ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! ΒΟΣΤΙΤΣΑ ΕΠΑΡΧΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ! ΣΟΣ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΜΕΣΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    εμβολιο

    Καταθέτουμε την οργή μας εναντίον του συστήματος που σπρώχνει τους συγγενείς μας στον θάνατο ! 12 μόνο ώρες μετά το εμβόλιο ηλικιωμένη
    συγγενής μας πρώτου βαθμού πέθανε από ανακοπή (έτσι έγραψαν τουλάχιστον), αφού το έκανε χτες το μεσημέρι στο Μεσολόγγι! Χωρίς άλλα  νοσήματα πλην τυπικών γηρατειών!

    Το εμβόλιο ευθανασίας πιθανότατα καθίσταται ο βασικός ύποπτος να έκανε άριστα τη δουλειά του εισάγοντας χημική νέκρωση στον οργανισμό!  Πράγμα που μένει να διερευνηθεί!

    Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε τα στοιχεία χωρίς ομοφωνία των συγγενών, αλλά σίγουρα οι πληροφορίες μας για τις διαθέσεις καθώς πρόκειται για πολύ στενό μας πρόσωπο , είναι ότι θα αναζητηθούν με τη συνεργασία έμπειρων και αγωνιστών ιατρών και νομικών κάθε είδους ευθύνες, προς ιατρικό προσωπικό και παρασκευάστρια εταιρεία, ΕΟΔΥ και εναντίον όποιου έχει επιτρέψει την κυκλοφορία του φονιά φαρμάκου!

    Επειδή ίσως να είναι το πρώτο περιστατικό που σημειώνεται να φεύγει άνθρωπος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην χώρα μας θα πρέπει να
    διακινηθεί ή είδηση και να προφυλαχτούν επειγόντως οι ηλικιωμένοι μας, για να μην πάει χαμένη η θυσία της αθώας θανούσης!

    Ο Θεός να την αναπαύσει γιατί πήγε ως μάρτυρας για να σωθούν άλλοι! Μεσημέρι το έκανε και τα μεσάνυχτα πέθανε!!!

    Φρίκη!! όποιος τολμήσει να με διαψεύσει ας στείλει μήνυμα να του απαντήσω καταλλήλως!

    Αναγνώστης

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. Περισσότερα από 121.000 άτομα εμβολιάστηκαν στην Ελλάδα μέχρι και χθες. Το λαμβάνει κανείς αυτό υπόψη του? Μα τι ρωτάω?

      1. Τι θες να πεις, ότι δεν έπαθαν τίποτα;Ακόμη δεν έπαθαν, άλλοι δε θα πάθουν τώρα και ό,τι και να πάθουν δε θα τα μαθαίνουμε όλα.

    2. Το θέμα ξέρετε ποιο είναι; Ότι οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες αποφεύγουν να κάνουν νεκροψία-νεκροτομη σε αιφνιδίως θανόντες και έτσι θα είναι άγνωστη η αιτία θανάτου. Αν γινόταν και έβγαινε αποτέλεσμα ότι το εμβόλιο προκάλεσε τον θάνατο της, τότε θα άρχιζαν τα πανηγύρια

      1. Με δικηγόρο μπορείς Ηδη ο Ν. Αντωνιάδης σε συνεργασία με το δικηγόρο της οικογένειας έχουν κάνει μήνυση.Προχώρα προς τα κάτω λίγο και θα το δεις το ποστ του δικηγόρου που αφορά τη συγκεκριμένη ηλικιωμένη που αναφέρεται και δω
        https://www.facebook.com/marianna.roupaliotiantoniadi

    3. Ο Μητσοτάκης και ο τσιοδρας γιατί δεν πεθαναν;Φιάσκο το εμβόλιο τους!!!!!!

    4. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να αποδείξει καποιος οτι ο θάνατος προήλθε απο το εμβόλιο? Θα σε διαψεύσουν με χιλιους τρόπους. Μόνο αν γίνονται γνωστοί οι θάνατοι ή οι παρενέργειες αφού εμβολιαστεί κάποιος κι αυτό σε κοντινή χρονική περίοδο,μπορεί να γίνει κάτι.

    5. Όποιος δε γουστάρει να είναι υγιής ή βαρέθηκε τη ζωή του,μπορεί να πάει και να εμβολιαστεί.Απλά τα πράγματα.

