ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 73ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΡΗΜΑΞΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΡΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ. ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    20-10-26_212107_NASTOYLIS_SOTIRIS

    “Από σήμερα ο κόσμος της εστίασης στο Λουτράκι έγινε πιο ¨φτωχός¨

    Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Σωτήρης Ναστούλης, ένας Αυτοδημιούργητος και από τους πιο παλιούς και πετυχημένους επιχειρηματίες του Λουτρακίου.

    Ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους πελάτες του αφού η φήμη του είχε βγει εκτός ορίων, όχι μόνο του Λουτρακίου αλλά και εκτός του Νομού.
    Ο  ακέραιος χαρακτήρας του, η συμπεριφορά και η ποιότητά του ¨σκλάβωνε¨ τους πελάτες του.
    Ο Σωτήρης ήταν ένας μερακλής!
    Δραστηριοποιούταν στον χώρο της εστίασης από την  δεκαετία του ΄70 με το πιο γνωστό σουβλατζίδικο απέναντι από το ΚΤΕΛ Λουτρακίου και στην συνέχεια που ο χώρος άλλαξε μορφή, άνοιξε την ταβέρνα ¨ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ¨ στην είσοδο της πόλης εδώ και 30 περίπου χρόνια.
    Για την κηδεία του θα σας ενημερώσουμε με νεότερο άρθρο…
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ πολυαγαπημένε μου θείε…
    Θα σε θυμόμαστε πάντα γιατί από σήμερα η οικογένειά μας έγινε φτωχότερη.
    Οι ΜΑΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ …
    Χαιρετισμούς στην Γιαγιά και στον Παππού.
    Μας λείπεις ήδη…

    Γιώργος Ναστούλης”.

    Aυτά έγραψε συγγενικό του πρόσωπο για τον συμπαθή επιχειρηματία που προτίμησε την αυτοκτονία από μια λειψή επαγγελματική συνέχεια, λόγω του οικονομικού πλήγματος από τον κορωνοιό. Οι ευθύνες συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων, είναι αυτονόητες. Καταστρέφουν οικογένειες, ανθρώπους, νοικοκύρηδες με τα απερίσκεπτα λουκέτα, δημιουργώντας έναν νέο κύμα αυτοχειριών στην ελληνική κοινωνία. Ο επιχειρηματίας του Λουτρακίου είναι ο δεύτερος πολίτης που δίνει τέλος στη ζωή του, μετά τον ιδιοκτήτη του Γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο. 

    Ως γνωστόν, ο επί δεκαετίες ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Αλκυονίδες” έβαλε τέλος στη ζωή του  καθώς από ότι φαίνεται δεν μπόρεσε να αντέξει το λουκέτο στο μαγαζί μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας. Σημειώνεται ότι ο 73χρονος πρώην ιδιοκτήτης, λειτουργούσε την επιχείρηση πολλά χρόνια και όπως είναι φυσικό είχε ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με την επιχείρηση. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, είχε παραχωρήσει τη διεύθυνση του καταστήματος στον γιο του.

    Ωστόσο, οι επιπτώσεις της πανδημίας,  σε συνδυασμό με τη μείωση των πελατολογίου, οδήγησε  τους ιδιοκτήτες στην απόφαση να βάλουν λουκέτο στην επιχείρηση. Ο 73χρονος δεν άντεξε και σύμφωνα με πληροφορίες, του loutraki365.gr, φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Και μαμω τα μέτρα πήρε ο αυγουλοματης πρωθυπουργος. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν το ίδιο τέλος και οι υπόλοιποι νεοδημοκρατες.

    2. Η μία αυτοκτονία διαδέχεται την άλλη, εξαιτίας των καταστροφικών μέτρων που φέρνει η πιο φασιστική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους. Να κηρυχθεί άμεσα το κυβερνών κόμμα, εγκληματική οργάνωση και να συληφθούν ο Πρωθυπουργός και όλοι οι βουλευτές και υπουργοί και να φυλακιστούν άμεσα αρχίσουν οι μαζικές αυτοκτονίες από τα επερχόμενα λουκέτα και τις οικονομικές καταστροφές των επιχειρήσεων.. Επίσης να κηρυχθούν εγκληματικές οργανώσεις και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν παραιτούνται ώστε να πέσει η χούντα του Μητσοτάκη, και τον αφήνουν να επιτελεί το καταστροφικό του έργο…. Επίσης να συληφθούν και όλοι οι πληρωμένοι γιατροί και λοιμωξιολόγοι, καθώς και οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ως ηθικοί αυτουργοί στις αυτοκτονίες…
      Οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές σε αυτή την χώρα υπάρχουν μόνο για να δικάζουν τους απλούς πολίτες και την Χρυσή Αυγή;;;;

    3. Τα ζα πάλι ανθελληνικά κόμματα θα ξαναψηφίσουνε,
      δεν μου καίγεται καρφάκι για όσα δεινά υποφέρουν οι ραγιάδες
      από τους λαθροτσιπροκούλιδες

    4. Αυτά δεν είναι σοβαροί λόγοι αυτοκτονίας. Αν ήταν να αυτοκτονούμε όσοι έχουμε θέματα οικονομικά, πιστεύω θα είχαν μείνει μερικοί μονάχα Έλληνες ίσα για δείγμα. Απαιτώ από όλους μας να είμαστε δυνατοί αλλιώς μας έχουν τελειώσει ήδη. Δεν θα παραδώσουμε εμείς οι ίδιοι στο τέλος μια άδεια πατρίδα για να την κατοικησουν οι κανίβαλοι που μας έχουν κουβαλήσει!!!

