ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ – ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ(ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Άνδρας, που παραμένει ασύλληπτος για την ώρα, φέρεται να άνοιξε πυρ στον σταθμό του μετρό 36th Street στο Σάνσετ Παρκ του Μπρούκλιν, προκαλώντας πανικό.

    Χάος και πανικός προκλήθηκε σε σταθμό μετρό του Μπρούκλιν στην Νέα Υόρκη, όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ κατά των επιβατών, τραυματίζοντας, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τουλάχιστον 13 άτομα.

    Η σοβαρότητα των τραυματισμών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο τα βίντεο που κυκλοφορούν από το σημείο της επίθεσης σοκάρουν.


    Χαρακτηριστικά βίντεο δείχνουν την στιγμή που ο συρμός φτάνει στην αποβάθρα και ανοίγουν οι πόρτες. Από ένα βαγόνι φαίνονται να βγαίνουν πανικόβλητοι οι επιβάτες, τυλιγμένοι στους καπνούς που ενδεχομένως προέρχονται από ένα καπνογόνο που πέταξε ο δράστης στο εσωτερικό του συρμού. Ορισμένοι από τους επιβάτες είναι εμφανώς τραυματισμένοι και υποβαστάζονται από άλλους:

     

    Το συμβάν έλαβε χώρα στον σταθμό μετρό της 36ης οδού και 4ης λεωφόρου στο Μπρούκλιν. Η πυροσβεστική λέει ότι ανταποκρίθηκε σε έκκληση για καπνό στον σταθμό της 36ης οδού και 4ης λεωφόρου,  γύρω στις 8:30 π.μ.  (τοπική ώρα) και βρήκε πολλά θύματα των πυροβολισμών, καθώς και εκρηκτικούς μηχανισμούς που δεν είχαν ενεργοποιηθεί.

    Αρκετές πηγές επιβολής του νόμου λένε ότι ένας άνδρας πέταξε κάποιο είδος συσκευής (πιθανώς το καπνογόνο) και άνοιξε πυρ. Ο άνδρας φέρεται να ήταν μαύρος, μετρίου αναστήματος και κιλών, ντυμένος με ένα πορτοκαλί προστατευτικό γιλέκο και να φορούσε αντιασφυξιογόνο μάσκα. Ορισμένοι πολίτες κάνουν λόγο στα social media για δύο δράστες.

    Μερικοί από τους τραυματίες πήδηξαν σε άλλο τρένο, ανέφεραν οι πηγές.

    Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ανθρώπους αιμόφυρτους στην πλατφόρμα, ενώ ένα βίντεο έδειχνε έντονη παρουσία των αρχών επιβολής του νόμου στο σημείο.

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Βασικά έχει ξεφύγει η κατάσταση με την εγκληματικοτητα στις ΗΠΑ, κοινωνία μπ@υρδελο, κοιμούνται με το όπλο στο μαξιλάρι.

    2. Στη Σαγκάη που τσουβαλιαζουν τα κατοικίδια των φορέων κοβιντ για σκότωμα τα είδατε;;
      ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
      ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ
      ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ
      Όταν τους βλέπω πολλούς θεωρώ ότι τους ερεθίζουν και τους προκαλούν με την ηλιθιότητα που εκπνέουν για να τους καθαρίσουν .
      Είναι πολύ προκλητικοί.

    3. Θα πουν τώρα ότι το έκαναν τίποτα Ρώσοι κάτσε να δείτε οι παπατζηδες…

    4. οι βρωμοδουλειες της SIA οπως οι διδυμοι πυργοι το μετρο και αλλες δηθεν τρομοκρατικες ενεργειες για να εχουν τις προϋποθέσεις για πολεμο… ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ

    Comments are closed.