    6. Ψάξτε κ στο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης Τί έγινε; … μετά τους εμβολιασμούς διοικητικού προσωπικού! Τα κρύβουν

    7. Η λογική της ανοσοποίησης μέσω του εμβολίου mRNA έχει καταρριφθεί από τις ίδιες τις φαρμακευτικές εταιρείες.Οποιος λοιπόν συμμετάσχει σε αυτό το πανηγύρι,δεν δικαιούται να λέει μετά ότι δεν γνώριζε.Η Ε.Ε και η ΗΠΑ αρχίζουν δειλά δειλά να συνειδητοποιούν σε τι έχουν μπλεχτεί.Μονον αυτός ο μπετοβλακας κολαουζος της Μέρκελ,δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα.Γι αυτό τον βάζουν μπροστινό οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι για να φάει το ξύλο αυτός στο τέλος.

    8. Κάνουν πειραματόζωα τους ηλικιωμένους γι’ αυτό και ξεκίνησαν απο αυτούς, που έχουν ένα σωρό υποκέιμενα νοσήματα και κάποιοι δε θα κάνουν νεκροψίες.

    9. Προσέξτε τι επιχείρημα θα χρησιμοποιήσουν αν πάρει έκταση το θέμα τώρα τα σκυλιά του συστήματος: Στα αγγλικά λέγεται ¨correlation does not imply causation¨. Θα πουν ότι ναι οκ έτυχε να συμβεί αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το προκάλεσε αυτό το εμβόλιο. Καλύτερα ο κόσμος να πει όχι σε αυτό το κατασκεύασμα του θανάτου γιατί υπάρχουν και πιθανές παρενέργεις που μπορεί να σκάσουν μετά από μήνες ή χρόνια. Εγώ έπεισα τους γονείς μου να μην κάνουν το εμβόλιο.

    10. Αφού ο κόσμος βλέπει πόσους θανάτους έχουν σε άλλες χώρες γιατί το κάνουν; θέλουν Ν αυτοκτονησουν;;; οι δε υπαίτιοι πρέπει να φυλακιστούν, το λιγότερο.

    11. Υποχρεωτικος εμβολιασμος…
      Με πειραματικο εμβολιο…στον πληθυσμο…
      Αυτα που εκαναν οι…ναζι…στο Β παγκοσμιο…
      Κουτοπονηροι οι γερμανοτσολιαδες….το πανε λαου-λαου…ζητανε και υπογραφες…
      Δεν ειναι κοροιδα…εχουνε βγαλει μπροστα…τους λοιμοξιωλογους….τα πουλεν των…των φαρμακευτικων…
      Ε βεβαια…να φανε αυτοι το σκατο…και εσεις το εμβολιο…
      Μαλλον νομιζουνε οτι, μιλανε σε ζωα…

      Δεν μπορουν να σας κανουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ….τιποτα….
      Φορτωστε τους…με…Αγωγες… και…Μηνυσεις…

    12. Καλά η γιαγιά…. είδε τον βρωμυλο με το λαδωμένο φανελάκι να εμβολιάζεσαι και έτρεξε να το κάνει και αυτή , και γιατί το είπε και ο κουλης……. Αν οι γέροι που τρέχουν και εμβολιάζονται έχουν τέτοια μυαλά , ε τότε καλά κάνουν και πάνε μια ώρα νωρίτερα κοντά στον θεό. Μακάρι να τελειώσουμε με αυτούς τους γέρους πριν τις εκλογές. Αυτοί μας έκαψαν.

    13. Eλπίζω η καταγγελία σύντομα να γίνει επώνυμα ώστε να την πληροφορηθεί και ο κόσμος που ακόμη δεν έχει καταλάβει τι παίζεται.

    14. Το είχα γράψει πριν λίγες μέρες, οι εμβολιασμοί των υπερηλίκων, σε κάποιες περπτώσεις θα γίνεται για να τους ξεπαστρέψουν γρηγορότερα οι συγγενείς τους για τα κληρονομικά.Μη μου πειτε ότι δε θα γίνει κι αυτό;

    15. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Κάποιος πρέπει να υπόγραψε συγκατάθεση για να γίνει το εμβόλιο η ή γιαγιά η ο σύνοδος δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα

    16. Δεν ειχε αλλα νοσηματα ή δεν το ξερατε και πιθανως ουτε η ιδια;Πολλοι ανθρωποι ειδικα οι υπερηλικες νομιζουν οτι επειδη παιρνουν ενα φαρμακο εδω και 20 χρονια ειναι και καλυμμενοι,και δεν εχουν εξεταζονται τακτικα απο γιατρο να τους προσαρμοσει την καταλληλη αγωγη,και αρα δεν ξερουν πραγματικα τι εχουν.Οπως και να εχει το πραγμα,αυτο χρηζει διερευνησης,γιατι οντως,ειναι πολυ περιεργο μεσα σε λιγοτερο απο 12 ωρες απο το εμβολιο να πεθανει.