    5. Τους ψηφισαν, ας αναλογιστουν τι εκαναν και τι ευθυνες φερουν…

    6. Γουρλομάτη πόσο αθώους Ελληνες θά πάρεις στό λαιμό σου;Η σκατοφάρα σου πού είνει γνωστή γιά τήν απληστία της πατάει γιά τήν κονόμα επί πτωμάτων.Ολη η Μητσοτέικη συμμορία έχει έχει ένα κοινό ιδανικό γιά τήν Ελλάδα:Τήν αποζύμηση τού αίματος τού ελληνικού λαού.Καί τώρα πού η χώρα χαροπαλεύει δέν χορταίνετε.
      Γιάννης Λάκων

    7. Ανάθεμα σε όλα τα ανθελληνικά σκουπίδια που κυβερνούν την Ελλάδα μας από το ’74 και μετά.Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα πληρώσουν πολύ ακριβά όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εις βάρος του Έθνους μας.Ξεσηκωθείτε,ωρέ ραγιάδες!

    8. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    9. Έχουν σκοτώσει χιλιάδες Έλληνες μόνο με τις πολιτικές τους τακτικές και συνέχεια αυτοκτονεί κόσμος. Έχουν οδηγήσει τον κόσμο στην τρέλα και δεν τους αγγίζει κανείς. Έτοιμοι άνθρωποι που κυβέρνησαν από το 73 και μετά πρέπει να βασανιστούν άγρια με συνοπτικές διαδικασίες και να τους πετάξουν από τον ιιστθμο της Κορίνθου….έχουν ριμαξει τα πάντα και η χώρα θυμηθεί κρανίου τόπο. Αλλά σε έναν λαό που δενγ γνωρίζει ιστορία πως θα καταλάβει τι είναι οοοοολοι αυτοί μαζί και τα θηλυκά πολιτικά σκιαχτρα που τον κυβερνούν. Πεθαίνουν και. Αυτοκτονούν Έλληνες και γιομηζει η χώρα γιουφτους και λάθρο.

    10. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει αυτοκυριαρχία και να μην αφήνει το εαυτό του να παρασυρθεί από την κατάθλιψη και τη δυστυχία που μπορεί να του προκαλέσει ένα αρνητικό γεγονός όσο μεγάλο κι αν είναι αυτό!!!
      Αυτό μπορεί να το πετύχει αντλώντας δύναμη
      και κουράγιο από τους ανθρώπους που αγαπάει και θέλει να ζει δίπλα τους. Δεν πρέπει ανταυτου να αντικαθιστά τη θέση τους με άψυχα πράγματα όπως είναι τα χρήματα ή η εργασία!!!
      Αυτά υπάρχουν για να βιοπορίζομαστε δεν είναι αυτοσκοπός!!!
      Ανεξαρτήτως αυτών οι ευθύνες της κυβέρνησης αυτής για όλες αυτές τις αυτοχειρίες είναι τεράστιες!!
      Οι «ευγενείς» σκοποί της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατακρεουργούν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τον επιχειρηματικό κόσμο!!!
      Οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ αυτές πράξεις από πιο άρθρο του ποινικού κώδικα δικάζονται???

    11. Μην ξεχνάτε και όσους αυτοκτόνησαν, μετά το κούρεμα των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου. Αλλά και όσους αργοπεθαίνουν με κατάθλιψη. Εδώ, τα τρία μεγάλα κόμματα ομονοούν στη στάση τους – κάτι που δεν κάνουν ούτε στα εθνικά θέματα !!!!
      Αφήστε τους, ήδη ξεχάστηκε το θέμα. Σε λίγα χρόνια θα έχουν πεθάνει …

    12. Μην τους δινετε την ευχαριστηση. Ολοι μαζι να τους διωξουμε με τους σκατολαθρο απο την πολυπαθη πατριδα μας

    13. Τούτη η άχρηστη Κυβέρνηση αγκαλιά με τα σάπια κανάλια της διαφθοράς της αρπαχτής της ρουφιανιάς και της μίζας , θα μας ξαναπάνε και πάλι στις εποχές των σπηλαίων

    14. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ….
      Κ ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ,ΦΥΛΛΟ…….

    15. ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ?

    Comments are closed.