήσει η μελέτη και τους απάντησαν αυτά υπάρχουν, δεν έχουμε. Και είπαν πως δε μπορούμε να κοροιδεύουμε το κόσμο. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση. Η υπόθεση βρωμάει. Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για την υγεία μας? Θέλουν να μας μπήξουν το εμβόλιο με τα στοιχεία μέσα τα οποία θα παίρνουν εντολές απ το 5G να γίνουμε κεραίες -δέκτες σε εντολές? τι πειραματισμοί είναι αυτοί?

    9. Τέτοιες μελέτες υπάρχουν δεκάδες σε όλο το πλανήτη μήνες τώρα. Ακόμη και στέλεχος του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας το παραδέχτηκε στη κάμερα, επίσημα σε συνέντευξη. Δεν είναι θέμα επιστήμης όμως, ποτέ δεν ήταν, καμία επιστήμη δε δικαιολογεί ούτε τις μάσκες ούτε τα εμβόλια ούτε τα λοκντάουν ούτε τίποτα. Απλά θέλουν να τα καταστρέψουν όλα και να σας σκοτώσουν μεσομακροπρόθεσμα όλους, δεν έχει να κάνει με καμία πανδημία. Ποτέ δεν είχε. Δε πα να βγουν όλοι οι νομπελίστες του πλανήτη και με 2000000 διαφορετικά επιστημονικά ντοκουμέντα να παρουσιάσουν πως οι ασυμπτωματικοί δε μεταδίδουν τον ιό, καρφί δε τους καίγεται. Ο Κούλης θα σας κλείσει όλους μέσα, ΜΟΝΙΜΑ, καταλάβετέ το.

    10. να δούμε πόσο θα περιμένουμε να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει ούτε πανδημία ούτε ιός

    Comments are closed.