    17. 200 χρονια απο την απελευθερωση και μας βρηκε με Μητσοτακη πρωθυπουργο… Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

    18. Ήθελε? πήγε το έκανε ενώ μάλλον θα ήξερε της συνέπειες ,🤔 δεν πιστεύει στους ψεκασμενους τι απ’ όλα αυτά 🤔 την ξεγέλασε ο Κούλης ? Η ήταν αυτή που έλεγε δαγκωτο Κούλη δαγκωτο….🧐

    19. Το λεμε καιρο τωρα. Τα εμβολια σκοτωνουν. Ισως οχι ολα, αλλα αυτο της γριππης και του covid σιγουρα κανει μεγαλη ζημια. Στην Νορβηγια επισημως εχουν ηδη 30 νεκρους απο το εμβολιο. Εκει τουλαχιστον υπαρχει κρατος και βγαζουν την αληθεια στη δημοσιοτητα. Εδω τα μεσα κρυβουν τα παντα (πλην φυσικα απο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και κανα 2-3 αλλες εφημεριδες και sites). Δυστυχώς ζουμε στην εποχη της ΝΤΠ και το πρωτο που εξαφανιζεται ειναι η αληθεια. Πλεον βασιλευει η ψευδης προπαγανδα.

      Οι περισσότεροι εμβολιακηδες που θα πανε να τρυπηθουν, ειναι αυτοι που βριζουν ολους εμας στο διαδυκτιο ως ψεκασμενους και αρνητες.

      Τα επομενα 10 χρονια θα διαβασετε πολλα για το εμβολιο αυτο. Οι παρενέργειες θα αρχισουν να σκανε ΜΑΖΙΚΑ σε εκατομυρια ανθρωπους ανα τον πλανητη. Δυστυχως. Σε 10-20 χρονια απο τωρα θα εχει γινει τετοιος σαλος με τις παρενεργειες του εμβολιου, που οταν θα πανε να παντρευτουν οι ανθρωποι θα ρωτανε ο ενας τον αλλον “εχεις κανει το εμβολιο?” για να ξερουν αν κουβαλανε το παραποιημενο DNA που προφανως θα εχει γεννετικές επιπτωσεις στα παιδια που θα γεννηθουν απο αυτα τα ζευγαρια.

      Ειναι σοβαρο το θεμα. Παρτε βιταμινες, κοιμηθειτε καλα, πλυντε χερια, περπατηστε στη φυση. Αεριστε τα σπιτια σας. Προσευχειθειτε καθημερινα. Αυτα θα σας φερουν υγεια.

      Ομως αποφυγετε το εμβολιο.

    20. γιατί πήγε η γριά και έκανε εμβόλιο;;;;; πόσα χρόνια παραπάνω θα ζούσε;;;;;

    21. Οσοι ειχαν υποκειμενα νοσηματα και πεθαιναν απο η με κοβιντ , εμεις τους καταγραψαμε σα να πεθαναν απο κοβιντ. Οσοι κανουν το εμβολιο ,ειτε εχουν, ειτε δεν εχουν και αποκτησουν υποκειμενο νοσημα και πεθανουν, θα τους καταγραψουμε σα να πεθαναν απο το υποκειμενο νοσημα. Τι δε καταλαβατε?

    22. Περισσότερα στοιχεία. Μην το αφήσετε να περάσει έτσι. Κάντε καταγγελία παντού. Να το μάθουν και οι πέτρες. Και στα social tweeter Facebook Instagram παντού.

    23. και συ ρε φιλε αναγνωστη που φωναζεις και μας λες για την γιαγια γιατι την πηγες για εμβολιο ?

    24. θα ΠΕΘΑΝΕΤΕ ολοι σας.

      Ν.Δ δεν θελατε ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..να τωρα

    25. Ζητω το 1821 και η ηρωικη εξοδος του Μεσσολογγιου!!!! Για σου Κιτσο Τζαβελα με τα παλληκαρια σου!! Αγιος Συμεων και οι επιζησαντες. Απογονος ηρωων

    26. Μην διαμαρτύρεστε

      η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι θα λύσει το ασφαλιστικό .

