ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ! «ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ»

    Κοινοποίηση:
    αντισωματα

    «Είναι αδιανόητο να στερούμε από ασθενείς ένα φάρμακο που μπορεί να τους σώσει τη ζωή» τόνισε μιλώντας στον ρ/σ Focus 103,6 ο γιατρός, επιστημονικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

    Σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, μίλησε ανοιχτά για τον πόλεμο που δέχεται στη χώρα μας το φάρμακο των μονοκλωνικών αντισωμάτων, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε αυτόν και γιατροί.

    Όπως υπογράμμισε ο ίδιος και μόνο που συζητάμε για κάτι τέτοιο είναι προσβλητικό για όσους υπηρετούν την ιατρική επιστήμη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Τό φάρμακο μέ τά μονοκλωνικά αντισώματα είναι ή μοναδική θεραπεία κατά τού κορωνοιού.Τό έχει πεί επανειλημμένως ο γιατρός ό κύριος Φαρσαλινός καί ό καθηγητής τής φαρμακολογίας ό κύριος Δημήτρης Κούβελας δύο προεξέχοντες επιστήμονες.Ομως ό Κούλης ό γκαβός καί οί “λοιμωξιολόγοι του”Σύψας,Τσιόδρας,Μαγιορκίνης,Παγώνη θέλουν πάση θυσία τό εμβόλιο τής Pfizer διότι είναι όλοι τους ανεξαιρέτως είναι δωροδοκημένοι από τόν Εβραίο διευθυντή τής Pfizer Αλμπέρ Μπούρλά.
      Γιάννης Λάκων

      1. ο κουβελας τωρα τα εχει γυρισει λεγοντας πως τελικα το εμβολιο της pfizer ςιναι ασφαλες..μπειτε στο προφιλ του στο φβ και θα το δειτε…

    2. Κικίλια σήκωθητε και φύγετε ρε !!!!! Αχρηστοι ε αχρηστοι!!! Γιατί ρε αχρηστοι δεν φέρνετε το φάρμακο????????

    3. Εγώ όσους γιατρούς ξέρω είναι πάμπλουτοι. Ποιος όρκος του Ιπποκράτη και μαλακίες; Νεκροθάφτες είναι. Στον καπιταλισμό που την μεγαλύτερη αξία έχει το κέρδος δεν μπορείς να μιλάς για λειτούργημα των ιατρών. Πλήρης απαξία αυτό χρειάζονται.

    4. Στέφανε μιλάμε για εγκληματική οργάνωση προκειμένου να πάρουν τις μίζες για τα εμβόλια.

    5. Σπέρνουν φόβο στους πολίτες , φασισμός και προπαγάνδα από την πλευρά της πολιτείας. Δεν ενδιαφέρονται για την υγεία μας, άλλα είναι τα κίνητρα τους. Ο Μητσοτάκης τηρεί όσες εντολές έχει πάρει και μόνο αυτές.

    Comments are closed.