      αν πιστεύετε ότι υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από αυτό να τον προτείνετε

    27. κλασικά, θα βγει ο μόσχαλος και θα πει ότι ο θάνατος δεν συνδέεται με το εμβόλιο των αφεντικών του…

    28. …..ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!…ΦΙΑΧΤΕ ΚΟΛΥΒΑ!!…..

    29. ρε παιδια ο δολοφονος ο γνωστος Γκειτς το ειχε πει ο ανθρωπομορφος σατανας μειωση πληθυσμου μεσω εμβολιου ψαξτε να δειτε τις δηλωσεις του και οσο για τον σπαρτιατη ειναι τυχαιο μολις εκανε το εμβολιο και μετα αρχισε να κυκλοφορει το φαρμακι στον οργανισμο της πεθανε η γυναικα απο φυσικα αιτια μην μας τρελλανεις απλα ολα τα εμβολια δεν ειναι τα ιδια αλλα θα κανουν οι προδοτοσυμμοριτες και αλλα εμεις για να μας στειλουν πιο γρηγορα ξερεις τι συνταξεις θα γλυτωσουν τα αρπακτικα?

    30. Υπαρχει σχεδιο.Και το σχεδιο ο κουλης το εχει οργανωσει καλα συνεπικουρουμενος απο λοιμωξιολογους και λοιπους παρατρεχαμενους που βρηκαν δουλεια με το μπλα μπλα , την προπαγανδα για τα εμβολια.Ειναι προφανες οτι θελουν να ΞΕΚΑΝΟΥΝ τους συνταξιουχους, να γλυτωσουν απο τις συνταξεις !!! Αυτο το βλεπει κανεις και στην περιρρεουσσα ατμοσφαιρα των πολιτων ιδιως των νεων.Αυτο ευχονται ¨απο μεσα τους” να λιγοστεψουν οι συνταξιουχοι.Το 80% που εχουν αποδημησει εις Κυριον ειναι αποδεδειγμενα ανω των 70 ετων.
      Καποιοι παλαιοτεροι ελεγαν”εκει που ησουν ημουνα και εκει που ειμαι θάρθεις….

    31. Γιαυτο ζητάνε υπογραφές.
      Αποποιούνται των οποίων ευθυνών.

    32. μια συνταξη λιγοτερη ετσι κι αλλιως πεταμενα λεφτα ηταν, ενας γερος λιγοτερος εχουμε περισσοτερο χωρο στη γη

    33. Ποιό καλό παιδι πηρε την γιαγια απ το χέρι και πηγε να της κανει ευθανασια;;;; Τωρα φωναζετε, ομως προχθές λυσσούσατε να προκάμετε μην χασετε… Κριμα την ηλικιωμενη που εμπιστευθηκε την ζωή της στα χερια των τηλεορασσόπληκτων αγαπημενων της κι ενός επικινδυνου σκευάσματος. Τωρα τι;;;;;

    34. Καταρχας συλλυπητήρια για τον ανθρωπο σας, ξαι ερωτω, Αποφάνθηκε καποιο ιατρικο συμβουλιο για το οτι η ηλικιωμενη κυρια απεβιωσε αιτια του εμβολιου;; εχω την αποψη οτι πρωτα καλε μου κυριε θα πρεπει να εχετε στα χερια σας αποφαση ιατρικου κρατικού συμβουλιου, που να επιβεβαιωβει κατι τετοιο…. και μετα να προβαινετε σε τετοιες ανακοινωσεις. Εγω παντως αυτο θα εκανα, πριν βγω να συκοφαντισω, και να δυσφήμισω, ενα φαρμακο, και ακομα ακομα να δημιουργησω φοβιες σε αυτους που θα διαβασουν το κειμενο μου, και ισως στο τελος αθελα μου κανω και κακο στον γενικο πληθυσμό, αποτρεποντας καποιους, αφελεις -κατα την αποψη μου- να κανουν το εμβολιο.

      1. Αφελείς είναι αυτοί που κάνουν το εμβόλιο και εμπιστεύονται Μητσοτάκηδες και Τσίπρες

    35. θα γλυτωσει τις συνταξεις γιαυτο τους το κανει .θελει να τους ξεκανει

    36. Κρίμα.
      Καλό κουράγιο και καλό αγώνα δικαίωσης.
      Αβαβα θα το κάνουν τα κανάλια της (ενημέρωσης)

    37. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ…..
      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ……

    38. Ήταν ηλικιωμένη, το εμβόλιο δεν έχει σχέση. Δεν είναι όπως με τον κόβιντ που πάντα όλα είναι εξαιτίας κόβιντ. Επιστήμη πάνω από όλα.

    Comments are closed.